View Full Version : Как се чувствахте първия път...
Как се чувствате първия път когато ... ви дойде :lol: :lol: :lol: :lol: темата е за момичета момчета с отговори от сорта : момче съм нямам цикъл да напуснат има интересни теми и за тях
FancyGirl
07-13-2010, 19:03
Ама изобщо не помня. Сигурна странно, незнам.
Exothermic
07-13-2010, 19:06
Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.
Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
изобщо не го очаквах. :lol:
danibebi
07-13-2010, 19:21
то и аз не го очаквах..бях много малка тогаваа :D :D май странно се чувствах,нзм :Д
Unendlich
07-13-2010, 20:00
Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи ' :D
:smt104 деа знам леко стресната и малко си отдъхнах. Но и доволна, че не бях навън :D
бях стресната не го очаквах и още повече, че бях в училище :-#
Ми влизам в тоалетната, свалям гащите и мигновено ги вдигам..
Тате е само в нас и заминава за работа.. Викам``Тааатее..`` той - ``Какво`` и аз ``Ами ходи до аптеката`` той `` Какво да не си болна`` и аз ``Не, по-лошо`` :lol:
Sasha2k8
07-13-2010, 21:31
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших. Все пак не го очаквах и се разплаках и като казах на мама какво ми има, тя ми обясни, че не е нищо страшно... и т.н. :D
billytalent
07-13-2010, 21:40
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших.
И аз така. Стана ми лошо от ужас,мислех че ще умра. 8-)
Не бях особено щастлива 8-) !Чувствах се омърсена и аз не знам защо ...
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така :oops:
didi0804
07-14-2010, 08:11
Странно
и аз така :o ,някво неприятно ми беше.
но после свикнах
Hiph0pgirl
07-14-2010, 08:55
Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи ' :D
и аз така, само че стоях малко кат гръмната :D
CreamCookie
07-14-2010, 09:03
От една страна се зарадвах, че бях вкъщи, но от друга бях маалко оплашена, имах чувството, че не мога да мърдам.. :D :D
Не си спомням много добре, но мисля, че бях сама вкъщи и като го видях, веднага се обадих на най - добрата си приятелка и тя дойде с 2 пакета превръзки.. :lol:
След това ме беше срам да кажа на мама. И така чак като ми свърши май й казах .. :lol:
не помня много.. ама си спомням че ми беше много кофти период и само гадни неща ми се случваха .. и само влизам в тоалетната и изненада.. погледнах към тавана.. и казах "мразиш ме нали.." :Д:Д
Colouring
07-14-2010, 11:12
Спомням си,че беше вечер и аз отивам до тоалетната и к'во да гледам... уплаших се първо,после извиках мама,казах й.. и така.После пак си отидох на компютъра. 8-) Сутринта беше по-лошото.Имах чувството,че не мога да мръдна :lol: и ме беше много страх.Тръгнах на училище,ама цял ден бях няк'ва зачудена 8-) .. беше ми много неудобно.Даже си тръгнах по едно време. :lol:
Хаха,изобщо не ми беше приятно в интерес на истината.Чувствах се супер неудобно и после като се прибрах започнах да псувам и се питах защо жените са 'прокълнати' на това. :lol:
Callisto
07-14-2010, 12:10
Изплашена. Шокиращо е да си легнеш да спиш и изведнъж леглото ти да стане в кръв... :(
tanch3t093
07-14-2010, 12:44
И аз така :D
December
07-14-2010, 12:49
Ми влизам в тоалетната, свалям гащите и мигновено ги вдигам..
Тате е само в нас и заминава за работа.. Викам``Тааатее..`` той - ``Какво`` и аз ``Ами ходи до аптеката`` той `` Какво да не си болна`` и аз ``Не, по-лошо`` :lol:Леле а аз така обеждавах мама да не казва нищо на баща ми :lol: беше ме нещо срам ли нз ;д
А сега и аз да кажа....
