View Full Version : Въпрос към жените
Така развива се следната ситуация /истински случай, кратък преразказ/: аз и един съученик отиваме в кафе, в което познаваме сервитьорката. Там когато и да отидем си лафим с нея към 10-15 мин винаги! По-миналата седмица пак тъй най-редовно там лафим си и изведнъж я ивикаха нещо до бара тя се обръща и въпросния приятел я хваща за задника. Тя се направи, че нищо не е станало/макар че цялото заведение чу и се обърна към нас :razz: /. Няколко дни по-късно той ми се хвали, че я е изч*кал, за което съм склонен да повявам. Имало е и други случаи, на които съм бил свидетел пак така да кажем аругантно се държи с момичета и пак му връзва на коп*лето и си урежда гадже за вечерта....
Имал съм достатъчно момичета в живота си и никога такова нещо не съм виждал о0
Та въпроса ми е: На късмет ли го е ударил или просто вие момичетата толкова предпочитате да се държат така с вас, защото отстрани изглежда всякаш малтретира момичетата???
RAYNE666
07-11-2010, 21:46
Лол ами не знам, но ако някой постъпи така с мен и ме хване за задника не само няма да му пусна, но такъв шамар ще му отвъртя, че ще му обърна главата. Но все пак хора всякакви.. знаеш ли може да си пада по такива неща момичето, следователно е напълно възможно и да му е пуснала след това и твоя човек да не си измисля.. :?
PoRcHeTaTa1
07-11-2010, 21:51
Ами според мен това си е до момиче има някои които си харесват грубите а други не... така че не го приемаи лично вьпрос на вкус!
vaseto0o
07-11-2010, 21:56
Лол ами не знам, но ако някой постъпи така с мен и ме хване за задника не само няма да му пусна, но такъв шамар ще му отвъртя, че ще му обърна главата.
Бе то всички за пред хората така твърдят пък после кво става :grin:
Ти си склонен да повярваш, а дали това е естина..
VinDiesel
07-11-2010, 22:46
Има много такива момичета,не ти говоря за 14-15 годишни.С такова арогантно държание и после ти връзват.Много пъти съм се чудел :-o .Все пак някой са мазохистки...
Така развива се следната ситуация /истински случай, кратък преразказ/: аз и един съученик отиваме в кафе, в което познаваме сервитьорката. Там когато и да отидем си лафим с нея към 10-15 мин винаги! По-миналата седмица пак тъй най-редовно там лафим си и изведнъж я ивикаха нещо до бара тя се обръща и въпросния приятел я хваща за задника. Тя се направи, че нищо не е станало/макар че цялото заведение чу и се обърна към нас :razz: /. Няколко дни по-късно той ми се хвали, че я е изч*кал, за което съм склонен да повявам. Имало е и други случаи, на които съм бил свидетел пак така да кажем аругантно се държи с момичета и пак му връзва на коп*лето и си урежда гадже за вечерта....
Та въпроса ми е: На късмет ли го е ударил или просто вие момичетата толкова предпочитате да се държат така с вас, защото отстрани изглежда всякаш малтретира момичетата???
Топлата вода, мой човек. Случайности няма. И да, изчукал я е, мога да ти гарантирам. Трее си говедо, брат. Удри, бой, србскъ музика, ей! Като видят някой такъв и си представят разбираш ли каква машина е в леглото, кви шамари по дупарата и мръсни думи ще има, дива раота копеле. Не се учудвай изобщо. Това е природно, генетично заложен МаЗоХиЗъМ!
Хаха , ограничени ли сте бе ? Харесвала грубо хаха :Д .И нимфонка да е , ако я изплющощ изведнъш такъв шамар ще ти гръмне..зариби си я първо както му си редът , а после ако искаш ще ти духа и в дискотека ;]
Ако имаш нещо конкретно към мен няма да те ухапя и ако ме цитираш, а не говориш за мен в множествено число.
За поротоколеца... да ограничен съм.
