View Full Version : Приятелство между мъж и жена
Ъм, така, моят казус е малко по-специален. Значи случая е следния-последните си 2 години в училище прекарах в нов клас, първата година нищо специално, обаче в края на първата година една съученичка(така доста симпатична мацка, хвана ми окото доста по-рано) почна доста да си говори с мен. Чисто приятелски си беше всичко. Последната година обаче това приятелство някакси се задълбочи и тя започна да ме възприема като "приятелка" . Това ще рече- теми за разговор най-често дрехи, аксесоари, парфюми, козметика както и си умираше да обсъжда с мен другите. Освен това доста често ме молеше да я придружавам, когато си купува разни дрешки и прочие. Също така и сравнително често се чуваме, парадокса тука е че тя доста често се прави на недостъпна, но след няколко дена ми звъни и вика-"аз ти се обаждам просто да те чуя как си, никакви вести няма от тебе, сърдиш ли ми се за нещо?" Ъммм, молбата ми е женското съсловие в този форум да ми поразясни малко защо аджеба ме възприема като приятелка. Иначе мацката ми е много симпатична, приятно ми е като съм в нейната компания, виждаме се отвреме навреме просто ми е малко странно.
Annabelle
07-09-2010, 22:56
Ами виж сега.Според мен е нормално.Момичето се е привързало към теб.Мисля,че няма нищо лошо в това да те възприема като по-близък.Затова повярвай ми само може да се радваш и да разчиташ на нея като на истински приятел.Очевидно според разказа ти на нея и пука за теб,та радвай се.Може би е имала нужда от някой,който я разбира и това да си ти. :)
WaterLilly
07-09-2010, 23:17
Тя те възприема като приятел, не като приятелка. Само приятел. Което ще рече, че с теб си споделя интересите, а след като тя е момиче е нормално пазаруването и клюкаренето за други да са сред тях.
BlackRose7
07-09-2010, 23:41
т.6
амк933
mArMaLaDkA
07-10-2010, 04:52
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=325904
Чети и попивай, мой човек, чети и попивай.
Де факто, линкът изчерпва всичко, но държа и аз да потвърдя: ако не изпитвам сексуално привличане към мъжкия индивид Х още в началото на запознанството ни, ако няма тръпка - директно си остава приятелче и нищо повече. :)
DarkKisss
07-10-2010, 06:38
Щом те възприема като 'приятелка', значи според мен не те харесва външно, но си готин вътрешно и си свестен ..
и на мен ми се е случвало повече от 2 години се водих с момиче бяхме най добри фр-та но тръгнахме по различни пътища но иначе е яко 8-)
iiordanova
07-10-2010, 09:15
Ами виж сега.Според мен е нормално.Момичето се е привързало към теб.Мисля,че няма нищо лошо в това да те възприема като по-близък.Затова повярвай ми само може да се радваш и да разчиташ на нея като на истински приятел.Очевидно според разказа ти на нея и пука за теб,та радвай се.Може би е имала нужда от някой,който я разбира и това да си ти. :)
и аз съм на това мнение.. ((:
ibojilow
07-10-2010, 10:32
А мислил ли си, че може да те харесва и просто да я е срам да ти каже .. Друг вариант е да те кара да ходиш с нея да си купува дрехи, за да избираш ти, тоест това което ти харесва на теб, за да започнеш да я харесваш, не знам .. Иначе ако е само приятели се радвай наистина както каза Annabelle !
ivcheto0o
07-10-2010, 11:00
Какво лошо има в това приятелство.А за ходенето по магазините никога не е излишно мъжко мнение (и не сами за магазите и т.н.).А и момчетата принципно сте по-добри приятели от момичетата,няма завист,клюкарене на всичко което е споделено.....
Annabelle
07-10-2010, 11:43
Какво лошо има в това приятелство.А за ходенето по магазините никога не е излишно мъжко мнение (и не сами за магазите и т.н.).А и момчетата принципно сте по-добри приятели от момичетата,няма завист,клюкарене на всичко което е споделено.....
Лично съм убедена в това,което каза.Повечето момчета не ги интересуват клюките. :)
elito0o0o0
07-10-2010, 11:47
А и момчетата принципно сте по-добри приятели от момичетата,няма завист,клюкарене на всичко което е споделено.....Точно! Трябва да се радваш, че имаш такава добра приятелка.. :) Аз дори познавам хора, които от такова приятелство сега дори са женени и си имат и дете. :) Нищо не ти коства да излизаш с нея по магазини и т.н. :) Даже би трябвало да ти е приятно, защото прекарваш повече време с нея. :)
Btw аз имам повече приятели момчета, отколкото момичета... избягвам просто да се сприятелявам със змии. :)
mincheto
07-10-2010, 18:28
А мислил ли си, че може да те харесва и просто да я е срам да ти каже .. Друг вариант е да те кара да ходиш с нея да си купува дрехи, за да избираш ти, тоест това което ти харесва на теб, за да започнеш да я харесваш, не знам .. Иначе ако е само приятели се радвай наистина както каза Annabelle !
Съгласна!!!!!!!!!