леле ужасно.Първо да кажа не бях си вкъщи ами на гости убабини и вечерта се събуждам от някаква ужасна болка.Болеше ме корема повече от час и се опитвах да заспа.Въобще не ми е минавало през ума,че може да ми дойде :shock: И след дълго време най-накрая ставам да си взема хапче и гледам леглото червено от кръв :shock: Първо се почвствах като във хорър филмите и се ракрещях :shock: :lol: (странно бабата не се събуди). И после се чудих кво да правя та си легнах в леглото пак и почнах да рева :lol: Целият ми краът живот мина като кино лента :lol: Веднага си помислех колко съм порастнала как след сиг 5 секунди ще се оженя,ще си родя деца,ще се разведа,ще си намеря друг съпруг,ще си намеря работа,ще имам внуци и ще умра :lol:
Леле кви ли не неща ми минаха през главата ;д
И после сутринта бабата видя кръвта и защото няма превръзки утях трябваше да ходя с някакъв лигнин(не съм сиг вече за името).То едно такова старо боцкащо гадно.Него са си слагали преди 100 години като е нямало превръзки ;д
И после отидох унас мама се разрева и тя "леле имам си малка женичка" няква такава радостна а на мене ми идеше да потъна в земята :/ Няква супер неудобно и гадно и срамно ми беше ;д
Махнах легнина и мама най-накрая ми даде превръзки.
Леле колко много мога да описвам ;д Голяма история е тва мойто ;д Ужасно беше :/
christina1997
07-14-2010, 16:39
Ами аз се уплаших и помислих че имам кръвоизлив и че ще остана без кръв и после ще умра, но за щастие майка ми ме успокои и ми обясни аз бях малка като ми дойде.
smiLexaga1n
07-14-2010, 17:57
Мисля си, че по онова време знаех за какво става въпрос и като цяло бях "образована" на тази тема.. Но все пак проклинах на ум и си мислеx: "Защо все на мен?!" 8-) Хубавото беше, че беше дошло сутринта в събота, лошото - тогава отивахме до Банско/Девин (абе, не съм сигурна кой град беше) за уикенда .. ии точно тогава пътя ни беше 7-8 часа на някакви гадни завои , да не говорим какво задръстване беше.. защото беше паднал първия сняг и дооста беше натрупало.. Голям късмет извадих :lol: .
ExplosionsInTheSky
07-14-2010, 18:03
Ми, болеше ме корема. Слава Богу, беше петък :D На другия ден обаче цял ден лежах свита на топка :(
chocolatedidi
07-14-2010, 19:04
Ами както всички се учудих малко,но майка ми ми беше говорила и като цяло ме беше подготвила,такаче нямаше голям стрес !!
Помислих ,че съм болна 8-)
олееей ква депресия бешее!!..а как ме болеше...и нали ми беше непозната болка,цял ден седях свита на кълбо и ревах.много гадничко беше
cappuccin0
07-14-2010, 22:02
Аз какъв късмет извадиих .. :o На 31.12 целия ден ме боля корема, супер тъпо ми беше на нова година, майка ми предполагаше, че може да ми дойде, но после помисли, че може да е апандисит и щеше да ме води на лекар : DD След това на 1-ви ядуари следобед отидох в тоалетната свалих си гащите и само гледах така :shock: после пак ги вдигнах и отидох да кажа на майка ми ;д сложих си превръзка и така .. 8-)
BabyBluee
07-15-2010, 08:52
Не помня .. :)
беше някъде 8-9-10 септември и нали на 15 почваме даскало и си викам са като почна даскало ше ми дойде докато съмм в час,, цялата ше съм в кръв и аз нали бях при баба и дядо и ставам отивам до тоалетната и гледам гащите, стреснах се, но бях информирана, казах на баба тя отиде да ми купи превръзки, а азз през тва вереме звъня на мама и почвам да и рева и седа и рева "Мамоо не го искамм твааа.." ;дд а тя седи и ме успокоява.. и вече почти 2 години съм си с "тва дето не го исках" ;дд поне си имам оправдание за някоий час по физическо :razz: :razz:
OtkrovennoBezrazlichna
