PDA

View Full Version : Как се чувствахте първия път...

moncha
07-13-2010, 18:59
Как се чувствате първия път когато ... ви дойде :lol: :lol: :lol: :lol: темата е за момичета момчета с отговори от сорта : момче съм нямам цикъл да напуснат има интересни теми и за тях

FancyGirl
07-13-2010, 19:03
Ама изобщо не помня. Сигурна странно, незнам.

Exothermic
07-13-2010, 19:06
Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.

Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
изобщо не го очаквах. :lol:

danibebi
07-13-2010, 19:21
то и аз не го очаквах..бях много малка тогаваа :D :D май странно се чувствах,нзм :Д

Unendlich
07-13-2010, 20:00
Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи ' :D

ecstazy
07-13-2010, 20:09
:smt104 деа знам леко стресната и малко си отдъхнах. Но и доволна, че не бях навън :D

Muddled
07-13-2010, 20:21
бях стресната не го очаквах и още повече, че бях в училище :-#

diksi
07-13-2010, 21:24
Ми влизам в тоалетната, свалям гащите и мигновено ги вдигам..
Тате е само в нас и заминава за работа.. Викам``Тааатее..`` той - ``Какво`` и аз ``Ами ходи до аптеката`` той `` Какво да не си болна`` и аз ``Не, по-лошо`` :lol:

Sasha2k8
07-13-2010, 21:31
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших. Все пак не го очаквах и се разплаках и като казах на мама какво ми има, тя ми обясни, че не е нищо страшно... и т.н. :D

billytalent
07-13-2010, 21:40
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших.

И аз така. Стана ми лошо от ужас,мислех че ще умра. 8-)

hgfh
07-14-2010, 05:40
Не бях особено щастлива 8-) !Чувствах се омърсена и аз не знам защо ...

DesSsi
07-14-2010, 06:32
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така :oops:

Nakadah
07-14-2010, 06:33
Вие търсачки?

didi0804
07-14-2010, 08:11
Странно

teenems
07-14-2010, 08:27

и аз така :o ,някво неприятно ми беше.
но после свикнах

Hiph0pgirl
07-14-2010, 08:55
Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи ' :D
и аз така, само че стоях малко кат гръмната :D

CreamCookie
07-14-2010, 09:03
От една страна се зарадвах, че бях вкъщи, но от друга бях маалко оплашена, имах чувството, че не мога да мърдам.. :D :D

pamii
07-14-2010, 09:05
Не си спомням много добре, но мисля, че бях сама вкъщи и като го видях, веднага се обадих на най - добрата си приятелка и тя дойде с 2 пакета превръзки.. :lol:
След това ме беше срам да кажа на мама. И така чак като ми свърши май й казах .. :lol:

yoyoo
07-14-2010, 10:35
не помня много.. ама си спомням че ми беше много кофти период и само гадни неща ми се случваха .. и само влизам в тоалетната и изненада.. погледнах към тавана.. и казах "мразиш ме нали.." :Д:Д

Colouring
07-14-2010, 11:12
Спомням си,че беше вечер и аз отивам до тоалетната и к'во да гледам... уплаших се първо,после извиках мама,казах й.. и така.После пак си отидох на компютъра. 8-) Сутринта беше по-лошото.Имах чувството,че не мога да мръдна :lol: и ме беше много страх.Тръгнах на училище,ама цял ден бях няк'ва зачудена 8-) .. беше ми много неудобно.Даже си тръгнах по едно време. :lol:
Хаха,изобщо не ми беше приятно в интерес на истината.Чувствах се супер неудобно и после като се прибрах започнах да псувам и се питах защо жените са 'прокълнати' на това. :lol:

Callisto
07-14-2010, 12:10
Изплашена. Шокиращо е да си легнеш да спиш и изведнъж леглото ти да стане в кръв... :(

tanch3t093
07-14-2010, 12:44
И аз така :D

December
07-14-2010, 12:49
Ми влизам в тоалетната, свалям гащите и мигновено ги вдигам..
Тате е само в нас и заминава за работа.. Викам``Тааатее..`` той - ``Какво`` и аз ``Ами ходи до аптеката`` той `` Какво да не си болна`` и аз ``Не, по-лошо`` :lol:Леле а аз така обеждавах мама да не казва нищо на баща ми :lol: беше ме нещо срам ли нз ;д

