View Full Version : Белези по лицето
Здравейте съфорумници!Неотдавна бях видяла темата за белезите,където някой пиаше за белег от операция или нещо такова..не помня вече точно какво.Та и аз реших да ви попитам какво е най-ефективно да се ползва за белези по лицето от пъпки който са на половин година някъде?Разбрах за онова френско кремче..пак от онази тема то да ли ще помогне за белези от пъпки,при положение че не са толкова "пресни"?
П.С.:Да отбе;ежа,имам контрактубекс,с който се мазах някъде около 3 месеца въобще не ми помогна.Никак не съм доволна от него. :-o
Callisto
07-13-2010, 17:11
Всички ще кажат Контрактубекс...винаги във всяка тема за белези това се отговаря. :D Иначето на това кремче му трябва повече време. Продължавай с него.
Аз от малка имам 1 малък белег на лицето от едно куче и съм била прекалено малка, за да ме шият. Лекарите са ми залепили раната, но тя се е отворила, а наще не са ме завели да ме залепят отново... Та мазала съм го с Контрактубекс и сравнително се позаглади, но според мен времето лекува всичко. Преди да пробвам Контрактубекс бяха минали към 14 години от инцидента и за тези 14 години белегът почти се беше махнал (а беше дълбок).
Иначето ето ти една темичка виж има интересни идеи:
http://archives.bg-mamma.com/archive/index.php?topic=323674
Да,знам,че трябва постоянство във всичко,но аз го мажа от 4 месеца вече(продулжавам и до днес),сутрин и вечер и няма и ни най-малък признак за подобрение.При положение че белезите бяха съвсем пресни..дето се вика с кръвта още отгоре :-o
Защо така никой не се отзова?Само аз ли имам този проблем с белезте от пъпки по лицето или явно тези,които го има и те не са намерили решение все още? :-o
И аз имам проблем с това и всичко съм го оставила на съдбата мисла да изчакам още 1-2 месеца ако не се махнат отивам на дерматолог. :)
Отиди на дерматолог. Оттук никой не знае кожата ти, дали е чувствителна или не. Дерматологът е специалист и той ще ти каже най-добре! :)