07-15-2010, 11:26
само отивам до тоалетна смъквам си гащите и ги дигам отиам при мама цялата зачервена с няква уплашена усмивка тя ма поглежда пита ма кво ми има и веднага ми се пълнят очите със сълзи и аз: МАМОООООООО
тя ма поглежда стреснато и аз седя пред нея тропам и с крак и викам 'Неща да имам цикъл нещааааа, защоооооооо, ти си виновна, не искааааааам'
и седя и и са карам тя ма гледа тъпо и ми са смей и тай
sian4eto
07-15-2010, 13:44
еми непомня .. просто се събудих една сутрин и вече го имаше :-D
justwondering
07-15-2010, 14:00
Еми аз тъкмо се връщах от тенис и мама вика "оцапала си се". И аз реших, че е от корта, защото той е червен, ама тя вика "не е, от друго е". И аз се сетих какво имаше предвид, ама малко не ми се вярваше в началото. После се чувствах много пораснала. :lol:
еми отначало бях леко шокирана и търсех дали има рана или нещо хаххахахаха ама после се светнах
stephanieee
07-16-2010, 23:03
+1 :D
Harmonyy
07-17-2010, 11:06
Хаха.. ами аз много се стреснахх 8-) викам си кво ли е това :Д:Д ии викнах майка ми и тя ми разяснии 8-)
xrusinka
07-17-2010, 11:28
Зарадвах се, но сега вече не ми е толкова весело :D
Ми при мен беше лятото- голям късмет. Аз си и очаквах да си ми доиде скоро време( лятото преди 7 клас) не се стреснах , някакво ми беше страмно ( непознато) .Влизам в тоалетната, видях , извиках доведената си майка , тя ми даде превръзка, поговорихме ( аз си бях осведомена де) и такам. Проблема беше, че след час два бях като труп ( аз и сега съм си така като ми дойде) от болки повръщах, наще не знаеха какво да ме правят хубаво, че татито лекар и ми би някаква инжекция, че ми поотмина, горкия направо ми беше жал за него - някакъв паникйосан
м..ревеше ми се, не защото ми дойде, а защото беше точно преди да замина на море 8-) . Иначе първото нещо след това беше да се оплача на мама, че една баба ме е урочасала, защото предния ден ме беше питала дали ми е дошло. :lol: но поне изобщо не ме болеше ..
Аз какъв късмет извадиих .. :o На 31.12. целия ден ме боля корема, супер тъпо ми беше на нова година, майка ми предполагаше, че може да ми дойде, но после помисли, че може да е апандисит и щеше да ме води на лекар : DD След това на 1-ви ядуари следобед отидох в тоалетната свалих си гащите и само гледах така :shock: после пак ги вдигнах и отидох да кажа на майка ми ;д сложих си превръзка и така .. 8-)
Абсолютно същата история, само дето наще спяха и като мама се събуди веднага изтичах при нея и направо едва едва и казах (малко ме беше срам) и тя "Аууу в семейството имаме още една жена, честито" и долу-горе това е :D
roshlichka
07-17-2010, 13:29
емии стана ми гадно.. като се събудих една сутрин и ми беше дошло.. цялл ден имах кофти настроение но го прикривахх.. свиква се :D
Стреснах се,не мислех че ще ми дойде толкова рано,бях подготвена уж,ама пак издерясах леко :D
sladkotykate
07-17-2010, 17:23
:D спомням си,че като влезнах в банята и като си свалих гащите толкова се уплаших,че почнах да плача,но майка ми дойде и ми обясни какво става.
valentinadr
07-23-2010, 14:40
stranno
vilito2589
08-01-2010, 20:04
ми чувствах се като одарена с мокър парцал нз беше ми много странно ама свикнах
първо се уплашихх .. :shock: .. да не би да ми има нещо,ни най-малко не го очаквахх .. добре,че си бях вкъщи :oops: ..
shakira96
08-01-2010, 20:44
+2 8-)
FiRe_LaDy
08-01-2010, 23:03
Нямам спомен как съм се чувствала,когато съм разбрала, че ми е дошло .. ама помня, че като си сложих превръзка и си помислих "ужас,а тепърва започва" :D :?
iiordanova
08-02-2010, 08:01
Беше миналото лято ..
