PDA

View Full Version : Кои са най-срамните Ви смешни моменти?

anilove
07-12-2010, 17:13
Е, говорим за срамни и скомфузни ситуацийки :D Излейте си душата и не забравяйте темата е с цел развеселяване :D

SunSetBeach
07-12-2010, 17:52
СПОМНЯМ СИ ЕДНА ВЕ4ЕР с един приятел до 2 4аса стояхме и си писахме.Аз мислех 4е той ще ми предлага, пък после разбрах 4е и той е мислел същото(4е аз го харесвам)... и накрая като се разбра си4ко и стана .... КОФТИ (тъй де –преди това беше коффти ама .. ) :)

YouMakeMeSmile
07-12-2010, 19:06
когато бабата на приятеля ми ме видя по нощншца..
и когато той вчера ме изпусна от пейката и цялата градска градина ме видя.. на земята 8-)

zority7
07-12-2010, 20:07
еми отивам аз на среща с моя любим и седяме на пейката и той си беше купил pitbul и аз нали съм много сръчна и го бутнах :D :D ,после той го дигна и си пии от него егати 8-)

justonegirlwithonehope
07-12-2010, 20:26
Вървим много хора, сутринта първа смяна многооо рано и на мен естествено супер много ми се спи.Вървя и в един момент както съм вървяла явно съм задрямала ли не знам и аз, отклонила съм се леко от пътя и се блъснах във една витрина на един магазин.Страшно много ми се смяха.

Седим на едно кафе, обаче лампите му са много гадно овиснали и аз решавам да стана, но попринцип съм много енергична и направо си подскочих и думм главата в лампите. Пак много ми се смяха. 8-)

VinDiesel
07-12-2010, 20:35
Ще разкажа последната.Купивам си аз от нонстопа цигари,давам 20 лева ония ми иска още 40 стотинки.Давам му 30(защото нямам други) и се обръщам,като зад мен трябваше да е 1 приятел..Обърнах се изведнъж с думите дай 10 стотинки и пред мен 2 момичета :lol: :razz:.Едната веднага се засмя,но не като ония напудрените напушени "лигли" и каза "Ще ти дам" и верно тръгна да се бърка.Моя фр ми даде зех си цигарите и само се спогледахме ,така за по-дълго.Да си кажа честно,одавна не ми се беше омотавала така главата.Беше много ама много хубава,не ми се стори надута и противна,не се беше напудрила с фдт и т.н.Страшнааааа,само се засмях при думите й и нищо ,забих.После викам на моя фр. "Тая беше страшна пyткаааа,другата беше ли готина защото не я видях" и той"Ти кьорав ли си,тя беше колкото нас двамата"Аз му казах,че не съм си махал очите от другата.Като се сетя,ме хваща яд,ако не бях забил,щях да кажа,дай си номера по-добре.Къв съм чук.АААААА яд ме е много....

Biskfitka
07-13-2010, 09:44
Ще разкажа последната.Купивам си аз от нонстопа цигари,давам 20 лева ония ми иска още 40 стотинки.Давам му 30(защото нямам други) и се обръщам,като зад мен трябваше да е 1 приятел..Обърнах се изведнъж с думите дай 10 стотинки и пред мен 2 момичета :lol: :razz:.Едната веднага се засмя,но не като ония напудрените напушени "лигли" и каза "Ще ти дам" и верно тръгна да се бърка.Моя фр ми даде зех си цигарите и само се спогледахме ,така за по-дълго.Да си кажа честно,одавна не ми се беше омотавала така главата.Беше много ама много хубава,не ми се стори надута и противна,не се беше напудрила с фдт и т.н.Страшнааааа,само се засмях при думите й и нищо ,забих.После викам на моя фр. "Тая беше страшна пyткаааа,другата беше ли готина защото не я видях" и той"Ти кьорав ли си,тя беше колкото нас двамата"Аз му казах,че не съм си махал очите от другата.Като се сетя,ме хваща яд,ако не бях забил,щях да кажа,дай си номера по-добре.Къв съм чук.АААААА яд ме е много....Баси,чак мен ме хвана яд 8-)

Аз такива случки нямам май.. :(

spopi
07-13-2010, 12:04
Отиваме с една фр на стадиона бягаме ама там има един пич и по едно време той изчезна от погледа ми аз си мисла че мойта фр е зад мен и викам ония пич къде отидем много е хубав а той зад мен пича и ми вика а мерси за комплимента :lol: а фр седнала на тревата и си почива. :-D :wink:

LovelyGirl
07-13-2010, 12:38

Ти пък по нощница.. моята като ни видя голи ;д

soul1199
07-13-2010, 15:11
Бях на кафе с един пиятел и нали платихме сметката и той тъкмо става,бутна масата,бутилките и чашите се разклатиха и аз кат ненормална почнах да ги фащам,че да не паднат. :-D После седнахме на една пейка и то щот има отдлу шахта и той маняка си изтърва ключа и тръгнахме да търсим няква пръчка и отидахме да поискаме в един магазин нещо да го извадим и аз влизам с гръм и трясък и започвам да се смея напрао неиздържах,и той някъв сериозен се обяснява..е после ги извадихме,ама той мн тъп. 8-) Същия ден,аз му викам да ходим до мола и по пътя,щот имаше много кал и аз щот с токчета и капачката на тока заседна в калта и аз за малко да са пребия,хубаво,че той ме хвана :oops: после ме кара да се събувам на тротоара и зех,че видях бившия си и той някъв потресен,а моя фр ми оправя обувката :lol:

YouMakeMeSmile
07-13-2010, 20:13

Ти пък по нощница.. моята като ни видя голи ;д

май не се изразих ясно. по сатенена, оскъдна, прозрачна в горната част нощница. 8-)

fUcKsMiLe
07-13-2010, 20:31
Аз на моменти тотално откачам :D и много се смеем с ФР-та .. та един път бяхме на кафе и аз по принцип оглеждам хората /когато съм на кафе/ от-до .. и има една двойка и отиват до тоалетната - двамата :-D . И след има няма 5 минути аз се изтърсих /тоалетната е точно зад мен а аз съм с гръб към нея/ и казах абе оня сладур и мършавото му гадже къде отидоха ? .. и се хиля .. след няколко сек викам .. уфф само да я нямаше оная щях да го скъъъъсам :lol: и после грандиозен скандал стана :razz: :razz: ..

След 2 дни се засякохме и ми поиска скайпа и каза, че тфа дет съм го казала било готино .. :oops: :lol: :lol: :lol:

Или 1 път ходих на шопинг в разград в търговският дом и се качвам на 2-рия етаж и гледам едно момче, прилично облечено, с една готина шапка се разхожда с едно друго момче.. и аз съм с баща ми и само минаваме и тоя ме обара :lol: и баща ми си замълча и след няколко мерта вика "ти що не му заби 1 шамар .. тъкмо гадже щеше да си хванеш" /той си мисли че не съм имала приятел .. и т'ка :-D /

GossipGirl89
07-13-2010, 21:07
Доста такива случки съм имала ама най-колоритната ми е с една врата :D

Отивам аз да си плащам нета и на излизане един от персонала застанал посредата на трасето и си приказва с някво момиче. Аз продължавам да си вървя обаче той с гръб и не ме вижда и точно да се разминем и се обърна рязко и се блъснахме... Ама аз не спирам да си вървя, а той почна да ми се извинява такъв и аз се обърнах да му се усмихна и да му кажа, че няма проблем и в същия момент се обръщам напред и фрас във вратата :D А той горкия продължава да ми се извинява и да гледа очуден :lol: :lol: Направо умрях от срам... Оттогава не ходя там 8-)

Иначе почти постоянно ми се случва да се изцепа нещо за някой, а той да се окаже зад мен 8-)

Converse333
07-13-2010, 21:58
Веднъж като звъннах на бившия ми (тогава още ходехме) ужасно се изложих. Бях на кафе с 1 фр и се чудех къде е. . . И нали звъня аз:
- Какво правиш сексиии ?? 8-)
- Нищо.
- Къде сте?
- А къде трябва да сме?
И в този момент се усетих, че това не е неговия глас, вьобще не беше мъжки глас. :lol: Аз веднага реших, че е някое момиче и започнах да я нареждам с всякакви селски изрази или както искате ги наричайте и й затворих. :lol:
След около 2 часа му звъня отново. Бях бясна! Разговора беше следния:
- Ало?! - аз
- Какво правиш?
- Ммм нищо А ТИ?
- Нищо. Какво си говорила с майка ми и защо си й затворила? :lol: :lol: :lol:
- Амиии... Азз обърках номераа иии нещо връзката прекъсна... 8-)

Никога няма да забравя този момент. 8-)

Nakadah
07-14-2010, 06:27
Търсачка!?