View Full Version : Туризъм във Варна
spongkata
07-11-2010, 12:57
Помощ хора ! Значи, сега ще бъда 12 клас и трябва вече да се ориентирам какво искам да уча..Таа искам да уча във Варна.. мечта си ми е там да уча..Но !! ..какво!?!? препоръчаха ми туризъм но въобще не съм наясно какво и що..търсих в нета, но се обърках и оплетох съвсем!!! Може ли да ми обясните за този колеж по туризъм..как се влеза, добър ли е и така (дочух че и в икономическия имало специалност туризъм). май е добре да отбележа, че уча в езикова гимназия :) благодаря предварителноооооо
Да учиш в такава хубава гимназия и след това да се завреш в туризъм си е направо престъпление :shock:
Аз както учех до 12 клас туризъм, нямам намерение да продължавам с това !
От кой град си ?
xWandereRx
07-11-2010, 14:47
хаха и аз уча в езикова и исках във Варна туризъм, ама за икономическия си мислех, но се отказах заради географията :D
Според мен МИОто (международни икономически отношения) е добра специалност. И аз съм в езикова и мисля да продължа с МИО или икономика. Както казаха и по-горе няма смисъл да се набутваш туризъм.
А за университет във Варна ти препоръчвам икономическия .. все пак е по-престижен и поне ще знаеш, че имаш добро образование.
spongkata
07-11-2010, 17:00
Хмм значи да се отказвам от туризма като специалност? и аз съм чувала че икономическия е най-добър във Варна. там кои са най-хубавите специалности освен МИО?
SmilezZz
07-11-2010, 17:51
Авторке,не е важно нашето или мнението на някой друг,а на самата себе си..Ти трябва да знаеш какво искаш да учиш и не трябва да се влияеш от мнението на другите..
Какво искаш да учиш (Медицина,икономика,туризъ и др..? )..За кое имаш повече желание.. :?
Как се виждаш след 10-20-30 години? :-o
С какво ти се занимава? Един вид ни питаш да ти кажем какво да учиш, а ние няма как да решим вместо теб, защото на всеки от нас му се занимава с нещо различно. :)
spongkata
07-11-2010, 21:15
мне не просто съм супер объркана от всичката информация в нета и исках препоръка. аа моята дилема е че си се представям да уча туризъм, а всички казват че не е много добро обучението..добре както и да е благодаря, че се отзовахте :) май още не съм ориентирана какво точно искам :-o