Беше привечер , отивам аз до тоалетната и .. шок! Стреснах се и викам " Мамооооо , кръв , мамо , мамо! " , ама някаква стресната. И тя ме успокой , поговори ми , за да се успокой и така. Гадното беше , че ме болеше корема... 8-) Сега като си спомня и ми става смешно , но тогава не ми беше..
StolenBliss
08-23-2010, 13:27
хаха бях на 10 :Х и знаех кво да очаквам не но знаех тогава със сигурно дали ми е дошло и показах на баба ми хахаха и тя ми каза 'е вече си жена' агхаххаа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Backspace93
08-23-2010, 13:46
Оф, не искам да си спомням. Беше ужасно, странно, бях на училище, крих от майка си... абее, дълга история O:)
Ами от всичките неща,които съм очаквала тогава(каквито и да са)най-малко очаквах да ми се случи това. :D
sapphire5
08-23-2010, 19:10
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика ` ее вече си жена` и аз `аххххххххаа` :shock: и такаа .. та до са :D
sasha_90
08-23-2010, 19:15
Беше ми странно и некомфортно.Вече свикнах.
Inkognoto
08-23-2010, 20:05
не казах на мама щот си помислих че съм болна от нещо, а тя все ми се кара като се разболея щот секи месец няква настинка хващамъ :D
chanelbarbie
08-23-2010, 21:56
яко кеф.;д
FunkyBoy
08-23-2010, 22:26
момче съм, ама реших да спамна за идеята 8-)
xXxinsatiablexXx
09-02-2010, 14:08
малко преди да свърша 5ти клас ;Д ставам аз в къщи няма никой ;Д отивам до WC :-D като си погледнах гащите се разревах ;Д обадих се на една приятелка а тя горката изкупила превразките в аптеката колкото вида имаше от всички беше купила ;д :D имах намерение да не казвам на майка докато не свършат ама лятото бях оплескала леглото и тя разбра :razz: отарвах се от тва да и се обяснявам :P
miminka__94
09-02-2010, 14:17
Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казах 8-) и той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ... :D :D как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене :razz:
Малко ме беше срам. :D :D
cutexstar
09-02-2010, 17:36
Ми само като видях , викам - Защо все на мен най-лошотоо ?! ;д .. Ама мама ми каза , че е толкова нормално и че е по-добре да почне да ми идва , отколкото да не ми идва ;дд да не да съм болна ;д
SHEsaREBELxxx
09-02-2010, 17:45
Лелее беше много гадно...на рождения ми ден, лятото...
тъмън сме у нас с фр и ми се допикава, отивам до WC и като свалих гащите :shock: :shock: what's this?? :shock: и си помислих да немам нек`ва рана :lol: :lol: :lol: ама после се сетих, че е гаднияя цикъл, за който съм чувала и ми се дорева :-# ии така си сложих обратно гащичките и не си сложих превръзки, щото никой не ми беше говорил за тея работи, незнаех, че трябва па камо ли как се слагат 8-) и на сутринта ми бяха целите гащитее и кво да напраа - казах на мама и тя ми помогна с превръзките :).
Некво гадно такова... 8-)
DeinStern
09-02-2010, 18:16
Не се стреснах, но ми беше странно. Не знам защо, но очаквах да ме боли много и да ми е гадно, а всъщност изобщо не ме болеше... 8-)
BoBa4eWeR
09-02-2010, 18:46
бях доста развалнуван и се напих с домашна ракия а озвучението беше от народни ритми!
Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s
smilelady
09-03-2010, 17:31
и при мен абсолютно същото стана :D :D
smilelady
09-03-2010, 17:33
Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s
и при мен абсолютно същото стана :D :D :D
bilqnavod
09-03-2010, 18:00
Много зле! Разплаках се. Вечерта казах на мама.... гадна история, не искам да си спомням....
