View Full Version : Тема за всичко /Vol.47/
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
evalongoriq
07-14-2010, 08:48
Здрасти Миро 8-)
Ленииии,честитооо честитоооо :oops: :-) :-) <333
lenito_sf
07-14-2010, 08:48
Мироуууу :grin: 8-)
Същия
Кво правиш? ;д
Мерси, Алекс! 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 08:49
ехх дойдохтее
Сашо здрасти :lol:
оф мина ми ядъ вече :lol: щях да убия майка си 8-)
lenito_sf
07-14-2010, 08:49
Мерсии!
Ти гледа ли секса и града 2, ма? :-) <3
В даскало уча такава специалност, че лятото трябва да изкарам 2 седмици стаж в някакво предприятие... Та в момента съм в една банка и умирам от скука. Имам комп ама не мога да правя почти нищо на него... та се сетих за форума :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 08:51
Ебахтии не съм още,каня се да го гледам а никой не е въодушевен колкото мене :lol: :oops: :-)
Здрасти, Габи :-) 8-)
мамка му, как зорно станах тая сутрин :?
В даскало уча такава специалност, че лятото трябва да изкарам 2 седмици стаж в някакво предприятие... Та в момента съм в една банка и умирам от скука. Имам комп ама не мога да правя почти нищо на него... та се сетих за форума :lol:Скайп? 8-)
lenito_sf
07-14-2010, 08:55
Много си работиш Миро, многоо! 8-)
И аз 11 клас имам няква тъпа практика 8-)
- : Станах леля! ^^
- : Добре.
:razz:
evalongoriq
Майка ми лудата ме събуди в 10 и 30 за да заключа вратата щото нейния ключ нещо му станало и не може,трябваше да стана за да заключа :x не знам какъв и беше проблема да остави отключено,аз като се събудя след няколко часа щях да заключа :lol: кой ще си навлече белята да ме открадне например :lol:
и разбира се спи ми се безумно много,а бях заспала толко дълбоко,щях да откарам до 2 8-) и не можах да заспя повече,а котарака ми мяукаше иии...ох имах нужда да го излея :lol:
lenito_sf
хай - хай :roll:
Здравей- здравей! 8-)
В даскало уча такава специалност, че лятото трябва да изкарам 2 седмици стаж в някакво предприятие... Та в момента съм в една банка и умирам от скука. Имам комп ама не мога да правя почти нищо на него... та се сетих за форума :lol:Скайп? 8-)
Няма скайп и не мога да инсталирам.. същата работа е с ICQ и MSN. Youtube и Facebook са забранени.
Стига ли или да изброявам още? 8-)
lenito_sf
07-14-2010, 08:57
Габриелос.. и аз още не съм.. видях го в замундето, ама с лошо качество.. 8-)
Няма скайп и не мога да инсталирам.. същата работа е с ICQ и MSN. Youtube и Facebook са забранени.
изброявай 8-)
пт. https://imo.im/ пробвал ли си? 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 08:58
Емии Леноо може да ходим на киноо,ама ти нали си несериозна :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 08:58
Бтв казаха че бил тъп :lol: и все пак искам да го гледам! 8-)
нямам думипросто :xщо бе> 8-)
Габи туй е едовния номер на майка ми.... :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 09:00
Не съм несериозна ма 8-)
А оня ден ходих на кафе в молО .. в едно кафе срещу калиопето.. просълзих се като трябваше да плащам! :lol:
Симичко, поздравих те, сега кажи кво прайш и името ти! 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:00
Точно във 15 и 30 ще се отбележат 24 часа от престоя на моето сладкарско произведение на изкуството в хладилника :lol: най-сетне ще го пробвам :lol:
И аз чувам , че бил тъп в сравнение с първата част :?
Точно във 15 и 30 ще се отбележат 24 часа от престоя на моето сладкарско произведение на изкуството в хладилника :lol: най-сетне ще го пробвам :lol:дали 24 или 20, се едно :lol:
Да бях аз, отдавна щях да съм го пробвал 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:02
И аз чувам , че бил тъп в сравнение с първата част :?
а уж толко го прехвалиха 8-) и все пак мн обичам тоя филм,така че ще го изгледам :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:02
Точно във 15 и 30 ще се отбележат 24 часа от престоя на моето сладкарско произведение на изкуството в хладилника :lol: най-сетне ще го пробвам :lol:дали 24 или 20, се едно :lol:
Да бях аз, отдавна щях да съм го пробвал 8-)
ее сега закусвах,така че малко по-късно :lol:
но изглежда много съблазнително :oops: :lol:
изброявай 8-)
пт. https://imo.im/ пробвал ли си? 8-)
Абе на компа не мога да правя нищо... Даже флаш игри не мога да играя, 'щото няма флаш и не мога да го инсталирам. Не ми дават да усиля климатика, 'щото им било студено.. а аз умирам от жега. Тоя сайт дето ми го даде не зарежда въобще.
