stickgirl
07-09-2010, 23:31
здравейте :D
имам два въпроса, които може да ви се сторят сравнително глупави. и все пак:
имам големи сини очи. някак си...абе големи са. eто тук се вижда, само че отгоре имам очна линия (http://store.picbg.net/pubpic/4E/F5/8ecc8cec0a964ef5.jpg)
и освен това клепачът не ми се вижда почти. (миглите ми с огромни и гъсти.)
не се оплаквам, просто искам да ми дадете някакъв съвет за грим. по принцип не се гримирам често и искам нещо за от време на време.
с черен молив не се получава. прекалено много от бялото на окото се вижда...
какъв грим ще ми препоръчате вие? :) лол, не ме бива в тия неща, личи си :D
и другият ми въпрос е как си носите косите на морето :)
моята коса като изсъхне сама ми пада по главата и става на една огромна вълна без обем...дори не е рошава и начупена...
чудя се как да я нося на плажа, след като я намокря (неизбежно е) и бритонът ми като стане на летяща къдрица...лол
вързано е най-лесно, но не ми харесва, защото ми е голямо лицето :D хубаво е, ама ако е изправена косата и т.н.
ии да. извинявам се за много дългото мнение и ако ви домързи да го четете цялото ето двата ми въпроса: какъв грим ще препоръчате за големи, наситено сини очи (или каквито са...) и как си носите косите на плажа, след водата, слънцето и пясъка, и т.н.?
благодаря ви много, ако все пак сте го прочели и ми отговорите :)
имам два въпроса, които може да ви се сторят сравнително глупави. и все пак:
имам големи сини очи. някак си...абе големи са. eто тук се вижда, само че отгоре имам очна линия (http://store.picbg.net/pubpic/4E/F5/8ecc8cec0a964ef5.jpg)
и освен това клепачът не ми се вижда почти. (миглите ми с огромни и гъсти.)
не се оплаквам, просто искам да ми дадете някакъв съвет за грим. по принцип не се гримирам често и искам нещо за от време на време.
с черен молив не се получава. прекалено много от бялото на окото се вижда...
какъв грим ще ми препоръчате вие? :) лол, не ме бива в тия неща, личи си :D
и другият ми въпрос е как си носите косите на морето :)
моята коса като изсъхне сама ми пада по главата и става на една огромна вълна без обем...дори не е рошава и начупена...
чудя се как да я нося на плажа, след като я намокря (неизбежно е) и бритонът ми като стане на летяща къдрица...лол
вързано е най-лесно, но не ми харесва, защото ми е голямо лицето :D хубаво е, ама ако е изправена косата и т.н.
ии да. извинявам се за много дългото мнение и ако ви домързи да го четете цялото ето двата ми въпроса: какъв грим ще препоръчате за големи, наситено сини очи (или каквито са...) и как си носите косите на плажа, след водата, слънцето и пясъка, и т.н.?
благодаря ви много, ако все пак сте го прочели и ми отговорите :)