NeverTheSame
09-03-2010, 18:01
Зарадвах се :d
anonimchetou
09-03-2010, 18:32
Странно, леко кофти, леко радостна .. : )
ем начи прибирам се аз от даскало, мн се бях уморила, пикаеше ми се и от вратата фърлям чантата и се изстрелвам в тоалетната и ....... и така както бях каталясала ми идеше да се тръшна на пода :D
Не бях особено щастлива чуствах се отвратително може би защото незнаех каво точно става :D
kittyKat
09-07-2010, 21:44
Смених си гащичките 5 пъти преди да разбера. И очаквах вс. друго,но не и това просто не ми минаваше през акъла след това казах на баба и тя ми каза какво и като му ударих един рев 30 мин. минимум :D :D после ми обясниха какво е по-подробно и ми беше се тая само дето мн. ме болеше корема и ми беше едно такава мокро :D :D
mimka1912
09-08-2010, 06:04
Ами страшно мноого ме болеше корема и се обадих на една приятелка и ѝ казах много ме боли корема ще се мре. И тя ме попита къде точно аз ѝ обясних и тя вика отвай до тоалетната и аз се усетих. И вечерта мама като се прибра ѝ казах. Тя каза и на тати (и на цялото общество). И тати ми даде 50 лева :D :D Сега вече знам, че като ме заболи комера трябва да ходя за превръзки и за хапчета. :) :)
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така :oops:
същото 8-)
Sisito941
09-13-2010, 17:40
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших. Все пак не го очаквах и се разплаках и като казах на мама какво ми има, тя ми обясни, че не е нищо страшно... и т.н. :D
Ставам една сутрин и отивам в банята. Зачудих се какво по дяволите е тая проклета кафява течност, която тече от мен. Извиках майка ми да и се оплача. Тя: "Дошло ти е." Аз: "Ми добре, може ли да не играя физическо?" Тя ми позволи и аз много се израдвах. Чувствах се много горда. :lol:
twoqtotalno1936
10-15-2010, 20:31
Ми не се стреснах,щот майка ми е говорила,че всяка жена го има бла бла .. е пак се учудих де,викнах мамарказах и тя ме даде превръзка и такааа. :D :)
зарадвах се, бях 6 клас :)
Me4encety
10-16-2010, 07:03
оххх ужас бях сама в нас наще бяха на романти1ен уикенд :-D иии са бях впуснала в маратон на хорор филми ии ставам в 4 и гледам цялото легло ф кръф ииии откачих отивам в тоалетната да са скрия :-D и гледам и аз съм в кръв ма не мога да стопла кфо става звъня на ена фр тя явно схаванала че ми дошло не че героите от хорор филмите са в нас :-D и милата искъпила деноношната аптека сякфи видове превръски и тампони олеее и идва в нас и аз крещя кат звънна на вратата и се пак кат я пуснах вика "стига ма лигло кфо си са панирала дошлоти е ни та преследва никой" ии така
Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казах 8-) и той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ... :D :D как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене :razz:
Ох, ох....това ме разби тоталноо :razz: :razz: :razz: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
neeDaBosS
10-16-2010, 09:04
някой ми беше писал по сккайпа някакъв спам '' ако не изпратиш това на 50 човека след 15 минути ще ти дойде цикъла '' аз натиснах Х и отидох до тоалетна защото ми се пишкаше :D :D и какво да видя..