И утре трябва да предам няколко доклада, презентации, база данни и други... и естествено тук няма нужния софтуер за да ги направя :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:03
Не съм несериозна ма 8-)
А оня ден ходих на кафе в молО .. в едно кафе срещу калиопето.. просълзих се като трябваше да плащам! :lol:
Ами айде да се видиме,преди Коледа и баба ти Марта :lol:
ее сега закусвах,така че малко по-късно :lol:
но изглежда много съблазнително :oops: :lol:
Aха 8-)
тея хора са ненормални ! Братовчед ми изглежда беше решил , че трябва да излиза с атевето , а то е толкова шумно :x И си спа нали аз най- спокойно и се чува изведнъж едно БРЪМ и сега не мога да заспя , а си бях планирала да ставам към 1 и 30 ч.
Абе на компа не мога да правя нищо... Даже флаш игри не мога да играя, 'щото няма флаш и не мога да го инсталирам. Не ми дават да усиля климатика, 'щото им било студено.. а аз умирам от жега. Тоя сайт дето ми го даде не зарежда въобще.
И утре трябва да предам няколко доклада, презентации, база данни и други... и естествено тук няма нужния софтуер за да ги направя :lol:
Аха...димек стоиш там по 6 часа (или там колко е) на ден и не правиш нищо? бахти загубата на време 8-)
тея хора са ненормални ! Братовчед ми изглежда беше решил , че трябва да излиза с атевето , а то е толкова шумно :x И си спа нали аз най- спокойно и се чува изведнъж едно БРЪМ и сега не мога да заспя , а си бях планирала да ставам към 1 и 30 ч.Ха... аз към 5-6 таман се унасям и котката и хрумна, че трябва да излиза - айде ставам да я пускам.. след тва едвам заспах и в 10 станах... :?
lenito_sf
07-14-2010, 09:07
Емии добре..
ма молим те да не ходиме в тва кафе, че сокче .. 3 лева.. златно ми излезе! 8-)
и не съм несериозна!
evalongoriq
07-14-2010, 09:07
Нещоо ме е хванал ентусиазма за готвене :lol: Чудех се дали да правя един кекс,който бях правила преди-не успешно :lol: ее изяде се пак ама не беше много вкусен 8-) и то не бях виновна аз ами щото бях почнала да го бъркам обратно на часовниковата стрелка и после мама го добърка пък на обратно и стана гафа :lol:
Не съм несериозна ма 8-)
Симона обаче ми казвай сим или мони Така дебясна съм :x
Аха...димек стоиш там по 6 часа (или там колко е) на ден и не правиш нищо? бахти загубата на време 8-)
По 6 часа, да. Миналата седмица поне бях в по-натоварения офис и имаше работа. Ама сега съм в един малък, където има по 4-5 клиента на ден. И откачам 8-)
Нещоо ме е хванал ентусиазма за готвене :lol: Чудех се дали да правя един кекс,който бях правила преди-не успешно :lol: ее изяде се пак ама не беше много вкусен 8-) и то не бях виновна аз ами щото бях почнала да го бъркам обратно на часовниковата стрелка и после мама го добърка пък на обратно и стана гафа :lol:
Ха.... кексове, пък то и по специален начин се бъркат...аз не смея едни спагетида си направя, че да не запаля апартамента, а ти.... :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:09
Емии добре..
ма молим те да не ходиме в тва кафе, че сокче .. 3 лева.. златно ми излезе! 8-)
и не съм несериозна!
оо няма бе спокойно,на мене пък едно мляко с какао ми беше излезнало 5 лева за кво да говорим :lol:
ее добре кажи дата и час :lol:
омг помниш ли март месец как се подминахме като пътни знаци на Плиска :razz: никога няма да го забравя :lol:
Оправдания! 8-)
тея хора са ненормални ! Братовчед ми изглежда беше решил , че трябва да излиза с атевето , а то е толкова шумно :x И си спа нали аз най- спокойно и се чува изведнъж едно БРЪМ и сега не мога да заспя , а си бях планирала да ставам към 1 и 30 ч.Ха... аз към 5-6 таман се унасям и котката и хрумна, че трябва да излиза - айде ставам да я пускам.. след тва едвам заспах и в 10 станах... :?
Когато съм тук аспарух ме ползва за магистрала :lol: Докато спя си ме прескача , минава през мен , чепка ме :lol:
По 6 часа, да. Миналата седмица поне бях в по-натоварения офис и имаше работа. Ама сега съм в един малък, където има по 4-5 клиента на ден. И откачам 8-)То тей най-гадно...хем трябва да стоиш там, хем дори и да искаш нищо не можеш да направиш...
Ноо, поне плащат там някаква...ъм заплата за изработеното?
evalongoriq
07-14-2010, 09:11
Ха.... кексове, пък то и по специален начин се бъркат...аз не смея едни спагетида си направя, че да не запаля апартамента, а ти.... :lol:
еее голяма работа все ще намериш някоя добра женица да ти готви :lol:
DaemonBoy
07-14-2010, 09:11
Саше, че ти гладен ще умреш бе 8-) Няма обаче някой тука да прави като мене скара(включваме само кюфтета, шишчета и пържоли). Говорим истинско месо, не купешки боклуци.... 8)
еее голяма работа все ще намериш някоя добра женица да ти готви :lol:нали ти щеше да ми готвиш бре :oops: :lol:
mArMaLaDkA
07-14-2010, 09:12
Аре, понеже нямате работа, и сте милички и добрички, да ми кажете някой хубав филм, по възможност със смислен сюжет? :-)
Заритала съм да е мистерия, но няма да откажа и трилър, или комедийка.
evalongoriq
Оправдания! 8-)
Шттт! 8-)
lenito_sf
Ми ако не другата, то по-другата седмица? :lol:
часс.. около обЕд 8-)
Оф, да бе.. минавам покрай тебе и никва реакция.. и ти звъня! :razz:
А ти па.. от кога готвиш бе :-)
lenito_sf
07-14-2010, 09:13
Лени от къде си ?
