Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет..

FuckTheSystemm
07-09-2010, 15:47
Здравейте. Реших и аз да пиша. Преди две години (бях за 7ми клас) се запознах с момче на моята възраст. След много малък период от време тръгнахме. Всичко беше наред до 4-5 месец, след това започна да се държи гадно с мен, на моменти направо ужасно. Започнахме да се караме доста често и при сяко скарване ме късаше и на следващия дет всичко беше както преди.. Точно преди да направим 9 месеца пак бяхме скъсали и когато за пореден път се сдобрихме и решихме да почнем отначало.. Отново нещо стана.. Точно няколко дни след това имахме изпити за след 7ми клас.. Заряза ме, с думите че уж тоя път нищо нямало да се оправи. 2 седмици не поддържахме никакъв контакт.. Накрая излезнахме и пак всичко се оправи. Но явно е било само за един ден. почна лятото и не се виждахме близо месец. След това стана така че ни приеха в едно и също училище. Започнахме да излизаме пак уж като приятели и така докато не почнахме училище.. Всеки ден се държеше ужасно,гавреше ме пред неговите приятели, унижаваше ме по всякакъв възможен начин.. На коледния бал направих опит да отида при него, но ме отблъсна .. а когато се пребирахме заедно пак се държеше сякаш ходим, но накрая оправданието отново беше " това беше само за днес " .. Нямаше ден в които да не ми пише, да не се интересува от това с кой съм и тн. Но в същото време твърдеше че не му пука за мен. Накрая тръгна с една моя приятелка (която вече не ми е, и е логично ;d) ходиха 3 месеца а се видяха най-много 3-4 пъти. И със всяко друго момиче след мен не може да се задържи повече от 2 седмици. Моята "приятелка", с която ходеше често го питаше дали ме обича още и дали ме е забравил, а той не и е отговарял и са се карали.. Не разбирам има ли някакви чувства все още .. Вече мина близо година от както не сме заедно а аз още не мога да го преживея .. 4 пъти съм си посягала на живота, ходих на психолог, бях на антидепресанти и какво ли не .. без резултат.. Споделете някои от вас бил ли е в такава ситуация, защото вече изпробвах всички възможни начини и нито мога да го игнорирам, нито да го забравя. :(

Lexynnka
07-09-2010, 15:55
:shock: ти нормална ли си?!? посягала си на живота, не знам си кво... :?
"това беше само за днес"
след тези думи не ти ли стана ясно колко му пука за теб?
Ей така начи, момчетата се държат по възможно най-отвратителния начин с вас, а вие продължавате да вярвате, че ви обичат и че има шанс ОТНОВО нещо да се получи... вие добре ли сте бе хора :?
мойто гадже ако се държеше така с мен, трябва ли да ти обясня какво щеше да му се случи..?!

ПП. Престани да се унижаваш!

ilia_92
07-09-2010, 16:00
...4 пъти съм си посягала на живота, ходих на психолог, бях на антидепресанти и какво ли не .. без резултат.. ... :(
Нали знаеш че Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ УБИВА !!! Повредата е във вашия телевизор. Трудно е да бягаш срещу течението. В такива моменти трябва да се водиш от разума а не от "сърцето". Просто го зарежи... Спокойно първата любов винаги боли (дори и буквално е така)

FuckTheSystemm
07-09-2010, 16:06
Да, така е. Опитвам се да не се занимавам с него, да го забравя. Лошото е че сме в едно даскало и го виждам секи ден.. ако не бяхме до ся щеше да ми е минало...

TenderRebel
07-09-2010, 16:10
Според мен най-очевидното в твоя случай е ,че наистина трябва да го забравиш ... но нямам предвид да го игнорираш и да се правиш ,че не е съществувал . Напротив ,опитай се да скъсаш тази връзка с миналото и да приемаш спомените с нeго просто като един прекрасен миг. Както по-горе казаха първата любов наистина боли ... но единствения начин да забравиш някого не е нито да се самонараняваш, нито да се опитваш да го изтръгнеш от мислите си. А просто да намериш някой друг за когото да мислиш. :) Опитай се да се влюбиш отново ,защото той просто не си струва.

Lexynnka
07-09-2010, 16:11
оф и аз бившия си го виждах всеки ден, ама не съм умряла досега, нали?! Няма ли към кой друг да гледаш :?

FuckTheSystemm
07-09-2010, 16:17
Дори и да има други, единственото което правя е да ги наранявам .. точно поради тая причина не съм ходила с никoй от 3-4 месеца че и повече .. Другият проблем е , че той знае че съм супер слаб характер и не спира да се възлползва от това.. А при всеки мой опит да бъда " силна " ми казва "спри да се праиш, знам че ти пука" ...

soul1199
07-09-2010, 16:21
баси лапешките истории,момиче разбери,че има много по-важни неща от някво си лапе,което не те приема на сериозно и което се държи просташки,забрави го и продължи напред

Lexynnka
07-09-2010, 16:26
тогава започни и ти да се държиш така с него и да го гавриш пред приятелките ти

mynichka
07-09-2010, 16:36
офф..

Vasoto129
07-09-2010, 16:53
:-o :-o :-o

bebe7o
07-09-2010, 17:30
Абе момиче.. Имаш ли акъл, за Богаа? Не виждаш ли , че те прави на две стотинки буквално? Разиграва те и те унижава по възможно най-гадния и долен начин. Точно заради това, че се оставяш да ти влие така, да те мачка и тъпче когато и където си поиска, точно затова и самочувствието му е от земята до небето. Остави го просто. Тоя е пълен боклук. Прояви малко повече воля, сила, инат. Кажи си "Аз мога", излизай по-често, зарибявай се с други момчета, дискотечки, басейнчета.. Света не свършва с него. :)

BiGBaDWolF
07-09-2010, 18:41
Продължавай напред бе будалоо ...

balon4eeeee
07-09-2010, 18:45
само ще ти дам съвет да спеш антидепресантите щото ше ти ебат майката от сякъде .

sofuckingwhat
07-10-2010, 20:28
Не мислиш ли, че пропускаш доста неща?

MadfacE
07-10-2010, 20:29
eXposed ! 8-)