а.......................... WTFFFF и така 8-)
JustGirl1000
10-16-2010, 21:28
не знам колко странно ще ви прозвучи ама бях горда :oops: еми аз бях чела мн от нета пък и ми бяха обяснявали въпреки че ми доиде рано
Merveille
10-16-2010, 22:53
Ами аз супер много се изпопритесних , защото ми дойде като по-малка и майка ми не беше стигнала до разговора още. Помислих,че съм се ударила някъде и почнах да мисля как съм успяла да се надъня там.. :razz:
GossipGirl89
10-17-2010, 08:44
Вкъщи си бях и отивам до тоалетната и хоп - изненадка :D Не мога да кажа, че съм била супер изненадана или притеснена - мама ми беше говорила на тая тема и общо взето си го приех нормално :) Извикай я и тя даже се зарадва и ми викаше "Еее честито маме! Започваш да вървиш по стъпките на жената" :lol: Обаче и аз някак си се почувствах горда, не знам защо 8-)
Ужано беше,не знаех кво става :razz: Голяма драма.Пък майка ми в вакъв възторг изпадна като разбра,на мен ми са реве,идеше ми да я фрасна. 8-)
ъмм странно и гадно ми беше.
2рия или 3я месец вече си бях свикнала ,а и аз нямам болки в корема :)
VikitoRia
10-17-2010, 16:22
За първи път ми дойде в края на 6 клас дори си спомням датата - 15 април ... в началото се чудех какво ми е :shock: какво а после се стих, че може би ми е дошло, защото имах книжка за пубертета и тн .... и понеже бях сама и знаех къде за превръзките на мама и се оправих сама... бях решила да не казвам на мама все още, но тя забеляза, че превръзките й намаляват и бях разкрита :D
kuklichka_bg
10-17-2010, 19:34
зарадвах се,но отначало се чудех какво ми има 8-) 8-)
TeenageDream
10-17-2010, 21:02
Знаех какво е, имах превръзки и се оправих. :)
Ами чувствах се нормално ... Беше лятната ваканция преди 6-ти клас,аз си бях вкъщи и като видях кръвта просто влязох да си взема един душ,сложих си превръзка и готово.Честно казано си го приех като нещо нормално,без притеснение,шашкане и т.н.
Xriiskaa
10-21-2010, 08:27
Спомням си го все едно беше вчера, а всъщност беше преди 2 години :D Бях на училище и нещо кво стана,що стана отивам до WC и кво да гледам :shock: супер много кръв,ама понеже майка ми ме беше предупредила и ми беше дала превръзка опраих се мигновено и целия ден бях в шок 8-)
Помня,че беше един ден преди рожденния ми ден и,че беше преди четири години.Не знам как съм се чувствала,но майка ми много се радваше.
На мен ми дойде на рилските езера ма разбрах чак като се прибрах. :o :o
ужасно щото бях в училище не бqх подготвена и не знаех i отгоре не всичкоото се ........ :cry:
Бях 2рата в класа :lol: ами изненадана бях..нищо повече :lol:
BaffaLsc
10-22-2010, 13:13
Такава тема чета за 5987436 път.
ПТ : Странно ми беше само в началото..
PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 23:17
Ами гадно.... Божеее всичко е в крав :grin: :grin: :grin: :grin:
При мен беше адски тъпо.. :D Точно на Хелуин-събрали сме се в една приятелка доста момичета да гледаме страшен филм и той там с едни кървищаа..отивам аз в банята и почвам да пищя като ненормална :razz: :razz: :razz: :D след една минута пищене ония пред банята вече крещят и те "Добре ли сии!!!???? ПОЛИИИИ?!?!" и тн и аз спокойно им викам "Аве на някой да му се намира дамска превръзка?" :razz: :razz: Голям смях беше...не се притесних особено :) :)
OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:54
Абе, това ли е секцията в която да си задоволяваш садистичните странни сексуални влечения? :(
smiirnoff
11-01-2010, 19:59
Разревах се, щото ми стана криво, че всеки месец т'ва ще тече от мен :lol:
Казах на мама, даде ми там превръзки и т'ва беше. Вика споко, т'ва не е за цял живот :Д
Сега не ми пука особено, ама някой път ми се реве пак, щото понякога като ми дойде много се дразня - особено ако е в някво неподходящо време :lol:
WaterLilly
11-01-2010, 20:14
Може да се каже, че почти не го осъзнах, понеже беше на приемните изпити след 7 клас и бях изпушила отвсякъде. Но се радвах, че съм нормална, щото бях последната от всички мои познати. 8-)
Нищо особено .. Обаче си спомням, че си казах "Ейй най - накрая и на мен да ми дойде" .. Обаче сега само чакам да ми свърши :D
blue_ice
11-02-2010, 14:20
Аз бях мн малка.. и само връщам се в нас и кат видах и омг кво е тва?!!? 8-) 8-) после кат разбрах ми стана едно кофти, щот е мн досадно сееки месец да ти идва
Ми зарадвах се щото достааа беше закасняло при мене, имам предвид че на мене ми дойде доста след на мойте фр
Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.
Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
изобщо не го очаквах. :lol:
same. :lol:
HoBoJIyHuE
01-26-2011, 23:00
Същото стана и при мен :D И майка ми изръси същото нещо... Само, че аз не казах веднага, защото се страхувах :lol:
SladkaZagadka
01-26-2011, 23:15
Ами на деня на народните будители :D седя си аз и си правя някакви упражнения с пилатес топка :D и тъкмо ще излизам някъде и отивам да се преоблека и изведнъж видях кръв по гащите и ми прималя ... и веднага почнах да крещя и да викам баба ми, която просто се зарадва , а аз бях последна от съученичките ми, на която й дойде и се чувствах хем горда, хем малко странно ..
GaBs_BaBs
01-27-2011, 01:34
1ви август 2009 година. На следващата сутрин трябваше да ходя на море в Слънчев бряг ;хх И аз както другите отидох до тоалетната и.. Знаех какво става, но се разплаках и се обадих на майка ми, защото беше на работа. :D По късно разбирам, че тя побързала да съобщи на баща ми и неговата реакция ми беше много мила, но и смешна: Олее, малкото ми момиченце.. ;( :D
Зарадвах се, защото ми дойде късно :lol:
betkata9514
01-29-2011, 09:32
Многоо злее . .. неисках да живея :D
а сега вече . ..
letmetellyou
01-30-2011, 22:17
бях уплашена и плаче, защото мислих, че ще ми изтече кръвта :D
SlowDownBaby
02-04-2011, 13:36
и аз като всички останали отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена,много ми бяха говорили за това,пък и на всичките ми приятелки вече им беше дошло само аз бях изостанала :D
Еми беше преди около година на един 1 Септември .. ще излизам да си купувам училищни помагала.. отивам до тоалетнаата и отначало адски се стрестнах, въпреки, че много ми беше говорила майка ми за това. Извиках майка ми, и тя ми даде превръзки и т.н. А аз бях една от последните на които им доиде от моите приятелки и се бях притеснила, и се тюхках кога и на мен ще ми доиде, а сега всеки месец, когато идва този период ми е адски некомфортно, особенно когато се случва тогава, когато най-малко го искам :? :( :D
DiDiChKa
02-05-2011, 08:13
Kато всички останали...отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена..
mrazqkindergarten
02-05-2011, 13:59
Разревах се :lol: Очаквах го по-късно просто.
geranium
02-05-2011, 14:00
Това е първият и единствен път, когато не ме болеше докато съм в цикъл. :lol: Ако знаех, че ще е така- щях да му се радвам. :D
Но в реалния случай- видях кръвта, наскоро майка ми беше изнесла лекцията за това какво е "менструация", сложих си аз превръзка и отидох да й кажа, а тя беше готова да ме върне веднага в тоалетната, за да ми покаже как се слагат превръзки. о.О Почувствах се като гений като й казах, че аз вече съм се справила сама. :razz:
Това ми е споменът за него ден. :)
мда
аз също си мислех че съм болна от рак :D
gabri3lla
02-07-2011, 17:52
Зле. Мислех си,че е дошъл края на света и около 2-3 дни не излизах от нас. 8-)
awesomesheepy
02-07-2011, 19:03
Еми,странно ми беше леко,но пък си казах,че е нормално и така.