Софията, ти? 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:14
еее голяма работа все ще намериш някоя добра женица да ти готви :lol:нали ти щеше да ми готвиш бре :oops: :lol:
ее щи сготва нещо някой път :oops: :lol: няма да те отровя спокойно 8-)
Аре, понеже нямате работа, и сте милички и добрички, да ми кажете някой хубав филм, по възможност със смислен сюжет? :-)
Заритала съм да е мистерия, но няма да откажа и трилър, или комедийка.Огледала AKA Mirrors (2008) мистерия е и ми го хвалиха наскоро... аз с еканя да го гледам 8-)
Заритала съм да е мистерия, но няма да откажа и трилър, или комедийка.
Ммм ангели и демони , шоколад и за др не се сещам 8-)
По 6 часа, да. Миналата седмица поне бях в по-натоварения офис и имаше работа. Ама сега съм в един малък, където има по 4-5 клиента на ден. И откачам 8-)То тей най-гадно...хем трябва да стоиш там, хем дори и да искаш нищо не можеш да направиш...
Ем.. вчера изкарах 1 лев.. рестото от обяда. За 8 дена това ми е печалбата 8-)
ее щи сготва нещо някой път :oops: :lol: няма да те отровя спокойно 8-)
Зная, няма да ти даде сърце да ме тровиш... :oops: :lol: :lol:
Лени от къде си ?
Софията, ти? 8-)
бургас
Добре де... на края не плащат ли нещо? В кофата бях чел за няква практика дето най-накрая платили.. 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:16
Ми ако не другата, то по-другата седмица? :lol:
часс.. около обЕд 8-)
Оф, да бе.. минавам покрай тебе и никва реакция.. и ти звъня! :razz:
А ти па.. от кога готвиш бе :-)
ок,ще се разберем 8-)
Еми аз мисля че те бях познала и седя да ме поздравиш а ти ме подмина и седим гръб в гръб и се чудим какво се случва :razz:
ЕЕ как откога ма,аз мога сичко :oops: :lol: :-)
lenito_sf
07-14-2010, 09:17
мармаладке, мене ми казаха да гледам the scout .. бил хубав, ма още не съм го гледала.. а е супер стар 8-)
Добре де... на края не плащат ли нещо? В кофата бях чел за няква практика дето най-накрая платили.. 8-)
Има вероятност да платят нещо... Ама все едно да се надявам да намеря 50 лева на пътя 8-)
mArMaLaDkA
07-14-2010, 09:18
Някой филм, който СТЕ ГЛЕДАЛИ и ви е ХАРЕСАЛ, а не ви е похвалила приятелката на приятеля на приятеля ви. :x
DaemonBoy
07-14-2010, 09:19
Мармаладке A-Team гледай. :)
lenito_sf
07-14-2010, 09:19
Лени от къде си ?
Софията, ти? 8-)
бургас
аа, от другата страна на България.. :lol:
Габриело.. млъкни, просто не те познах.. супер различна си от снимките.. на едната снимка ми изглеждаше с по-светла коса иии аз викааам... Басиии! :razz:
Някой филм, който СТЕ ГЛЕДАЛИ и ви е ХАРЕСАЛ, а не ви е похвалила приятелката на приятеля на приятеля ви. :x
Needful Things
Има вероятност да платят нещо... Ама все едно да се надявам да намеря 50 лева на пътя 8-)
Че начи е възможно ...един приятел преди месец - два беше намерил толкоз на пътя и ходихме да ни почерпи :lol: :lol: 50 ли..или 2х20, не помня.. :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 09:20
НАМЕРИ СИ САМА, ТОГАВА! фиу :-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:21
Еми Лено,ако се снимам в коридора косата ми е черна,а ако се снимам в хола особено на лампа косата ми изглежда многооо светло кафява а всъщност е нещо между двете неща :lol: :lol: Сложна работа съм аз 8-)
Че начи е възможно ...един приятел преди месец - два беше намерил толкоз на пътя и ходихме да ни почерпи :lol: :lol: 50 ли..или 2х20, не помня.. :lol:
Еми утре ми е последния ден, ще ви кажа 8-)
Пфф... поне си знаеш ква ти е косата... шото моят цвят аз не мога да си го определя.... :lol:
DaemonBoy
07-14-2010, 09:22
Еми Лено,ако се снимам в коридора косата ми е черна,а ако се снимам в хола особено на лампа косата ми изглежда многооо светло кафява а всъщност е нещо между двете неща :lol: :lol: Сложна работа съм аз 8-)Вика му се едър рогат добитък(зодия Телец) :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 09:22
Ще се снимаш на слънчева светлина ма! :-)
Еми утре ми е последния ден, ще ви кажа 8-)ми дано.. 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:23
Еми Лено,ако се снимам в коридора косата ми е черна,а ако се снимам в хола особено на лампа косата ми изглежда многооо светло кафява а всъщност е нещо между двете неща :lol: :lol: Сложна работа съм аз 8-)Вика му се едър рогат добитък(зодия Телец) :lol:
остроумен както винаги :lol:
DaemonBoy
07-14-2010, 09:23
За тебе винаги! :lol: :-)
mArMaLaDkA
07-14-2010, 09:24
Needful Things
Жесток си! 8)
Лененце, ако си бях намерила, нямаше да се жертвам да питам тук, очаквайки адекватен отговор, което е почти невъзможно, при все, че гледате бози. :-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:24