FuckedUp
07-11-2010, 23:59
Индивидуално е :D
при всички е различно.. забелязвам че повечето момичета вместо да отвърнат с някой шамар предполагам се правят че нищо не е станало и така както нищо не става стават нещата и после съжаляват че не са спрели по рано
Housemusikk
07-12-2010, 00:48
И аз не го разбирам честно казано ,но отдавна установих , че за жалост просто така работи пичият мозък ....... гаден=готин .........
ПС : приятелят ти в случая е просто поредния селяк с тва обарване ама както и да е :(
Направо шантава работа, това никога не ми се е случвало, май ще трябва и аз да го пробвам, най-много да ми вържат един, ама поне ще знам от личен опит :D
И аз не го разбирам честно казано ,но отдавна установих , че за жалост просто така работи пичият мозък ....... гаден=готин .........
ПС : приятелят ти в случая е просто поредния селяк с тва обарване ама както и да е :(
нямаш си напредстава колко си прав ...
betibarclay
07-12-2010, 09:08
сервитьорка=курва нищо лично та приятелят ти е извадил голям късмет да! :D
SolemnityOfDeath
07-12-2010, 09:14
Искате (искаме) или не, умри е изключително прав в случая и това често е заложена психика, която момичетата отричат, но я практикуват - или поне по-голямата част от тях. Важи повече за някакви кратки връзки, не за сериозни такива, но пак го има широко застъпено.
Trollneral
07-12-2010, 10:14
Малолетна курва + кофти държание към нея + пропиляване на 10-15 кинта за нея = профит.
и/или
"ох колко си хубава , ае ми врътнеш една а?"
gabinceto19
07-12-2010, 10:47
при всеки е различно
аз лично така щях да го подредя, че и майка му нямя да го познае!
dimitar_ak
07-12-2010, 12:15
Не е важно дали и как си чукал, а как ще се похвалиш след това. При някои момчета хвалбата е толкова усъвършенствана, че минават и само с нея без да имат нужда от секс.
Истинският мъж не би тръбял наляво и дясно с коя е спал.
Lexynnka
07-12-2010, 14:34
Не е важно дали и как си чукал, а как ще се похвалиш след това. При някои момчета хвалбата е толкова усъвършенствана, че минават и само с нея без да имат нужда от секс.
Истинският мъж не би тръбял наляво и дясно с коя е спал.
;-)
въпрос на вкус, всяка обича различни работи 8-) на някои пък им харесва такова.. грубо 8-)
BiGBaDWolF
07-12-2010, 14:39
Аз па не вервам...Тъпите кифли точно от такива се впечатлявът ..
Че жените харесват грубости, харесват, но това не значи, че приятелят ти не послъгва.
Всички вие пропускате, че жените, макар и мазохистки, не означава, че са селянки.
Едно доминиране и грубо поведение могат да минат и по много по-рафиниран начин от пляскане по гз.
DarkKisss
07-12-2010, 17:19
Индивидуално е :D
СЪГЛАСНА!
whitediamond
07-12-2010, 17:57
Явно момичето е същата стока като въпросния ти приятел.Нищо лично,ама друго обяснение няма. Аз пък много мразя като някое момче тръгне да ме обарва,да не съм някаква обща,че всеки да ме обарва. Иначе някои момичета се кефят на тва,мислят си "абе ква съм яка" никой не може да ми устои,докато момчетата по този начин си мислят,че си няква лесна. Е то бива ,ако се ебавате с някоя приятелка ,ей така на шега или пък гаджето да те обарва някой път,то си е нормално,ама кво става ако секи срещнат те опипва и ти се правиш,че нищо не е станало :shock:
glamouros
07-12-2010, 18:28
Някои от потребителите по-горе споделиха, че според тях така им харесвало на момичетата. Но аз ти казвам (защото ми се е случвало и не само че съм удряла як шамар, но съм и заливала с кола, вода и с две думи - квото ми е под ръка), че едно истинско момиче не се връзва на такова държане. Но пък ако наистина е била лека мацката няма нищо чудно да й е харесало и да му е бутнала... :)