А сега и аз да кажа....
леле ужасно.Първо да кажа не бях си вкъщи ами на гости убабини и вечерта се събуждам от някаква ужасна болка.Болеше ме корема повече от час и се опитвах да заспа.Въобще не ми е минавало през ума,че може да ми дойде :shock: И след дълго време най-накрая ставам да си взема хапче и гледам леглото червено от кръв :shock: Първо се почвствах като във хорър филмите и се ракрещях :shock: :lol: (странно бабата не се събуди). И после се чудих кво да правя та си легнах в леглото пак и почнах да рева :lol: Целият ми краът живот мина като кино лента :lol: Веднага си помислех колко съм порастнала как след сиг 5 секунди ще се оженя,ще си родя деца,ще се разведа,ще си намеря друг съпруг,ще си намеря работа,ще имам внуци и ще умра :lol:
Леле кви ли не неща ми минаха през главата ;д
И после сутринта бабата видя кръвта и защото няма превръзки утях трябваше да ходя с някакъв лигнин(не съм сиг вече за името).То едно такова старо боцкащо гадно.Него са си слагали преди 100 години като е нямало превръзки ;д
И после отидох унас мама се разрева и тя "леле имам си малка женичка" няква такава радостна а на мене ми идеше да потъна в земята :/ Няква супер неудобно и гадно и срамно ми беше ;д
Махнах легнина и мама най-накрая ми даде превръзки.

Леле колко много мога да описвам ;д Голяма история е тва мойто ;д Ужасно беше :/

christina1997
07-14-2010, 16:39
Ами аз се уплаших и помислих че имам кръвоизлив и че ще остана без кръв и после ще умра, но за щастие майка ми ме успокои и ми обясни аз бях малка като ми дойде.

smiLexaga1n
07-14-2010, 17:57
Мисля си, че по онова време знаех за какво става въпрос и като цяло бях "образована" на тази тема.. Но все пак проклинах на ум и си мислеx: "Защо все на мен?!" 8-) Хубавото беше, че беше дошло сутринта в събота, лошото - тогава отивахме до Банско/Девин (абе, не съм сигурна кой град беше) за уикенда .. ии точно тогава пътя ни беше 7-8 часа на някакви гадни завои , да не говорим какво задръстване беше.. защото беше паднал първия сняг и дооста беше натрупало.. Голям късмет извадих :lol: .

ExplosionsInTheSky
07-14-2010, 18:03
Ми, болеше ме корема. Слава Богу, беше петък :D На другия ден обаче цял ден лежах свита на топка :(

chocolatedidi
07-14-2010, 19:04
Ами както всички се учудих малко,но майка ми ми беше говорила и като цяло ме беше подготвила,такаче нямаше голям стрес !!

Neutral
07-14-2010, 19:24
Помислих ,че съм болна 8-)

mono
07-14-2010, 20:29
олееей ква депресия бешее!!..а как ме болеше...и нали ми беше непозната болка,цял ден седях свита на кълбо и ревах.много гадничко беше

cappuccin0
07-14-2010, 22:02
Аз какъв късмет извадиих .. :o На 31.12 целия ден ме боля корема, супер тъпо ми беше на нова година, майка ми предполагаше, че може да ми дойде, но после помисли, че може да е апандисит и щеше да ме води на лекар : DD След това на 1-ви ядуари следобед отидох в тоалетната свалих си гащите и само гледах така :shock: после пак ги вдигнах и отидох да кажа на майка ми ;д сложих си превръзка и така .. 8-)

BabyBluee
07-15-2010, 08:52
Не помня .. :)

iwonka
07-15-2010, 10:08
беше някъде 8-9-10 септември и нали на 15 почваме даскало и си викам са като почна даскало ше ми дойде докато съмм в час,, цялата ше съм в кръв и аз нали бях при баба и дядо и ставам отивам до тоалетната и гледам гащите, стреснах се, но бях информирана, казах на баба тя отиде да ми купи превръзки, а азз през тва вереме звъня на мама и почвам да и рева и седа и рева "Мамоо не го искамм твааа.." ;дд а тя седи и ме успокоява.. и вече почти 2 години съм си с "тва дето не го исках" ;дд поне си имам оправдание за някоий час по физическо :razz: :razz:

OtkrovennoBezrazlichna
07-15-2010, 11:26
само отивам до тоалетна смъквам си гащите и ги дигам отиам при мама цялата зачервена с няква уплашена усмивка тя ма поглежда пита ма кво ми има и веднага ми се пълнят очите със сълзи и аз: МАМОООООООО
тя ма поглежда стреснато и аз седя пред нея тропам и с крак и викам 'Неща да имам цикъл нещааааа, защоооооооо, ти си виновна, не искааааааам'
и седя и и са карам тя ма гледа тъпо и ми са смей и тай

sian4eto
07-15-2010, 13:44
еми непомня .. просто се събудих една сутрин и вече го имаше :-D

justwondering
07-15-2010, 14:00
Еми аз тъкмо се връщах от тенис и мама вика "оцапала си се". И аз реших, че е от корта, защото той е червен, ама тя вика "не е, от друго е". И аз се сетих какво имаше предвид, ама малко не ми се вярваше в началото. После се чувствах много пораснала. :lol:

spexx
07-16-2010, 22:44
еми отначало бях леко шокирана и търсех дали има рана или нещо хаххахахаха ама после се светнах

stephanieee
07-16-2010, 23:03

+1 :D

Harmonyy
07-17-2010, 11:06
Хаха.. ами аз много се стреснахх 8-) викам си кво ли е това :Д:Д ии викнах майка ми и тя ми разяснии 8-)

xrusinka
07-17-2010, 11:28
Зарадвах се, но сега вече не ми е толкова весело :D

ginny
07-17-2010, 12:35
Ми при мен беше лятото- голям късмет. Аз си и очаквах да си ми доиде скоро време( лятото преди 7 клас) не се стреснах , някакво ми беше страмно ( непознато) .Влизам в тоалетната, видях , извиках доведената си майка , тя ми даде превръзка, поговорихме ( аз си бях осведомена де) и такам. Проблема беше, че след час два бях като труп ( аз и сега съм си така като ми дойде) от болки повръщах, наще не знаеха какво да ме правят хубаво, че татито лекар и ми би някаква инжекция, че ми поотмина, горкия направо ми беше жал за него - някакъв паникйосан

gabi7u
07-17-2010, 13:02
м..ревеше ми се, не защото ми дойде, а защото беше точно преди да замина на море 8-) . Иначе първото нещо след това беше да се оплача на мама, че една баба ме е урочасала, защото предния ден ме беше питала дали ми е дошло. :lol: но поне изобщо не ме болеше ..

Vsmile
07-17-2010, 13:22
Аз какъв късмет извадиих .. :o На 31.12. целия ден ме боля корема, супер тъпо ми беше на нова година, майка ми предполагаше, че може да ми дойде, но после помисли, че може да е апандисит и щеше да ме води на лекар : DD След това на 1-ви ядуари следобед отидох в тоалетната свалих си гащите и само гледах така :shock: после пак ги вдигнах и отидох да кажа на майка ми ;д сложих си превръзка и така .. 8-)

Абсолютно същата история, само дето наще спяха и като мама се събуди веднага изтичах при нея и направо едва едва и казах (малко ме беше срам) и тя "Аууу в семейството имаме още една жена, честито" и долу-горе това е :D

roshlichka
07-17-2010, 13:29
емии стана ми гадно.. като се събудих една сутрин и ми беше дошло.. цялл ден имах кофти настроение но го прикривахх.. свиква се :D

Phobiaa
07-17-2010, 17:19
Стреснах се,не мислех че ще ми дойде толкова рано,бях подготвена уж,ама пак издерясах леко :D

sladkotykate
07-17-2010, 17:23
:D спомням си,че като влезнах в банята и като си свалих гащите толкова се уплаших,че почнах да плача,но майка ми дойде и ми обясни какво става.

valentinadr
07-23-2010, 14:40
stranno

vilito2589
08-01-2010, 20:04
ми чувствах се като одарена с мокър парцал нз беше ми много странно ама свикнах

yozii
08-01-2010, 20:29
първо се уплашихх .. :shock: .. да не би да ми има нещо,ни най-малко не го очаквахх .. добре,че си бях вкъщи :oops: ..