Пфф... поне си знаеш ква ти е косата... шото моят цвят аз не мога да си го определя.... :lol:
еми аз доколкото бях видяла май ти е тъмно руса 8-)
Еми Лено,ако се снимам в коридора косата ми е черна,а ако се снимам в хола особено на лампа косата ми изглежда многооо светло кафява а всъщност е нещо между двете неща :lol: :lol: Сложна работа съм аз 8-)Вика му се едър рогат добитък(зодия Телец) :lol:И аз съм телец, да не би да намекваш нещу за убавата зодия? 8-)
еми аз доколкото бях видяла май ти е тъмно руса 8-)нещо такова е май..... не моа ти кажа, не мога да я разбера аз :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:25
Лено ще знам вече :lol: Обаче тогава косата ми беше ужас,бях ядосана на фризьорката която ми отряза толкова коса :lol: :-)
искам и аз да видя :x :lol: снимка снимка 8-)
DaemonBoy
07-14-2010, 09:26
Такова нещо не съм казвал, бат Санди. Сума си и приятели имам от вашата зодия ;)
evalongoriq
07-14-2010, 09:27
на мене веднага ми беше дал като исках,ама кой както се уреди :oops: :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 09:27
Needful Things
Жесток си! 8)
Лененце, ако си бях намерила, нямаше да се жертвам да питам тук, очаквайки адекватен отговор, което е почти невъзможно, при все, че гледате бози. :-)
не гледаме бози :/ :-)
искам и аз да видя :x :lol: снимка снимка 8-)искаш ама няма, още не съм пускал PC-to :lol:
на мене веднага ми беше дал като исках,ама кой както се уреди :oops: :lol:
:cry:
искам и аз да видя :x :lol: снимка снимка 8-)искаш ама няма, още не съм пускал PC-to :lol:
е пусни го де :oops:
lenito_sf
07-14-2010, 09:28
Лено ще знам вече :lol: Обаче тогава косата ми беше ужас,бях ядосана на фризьорката която ми отряза толкова коса :lol: :-)
За какво са каките.. да помагат! :-)
порастна ли ти пак? 8-)
Такова нещо не съм казвал, бат Санди. Сума си и приятели имам от вашата зодия ;)e...тва че имаш приятели дето са наща зодия, не значи нищо! (бзк се) :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:29
За какво са каките.. да помагат! :-)
порастна ли ти пак? 8-)
порасна,ама пак много я измъчих ама сега е добре,доволна съм :lol: :-)
е пусни го де :oops:мне... то е затрупано...да не говорим, че ти каза за онея снимки, че си 4-ти калс... ще намеря и аз акава снимка спец за теб 8-)
Излизам в обедна почивка и не знам дали ще се върна.. така че чао :lol:
Излизам в обедна почивка и не знам дали ще се върна.. така че чао :lol:
:razz:
Бахти...
http://zamunda.net/details.php?id=65371&hit=1
http://www.hotel626.com/hotel.html
Тоя пич там на торбата и тоя дето се появява до часовника май са еднакви 8-)
Излизам в обедна почивка и не знам дали ще се върна.. така че чао :lol:чао 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:33
Вчера си разглеждах бебешките снимки от албумите,басии якото бебе съм била :lol: ама имаше и бая 'нецензурни' снимки :razz: ии като гледам на всяка втора снимка съм заспала някъде,имаме спяща на гърне,на пода,на стол,къде ли не :lol: имаме и как се целувам с тогавашната ми любофф :oops: :lol:
Вчера си разглеждах бебешките снимки от албумите,басии якото бебе съм била :lol: ама имаше и бая 'нецензурни' снимки :razz: ии като гледам на всяка втора снимка съм заспала някъде,имаме спяща на гърне,на пода,на стол,къде ли не :lol: имаме и как се целувам с тогавашната ми любофф :oops: :lol:И мен ме има на такива снимки..с любовници :oops: :lol: :lol:
Вчера си разглеждах бебешките снимки от албумите,басии якото бебе съм била :lol: ама имаше и бая 'нецензурни' снимки :razz: ии като гледам на всяка втора снимка съм заспала някъде,имаме спяща на гърне,на пода,на стол,къде ли не :lol: имаме и как се целувам с тогавашната ми любофф :oops: :lol:
аз съм била русечка и нон стоп съм плакала 8-) такива митове и легенди се носят за моя плач 8-)
lenito_sf
07-14-2010, 09:35
Ох, като заговорихме за коса, патко.. 8-)
Леля Лена отива да си купи маска за коса със змийско олио от аптеката до нас :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:36
Вчера си разглеждах бебешките снимки от албумите,басии якото бебе съм била :lol: ама имаше и бая 'нецензурни' снимки :razz: ии като гледам на всяка втора снимка съм заспала някъде,имаме спяща на гърне,на пода,на стол,къде ли не :lol: имаме и как се целувам с тогавашната ми любофф :oops: :lol:И мен ме има на такива снимки..с любовници :oops: :lol: :lol:
мани аз в детската по колко въртах :razz: даже на една снимка момчето ми е захапало цялата челюст :lol: :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:37