Казах на майка ми,даде ми превръзка и =)
againstyou
02-18-2011, 14:08
Нещо такова и аз :D
vampire_girl_
02-20-2011, 21:20
Бях на гости.Отидох до тоалетната и ... ''А!Дошло ми е'' т'ва беше...хич не се шашнах
RaisedOnRock
02-21-2011, 02:07
Ами шокирах се.Но знаех какво е,отидох до аптеката,взех си каквото трябва и така...Не съм казвала на майки,бащи и т.н.
KaPrIzZcHeTo
02-21-2011, 11:42
Майка ми говореше доста за това и ме беше подготвила просто си казах е и на мен се случи викнах я и ми даде превръзка и така. 8-)
nikitka_
02-22-2011, 16:11
..
Мислех си, че ще ми дойде по-късно и затова се стреснах и половин час си мислех как не искам още да ми идва.
Filipova75
02-22-2011, 23:47
Просто когато видях,кръвта се стопирах имах чуството,че не мога да мърдам...абе ужасно криво ми беше цял ден :-D
Ах, просто беше ужасно 8-) Бях някъде в средата на четвърти клас и понеже не бях провела разговора с майка си(не си падам по този вид откровения :D ) и първо се стреснах, след около минута реших че не е нищо страшно и се сетих какво е (бяхме обсъждали темата в даскало) и отидох и взех 1 превръзка от тези на майка ми... На следващия ден си купих, а най-странното е че майка ми се усети чак към края на 6-ти клас ... Тъй като така и не й казах :D ... Голяма драма беше :D
Loreena1McKennitt
02-23-2011, 21:16
Някъде към началото на 5 клас беше май. Въобще не съм се стреснала или нещо подобно. Прибрах се от училище и отивам до тоалетна : Я?!
Звънах на майка ми,казах й и това беше. :Д
mynichka
02-24-2011, 09:43
На мен ми дойде късно бих казала, лятото на 7 за 8 клас. Бях говорила с майка ми и на приятелките ми им беше дошло също.
JustForFun
02-25-2011, 20:08
Странното при мен беше, че точно в същия ден се оплаквах,че сиг никога няма да ми дойде .. И по-късно вечерта го видях! Побиха ме ледени тръпки , защото мама я нямаше и бях само с леля , а не ми се искаше да говоря с нея за това.. Взех си една превръзка от мамините и така :D След това се чувствах по-голяма, като истинска жена :D
anonimen213
02-26-2011, 11:52
a.
ivcheto0o
02-26-2011, 13:46
Ужасно,даже си поплаках 8-) (защото доста ме болеше )
SmAllViILee
02-27-2011, 12:31
На 19 години съм и още не ми е дошло :smt089 :smt089 :smt089 :( Много ми е тъжно.Всичките ми приятелки имат цикъл,само аз нямам.Проблем ли е това че съм момче? :smt089 :smt089 :smt089 Моля ви помогнете ми :-# :-# :-#
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz:
и по темата :
ам на мен първо ми течеше кафяво-червено малко и си знаех че ще ми дойде в следващите дни и си бях подготвена и не бях притеснена 8-)
Аз знаех за това нещо и кажи речи го очаквах и хоп, дойде ми. Отидох при мама, въртях се, въртях се покрай нея и най-края и казах: Абе ти знаеш ли, че май ми е дошло. :-D Това беше, но не бях стресната. Отначало ми беше неприятно, защото като стана и усещаш там нали се досещате какво... :-D :-D
Ооооо нямаше такова шоу...Голям цирк бях като се сетя и... 8-) Спомням си,че предния ден бях на рожден ден на едно момиче и сутринта като се събудих право в банята и какво да видя - ИЗНЕНАДААААААА ;d Понеже не бях запозната изобщо какво е това не казах на никой.Към обяд реших да кажа на сестра ми и вечерта ме хвана страх и ревнах,че не искам да нося дамски превръзки (естествено тогава вече всички знаеха) ... Голямо чудо беше и като се сетя ми става много весело :]]