shakira96
08-01-2010, 20:44

+2 8-)

FiRe_LaDy
08-01-2010, 23:03
Нямам спомен как съм се чувствала,когато съм разбрала, че ми е дошло .. ама помня, че като си сложих превръзка и си помислих "ужас,а тепърва започва" :D :?

iiordanova
08-02-2010, 08:01
Беше миналото лято ..
Беше привечер , отивам аз до тоалетната и .. шок! Стреснах се и викам " Мамооооо , кръв , мамо , мамо! " , ама някаква стресната. И тя ме успокой , поговори ми , за да се успокой и така. Гадното беше , че ме болеше корема... 8-) Сега като си спомня и ми става смешно , но тогава не ми беше..

StolenBliss
08-23-2010, 13:27
хаха бях на 10 :Х и знаех кво да очаквам не но знаех тогава със сигурно дали ми е дошло и показах на баба ми хахаха и тя ми каза 'е вече си жена' агхаххаа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Backspace93
08-23-2010, 13:46
Оф, не искам да си спомням. Беше ужасно, странно, бях на училище, крих от майка си... абее, дълга история O:)

xdennyx
08-23-2010, 15:51
Ами от всичките неща,които съм очаквала тогава(каквито и да са)най-малко очаквах да ми се случи това. :D

sapphire5
08-23-2010, 19:10
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика ` ее вече си жена` и аз `аххххххххаа` :shock: и такаа .. та до са :D

sasha_90
08-23-2010, 19:15
Беше ми странно и некомфортно.Вече свикнах.

Inkognoto
08-23-2010, 20:05
не казах на мама щот си помислих че съм болна от нещо, а тя все ми се кара като се разболея щот секи месец няква настинка хващамъ :D

chanelbarbie
08-23-2010, 21:56
яко кеф.;д

FunkyBoy
08-23-2010, 22:26
момче съм, ама реших да спамна за идеята 8-)

qsiii
09-02-2010, 12:49

xXxinsatiablexXx
09-02-2010, 14:08
малко преди да свърша 5ти клас ;Д ставам аз в къщи няма никой ;Д отивам до WC :-D като си погледнах гащите се разревах ;Д обадих се на една приятелка а тя горката изкупила превразките в аптеката колкото вида имаше от всички беше купила ;д :D имах намерение да не казвам на майка докато не свършат ама лятото бях оплескала леглото и тя разбра :razz: отарвах се от тва да и се обяснявам :P

miminka__94
09-02-2010, 14:17
Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казах 8-) и той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ... :D :D как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене :razz:

RY
09-02-2010, 14:43
Малко ме беше срам. :D :D

cutexstar
09-02-2010, 17:36
Ми само като видях , викам - Защо все на мен най-лошотоо ?! ;д .. Ама мама ми каза , че е толкова нормално и че е по-добре да почне да ми идва , отколкото да не ми идва ;дд да не да съм болна ;д

SHEsaREBELxxx
09-02-2010, 17:45
Лелее беше много гадно...на рождения ми ден, лятото...
тъмън сме у нас с фр и ми се допикава, отивам до WC и като свалих гащите :shock: :shock: what's this?? :shock: и си помислих да немам нек`ва рана :lol: :lol: :lol: ама после се сетих, че е гаднияя цикъл, за който съм чувала и ми се дорева :-# ии така си сложих обратно гащичките и не си сложих превръзки, щото никой не ми беше говорил за тея работи, незнаех, че трябва па камо ли как се слагат 8-) и на сутринта ми бяха целите гащитее и кво да напраа - казах на мама и тя ми помогна с превръзките :).

SuNsEt
09-02-2010, 18:13
Некво гадно такова... 8-)

DeinStern
09-02-2010, 18:16
Не се стреснах, но ми беше странно. Не знам защо, но очаквах да ме боли много и да ми е гадно, а всъщност изобщо не ме болеше... 8-)

BoBa4eWeR
09-02-2010, 18:46
бях доста развалнуван и се напих с домашна ракия а озвучението беше от народни ритми!

deeb
09-03-2010, 12:03
Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s

smilelady
09-03-2010, 17:31
и при мен абсолютно същото стана :D :D

smilelady
09-03-2010, 17:33
Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s

и при мен абсолютно същото стана :D :D :D

bilqnavod
09-03-2010, 18:00
Много зле! Разплаках се. Вечерта казах на мама.... гадна история, не искам да си спомням....