Ох, като заговорихме за коса, патко.. 8-)
Леля Лена отива да си купи маска за коса със змийско олио от аптеката до нас :lol:
ква е тая маска,чувала съм
че е мн хубава за косата 8-) после дай подробности :lol: айде :-)
мани аз в детската по колко въртах :razz: даже на една снимка момчето ми е захапало цялата челюст :lol: :lol:да... ужс кви лиги е имало ... :lol: :lol:
мани аз в детската по колко въртах :razz: даже на една снимка момчето ми е захапало цялата челюст :lol: :lol:
+1 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:37
Аз бях руса като малка ама после както виждате поумнях :oops: :razz:
И аз на снимки аот гледам съм бил с много светла коса.... :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 09:39
Търсих в компа някоя стара снимка от младините,но уви няма толкова стари..най-старите са ми някъде 9 годишна :lol:
ех обаче и за блондинките се носят големи митове :D част от тях са неверни ! имам 2 приятелки блондинки -едната е в пмг а другата в немска при мен 8-) правете си изводите сами 8-)
ех обаче и за блондинките се носят големи митове :D част от тях са неверни ! имам 2 приятелки блондинки -едната е в пмг а другата в немска при мен 8-) правете си изводите сами 8-)щом е в ПМГ, начи е печена! 8-)
ех обаче и за блондинките се носят големи митове :D част от тях са неверни ! имам 2 приятелки блондинки -едната е в пмг а другата в немска при мен 8-) правете си изводите сами 8-)щом е в ПМГ, начи е печена! 8-)
защото и ти си от там ?
Търсих в компа някоя стара снимка от младините,но уви няма толкова стари..най-старите са ми някъде 9 годишна :lol:
Абее, ти от 2 месеца някъде щеше да ми пращаш нови снимки :oops: 8-)
защото и ти си от там ?не съм от тая ПМГ, но да - математическа съм 8-)
SonataArctica
07-14-2010, 09:43
5 денааааа :grin: 8-) 8-) 8-)
защото и ти си от там ?не съм от тая ПМГ, но да - математическа съм 8-)
абе всички във форума ли сте от математическа :shock:
5 денааааа :grin: 8-) 8-) 8-)кво става след 5 дена? 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:43
сега ще пробвам да ги кача,ама на моя комп нещо не става програмата ама ще опитам 8-)
де пък го измисли тва> Кой в математическа? 8-)
сега ще пробвам да ги кача,ама на моя комп нещо не става програмата ама ще опитам 8-)ми, че то даже програма не ти трябва...като жикнеш кабела и то си го открива.. 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 09:44
5 денааааа :grin: 8-) 8-) 8-)
оооо откога те чакам :oops: преглътна ли загубата :oops:
evalongoriq
07-14-2010, 09:45
сега ще пробвам да ги кача,ама на моя комп нещо не става програмата ама ще опитам 8-)ми, че то даже програма не ти трябва...като жикнеш кабела и то си го открива.. 8-)
не е така при мене,тр се инсталира няква програма,ама излиза няква грешка и аз не мога да се оправя :lol:
ами ти , лъчо и още няколко
SonataArctica
07-14-2010, 09:46
Отивам на школа по физикаааа :grin: :grin: :grin: :lol: 8-) Аз за това живея :lol:
Габи :lol: Съдията ще го ленчувам :lol: Ама на мен не ми пука вече 8-) :lol: Ходих до метро и си купих октопод :D и майка го зготви по няква рецепта и бях много доволен :lol: 8-)
SonataArctica
07-14-2010, 09:47
ами ти , лъчо и още няколко
АЗ! 8-) Туй най-добрата гимназия! 8-)
не е така при мене,тр се инсталира няква програма,ама излиза няква грешка и аз не мога да се оправя :lol:оправдания.... 8-)
Аз за Лъчо знам...знам, че и diksi е влязла в ПМГ, но за други нз 8-)
SonataArctica
07-14-2010, 09:49
Аз за Лъчо знам...знам, че и diksi е влязла в ПМГ, но за други нз 8-) 8)
Отивам на школа по физикаааа :grin: :grin: :grin: :lol: 8-) Аз за това живея :lol:
Габи :lol: Съдията ще го ленчувам :lol: Ама на мен не ми пука вече 8-) :lol: Ходих до метро и си купих октопод :D и майка го зготви по няква рецепта и бях много доволен :lol: 8-)
и хареса ли ти октопода? шото аз съм опитвал и нещо не ми хареса особено... 8-)
SonataArctica
07-14-2010, 09:51
Мен ме изкефи но нещо малко трудно се ядеше :lol: малко е жилав :lol: то зависи как са го сготвили :lol:
Мен ме изкефи но нещо малко трудно се ядеше :lol: малко е жилав :lol: то зависи как са го сготвили :lol:
Не помня как го бяха готвили... 8-) пък и ти шото си си представял, че ядеш оня дето познаваше мачовете :lol:
ооо края на август ще ходя на тасос и най - вероятно ще се престраша да го опитам този октопод 8-) баща ми мн е задобрял с харпунджийството и казва че той ще го хваща :lol:
ооо края на август ще ходя на тасос и най - вероятно ще се престраша да го опитам този октопод 8-) баща ми мн е задобрял с харпунджийството и казва че той ще го хваща :lol:
там е супер (тасос), ми наще кво се пънат инещат да ме заведат :lol:
SonataArctica
07-14-2010, 09:57
Не помня как го бяха готвили... 8-) пък и ти шото си си представял, че ядеш оня дето познаваше мачовете :lol: точно :D
Лъчо е ял октопод , за да отмъсти на октопода :razz:
там е супер (тасос), ми наще кво се пънат инещат да ме заведат :lol:
аз до преди месец не знаех , че ще се ходи оба с наще ще ми е сучно :? искам с компанията 8-)
SonataArctica
07-14-2010, 10:00
Лъчо е ял октопод , за да отмъсти на октопода :razz:аха :lol:
Мен не ми пречи особенно, че ще съм с наще, стига да ме заведат до там :lol: Те не ме спират, правя сиквото искам и дето искам си ходя, тейче те да си ходят дето скат и аз ще си се оправям сам :razz:
Мен не ми пречи особенно, че ще съм с наще, стига да ме заведат до там :lol: Те не ме спират, правя сиквото искам и дето искам си ходя, тейче те да си ходят дето скат и аз ще си се оправям сам :razz:
мен направо да ме оставят на някой плажче , няма да е зле да ми оставят палатка и въдица , пък аз ще си оцелявам 8-)
мен направо да ме оставят на някой плажче , няма да е зле да ми оставят палатка и въдица , пък аз ще си оцелявам 8-)
Мен да ме ставят в някое хотелче на all incl и аз ще си оцелявам там :lol:
Мен да ме ставят в някое хотелче на all incl и аз ще си оцелявам там :lol:
:D
evalongoriq
07-14-2010, 10:14
Йес бе инсталира се..озорих се 8-)
lenito_sf
07-14-2010, 10:15
няма :/
:lol:
evalongoriq
07-14-2010, 10:42
жжжжжжееегааааааааа!!!!!!! 8-)
DaemonBoy
07-14-2010, 10:52
дай жега, жега, жега :grin:
lenito_sf
07-14-2010, 10:53
Нененененнененее!
Само не това! :lol:
plamba95
07-14-2010, 10:56
ко праим бе хорааааа :-P
DaemonBoy
07-14-2010, 10:56
Всички на масата, Еленооо! :grin: :lol: :lol: :lol: :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 10:59
Гордея се с вас чалгарченцааа :oops: пълните ми душата :lol: :-)
Въртиии,дайй :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 11:00
Пламченцецецненценцененец нецен! :grin: 8-)
търсим си епилаторО 8-)
ти?
plamba95
07-14-2010, 11:00
Гордея се с вас чалгарченцааа :oops: пълните ми душата :lol: :-)
Въртиии,дайй :lol:ае идвай кючек в скута :oops: :oops: :D
plamba95
07-14-2010, 11:01
търсим си епилаторО 8-)
ти? :razz: :razz: боожеееее прочетох вибраторО :razz: :razz: ми аз слушам музика и чат :-P
ех тая чалга... вчера в онея пиянски чатове от кофата сички слушаха чалга...а аз нямах
sad ;\ :lol: :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 11:01
омг загубих си едните слушалки а другите ги настъпих и едната се прееба :razz:
lenito_sf
07-14-2010, 11:03
търсим си епилаторО 8-)
ти? :razz: :razz: боожеееее прочетох вибраторО :razz: :razz: ми аз слушам музика и чат :-P
:lol: :lol:
Габриело, саката си! :-)
Пламенеее...за кви работи си мислиш.... :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 11:04
Алекс, как нямаш чалга оО
Аз също слушам.. на маса 8-)
DaemonBoy
07-14-2010, 11:04
Габи, то от теб се уча аз :oops: :-) :lol:
Алекс, как нямаш чалга оО
Аз също слушам.. на маса 8-) на лаптопа нито 1 нямам... и ме мързеше да търся и само слушах как те "пеят" :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 11:06
Еленоо какво удоволствие ти доставя да ме дразниш,оргазъм ли получаваш :razz: :oops: :-)
Явчо,гордея се с тебе :oops: :lol: :-)
DaemonBoy
07-14-2010, 11:09
Ще се гордееш не ами... Ей ся тоя следобяд при скейтърите отиваме да им пускаме нежна чалгица... Елена, Еленаа, дете на дивата пустиня :grin: :lol: :lol: :-)
lenito_sf
07-14-2010, 11:09
Еленоо какво удоволствие ти доставя да ме дразниш,оргазъм ли получаваш :razz: :oops: :-)
Явчо,гордея се с тебе :oops: :lol: :-)
Неее, то много често тряа го получавам значи. 8-) *цун*
Не мога да намера тая маска :(
и епилатора не мога да си намеря.. 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 11:11
Да 8-)
Леноо ела у нас има сичко :lol: :-)
lenito_sf
07-14-2010, 11:13
Да 8-)
Леноо ела у нас има сичко :lol: :-)
Ма и тука има.. ама аз помня само 5-10 минути назад и постоянно забравям къде съм си оставила това онова.. 8-)
аа...един епилатор...аз 3-то зарядно за тел губя у нас... (абе може и да не е у нас) :lol:
Миналия ден взех на баща ми и ся не помня къде го оставих... :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 11:15
оо и аз все си забутвам пресата,епилатора,под цяла купчина дрехи и после иди ги разбери къде са :lol:
lenito_sf
07-14-2010, 11:17
:lol: :lol:
оф добре.. ще зема тоя от горе, мързи ме да търся моя!
