View Full Version : Така искам бърз съвет !
С моята вчера се скарах за няква глупава игра ама бях ядосан бая де заради играта и постъпих много лошо и тя направи 2-3 опита да ми се извини но се правех на интересен и сега се чудя да и се извиня ли или ми се струва че не ме е харесвала достатъчно щот с тия 2-3 опита вчера нищо не напрай ако ме беше харесвала щеше да потърси и други начини да ми се извини и сега въпросът е дали заслужава и се извиня или да я оставя ??? а и да добавя от вчера не ми е говорила нищо !
VinDiesel
07-12-2010, 20:18
Я си играй игрите,като порастнеш си хвани приятелка.
abe priqtel...mnogo ve4e mi stanahte takiva s tiq igri..koe ti e po-vajno..priqtelkata ti ili glupavata igra?!kazvam ti i moq biv6 be6e kat teb..samo igri i to4no za tova sega mi e i biv6! za tva si pomisli mn dobre dali si zaslujava, za teq igri da zagubi6 priqtelkata si!! aide nadqvam se da se vrazomi6 i uspeh i est., 4e tr da i se izvini6!! 6to za vuprosi?!
скоро няма да я видя наблизо така че ще и се извиня :-o
TheBobqk
07-12-2010, 20:27
Извини се и както каза stern, помисли си добре дали си заслужава. :wink:
justonegirlwithonehope
07-12-2010, 20:32
Момичето ти се извинило 3 пъти, ти какво искаш ? Тези мъже бе . . все са недоволни. :?
всичко мина по мед и масло при извиненията ми :smt008 мс за съветите :)
еее супер, но пак ти казвам...внимавай с тия игри ;)
Whoopdedoo
07-13-2010, 10:31
Не я заслужаваш, олигофрен... ще се кара с момиче заради няква игра.
На 12 ли си или кво?
SunSetBeach
07-13-2010, 11:18
край на темата :)
Paramour
07-13-2010, 11:20
^^Мда! :) :)
п.п. Браво, че си оправил нещата :)
TheSunshine01
07-13-2010, 11:40
ааа не .. ;х
Аз ако бях на тебе щях да си гледам играта пък за какво ми е тая приятелка .. Как ще те ядоса така бе, че и зарди играта.. тц тц т'ва е непростимо по добре не и се извинявай !
sasha_90
07-13-2010, 12:33
Аз на нейно място бих предпочела да не ми се извиняваш.Келеш като тебе не става за любов.Продължавай да си играеш игрите.Като станеш голям(на акъл)тогава мисли за момичета!
didi0804
07-13-2010, 12:37
Че си тъпо парче... :? Играй си игрите,като пораснеш си хвани приятелка
soul1199
07-13-2010, 14:41
е мн ясно,че да,ама не можах да разбеа тя за кво ти се е извинила,катоти си си виновен :lol:
край на темата :)
даа :)
а soul1199 и тя играе тази игра и ние двамата сме срещу един и тя вместо него нападна мен :lol: и аз много бях зарибен и много се ядосах, че загубих аве незнам дали загубих ама май да щом съм се бил ядосал толкова 8-) и заради това :( МНОГО тъпо стана :( обещах и вече, че няма да го правя и ще се опитам да си спазя обещанието :)
А и да кажа последно много ми е гадно ся дет се ядосах така на момичето беше много глупаво от моя страна и сега дори малко ме е срам да и говоря след извинението пак се чувствам виновен :(
Отивай й се извинявай и успех за напред :P
стана ми мн любопитно коя е тази велика игра...да не е цс?!
fUcKsMiLe
07-13-2010, 20:14
стана ми мн любопитно коя е тази велика игра...да не е цс?!
Като малка /не че и ся не съм ама бях на 9-10/ мн се бях зарибила със такива игри .. :D :D
ооох аз пък я играх, за да съм заедно с гаджето :Д:Д щото той само с нея се занимаваше и така ми обръщаше внимание и ме защитаваше :Д ма той прекали, а аз разбрах, че така само още повече го зарибих по игрите :X
Не позна :D conquiztador е 8-) ама след случката не я харесвам особено
Че си тъпо парче... :? Играй си игрите,като пораснеш си хвани приятелка
GossipGirl89
07-13-2010, 20:51
За какви глупави неща се карате :? Естествено, че е било редно да й се извиниш и правилно си го направил! Хубаво е, че ти я простила и сте се оправили, но занапред гледай да не допускаш такива тъпи изцепки...
tanch3t093
07-13-2010, 21:53
Не я заслужаваш, олигофрен... ще се кара с момиче заради няква игра.
На 12 ли си или кво?
gLypChenCee
07-13-2010, 21:56
Порастни..
Ти въобще приятелка имаш ли? Щот по писането ти изглежда че харесваш някво момиче, а не че ходите...
аре ве модератор няма ли :D
CrAzYanDlaZy
07-14-2010, 09:31
Извини й се много ясно! Едно искрено извинение винаги помага.
Ако бях на нейното място щях да те зарежа на момента ! Как може играта ти да е по-важна от приятелката ти ! Тя ти се извинила 3 пъти, а ти си се правил на големия задник(какъбти си всъщнност) . Просто нямам думи !