Влез

View Full Version : Козметичен продукт Au Naturelle - Уголемяване на бюста

milenkaaa
07-11-2010, 13:54
Открих наскоро този продукт в един форум.Там едно момиче го беше предложило, с идеята, че нейната най-добра приятелка го използвала, и за 15 дни бюста й се увеличил значително.
А ето го и продукта:

http://www.ugolemiavane.com/order.php

Главното описание за продукта е:

Това което “AU Naturelle” прави за вас, не е нищо по-особено от това, което правите през ежедневието си, за да се поддържате в добро физическо състояние. Например, така както се храните за да не отслабнете или пиете за да не ожаднеете, по същият начин и гърдите Ви се нуждаят от своите физиологични потребности, които “Au Naturelle” може да им осигури.
Защо обаче бюстът Ви се нуждае от тази потребност, а на ваши познати не се нуждае, ще ви обясним възможно най-лаконично и разбираемо избягвайки сложни медицински термини.
Учените са доказали, че при жени, яйчниците на които не произвеждат достатъчно количество естроген се наблюдават недоразвити гърди. Тук е мястото да кажем, че естрогенът е главния виновник, който определя дали едни гърди ще порастнат или не. Той отговаря за преразпределението на мастните депа, съединителната и стромната тъкан, и разширяването на проводящата тъкан в бюстта Ви. Факт е, че преди менструация гърдите се уголемяват значително и стават по-чувствителни. Това се дължи именно на увеличеното производство на този хормон, който в този момент подготвя женското тяло за евентуална бременност. Ако тя не се случи гърдите възстановяват предишната си форма. Сами разбирате, че ако този хормон запази естествените си нива в организма Ви и вашият бюст ще се развие, и ще запази естествените си размери.
За съжаление с напредване на възрастта по обясними причини, женския организъм се нуждае от все по-малки количества естроген. Това води до промени в жлезистата тъкан на гърдите и те губят своя обем и провисват, тъй като колагенът им става нееластичен и се обезводнява.
В много случаи нормалното функциониране на яйчниците е нарушено поради десетки фактори, които му влияят или е възпрепятствано от напредването на възрастта. Успокояващо е, че този процес на функциониране на яйчниците не е необратим, а дори напротив може да се стимулира по естествен начин и в нормални количества.
Точно в това се изразява патентованата формула на “Au Naturelle”, а именно чрез силата на билките използвани в продукта по естествен път да се възобнови, подобри и стимулира дейността им в резултат, на което настъпва и уголемяване на бюста.
В заключение трябва да кажем, че страхът е един от основните фактори, който надделява над желанието Ви за още по-красив бюст. И това е разбираемо, тъй като е присъщо на човешкия индивид да се страхува от непознатото. Затова ще си позволим да направим още един аналог, например с натурален крем за лице. Така както кремът подобрява структурата на кожата на лицето, без това да се отразява върху кожата на ръцете, по същият начин и билките в “Au Naturelle”, влияят единствено върху бюстта, без да засягат други области от тялото.

Идеята на темата е - ако сте го ползвали някога или сте чували за него, дайте своето мнение.
Всички коментари са добре дошли, дори и скептичните.(Особено те.)
:) :) :)

Callisto
07-11-2010, 14:11
Тъпа работа. Аз тежа 40кг, перфектна фигура и гърди размер Д и не спират да растът и не искам да растът още. Всеки вика, че иска фигура като моята, ама това всяка седмица да си купуваш нов сутиен или да не можеш да носиш туники, понеже гърдите ти издърпват туниката напред и изглежда все едно имаш коремче не си е работа. Жените с големи гърди могат да носят само дрехи по тялото, за да изглеждат добре, а това не винаги е удобно. Който иска фигура като мойта да си яде каквото си иска, да ходи по цял ден за забавление да кара ролери с приятели до 12/1 сутринта и ще си има стегнати крака, хубаво дупе, плосък корем, оформена талия, релефни ръце и най-вече трупате само на гърдите, които са и стегнати. :) Аз не залагам на диети, хапчета и глупости. Спорт си му е майката. :)