а го ползвах оня ден.. върху бати :/
здравейте кво правите .. ?
plamba95
07-14-2010, 12:04
Пламенеее...за кви работи си мислиш.... :lol:за хубавиииии много хубавииии :oops: :D
gLypChenCee
07-14-2010, 12:04
:-$ :-)
деца,има ли някой? (или се криете) 8-)
golf_5_r32
07-14-2010, 15:23
от тебе с удоволствие :razz: (само дето не съм ти дете) :D
golf_5_r32
07-14-2010, 15:36
ми мн ясно няма да е Алфа Жумело или некой френска свирка единствения компромис може да е фоУсФаген
ми мн ясно няма да е Алфа Жумело или некой френска свирка единствения компромис може да е фоУсФаген
+ ауди и бмв (:
golf_5_r32
07-14-2010, 15:50
+ ауди и бмв (:
на далечеее единствено признавам бмв е30 318ис и е36 318ис
evalongoriq
07-14-2010, 16:30
Жегаааа пффф :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 16:54
Жегаааа пффф :lol:
Да бее ! 8)
evalongoriq
07-14-2010, 16:56
то по едно време валя тука ама само пръскаше и пак беше толкова горещо и сега ще пукна от жега :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 16:57
то по едно време валя тука ама само пръскаше и пак беше толкова горещо и сега ще пукна от жега :lol:
У нащо село дори един дъжд не заваля :( :lol:
Жегаааа пффф :lol: добре, че климатика е ON
evalongoriq
07-14-2010, 16:59
Хаха ти ако мислиш че дъжда разхлади обстановката си в жестока грешка,докато пръскаше пак беше нетърпимо :lol:
Хаха ти ако мислиш че дъжда разхлади обстановката си в жестока грешка,докато пръскаше пак беше нетърпимо :lol: :razz: :razz: :razz: поне е било по-различно от само слънце
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:01
Жегаааа пффф :lol: добре, че климатика е ON
Късметлия .. :( Нашия климатик е развален ( скъсан е някъв кабел) :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:02
ее да 8-)
но предпочитам да е жега,а не студ 8-)
evalongoriq
07-14-2010, 17:04
охх как ме стряскат тия ледчета дето хвърчат долу по екрана :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:05
Много са страшни нали .. 8-)
ши земат да ти напукат десктопа :-D
evalongoriq
07-14-2010, 17:06
Много са страшни нали .. 8-)
еми като не ги очаквам и те изскочат :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:06
ии за беля ми се допи едно айс кафенце 8-)
oф днеска е ебахти жегата...
evalongoriq
07-14-2010, 17:32
нима не бях забелязала 8-)
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:35
Lost кой те излъга .. ?! :lol: Супер студ е ..
evalongoriq
07-14-2010, 17:37
ззззамръзвам :( :oops:
нима не бях забелязала 8-)явно....явно не ти е топло :lol:
аз щях дапукна навънка преди малко :?
evalongoriq
07-14-2010, 17:38
аз днес само един път излезнах и не беше чак толкова топло ама сега... 8-)
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:38
Да те стопля .. :shock: :lol: :oops:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:39
evalongoriq
07-14-2010, 17:40
докато дойдеш ще съм се вледенила :? :shock: :oops:
оф :lol:
аз днес само един път излезнах и не беше чак толкова топло ама сега... 8-)аз 3 пъти излизах... и беше нетърпимо :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:42
аз днес само един път излезнах и не беше чак толкова топло ама сега... 8-)аз 3 пъти излизах... и беше нетърпимо :lol:
голямо си мрънкалооо :oops: :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:42
Искаш да кажеш, че съм непотребен .. :(
Да стопля 1 ' evalongoriq ' немога ..
evalongoriq
07-14-2010, 17:43
Дължината на безименния пръст издава сексуалния апетит на мъжа :shock: :lol: :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:44
Искаш да кажеш, че съм непотребен .. :(
Да стопля 1 ' evalongoriq ' немога ..
