PDA

View Full Version : Facebook задявки?

kozloduifen
07-13-2010, 20:32
Значи аз съм си от тея момчета, дето мноооого ги е срам и още съм нямал гадже. Харесах си една мацка от даскало, ама то нали свършии и сега варианта е ФБ. Не се познаваме, само сме се виждали из даскало. След като и предложа приятелство... накъде? Дайте идеи да драскам по стената или какво? Да пиша по снимките ... хубави чипици и т.н.? Аве я малко ме открехнете, че ще си умра девствен. :D
И да ме отреже, карай, ама незнам как да се пробвам.
Данке. 8)

SuperBadSuperFresh
07-13-2010, 20:36
Пиши и съобщения да си даде скайпа.

Ape
07-13-2010, 20:39
Пиши и съобщения да си даде скайпа.

И я покани на кафе 2-3 пъти и ще се види дали ще стане или не :)

fUcKsMiLe
07-13-2010, 20:44
а тии на колко си ? :)

НЕ и пиши по стената .. това е супер тъпо :). Пиши и на снимките .. като почне така малко повече да ти пише и тя .. искай и скайпа, НО може и да не го даде =))

Абе каквото стане стане .. има много момичета .. :)

VinDiesel
07-13-2010, 20:51
Пиши и Лс и искай гсм номера.Звънни й,канейки я на кафе и готово.Ще е или,или....

GossipGirl89
07-13-2010, 20:54
Недей да пишеш по стенана, а й пиши лични съобщения... Заприказвайте се като за начало, после й вземи скайп, телефон и т.н. докато не я поканиш да излезете :)

tanch3t093
07-13-2010, 21:45
Да, обаче не тръгвай веднага да и пишеш "Голяма красавица си, може ли скайпа ти" или нещо от тоя род ... Прекалената прибързаност плаши момичетата, и действай бавно, за да й покажеш че наистина я харесваш

SolemnityOfDeath
07-13-2010, 22:43
Пусни й бъдипоук рикуест

после поорете малко нивята и след като вдигнете 5 лвл може да се ожените.

SummerDream
07-13-2010, 22:45
Тва пък е най-погрешното нещо, което можеш да направиш-да се зарибяваш по фейсбук/разни тъпи сайтове за запознанства/скайпове/форуми и т.н. и т.н. ..банално стана вече >< ..на мен лично ми е писнало като си вляза във фейсбука и да започнат да ме заприказват няк`ви напълно непознати и да се зарибяват по всякакъв начин..Във фейса много отворени, пък на живо не могат да ти кажат две приказки..от тия ли искаш да станеш?
Намери някакъв друг начин..нещо общи познати имате ли?
Само не си уреждай животът по фейсбук \:

peshost
07-14-2010, 09:37
Пусни й бъдипоук рикуест

:D :D Или напиши на стената й, че искаш да ти посети фермата и да ти издои козите, 100% ще ти върже.

valdesbg
07-14-2010, 09:43
Ем.. като те е срам ще си останеш на злобарки :)

Я девойките от форума да потвърдят че срам пyтка не е*е :)

Иначе едно - две Лс-та колкото да се опознаете и после телефонче + кафе :)

0u7l1n3
07-14-2010, 09:53
Ем.. като те е срам ще си останеш на злобарки :)

Я девойките от форума да потвърдят че срам пyтка не е*е :)

Иначе едно - две Лс-та колкото да се опознаете и после телефонче + кафе :)

Потвърждавам, Стражимир Хамбаров! :-D

Пиши й по снимките или ЛС, но не бързай много, ако видиш, че няма интерес към теб - здраве да е.

Housemusikk
07-14-2010, 11:20
Направи малко клякания - качват тестостерона :booooomb:

kozloduifen
07-14-2010, 18:53
Примерно от общ приятел да й пусна моя профил като предложение? 8-)
То иначе май мога да и изнамеря скайпа из нета, ама я кажете какво да и пиша, че накрая ще взема да й обясня за скритите емотиконки в емотиконки.хит.бг :? :shock:

Krokozubel4o
07-14-2010, 19:59
Пишеш лични и кажи че ти е приятно да се запознаете, питай я някакви общи неща, като видиш че вървят нещата вземи и скайпа или направо среща и т.н. :grin:

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 20:51
Направо и пиши ЛС според мен.

Bianc0
07-14-2010, 20:58
... хубави чипици и т.н.?

:razz:

tuzaro
07-14-2010, 21:19
спокойно, нема да умреш девствен, живота ще те преебe майна

0utlawz
07-14-2010, 22:36
Аз съм същият като теб :D С разлиакта ,че съм имал 2-3 момичета... Сега това, с което си пиша .. работата почна точно от ФБ ... Исках приятелство , исках скайп и сега пишем ... Намекнах и няколко пъти да излезем някой път тя все казва "Да добре" , но още не сме излизали... Това на добре или на зле е ? Смисъл ще стане ли или щом не иска да излезем няма да стане ;[ ?

