PDA

View Full Version : Въпрос.. PLS HELP (:(

aliceeeee
07-13-2010, 20:05
Искам да попитам нещо.. Понеже аз и приятелят ми сме девствени и искаме да го направим скоро.. Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг. Искаме да го правим без презерватив. И двамата сме здрави нищо ни няма, има ли вероятност някой от нас да се разболее от ХИВ/СПИН ?? :( Моля ви кажете..

OneBoy
07-13-2010, 20:09
НЕ НЯМА ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ :)

Princessani
07-13-2010, 20:10
Искам да попитам нещо.. Понеже аз и приятелят ми сме девствени и искаме да го направим скоро.. Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг. Искаме да го правим без презерватив. И двамата сме здрави нищо ни няма, има ли вероятност някой от нас да се разболее от ХИВ/СПИН ?? :( Моля ви кажете.. ако единия от вас се боцка и дрогива да има вероятност ,но се съмнявам ,щом и двамата сте девствени шанса е о % ,но в по късен етам ако единия от двамата започне да изневерява пак има вероятност.На тоя етам трябва само да се пазиш от нежелана бременност.

aliceeeee
07-13-2010, 20:11
Искам да попитам нещо.. Понеже аз и приятелят ми сме девствени и искаме да го направим скоро.. Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг. Искаме да го правим без презерватив. И двамата сме здрави нищо ни няма, има ли вероятност някой от нас да се разболее от ХИВ/СПИН ?? :( Моля ви кажете.. ако единия от вас се боцка и дрогива да има вероятност ,но се съмнявам ,щом и двамата сте девствени шанса е о % ,но в по късен етам ако единия от двамата започне да изневерява пак има вероятност.На тоя етам трябва само да се пазиш от нежелана бременност.

Не, не си изневеряваме имаме си пълно доверие. Никой от нас не се друса или нещо подобно.

uBo
07-13-2010, 20:12
:shock: :shock: нищо не разбрах хем сте девствени хем искате да го правите без презерватив хем искате да ви е последния път заедно абе хора гръмнете се !

djstyle
07-13-2010, 20:19
Искам да попитам нещо.. Понеже аз и приятелят ми сме девствени и искаме да го направим скоро.. Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг. Искаме да го правим без презерватив. И двамата сме здрави нищо ни няма, има ли вероятност някой от нас да се разболее от ХИВ/СПИН ?? :( Моля ви кажете..

Разкажи повече как стоят нещата при вас, защото нещо и аз не схващам идеята...

blo0dangel
07-13-2010, 20:21
принципно няма няма никва опасност.. освен нежелана бременност :D :D въпреки че някъде бях чела че много малък процент от хората са замо преносители на вироса на спин :) :)

aliceeeee
07-13-2010, 20:24

Ми имаме си сериозна връзка от много време. И искаме да се оженим след време. И да сме заедно докато смъртта ни раздели дето се вика, нито си изневеряваме нито нищо. Всичко е окей м/у нас. И сега наскоро решихме да го направим, но без презерватив.. И мен ме е страх дали може да хвана някаква болест ако го правим без.. Изобщо има ли възможност и двамата да хванем някаква болест..

Rebus
07-13-2010, 20:35

Ми имаме си сериозна връзка от много време. И искаме да се оженим след време. И да сме заедно докато смъртта ни раздели дето се вика, нито си изневеряваме нито нищо. Всичко е окей м/у нас. И сега наскоро решихме да го направим, но без презерватив.. И мен ме е страх дали може да хвана някаква болест ако го правим без.. Изобщо има ли възможност и двамата да хванем някаква болест..

Абе по принцип има,но щом сте девствени,вероятността е много малка..И все пак ..пазете се.

Ashh
07-13-2010, 21:40
Ами аз лично не ви препоръчвам без презерватив...Не защото може да прихванете нещо (щом казваш,че ви няма нищо),а заради нежелана бременност... Все пак на него ще му е първи път,което означава,че е почти невъзможно да се контролира добре, да усети кога свършва и да го извади навреме... :?

FunkyBoy
07-13-2010, 22:01
Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг.

е т'ва не го разбрах :?

Rebus
07-13-2010, 22:04
Но искаме 1-вия ни път да е заедно и да е и последния ни път заедно защото имаме сериозни намерения един към друг.

Един вид никога да не правят секс с други.Примерно 2012 може да им е последния път заедно :D

FunkyBoy
07-13-2010, 22:09

Един вид никога да не правят секс с други.Примерно 2012 може да им е последния път заедно :D

ахаа ясно. Баси песимистите :D

ginny
07-13-2010, 22:21

няма лошо да са

Но не го правете без презерватив по-горе казаха защо

doomkillerr
07-13-2010, 22:36
Не зная на колко сте години с приятеля ти, но не вярвам да сте готови за дете все още! - За това вземете нужните предпазни мерки! :)

PoRcHeTaTa1
07-13-2010, 22:47
Няма страшно даваите без ... :)

SunnyBunny
07-14-2010, 08:36
Ами по друга причина, ще ти кажа, че не е добре без. Значи историята ми е позната, точно като моята. С приятеля ми бяхме девствени и имаме същите сериозни намерения и го направихме, но с презерватив, защото от различията в бактериалната ви среда може да ти тръгнат течения, които не са приятни. Може да не стане от първия път, но ще стане. Повечето жени приемат такъв вид течения като нещо нормално, защото са често срещани например от продължително взимане на антибиотици, или отслабване на имунната система, но не са. А вече ако искате да имате бебе, давайте без презерватив, но едва ли сте готови за такава отговорност.

kremen4eto
07-14-2010, 08:43
А защо искате да го правите без презерватив? Някой ви е казал, че е по-хубаво ли?

Ако няма други предпазни мерки, не си заслужава. След някой друг ден ще се шашнете ... я ще ти закъснее, я ще ти е бръкнал след като го е пипал, я ще повторите без да го измие, я ще кажеш, че те е страх от предеякулационната течност ... ще се притесниш и още повече ще ти закъснее .. абе не си заслужава.

Естествено, че може и всичко да е наред, но направите ли го без презерватив, после ще искате все по-често без и все някога ще се стигне до описаните ситуации по-горе. :)

cveteto64
07-14-2010, 08:44
Ако сте сигурни, че сте напълно здрави няма опасност от болести, но има от забременяване... Внимавайте

elc
07-14-2010, 12:33

+10 :razz: !!