NeverTheSame
09-03-2010, 18:01
Зарадвах се :d

anonimchetou
09-03-2010, 18:32
Странно, леко кофти, леко радостна .. : )

darsit0
09-03-2010, 18:41
ем начи прибирам се аз от даскало, мн се бях уморила, пикаеше ми се и от вратата фърлям чантата и се изстрелвам в тоалетната и ....... и така както бях каталясала ми идеше да се тръшна на пода :D

SWT
09-07-2010, 01:38
Не бях особено щастлива чуствах се отвратително може би защото незнаех каво точно става :D

kittyKat
09-07-2010, 21:44
Смених си гащичките 5 пъти преди да разбера. И очаквах вс. друго,но не и това просто не ми минаваше през акъла след това казах на баба и тя ми каза какво и като му ударих един рев 30 мин. минимум :D :D после ми обясниха какво е по-подробно и ми беше се тая само дето мн. ме болеше корема и ми беше едно такава мокро :D :D

mimka1912
09-08-2010, 06:04
Ами страшно мноого ме болеше корема и се обадих на една приятелка и ѝ казах много ме боли корема ще се мре. И тя ме попита къде точно аз ѝ обясних и тя вика отвай до тоалетната и аз се усетих. И вечерта мама като се прибра ѝ казах. Тя каза и на тати (и на цялото общество). И тати ми даде 50 лева :D :D Сега вече знам, че като ме заболи комера трябва да ходя за превръзки и за хапчета. :) :)

mimssss
09-12-2010, 19:19
Ми влизам си аз в тоалетната ии :shock: и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така :oops:
същото 8-)

Sisito941
09-13-2010, 17:40
Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших. Все пак не го очаквах и се разплаках и като казах на мама какво ми има, тя ми обясни, че не е нищо страшно... и т.н. :D

Bubbly
09-13-2010, 18:33
Ставам една сутрин и отивам в банята. Зачудих се какво по дяволите е тая проклета кафява течност, която тече от мен. Извиках майка ми да и се оплача. Тя: "Дошло ти е." Аз: "Ми добре, може ли да не играя физическо?" Тя ми позволи и аз много се израдвах. Чувствах се много горда. :lol:

twoqtotalno1936
10-15-2010, 20:31
Ми не се стреснах,щот майка ми е говорила,че всяка жена го има бла бла .. е пак се учудих де,викнах мамарказах и тя ме даде превръзка и такааа. :D :)

ri41
10-15-2010, 20:55
зарадвах се, бях 6 клас :)

Me4encety
10-16-2010, 07:03
оххх ужас бях сама в нас наще бяха на романти1ен уикенд :-D иии са бях впуснала в маратон на хорор филми ии ставам в 4 и гледам цялото легло ф кръф ииии откачих отивам в тоалетната да са скрия :-D и гледам и аз съм в кръв ма не мога да стопла кфо става звъня на ена фр тя явно схаванала че ми дошло не че героите от хорор филмите са в нас :-D и милата искъпила деноношната аптека сякфи видове превръски и тампони олеее и идва в нас и аз крещя кат звънна на вратата и се пак кат я пуснах вика "стига ма лигло кфо си са панирала дошлоти е ни та преследва никой" ии така

polssa
10-16-2010, 07:56
Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казах 8-) и той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ... :D :D как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене :razz:

Ох, ох....това ме разби тоталноо :razz: :razz: :razz: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:

neeDaBosS
10-16-2010, 09:04
някой ми беше писал по сккайпа някакъв спам '' ако не изпратиш това на 50 човека след 15 минути ще ти дойде цикъла '' аз натиснах Х и отидох до тоалетна защото ми се пишкаше :D :D и какво да видя..
а.......................... WTFFFF и така 8-)

JustGirl1000
10-16-2010, 21:28
не знам колко странно ще ви прозвучи ама бях горда :oops: еми аз бях чела мн от нета пък и ми бяха обяснявали въпреки че ми доиде рано

Merveille
10-16-2010, 22:53
Ами аз супер много се изпопритесних , защото ми дойде като по-малка и майка ми не беше стигнала до разговора още. Помислих,че съм се ударила някъде и почнах да мисля как съм успяла да се надъня там.. :razz:

GossipGirl89
10-17-2010, 08:44
Вкъщи си бях и отивам до тоалетната и хоп - изненадка :D Не мога да кажа, че съм била супер изненадана или притеснена - мама ми беше говорила на тая тема и общо взето си го приех нормално :) Извикай я и тя даже се зарадва и ми викаше "Еее честито маме! Започваш да вървиш по стъпките на жената" :lol: Обаче и аз някак си се почувствах горда, не знам защо 8-)

Zarity
10-17-2010, 10:45
Ужано беше,не знаех кво става :razz: Голяма драма.Пък майка ми в вакъв възторг изпадна като разбра,на мен ми са реве,идеше ми да я фрасна. 8-)

teenems
10-17-2010, 16:08
ъмм странно и гадно ми беше.
2рия или 3я месец вече си бях свикнала ,а и аз нямам болки в корема :)

VikitoRia
10-17-2010, 16:22
За първи път ми дойде в края на 6 клас дори си спомням датата - 15 април ... в началото се чудех какво ми е :shock: какво а после се стих, че може би ми е дошло, защото имах книжка за пубертета и тн .... и понеже бях сама и знаех къде за превръзките на мама и се оправих сама... бях решила да не казвам на мама все още, но тя забеляза, че превръзките й намаляват и бях разкрита :D

kuklichka_bg
10-17-2010, 19:34
зарадвах се,но отначало се чудех какво ми има 8-) 8-)

TeenageDream
10-17-2010, 21:02
Знаех какво е, имах превръзки и се оправих. :)

3oPuTy
10-18-2010, 07:33
Ами чувствах се нормално ... Беше лятната ваканция преди 6-ти клас,аз си бях вкъщи и като видях кръвта просто влязох да си взема един душ,сложих си превръзка и готово.Честно казано си го приех като нещо нормално,без притеснение,шашкане и т.н.

Xriiskaa
10-21-2010, 08:27
Спомням си го все едно беше вчера, а всъщност беше преди 2 години :D Бях на училище и нещо кво стана,що стана отивам до WC и кво да гледам :shock: супер много кръв,ама понеже майка ми ме беше предупредила и ми беше дала превръзка опраих се мигновено и целия ден бях в шок 8-)

ivyy
10-21-2010, 11:59
Помня,че беше един ден преди рожденния ми ден и,че беше преди четири години.Не знам как съм се чувствала,но майка ми много се радваше.

bet3to
10-21-2010, 12:02
На мен ми дойде на рилските езера ма разбрах чак като се прибрах. :o :o

xKiFlA
10-21-2010, 12:10
ужасно щото бях в училище не бqх подготвена и не знаех i отгоре не всичкоото се ........ :cry:

130995
10-22-2010, 10:05
Бях 2рата в класа :lol: ами изненадана бях..нищо повече :lol:

BaffaLsc
10-22-2010, 13:13
Такава тема чета за 5987436 път.

ПТ : Странно ми беше само в началото..

PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 23:17
Ами гадно.... Божеее всичко е в крав :grin: :grin: :grin: :grin:

polssa
11-01-2010, 05:43
При мен беше адски тъпо.. :D Точно на Хелуин-събрали сме се в една приятелка доста момичета да гледаме страшен филм и той там с едни кървищаа..отивам аз в банята и почвам да пищя като ненормална :razz: :razz: :razz: :D след една минута пищене ония пред банята вече крещят и те "Добре ли сии!!!???? ПОЛИИИИ?!?!" и тн и аз спокойно им викам "Аве на някой да му се намира дамска превръзка?" :razz: :razz: Голям смях беше...не се притесних особено :) :)

OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:54
Абе, това ли е секцията в която да си задоволяваш садистичните странни сексуални влечения? :(

smiirnoff
11-01-2010, 19:59
Разревах се, щото ми стана криво, че всеки месец т'ва ще тече от мен :lol:
Казах на мама, даде ми там превръзки и т'ва беше. Вика споко, т'ва не е за цял живот :Д
Сега не ми пука особено, ама някой път ми се реве пак, щото понякога като ми дойде много се дразня - особено ако е в някво неподходящо време :lol:

WaterLilly
11-01-2010, 20:14
Може да се каже, че почти не го осъзнах, понеже беше на приемните изпити след 7 клас и бях изпушила отвсякъде. Но се радвах, че съм нормална, щото бях последната от всички мои познати. 8-)

3motion
11-02-2010, 14:06
Нищо особено .. Обаче си спомням, че си казах "Ейй най - накрая и на мен да ми дойде" .. Обаче сега само чакам да ми свърши :D

blue_ice
11-02-2010, 14:20
Аз бях мн малка.. и само връщам се в нас и кат видах и омг кво е тва?!!? 8-) 8-) после кат разбрах ми стана едно кофти, щот е мн досадно сееки месец да ти идва

mimitu
01-25-2011, 15:31
Ми зарадвах се щото достааа беше закасняло при мене, имам предвид че на мене ми дойде доста след на мойте фр

darrie
01-25-2011, 15:44
Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.

Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
изобщо не го очаквах. :lol:

same. :lol:

HoBoJIyHuE
01-26-2011, 23:00

Същото стана и при мен :D И майка ми изръси същото нещо... Само, че аз не казах веднага, защото се страхувах :lol:

SladkaZagadka
01-26-2011, 23:15
Ами на деня на народните будители :D седя си аз и си правя някакви упражнения с пилатес топка :D и тъкмо ще излизам някъде и отивам да се преоблека и изведнъж видях кръв по гащите и ми прималя ... и веднага почнах да крещя и да викам баба ми, която просто се зарадва , а аз бях последна от съученичките ми, на която й дойде и се чувствах хем горда, хем малко странно ..

GaBs_BaBs
01-27-2011, 01:34
1ви август 2009 година. На следващата сутрин трябваше да ходя на море в Слънчев бряг ;хх И аз както другите отидох до тоалетната и.. Знаех какво става, но се разплаках и се обадих на майка ми, защото беше на работа. :D По късно разбирам, че тя побързала да съобщи на баща ми и неговата реакция ми беше много мила, но и смешна: Олее, малкото ми момиченце.. ;( :D

Pamaa
01-28-2011, 16:54
Зарадвах се, защото ми дойде късно :lol:

betkata9514
01-29-2011, 09:32
Многоо злее . .. неисках да живея :D
а сега вече . ..

letmetellyou
01-30-2011, 22:17
бях уплашена и плаче, защото мислих, че ще ми изтече кръвта :D

SlowDownBaby
02-04-2011, 13:36
и аз като всички останали отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена,много ми бяха говорили за това,пък и на всичките ми приятелки вече им беше дошло само аз бях изостанала :D

bunnyx3
02-04-2011, 21:25
Еми беше преди около година на един 1 Септември .. ще излизам да си купувам училищни помагала.. отивам до тоалетнаата и отначало адски се стрестнах, въпреки, че много ми беше говорила майка ми за това. Извиках майка ми, и тя ми даде превръзки и т.н. А аз бях една от последните на които им доиде от моите приятелки и се бях притеснила, и се тюхках кога и на мен ще ми доиде, а сега всеки месец, когато идва този период ми е адски некомфортно, особенно когато се случва тогава, когато най-малко го искам :? :( :D

DiDiChKa
02-05-2011, 08:13
Kато всички останали...отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена..

mrazqkindergarten
02-05-2011, 13:59
Разревах се :lol: Очаквах го по-късно просто.

geranium
02-05-2011, 14:00
Това е първият и единствен път, когато не ме болеше докато съм в цикъл. :lol: Ако знаех, че ще е така- щях да му се радвам. :D
Но в реалния случай- видях кръвта, наскоро майка ми беше изнесла лекцията за това какво е "менструация", сложих си аз превръзка и отидох да й кажа, а тя беше готова да ме върне веднага в тоалетната, за да ми покаже как се слагат превръзки. о.О Почувствах се като гений като й казах, че аз вече съм се справила сама. :razz:
Това ми е споменът за него ден. :)

psych0
02-06-2011, 16:13

мда
аз също си мислех че съм болна от рак :D

gabri3lla
02-07-2011, 17:52
Зле. Мислех си,че е дошъл края на света и около 2-3 дни не излизах от нас. 8-)

awesomesheepy
02-07-2011, 19:03
Еми,странно ми беше леко,но пък си казах,че е нормално и така.

