View Full Version : оплакване от мод
Защо профила ми се трие посотяно без никва причрина основателна :? става въпрос за amk993 които не ме харесва от преди да стане мод заради ника ми и мненията ми го дразнат. :? .тогава ме обиждаше постояно а сега сьм заплашвана че ще съм трита и продъльжава да обижда :? преди да е мод никога не съм била трита така
писах в тема че не обичам да чета книги и някои не бяха сьгласни с тва и накрая той пише :
- Ще ви помоля, ако имбецилната се вясне пак, да ми пишете на ЛС
-И познайте коя е тая наука, в която не се четат книги, ами само се действа...да, същата!
тва пише
и
по кьсно бях изтрита
тва е причината да сьм изтрита подобни мнения:?
забранява сьщо да пиша в определени теми в които тои мисли че мнението ми не сьвпада с другите и като причина дава че кифлите не пишат :o . И после при следващо писане пише ще '' ям дьрвото'' и такива :?
сигурно администраетор не преглежда мненията преди да трие щото невярвам как става :? не сьм обиждала никои в форума да съм изтривана
:lol: :lol:
Да изровя ли всички теми, в които нарушаваш т.12 от правилника и се караш с всички... :lol:
Тези мои мнения са след като съм ти смел л*йната в размер на 5-6 страници офф топик и кариница или заяждане с всички останали потребители. Да не говорим колко стари теми изравяш въпреки предупрежденията.
И си в грешен раздел...
Но ти пак си си за бан, защото преди няколко дена пак беше изровила стара тема, а за теб вече (след около 10тина пъти правене на глупости) прошка няма - едно кривване и си в Бангладеш...
Лека ти вечер.
ПС: В темата за книгите пак се изпокара с всички и започна да обиждаш и пак трих 3-4 страници твой офф топик и заяждане.
Причините за триенето и банването на профила ти са:
-Системно нарушение на т.12
-Системно нарушение на т.2
-Системно нарушение на т.9
-Системно вадене на стари теми от 2006 и назад, въпреки изрични предупреждения;
mincheto
07-11-2010, 19:15
xxKiFlA
Amk933,с мен и другите съфорумци как не се заяжда и не ни трие ,банва и пр....Прави си изводите...
:lol: :lol:
Да изровя ли всички теми, в които нарушаваш т.12 от правилника и се караш с всички... :lol:
Тези мои мнения са след като съм ти смел л*йната в размер на 5-6 страници офф топик и кариница или заяждане с всички останали потребители. Да не говорим колко стари теми изравяш въпреки предупрежденията.
И си в грешен раздел...
Но ти пак си си за бан, защото преди няколко дена пак беше изровила стара тема, а за теб вече (след около 10тина пъти правене на глупости) прошка няма - едно кривване и си в Бангладеш...
Лека ти вечер.
ПС: В темата за книгите пак се изпокара с всички и започна да обиждаш и пак трих 3-4 страници твой офф топик и заяждане.
Причините за триенето и банването на профила ти са:
-Системно нарушение на т.12
-Системно нарушение на т.2
-Системно нарушение на т.9
-Системно вадене на стари теми от 2006 и назад, въпреки изрични предупреждения;
Aко сьм изваждала стари теми е без да искам. Не сьм гледала датите вече ще ги гледам.
Тва че съм спорила с някои не значи че се заяждам . Не сьм обидиждала никой
Напротив, обиждала си и си провокирала офф топик и заяжданици в продължение на страници. ;)
За това със старите теми неведнъж си предупреждавана и някой като ти направи забележка, че си изровила стара тема им се зъбиш, така че не се прави на ударена. За много глупав ме имаш явно, но не оцели. :)
Едит: Местя темата в правилния раздел, защото пак НАРУШИ правилата. ;)
SmilezZz
07-12-2010, 16:35
Офф,момиче - как аз и останалите потребители нямаме никакви проблеми с amk933,а ти имаш..Сама си направи изводите...
