View Full Version : дайте ми съвет какво да правя
barbelita
07-12-2010, 21:49
Моя проблем е че ако аз не се обадя на гаджето си и той не ми се обажда нито ми пише.Вече започна и да не си дига тела и да не ми отговаря на sms.питах го да не би да иска да късаме той каза че не иска.какво да правя?
ThePowerOfLove
07-12-2010, 21:58
Говори с него. Кажи му как те карат да се чувстваш неговите действия.
TheBobqk
07-12-2010, 22:21
Говори с него. Кажи му как те карат да се чувстваш неговите действия.
И ако не иска да поговорите го зарежи. Мисля, че му е минала голямата любов.
ScarletBite
07-12-2010, 22:28
Мъжка логика : няма какво да каже - не се обажда
Просто и ясно.
Друг е въпросът, че когато е влюбен, може и през 5 минути да ти звъни.
Ама при вас... Като ти гледам писането, си на 13. Той ще е на 14-15 сигурно, демек неориентирано пишлеме. Прави се на готин, за да прикрие колко уязвим и слаб е вътрешно. Воала.
VinDiesel
07-12-2010, 22:48
Мъжка логика : няма какво да каже - не се обажда
Просто и ясно.
Друг е въпросът, че когато е влюбен, може и през 5 минути да ти звъни.
Ама при вас... Като ти гледам писането, си на 13. Той ще е на 14-15 сигурно, демек неориентирано пишлеме. Прави се на готин, за да прикрие колко уязвим и слаб е вътрешно. Воала.А ти как пък го прецени момъка?Ако си има семейни проблеми,какво трябва да цъфти по телефона ли ?
gabby1995
07-12-2010, 22:51
po dobre pogovoretee .. :]]
justonegirlwithonehope
07-13-2010, 08:36
Рано или късно идва и този момент.Или поговорете или и ти спри да го търсиш, та може би ще се сети, че има приятелка.
поговори с него,все пак той е твоята половинка-човекът,на когото можеш да кажеш всичко..А и за връзката ви е по-добре,когато говорите за проблемите си :(
mincheto
07-20-2010, 11:11
какво да правя?
Направо го оставяй.щом телефона не си дига, работата ясна,неиска да е с теб, и най -вероятно си има нова. Не моя ли да го разбереш?То всичко ти подсказва.....
Elenichkaa
07-20-2010, 11:12
има нещо гнило 8-) . . . но едва ли ще ти каже дори да настояваш.
може просто да си дава почивка!
и да,поговорете,въпреки,че щом сте стигнали до там да не ти отговаря на смс,обаждания и т.н.,значи краят може да е близо.
ПС:ще се радвам да греша:)
sladur4etyYy
07-20-2010, 12:22
късай го ти, няма смисъл повече.
Може просто да не е инициативен, и да обича ти да започваш.
Не прибързвай с изводите.
mermaid96
07-20-2010, 13:59
да трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш : ) но също така трябва да погледнеш и от негова гледна точка-може да има проблеми с приятелите или семейството си.. не прибързвай с изводите и Успех! :)
Blondityy
07-20-2010, 20:22
Не му се обаждай и ти, ако всичко това продължи прекалено дълго, направи го зарежи; то вече и да говорите, и да не говорите... :(
Моя проблем е че ако аз не се обадя на гаджето си и той не ми се обажда нито ми пише.Вече започна и да не си дига тела и да не ми отговаря на sms.питах го да не би да иска да късаме той каза че не иска.какво да правя?
оох .. и при мен беше така .. аз му звънях повечето пъти,ако аз не му звънна, той мн рядко ми звънеше .. каза ми ,че иска да сме заедно и на следващия ден .. бам :D . Амаа .. ти поговори с него,ако има проблем,тва онова .. пък дано всичко е наред! :)
И ше го оставиш ей така, без да знаеш на какво се е дължало това?! Ако тва не е детско и безотговорно, не знам кое ... питай го , тактично, той ще си каже рано или късно ..