Казах на майка ми,даде ми превръзка и =)

againstyou
02-18-2011, 14:08
Нещо такова и аз :D

vampire_girl_
02-20-2011, 21:20
Бях на гости.Отидох до тоалетната и ... ''А!Дошло ми е'' т'ва беше...хич не се шашнах

RaisedOnRock
02-21-2011, 02:07
Ами шокирах се.Но знаех какво е,отидох до аптеката,взех си каквото трябва и така...Не съм казвала на майки,бащи и т.н.

KaPrIzZcHeTo
02-21-2011, 11:42
Майка ми говореше доста за това и ме беше подготвила просто си казах е и на мен се случи викнах я и ми даде превръзка и така. 8-)

nikitka_
02-22-2011, 16:11
..

sasec
02-22-2011, 16:51
Мислех си, че ще ми дойде по-късно и затова се стреснах и половин час си мислех как не искам още да ми идва.

Filipova75
02-22-2011, 23:47
Просто когато видях,кръвта се стопирах имах чуството,че не мога да мърдам...абе ужасно криво ми беше цял ден :-D

punksss
02-23-2011, 18:38
Ах, просто беше ужасно 8-) Бях някъде в средата на четвърти клас и понеже не бях провела разговора с майка си(не си падам по този вид откровения :D ) и първо се стреснах, след около минута реших че не е нищо страшно и се сетих какво е (бяхме обсъждали темата в даскало) и отидох и взех 1 превръзка от тези на майка ми... На следващия ден си купих, а най-странното е че майка ми се усети чак към края на 6-ти клас ... Тъй като така и не й казах :D ... Голяма драма беше :D

Loreena1McKennitt
02-23-2011, 21:16
Някъде към началото на 5 клас беше май. Въобще не съм се стреснала или нещо подобно. Прибрах се от училище и отивам до тоалетна : Я?!
Звънах на майка ми,казах й и това беше. :Д

mynichka
02-24-2011, 09:43
На мен ми дойде късно бих казала, лятото на 7 за 8 клас. Бях говорила с майка ми и на приятелките ми им беше дошло също.

JustForFun
02-25-2011, 20:08
Странното при мен беше, че точно в същия ден се оплаквах,че сиг никога няма да ми дойде .. И по-късно вечерта го видях! Побиха ме ледени тръпки , защото мама я нямаше и бях само с леля , а не ми се искаше да говоря с нея за това.. Взех си една превръзка от мамините и така :D След това се чувствах по-голяма, като истинска жена :D

anonimen213
02-26-2011, 11:52
a.

ivcheto0o
02-26-2011, 13:46
Ужасно,даже си поплаках 8-) (защото доста ме болеше )

SmAllViILee
02-27-2011, 12:31
На 19 години съм и още не ми е дошло :smt089 :smt089 :smt089 :( Много ми е тъжно.Всичките ми приятелки имат цикъл,само аз нямам.Проблем ли е това че съм момче? :smt089 :smt089 :smt089 Моля ви помогнете ми :-# :-# :-#
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz:
и по темата :
ам на мен първо ми течеше кафяво-червено малко и си знаех че ще ми дойде в следващите дни и си бях подготвена и не бях притеснена 8-)

LipSy
02-27-2011, 14:27
Аз знаех за това нещо и кажи речи го очаквах и хоп, дойде ми. Отидох при мама, въртях се, въртях се покрай нея и най-края и казах: Абе ти знаеш ли, че май ми е дошло. :-D Това беше, но не бях стресната. Отначало ми беше неприятно, защото като стана и усещаш там нали се досещате какво... :-D :-D

anity92
02-27-2011, 18:09
Ооооо нямаше такова шоу...Голям цирк бях като се сетя и... 8-) Спомням си,че предния ден бях на рожден ден на едно момиче и сутринта като се събудих право в банята и какво да видя - ИЗНЕНАДААААААА ;d Понеже не бях запозната изобщо какво е това не казах на никой.Към обяд реших да кажа на сестра ми и вечерта ме хвана страх и ревнах,че не искам да нося дамски превръзки (естествено тогава вече всички знаеха) ... Голямо чудо беше и като се сетя ми става много весело :]]