View Full Version : грим
Колко често се гримирате?Можете ли без грим изобщо?
titinkaa
07-12-2010, 13:22
Само за случаи,и от време на време когато ми влезне муха в главата и слагам една спирала,ама и тя е рядко.
Biskfitka
07-12-2010, 13:23
Когато съм на училище се гримирам всеки ден.През ваканцията се гримирам винаги,когато излизам....Естествено,че мога и без грим,но обичам да се гримирам :grin:
Само за случаи,и от време на време когато ми влезне муха в главата и слагам една спирала,ама и тя е рядко.
fUcKsMiLe
07-12-2010, 13:32
Когато ми скимне :) Иначе, когато излизам слагам спирала, молив и гланц/балсам за устни. На училище само глнац и спирала по-рядко.
немога без грим 8-) иначе :-D .. гримирам се когато ще излизам :)
Когато съм на училище се гримирам всеки ден.През ваканцията се гримирам винаги,когато излизам....Естествено,че мога и без грим,но обичам да се гримирам :grin:
и аз така :)
Molzinka
07-12-2010, 14:09
Не мога да посоча точен отговор от анкетата. Слагам спирала и гланц всеки ден, от време на време сенки и коректор. Това е :)
слагам наи вече сенки и спирала... да са ми очите големи :oops:
всеки ден
ккато сьм на село или вкъщи не слагам нищо :D
:grin:
mynichka
07-12-2010, 14:23
рядко се гримирам :)
SmilezZz
07-12-2010, 14:31
Слагам само спирала и черен молив..От време на време и очна линия..Но рядко..
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Ъм не се ли пише гримирам ,а не гримирвам:-o
та по темата аз грим не ползвам ако не се налага
TwEEtyNkA
07-12-2010, 16:10
на мен ми е много хубаво да си стоя пред огледалото и да правя нещо по лицето ми не,че ми харесва самия грим просто заниманието :D
иначе като излизам слагам спирала,молив,червило и сега лятото една бронзираща пудра,че ми харесва как блестя на слънцето :-D
shakira96
07-12-2010, 16:14
Гримирам се, само ако ще излизам някъде. Вкъщи не обичам да стоя с грим. :?
Гримирам се, когато ми е кеф, примерно когато излизам с приятели може да се гримирам, но ако ме мързи не се... но иначе доста често... макар че и без грим също се харесвам ... :)
schhhhhhh
07-12-2010, 16:25
Гримирам се като излизам, вкъщи с грим не стоя
KoRnFlAkE
07-12-2010, 17:12
ебаси малоумната анкета..
Neopitom3na
07-12-2010, 17:35
Почти винаги когато излизам съм с нещо по мен (било то само спирала).Обикновено слагам (спирала, светли сенки и сенки за вежди). Предпочитам да залагам на добра основа на лицето и свеж вид, отколкото много силен грим на очите. :)
Ъм не се ли пише гримирам ,а не гримирвам:-o
Добра забележка, добре че поне един го забеляза...Само като чуя "думата" гримирвам и ми става лошо...
По темата: Всеки ден.
elito0o0o0
07-12-2010, 17:52
Уф, майко....
не се гримирам
ох боже!!пак някакви тъпи лапета /не искам да обиждам/ кат е малоумна недей гласува,недей пиши !! ПРОСТ ЛИ СИ ????????
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Уф, майко....
аве путко шибана къф ти е проблема на тебе ма курвалеткее ???
сакън да не направя някоя тема и точно ти elito0o0o0 почва да офка абе мила мнг си жалка ко си изкарваш срамотиите на покас? :-x ей начи такива като вас най мнг ги мразя!!!
гримирам се рядко само за специални случаи , а на училище една спирала и то рядко и гланц или балсам за устни :)
BlackMeow
07-12-2010, 18:37
Уф, майко....
аве путко шибана къф ти е проблема на тебе ма курвалеткее ???
сакън да не направя някоя тема и точно ти elito0o0o0 почва да офка абе мила мнг си жалка ко си изкарваш срамотиите на покас? :-x ей начи такива като вас най мнг ги мразя!!!
Тъпа, проста и грозна в едно! :D :-D
Пише се "показ", не стига че обижда, ами го прави и неграмотно! :grin: И аз в тая тема по-голяма срамотия от малоумната ти грозофилска мутра с гадно оформен нос и дребни устнички не видях!
Гримирам се като ми се гримира! Само без червило не мога, напоследък се ориентирах и към балсам за устни със spf.
billytalent
07-12-2010, 18:46
Гримирам се винаги като излизам.
Слагам очна линия/молив и понякогa спирала.
Не мога да понасям много грим по-себе си.
KoRnFlAkE
07-12-2010, 19:10
ох боже!!пак някакви тъпи лапета /не искам да обиждам/ кат е малоумна недей гласува,недей пиши !! ПРОСТ ЛИ СИ ????????
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
по-полека с нервите, ходи се гримирВай.
и, не, не съм гласувала. ;)
Inn0cenCe
07-12-2010, 19:43
Еми обикновенно слагам само спирала и пудра. От време на време може и черен молив, но не използвам сенки за очи - обичам простичкият грим, защото разчитам за излъчване :) .
ExplosionsInTheSky
07-14-2010, 15:49
Аз пък не се гримирам . Никога :D
Carmen_Kass
07-14-2010, 15:54
фон дьо тен + спирала -Задължително
Другите неща-сенки,руж -според настроението
Алооо "по-нагоре","отворените" -без такива обиди и нападки,защото са в разрез с политиката и правилата на форума!!!
Като анкетата е тъпа-кво правиш тук?
А авторката-по-добре не падай и ти на такова ниско ниво!
(и не си помисляйте да се заяждате с мене)
stelSs21
07-14-2010, 16:39
Ами винаги когато излизам, даже и до магазина като ходя, ама 2-3 пъти ми се е случвало да се харесам много и без грим и така съм излизала, ама иначе то не е кой знае къв грим - молив и спирала.
evalongoriq
07-14-2010, 16:47
Когато съм на училище се гримирам винаги,иначе сега ваканцията като излизам също се гримирам,но понякога ме домързява и пропускам 8-)
Рядко се гримирам. Денем слагам само спирала,а ако ще излизам някъде (на ресторант,дискотека) се гримирам по силно- фдт,спирала,сенки,червило.
sapphire5
07-14-2010, 19:27
не може да се каже, че не мога без грим, но пък много обичам да се занимавам с лицето ми :grin: .. разбира се като съм на училище обезателно трябва да съм с грим .. когато излизам същоо :grin: ....
Рядко, но ми е много забавно. :D