Ти сама се дразниш с всички,които не са съгласни с тебе..Започваш да обиждаш,псуваш и т.н..И после се питаш защо имаш проблеми с amk933 :? :?
Ника - ДА,дразнещ е,но не вярвам да прави впечатление на повечето потребители
Мненията ти - Да,адски дразнещи и изнервящи са..
Извод - Не напразно никой не ти ги харесва..Така,спирам до тук..
Няма да продължавам,тъй като вече ти казаха нарушенията..
Офф,момиче - как аз и останалите потребители нямаме никакви проблеми с amk933,а ти имаш..Сама си направи изводите...
Ти сама се дразниш с всички,които не са съгласни с тебе..Започваш да обиждаш,псуваш и т.н..И после се питаш защо имаш проблеми с amk933 :? :?
Ника - ДА,дразнещ е,но не вярвам да прави впечатление на повечето потребители
Мненията ти - Да,адски дразнещи и изнервящи са..
Извод - Не напразно никой не ти ги харесва..Така,спирам до тук..
Няма да продължавам,тъй като вече ти казаха нарушенията..
:-o а ти добре умееш да льжеш..Никога не сьм псувала! не го права
Дразнят те мненията ми..и мен ме дразнат твоите
И ника ми бил дразнещ...ника не нарушава нито едно от правилата :? ще сьм си с него! тва че теб те дразни не ме интересува.
и май се досещам що те дразни..ама няма да пиша!
неискам да ме трият пак.
Моля, пиши 'не искам' отделно, както и всичко което е отрицание на действие.
Следващия път, преди да ти изтрия профила, ще се поинтересувам лично дали е нужно това да се прави.
Така по-добре ли е?
Моля, пиши 'не искам' отделно, както и всичко което е отрицание на действие.
Следващия път, преди да ти изтрия профила, ще се поинтересувам лично дали е нужно това да се прави.
Така по-добре ли е?
да :grin:
тва исках в темата
Lestat357
07-14-2010, 07:46
1) На какъв интервал от време триете обявите в раздел "Борса-Купувам/Продавам", след като е уточнено, че даден предмет вече е продаден? Доста неудобно е седмица по-късно да те търсят за същото.
2) Защо триете мнения под статиите в раздел 'Новини', ако не нарушават коя да е точка от правилата на форума?
shadow4e
07-15-2010, 21:46
1) Ако темите са твои, пиши ЛС и ще бъдат оправени. На друго оплакване от това не съм попадала, така че явно за повечето не е проблем. За когото е, да пише лс. Безсмислено е да си губим времето и с това, който е продал това, което е искал, може сам да си редактира първия пост достатъчно ясно и няма да получава нови запитвания от хора, недочели темата докрай.
2) Нямам отговор на този въпрос
DarkTemplar
08-05-2010, 20:16
Е, и на мен ми беше баннат ник (всъщност даже май го отнесох по ip), без да получа квото и да е обяснение (а си направих труда дори да пиша e-mail na info@teenproblem.net), но кво да се прави. Естествено после дори не бях включен в почетния списък с бановете в тоя раздел.
^ Кой ник ти е бил баннат?
DarkTemplar
08-06-2010, 11:57
...
DarkTemplar
08-07-2010, 11:19
Е? Някой да каже нещо? :-o
kalpazanka
08-07-2010, 12:57
Предупреден на 15.06 за публикуване на мнения извън темата и с несериозен характер. Предупреден по т. 9 и т. 11.
Доволен?
DarkTemplar
08-07-2010, 13:01
Мерси, поне някой се сети. А има ли някакъв вариант да ми бъде възстановен профила след известно време?
Има. Пиши ми след 2 седмици, считано от днес.
DarkTemplar
08-15-2010, 11:05
Благодаря.
Колко е вероятността http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=viewprofile&u=1031406 тоя акаунт да бъде махнат от бан листата? :oops:
Равнява се на допустимият минимум.