Влез

View Full Version : Само да споделя

TheBobqk
07-12-2010, 18:28
Не, няма да разказвам драми. Преди около 2-3 седмици се запознах с едно момче (на 21 колко е момче ;д). Сладък е, забавен, мил, умен. Харесахме се и нещата почти се получиха. На 15 съм и малко ме притеснява разликата, но той определено не е като другите. Наистина е много свястно момче. И не, след 1-2 месеца няма да пиша сълзливи теми. В момента още се опознаваме, но се надявам да се получи нещо хубаво. Исках само да споделя щастието си ^^.

MaLkaTa_LaDy
07-12-2010, 19:38
Браво! Само наистина, не се самонавивай. :}}

VinDiesel
07-12-2010, 19:41
^Аз като съм на 20,да не би да използвам 15 годишните,които лесно се лъжат..Всичко е до характер,момчето може да си е свястно,а и тя го опознава все още.Но все пак ще и дам съвет..В началото всички сме еднакви,но после си показваме рогата,така че имай си едно на ум винаги :)

GossipGirl89
07-12-2010, 19:41
Погледнато реално разликата ви не е кой зна еколко голяма, но все пак трябва да внимаваш и да си имаш едно на ум, защото доста често се получава така, че човек си изгражда едно мнение за някой, а после се оказва съвсем друго... Просто бъди по-внимателна и не се хвърляй рязко в някакви неща

Paramour
07-12-2010, 20:06
Супер! [sun]

justonegirlwithonehope
07-12-2010, 20:08
Пожелавам ти успех.Дано нещата между вас се получат.И мен в момента точно разлика в годините ме притеснява, но искрено се надявам тя да не е проблем нито в моята ситуация, нито в твоята.Още веднъж успех и само не се предоверявай. :)

TheBobqk
07-12-2010, 20:16
За всеки си имам едно на ум. На 21 е все пак няма да е само целувки и все ще се стигне до секса, но наистина първо смятам малко да го опозная. Дизелчо от личен опит знам, че всички са еднакви в началото ;д. Мерси на всички.

VinDiesel
07-12-2010, 20:21
За всеки си имам едно на ум. На 21 е все пак няма да е само целувки и все ще се стигне до секса, но наистина първо смятам малко да го опозная. Дизелчо от личен опит знам, че всички са еднакви в началото ;д. Мерси на всички.Аз ти го казвам,все едно се познаваме от 20 години,пък и незнам че знаеш 8).Виждам че се чувстваш супер,че си забърсала батко :).Дано уцелиш кьоравото.Успех

TheBobqk
07-12-2010, 20:32
За всеки си имам едно на ум. На 21 е все пак няма да е само целувки и все ще се стигне до секса, но наистина първо смятам малко да го опозная. Дизелчо от личен опит знам, че всички са еднакви в началото ;д. Мерси на всички.Аз ти го казвам,все едно се познаваме от 20 години,пък и незнам че знаеш 8).Виждам че се чувстваш супер,че си забърсала батко :).Дано уцелиш кьоравото.Успех

Е дано този път стане 8-)