Force_bladeR
07-14-2010, 23:14
Абе не се ли предозирахте с тия кафета вече... :-o

bratignat
07-15-2010, 08:45
Изчакай 15 септември и се запознайте, като хората. Мислиш, че ще те уважава поне малко, това моммиче, ако се запознаеш с нея по такъв начин?

Ще ти подскажа - няма.

cecube
07-15-2010, 14:13
Стига с тоя Facebook!Вреден е!Леле вместо да поиграете някоя игричка или да излезете навън вие висите в Facebook.Преди се смяташе,че да играеш на компа е загуба на време.Сега има еволюция...В игрите поне мозъка ти нещо прави,сега зомбирането е още по голямо.В Facebook седиш и четеш коментарчета и отглеждаш зеленчуци.Махаите го тоя Facebook да не станете де викашe Сиромахов Facebook-нещастнинци :D.

plamka
07-15-2010, 14:35
Пишеш й ЛС нещо от рода на "Здравей. Как си? Мисля, че съм те виждал в даскало и реших да ти пиша да се запознаем." и нататък вече може да й поискаш скайп там малко общи приказки, оговаряте се да излезете и действаш. Айде успех и няма нищо страшно, момичето не хапе, предполагам. ;)

Whoopdedoo
07-15-2010, 14:38
Пусни й бъдипоук рикуест

:lol:

soul1199
07-15-2010, 16:45
пишеш й:ей ти не си ли онова момиче с прекрасната усмивка от даскало?
и гледай,кво става 8-)

ThroughStruggle
07-15-2010, 16:48
О, боже, спрете с тези глупости и пристъпете в реалния живот.
Фейсбук, скайп, от тези неща рядко излиза нещо добро, в повечето случаи безсмислени сърдечни трепети по човек, когото даже не си зървал.
Но, както и да е, щом вече сте започнали контакт по Фейсбук, напиши й едно лично съобщение с любезна приятелска покана да се видите и всичко би трябвало да е наред. Не сте напълно напознати, нали? Вярвай повече в себе си. ;)

Carmenn
07-15-2010, 19:22
по принцип и аз съм против запознанство във фб, но сегашните момичета също са срамежливи и това за тях е перфектната свалка - фб-скайп-кафе
не мисля, че тука става въпрос за уважение и сериозна връзка (ако все пак е така, запознай се лично ;) )

във фейсбук и пиши съобщение, запознайте се и после харесвай снимки и пиши коментари.. ;) поговорете си малко преди да и искаш скайп, може да вкараш малко чувство за хумор ;) , после и кажи нещо хубаво-комплимент, гледай да е искрен..оттам нататък скайп. Не бъзай да я каниш на кафе и ако ти каже "да, добре, някой път" и то няколко пъти , най-веротно го е казва за да не те отреже тотално
Успех :)

loveyoubaby
07-15-2010, 20:10
пишеш й:ей ти не си ли онова момиче с прекрасната усмивка от даскало?
и гледай,кво става 8-)

Да наистина много мило ще бъдее .. Хайде успех!!! :)

SummerDream
07-15-2010, 22:27
^ по скоро много банално ..

hilarygirl
07-16-2010, 05:21
Недей да пишеш по стенана, а й пиши лични съобщения... Заприказвайте се като за начало, после й вземи скайп, телефон и т.н. докато не я поканиш да излезете :)
но не веднага почни даи пишеш първия ден по чата във ФБ после на другия ден пак и пиши ама вече с намеци и после вече продължавай...

Hilary_
07-16-2010, 06:50
Пиши й някви общи неща (по скоро на лични :-o ) .. първо тряя се почне от някъде пък постепенно ако видиш, че нещата вървят я покани да излезнете .. :wink:

Emsss
07-16-2010, 10:25
Пиши й във Фесбук чата ,ако ти пише след 1-2 дена и поискай скайпа ....

babygirl00
07-16-2010, 10:35
пх тва с чатовете е тъпо не е ли face to face :? :? :? :? :? :?

soul1199
07-16-2010, 12:21
^ по скоро много банално ..хаха,кат си толкова умна ти помогни на момичето,да беше и дала поне съвет :lol:

SummerDream
07-16-2010, 12:45
^ по скоро много банално ..хаха,кат си толкова умна ти помогни на момичето,да беше и дала поне съвет :lol:

Пха, ти път като си толкова отворена, поне да беше погледнала първото ми мнение в темата, но да защо да го правиш като е по-лесно да пишеш безсмислени мнения по въпроса ^^
И не е момиче, а момче, което явно не може да привлече вниманието на момичето, което харесва, без фейсбук..Всеки може да ти се отваря и да ти се прави на интересен в нета, пък когато се стигне до среща "очи в очи" не може да ти каже и една дума, ми шанс..