не казах това :lol:
ся на никове ли ще си говорим а? :lol:
голямо си мрънкалооо :oops: :lol: :oops:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:45
Дължината на безименния пръст издава сексуалния апетит на мъжа :shock: :lol: :lol:
Моя апетит е 8 см 8-) :(
Кой е безименния? :razz:
на мен ен са ми мн дълги пръстите...тва нещо лъже :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:47
интересното е че този апетит нито може да се увеличи нито да спаднее :lol: :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:48
значи имаш голям сексуален апетит :lol:
моите също са многооо дълги,обаче тва важи само за мъжете 8-)
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:48
Този който е между ' кутрето ' (най-малкия) и средния ( този, който си показваме за "здравей" ) .. :lol:
интересното е че този апетит нито може да се увеличи нито да спаднее :lol: :lol:
може, може....на бас, че ако го ударя с някъж камък или нещо твърдо.. посилно ще се подуе...... С малко късмет ако съм г счупил може и 2-но по-голямо да стане... :lol:
Кво кво? Колкото ти е дълъг пръста толкова ти е и к*** ? :-o
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:49
8-)
evalongoriq
07-14-2010, 17:50
не бе
DaNGeRousLy
07-14-2010, 17:50
Дължината на безименния пръст издава сексуалния апетит на мъжа (http://www.teenproblem.net/news/s/20762.html)
значи имаш голям сексуален апетит :lol:
моите също са многооо дълги,обаче тва важи само за мъжете 8-)не не, мойте не са дълги ... имах грешка при писането... :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 17:52
Аз ставам за пианистка с тея пръсти ама неща :lol:
Моят... нямам линия ся д го измеря, но смятам, че е около 7-8... Нали съм математическа на ко мога да преценя :lol:
Sibel1990
07-14-2010, 18:24
къде стеее.. умряла е темата бе.. :shock: :lol:
в Кофата...там е по-интересно от тука... :lol:
Sibel1990
07-14-2010, 18:26
да бе .. много интересно.. :?
evalongoriq
07-14-2010, 18:44
Живи ли сте бе говедаа :lol: :oops:
мдам...захлади се.. :grin:
evalongoriq
07-14-2010, 18:49
мдам...захлади се.. :grin:
оо да и аз усещам :lol:
тук 8-) мнооого скучно и темата замря :?
evalongoriq
07-14-2010, 18:49
мн съм смотана,ходих до магазина а не си зех шоколад,сега кво ще ям като се обади среднощния глад :? :lol:
мн съм смотана,ходих до магазина а не си зех шоколад,сега кво ще ям като се обади среднощния глад :? :lol:
а тука има шоколад... :oops:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 18:52
тука има 2 8)
тука има 2 8)а в агазина пвоече...мога да отскоча да купя :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 18:54
Сегаа ще ме дразните ли? кръвно обидена съм ви [-( :(
Сегаа ще ме дразните ли? кръвно обидена съм ви [-( :(пфф...аз у анс те каня, пък ти си обидена :?
това обиждане го чувам за пръв път :lol:
evalongoriq
07-14-2010, 18:56
това обиждане го чувам за пръв път :lol:
от моята уста звучи по няколко пъти на ден :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 18:57
1 - на ми предложи (по скайп), да ми прави стриптийз .. 8-)
Яко , а .. 8)
evalongoriq
07-14-2010, 18:57
Сегаа ще ме дразните ли? кръвно обидена съм ви [-( :(пфф...аз у анс те каня, пък ти си обидена :?
какъв шоколад имаш :oops:
evalongoriq
07-14-2010, 18:58
Яко , а .. 8)
ама невероятно просто :lol:
какъв шоколад имаш :oops:
Няква милка..даже 2 :lol: Кажи къв сакаш и ще идем да купим :oops:
Яко , а .. 8)а на мен колко са ми предкагаливиртуален секс..... :lol:
DaNGeRousLy
07-14-2010, 19:12
Яко , а .. 8)
ама невероятно просто :lol:
Вече е късно .. направи го ! :lol:
не, че нещо си казала
:) :) :)
ти от къде беше ? :-o
Направила го е? Ай да пратиш снимките.. 8-)
Не излизай с номера, че не си правил!
DaNGeRousLy
07-14-2010, 19:15
Направила го е? Ай да пратиш снимките.. 8-)
Не излизай с номера, че не си правил!
Аз да съм правил .. на нея ?! :razz:
Варна :)
и си на колко ?
Мони, за педофилия се счита още...той е пълнолетен, ти си малолетна 8-)
и си на колко ?
18 :P ти?
DaNGeRousLy
07-14-2010, 19:19
Педофилия е да го попита на колко години е, или от къде е .. ?! :-o
Педофилия е да го попита на колко години е или от къде е .. ?! :-o
е все пак говорим за алекс :lol: той нещо др може ли да измисли :? ам и от кога е проблем дапопитам някой на колко е и от къде е :? алекс, алекс , алекс..
Педофилия е да го попита на колко години е, или от къде е .. ?! :-oмхм :lol:
btw Чефо, върви ли win-a (смис активира ли го)?
е все пак говорим за алекс :lol: той нещо др може ли да измисли :? ам и от кога е проблем дапопитам някой на колко е и от къде е :? алекс, алекс , алекс..добре де... повече няма да се обаждам :?
е все пак говорим за алекс :lol: той нещо др може ли да измисли :? ам и от кога е проблем дапопитам някой на колко е и от къде е :? алекс, алекс , алекс..добре де... повече няма да се обаждам :?
аз нямах предвид да не се обаждаш изобщо , а да не си правиш погрешни изводи :wink:
Педофилия е да го попита на колко години е, или от къде е .. ?! :-oмхм :lol:
btw Чефо, върви ли win-a (смис активира ли го)?
Мне :?