Влез

View Full Version : Момчетата плачат ли?

Страници : 1 [2]

chronic
05-16-2011, 21:04
Да,тия днешните лигльовци,те затва жените взеха контрол над нещата.За мъжа е унизително да плаче за поредната плюнка с която ходи,щото е не по-различна от останалите плюнки,просто моментно я превъзнася.

aNonimniq1993
05-16-2011, 21:17
Да,тия днешните лигльовци,те затва жените взеха контрол над нещата.За мъжа е унизително да плаче за поредната плюнка с която ходи,щото е не по-различна от останалите плюнки,просто моментно я превъзнася.

Е човек секи така вика и за секи се намира 1 ''плюмка'', която да го контролира.

BgHtH
05-16-2011, 22:39

Е човек секи така вика и за секи се намира 1 ''плюмка'', която да го контролира.
Щото го викат с цел да си намерят ,муфлювците..

fear4o
05-17-2011, 09:56
Това е най-голямата простотия която е приета за обществено-морална норма-мъжете не трябва да плачат. Всички сме хора и всички имаме чувства.

Hayden
05-17-2011, 11:48

аа човек недей се превъзнасяй толкова ,ако се случи нещо на твои близък човек не говоря за приятелка ,а за семейството няма ли да отрониш 1 сълза пффф ... колкото по темата плачат няма нищо срамно .. секи има чуства
:)

jeezloxxy
05-17-2011, 21:17
Момче наранявали са ме физически много пъти и крак съм счупвал по 2-3 пъти,но психически понякога не издържам и рева от нерви вместо да хвана и да пребия някого, къде му е срамното.

мъжете не трябва да изразяват чуства или да реват...тва е женска работа :)

Аз пък мисля,че си прав.Донякъде.Да плача за момиче ми се струва ужасно детинско и не в моята природа.Да,ние,мъжете,плаче м,но го прикриваме,точно защото сме мъже.

Dyany10000
05-18-2011, 07:54
Пла4ем, разбира се!

KniGhT
07-18-2011, 06:32
еми и аз съм плакал за момиче...какво толкова ? човешко е

shoael
07-18-2011, 09:09
Да, плакали са пред мен. И е много по-тъжно, отколкото като гледаш момиче да плаче, защото момичетата плачат за щяло и нещяло, а когато мъж плаче - значи е истинска болка, неудържима.

Rebirthing
07-18-2011, 09:15
Ооо, плачат и още как ! Много ми е конфузно, особено ако това се случва пред мен :( ! Някак си по-гадно е от колкото като плаче момиче ;д .

BloodRunsCold
07-18-2011, 10:02
Когато си заслужава!!!

MissArrogance
07-18-2011, 15:09
Хаха, естествено, че плачат, просто не го показват пред другите. Даже, ако трябва да съм честна, в днешно време, все повече момчета си изливaт мъката. ; D