7227
07-11-2010, 14:15
сигурни ли сте,4е не е вредно ??? По принцип тези неща са бъкани с хормони,което еее много вредно :shock:

whitediamond
07-11-2010, 14:22
Тъпа работа. Аз тежа 40кг, перфектна фигура и гърди размер Д и не спират да растът и не искам да растът още. Всеки вика, че иска фигура като моята, ама това всяка седмица да си купуваш нов сутиен или да не можеш да носиш туники, понеже гърдите ти издърпват туниката напред и изглежда все едно имаш коремче не си е работа. Жените с големи гърди могат да носят само дрехи по тялото, за да изглеждат добре, а това не винаги е удобно. Който иска фигура като мойта да си яде каквото си иска, да ходи по цял ден за забавление да кара ролери с приятели до 12/1 сутринта и ще си има стегнати крака, хубаво дупе, плосък корем, оформена талия, релефни ръце и най-вече трупате само на гърдите, които са и стегнати. :) Аз не залагам на диети, хапчета и глупости. Спорт си му е майката. :) Не мисля,че като караш ролери,спортуваш или каквото там ще ти пораснат гардите. Гена му е майката. Аз съм 50 и нещо кила,височина около 1.70 и не мога да се поваля с кой знае каква обиколка. Не съм дебела,напротив,даже се падам много слаба което за килограмите и височината ми е странно. Иска ми се да съм по-пухкава,ама не става. :?

Callisto
07-11-2010, 14:39
Тъпа работа. Аз тежа 40кг, перфектна фигура и гърди размер Д и не спират да растът и не искам да растът още. Всеки вика, че иска фигура като моята, ама това всяка седмица да си купуваш нов сутиен или да не можеш да носиш туники, понеже гърдите ти издърпват туниката напред и изглежда все едно имаш коремче не си е работа. Жените с големи гърди могат да носят само дрехи по тялото, за да изглеждат добре, а това не винаги е удобно. Който иска фигура като мойта да си яде каквото си иска, да ходи по цял ден за забавление да кара ролери с приятели до 12/1 сутринта и ще си има стегнати крака, хубаво дупе, плосък корем, оформена талия, релефни ръце и най-вече трупате само на гърдите, които са и стегнати. :) Аз не залагам на диети, хапчета и глупости. Спорт си му е майката. :) Не мисля,че като караш ролери,спортуваш или каквото там ще ти пораснат гардите. Гена му е майката. Аз съм 50 и нещо кила,височина около 1.70 и не мога да се поваля с кой знае каква обиколка. Не съм дебела,напротив,даже се падам много слаба което за килограмите и височината ми е странно. Иска ми се да съм по-пухкава,ама не става. :?

Ти не разбра какво исках да кажа. Тези, които нямат този ген винаги могат да хапват повечко, за да надебелеят. Дебелеейки качват и на гърдите, а като карат ролери стягат всяка една част от тялото си, но най-малко засягат гърдите. Така можеш да се сдобиеш със слаба фигура и големи гърди.

iwonka
07-11-2010, 14:47
Тва сиг е пълна глупост..начините да имаш големи цици е да ти е заложено в гена, да си по пълен, тъй като в гърдите има предимно мастни жлези, ии силикон,, идеята, която калисто каза е доста добра, но според мен тръгнеш ли да отслабваш, отслабваш първо в гърдите, а за 40 кила къде си ги намерила тия цици Д нз то половината от тия 40 кила сиг са ти циците,, иначе си е хубаво една женичка да си има цици, а не някоя дъска, ама не и млекоцистерна.. абе тва е глупост,, ;ддд

Callisto
07-11-2010, 14:53
Тва сиг е пълна глупост..начините да имаш големи цици е да ти е заложено в гена, да си по пълен, тъй като в гърдите има предимно мастни жлези, ии силикон,, идеята, която калисто каза е доста добра, но според мен тръгнеш ли да отслабваш, отслабваш първо в гърдите, а за 40 кила къде си ги намерила тия цици Д нз то половината от тия 40 кила сиг са ти циците,, иначе си е хубаво една женичка да си има цици, а не някоя дъска, ама не и млекоцистерна.. абе тва е глупост,, ;ддд
Навремето бях качила едни снимки за въпросните мерки във форума, ако се празровиш ще ги намериш. :D Иначето за какво са ви по-големи гърди. Всеки вид си има своето предимство. Като имате големи гърди ви гледат предимно там и не е много приятно, нито пък непрекъснато да слушаш как възрастни мъже си шушукат за гърдите ти и ти подсвиркват. Стойте си с малки...добре сте си. :)

whitediamond
07-11-2010, 16:03
Навремето бях качила едни снимки за въпросните мерки във форума, ако се празровиш ще ги намериш. :D Иначето за какво са ви по-големи гърди. Всеки вид си има своето предимство. Като имате големи гърди ви гледат предимно там и не е много приятно, нито пък непрекъснато да слушаш как възрастни мъже си шушукат за гърдите ти и ти подсвиркват. Стойте си с малки...добре сте си. :) Ахха ти чуваш ли се... Било по-добре. Да ти имам проблемите... :oops:

rusoto_baby_f
07-11-2010, 17:16
да бе да, как не..Как може въобще да се връзвате на такива глупости...Мислите ли, че ако имаше ефект, хората щяха да си дават парите и да си слагат силикон..Аз мисля, че НЕ!

