View Full Version : проблем при възбуда с приятеля ми
От един месец сме с гаджето ми. От преди две седмици на гаджето ми започна да му спада повреме на натискане или когато сме готови да го правим....
Моля най-вече момчетата да ми помогнат с този проблем дали са го получава ли и как са се справили с него ....
Благодаря предварително
Кажете ми ако има и хапче за възбуда освен Виагра ... и на каква цена е :) :) :) :)
Кажете ми ако има и хапче за възбуда освен Виагра ... и на каква цена е :) :) :) :)
Повярвай ми че тва ако го види гаджето ти ще потъне в дън земя .. ахахахахахах
Princessani
07-13-2010, 11:56
От един месец сме с гаджето ми. От преди две седмици на гаджето ми започна да му спада повреме на натискане или когато сме готови да го правим....
Моля най-вече момчетата да ми помогнат с този проблем дали са го получава ли и как са се справили с него ....
Благодаря предварително
Кажете ми ако има и хапче за възбуда освен Виагра ... и на каква цена е :) :) :) :) просто се претеснява човека от нещо като това ,че няма опит и незнае дали ще се справи предполагам ,но с времето всичко ще си е наред .
VinDiesel
07-13-2010, 15:53
Според мен,ще си му 1-вата :)
И той се притеснява и от там му спада...
Кажи му че ще му пуснеш отзад и само гледай как ще се одърви целия :) (напълно сериозен съм)
blo0dangel
07-13-2010, 18:45
Кажи му че ще му пуснеш отзад и само гледай как ще се одърви целия :) (напълно сериозен съм)
и после кво кат не му пусне... излиза че го лъже само и само за да получи секс :? :?
и после кво кат не му пусне... излиза че го лъже само и само за да получи секс :? :? Важното е да му стане патката на оня нали :)
blo0dangel
07-13-2010, 19:31
и после кво кат не му пусне... излиза че го лъже само и само за да получи секс :? :? Важното е да му стане патката на оня нали :)
важното е да си имат доверие.. тя със сигорност може да издържи няколко дена без секс.. естествено ако се обичат де... ако са заедно само за секса-да важното е на оня да му стане :D :D
Ами аз издържах и 10 месеца без секс кво са 2-3 дена,но за отзад нито аз нито той го обичаме. Поговорих ме с него и след това имаше доста секс на екс,но важното,е че му стана и всичко бе наред
Благодаря на всички който ми отг. на темата .... :-)
Кво да се праи бе слънце лош период да го наречем и пичовете дооре си дават мненията но 1вия ми път сичко берше наред а педи месец увисна ебал съм го нали все пак не искаш от зад ... епа ти компенсираш .. :grin: искам те еее ... 8)
притеснява се за нещо,сигурно те обича :(
притеснява се за нещо,сигурно те обича :(
Xaxaxa, тига лъга момичето :ДДДДДДДД
Тоя проблем явно е от притеснение, трябва да го предразположиш. Как се вика да го фанеш малък голем да го правиш :Д айде успех с магията :)