soul1199
07-16-2010, 13:58

Пха, ти път като си толкова отворена, поне да беше погледнала първото ми мнение в темата, но да защо да го правиш като е по-лесно да пишеш безсмислени мнения по въпроса ^^
И не е момиче, а момче, което явно не може да привлече вниманието на момичето, което харесва, без фейсбук..Всеки може да ти се отваря и да ти се прави на интересен в нета, пък когато се стигне до среща "очи в очи" не може да ти каже и една дума, ми шанс..[color=red]хаха,каквото си искам ще си пиша,за ко да ти гледам мненията хаха,и ко като се видим на 4 очи ще те видя аз тебе :lol:

brutaLxxbunny
07-16-2010, 17:31
Като ти гледам ника,май си падаш по някоя от Козлодуй. :D Тогава нямаш никакви проблеми,повечето са тип "кифла" и може да ги зарадваш и впечатлиш ако им пишеш коментарчета в album.bg или пък им "харесваш" снимките във Фейса.Пиши и смело на лично :wink: Лесна работа е ..

ilia_92
07-16-2010, 18:10
Не си поставяй за цел да я спечелиш и нещата в любовта сами ще се наредят...

kozloduifen
07-17-2010, 08:38
оМГГГГГГ начи без фб, случайно се видяхме... :shock: Та поговорихме си малко, ама някви пълни глупости... не точно за глобалното затопляне, ама пак някакви тъпни :? Ама щотот съм спек и не взех нито тел, нито скайп, ама си мисля да поспамя малко из фб-то 8-[ 8-[ 8-[ началото ясно "здр к пр" ама после какво??? :razz:

EndlessVoid
07-17-2010, 11:30
Импровизирай :D Изобщо не мисли какво да пишеш. Пиши каквото ти дойде на момента. Така няма да се спичаш. Колкото по-малко го мислиш толкова по-добре :smt023

Kopu
07-17-2010, 16:25
Гледай ся ще ти дам един безценен съвет. Ако и правиш комплимент направи го за нея. Имам предвид за усмивката й, очите й, но не и облеклото. И не използвай клишетата "къртиш мацко". "мн си секси" и т.н. В началото задължително трябва да си сдържан и един вид интелигентен. Значи да обобщим пишеш нежни закачки по снимките за (очи или усмивка). След това на ЛС и поискай скайпа. Като ти даде скайпа идва реда за кафенце, а след това номера .... Запази последователността. Задължително трябва да я предразположиш, да се чувства конфортно. :D
После искам да кажеш как е минало .......

kozloduifen
07-25-2010, 20:22
Схит хепънс 8-)
Начи глейте ся ко стана....
пишем си някви простотии нали
и по ендо време тя ми вика
тука не ме кефи... скайп?
:-o
в първия момент си викам ВТФ!! После нали написах си скайпа....
ама мина доста време от тогава :? Абсурд да й е паднало пиано на главата... 8-)
И ко праим ся? :-)

valdesbg
07-25-2010, 20:24
Пием судена бира и не се занимаваме с глупости?

kozloduifen
07-25-2010, 20:35
Пием судена бира и не се занимаваме с глупости?
Баце Рибна Фиеста,
тоз вариант го проучих, допадна ми, ама взе да ми омръзва, ако влезеш с някакво друго предложение - СУПЕР! 8)

SummerDream
07-25-2010, 20:39
^ кво стана с "фейсбук зарибявката" в крайна сметка ?! 8-) д;

Siiberia
07-25-2010, 21:26
Стига с тоя Facebook!Вреден е!Леле вместо да поиграете някоя игричка или да излезете навън вие висите в Facebook.Преди се смяташе,че да играеш на компа е загуба на време.Сега има еволюция...В игрите поне мозъка ти нещо прави,сега зомбирането е още по голямо.В Facebook седиш и четеш коментарчета и отглеждаш зеленчуци.Махаите го тоя Facebook да не станете де викашe Сиромахов Facebook-нещастнинци :D.
+10000 Failbook

dontcare
08-05-2010, 06:19
ма и ти пък...момичето ти е поискало скайпа,виж как те улеснява ! давай бе :D

относно фейсбук свалки..аз с моя там се запознах покрай една позната от неговото училище,предиучеше в мойто..добавих си го в приятели,въпреки че обикновеноно не добавям непознати...2 месеца никъф го нямаше,гледахме си профолите честичко и по едновреме почна да ми пише коментари под снимките като "мега яката снимка" и тем подобни,започнаи да ми коментира публикациите..въобще не сме си писали,направо видях скайпа му в информацията,чатихме си 2 пъти,излезнахме и от второта среща насам минаха 7 прекраснимесеца с него !
тааа мисълта ми е,че може и да е изтъркано,но стига дасе подходи по подходящия начин,всичко е окей :)

PLAMENKO
08-05-2010, 07:14
Примерно от общ приятел да й пусна моя профил като предложение? 8-)
То иначе май мога да и изнамеря скайпа из нета, ама я кажете какво да и пиша, че накрая ще взема да й обясня за скритите емотиконки в емотиконки.хит.бг :? :shock:

напиши: сакам да те ярим :grin:

anonymous708973
08-05-2010, 08:31
Пич. Момичето не те е потърсило. Студената бира (или вода) е добър вариант. :)