Kallyn4eto
07-11-2010, 17:39
хич не ми се вярва да има някакъв ефект :-o

crazy7oo
07-11-2010, 18:42
сигурна съм че това е вредно по добре не го използвай това са пулни глупости :( :? ;)

fUcKsMiLe
07-11-2010, 18:54
Да дам 53 лв. за една опаковка, което съдържание няма да помогне .. както каза някой преди мен "сигурно са бъкани с хормони, което не е на добре" ! .. За нищо не бих си дала парите за боклук.. То вече какво ли не измислиха, за тфа уголемяване .. :? Чак и ринг-тон на телефона, който стимулира гърдите .. или нещо такова .. :razz: :razz: :razz: :razz:

betibarclay
07-11-2010, 18:55
поредната измама :x

Callisto
07-11-2010, 19:19
Да дам 53 лв. за една опаковка, което съдържание няма да помогне .. както каза някой преди мен "сигурно са бъкани с хормони, което не е на добре" ! .. За нищо не бих си дала парите за боклук.. То вече какво ли не измислиха, за тфа уголемяване .. :? Чак и ринг-тон на телефона, който стимулира гърдите .. или нещо такова .. :razz: :razz: :razz: :razz:

Аз за друго се замислих. Викат за 15 дена и вече има резултат...тогава ще ми кажете ли защо има опция да си купиш комплект от по 6? Човек по-добре да си сложи силикон пред това, с което ще качи не само на гърдите но и навсякъде.

fUcKsMiLe
07-11-2010, 20:45
Калисто права си .. но тези хора нямат срам вече! :? Какви ли не глупости измислиха и то не само за тези продукти.. Вече да се чуди човек кое е истинско и кое помага наистина! :? :booooomb:

milenkaaa
07-12-2010, 09:06
Навремето бях качила едни снимки за въпросните мерки във форума, ако се празровиш ще ги намериш. :D Иначето за какво са ви по-големи гърди. Всеки вид си има своето предимство. Като имате големи гърди ви гледат предимно там и не е много приятно, нито пък непрекъснато да слушаш как възрастни мъже си шушукат за гърдите ти и ти подсвиркват. Стойте си с малки...добре сте си. :) Ахха ти чуваш ли се... Било по-добре. Да ти имам проблемите... :oops:

Не е по-добре с малки.. Нито можеш да облечеш нещо по-разголено, нито да ти седят добре банските.
Не казвам че размер Д е за предпочитане - и аз не искам да си имам работа с такива цици ;д.
Всеки иска това, което няма... И тези хапчета просто ги намерих някаде и реших да ви чуя мнението. Не че ще си ги копувам..

iwonka
07-13-2010, 20:03
бай дъ уей може да има ефект като противозачатъчните, нали някоя жена докато ги пие гърдите и порастват и щом ги спре пак сии стават същите може да е нещо такова.. абе тъпа работа..Калисто бро..по-добре мъжете да ти обсъждат циците колко са ти големи отколкото да ти се смеят че си дъска.. ;хх

milenkaaa
07-14-2010, 07:54
бай дъ уей може да има ефект като противозачатъчните, нали някоя жена докато ги пие гърдите и порастват и щом ги спре пак сии стават същите може да е нещо такова.. абе тъпа работа..Калисто бро..по-добре мъжете да ти обсъждат циците колко са ти големи отколкото да ти се смеят че си дъска.. ;хх

Противозачатъчните имат ефект, даже госпожата ми по химия го беше казала. Защото са на хормонална основа. И химията , която взимат мъжете (стероиди, анаболи, че дори и л-карнитина си е химия), е на същия принцип.В този сайт обаче пише, че всичко са билки и когато престанеш да взимаш хапчетата, ефекта нама да се изпари, а те щели да си останат същите.За това незнам колко е вчрна цялата работа..

Иначе, колкото до коментарите на момчетата, определено положителното внимание (дори да е отблъскващо) което ти дават, е по-добре, от отрицателното..