View Full Version : Как да се харесаме на момче ?
Housemusikk
07-14-2010, 11:26
Темата е аналогична на другата , но относно женските начини .
Е .............. давайте съвети на маладите пък и старите :grin:
Естествена и пак естествена.:) Когато съм такава, стават нещата.
Също известна доза предизвикателство. Не е плюс да се съгласяваш за всяко нещо. Когато има малки спорове, които нажежават атмосферата, има нещо като предизвикателство пред вас, което вие искате да покорите.
А и индивидуализма е ценено качество.
Тва мисля аз.
Като представител на мъжкия пол, бих искал да кажа на всички дами, че за да се харесат на момче/мъж трябва да бъдат естествени, поне за мен. Не ми харесват момичета с 5кг фон дьо тен и 1 см молив на очите. За мен е важно да имат добър външен вид (да са с добро телосложение), хубава усмивка, добър характер, да не са претенциозни и да имат свое мнение по всеки въпрос, не винаги трябва да се съгласяват с моето мнение. Това, че имат 2 пъпки, хич не ме интересува. Повечето момичета си мислят, че като сложат 3 слоя фон дьо тен, ще станат красавици и всеки ще ги хареса, напротив!!! - Повечето момчета никак не харесват тези истории! Има много работи, които може да се кажат, но това мисля че стига. :)
didi0804
07-14-2010, 12:51
Бъди себе си.
Като представител на мъжкия пол, бих искал да кажа на всички дами, че за да се харесат на момче/мъж трябва да бъдат естествени, поне за мен. Не ми харесват момичета с 5кг фон дьо тен и 1 см молив на очите. За мен е важно да имат добър външен вид (да са с добро телосложение), хубава усмивка, добър характер, да не са претенциозни и да имат свое мнение по всеки въпрос, не винаги трябва да се съгласяват с моето мнение. Това, че имат 2 пъпки, хич не ме интересува. Повечето момичета си мислят, че като сложат 3 слоя фон дьо тен, ще станат красавици и всеки ще ги хареса, напротив!!! - Повечето момчета никак не харесват тези истории! Има много работи, които може да се кажат, но това мисля че стига. :)
Съгласен съм. Само да добавя ,че някои от момчетата са много срамежливи (аз съм почти същия :D ) и затова ако можете правете първата стъпка , тоест запознанството. Поне аз след запознанството ставам много по-общителен а не да се чудя как да я заговора и т.н
ExplosionsInTheSky
07-14-2010, 14:05
Аз съм момиче, обаче много се притеснявам да правя аз първата стъпка, особено, когато момчето е непознато :D
Хайде, давайте още мнения!
remix1912
07-14-2010, 14:12
Като първо им пуснете,а после задавате вапроси...... :lol:
Е аз примерно директно се съгласявам да тръгна с някое момиче ако дойде при мен и ми каже харесвам те,искам да ходим или нещо подобно,защото ще видя че е директно и решителна,това което харесвам,а не да разпъва локумите и да се прави на недостъпна кога и скимне
T33nBeCool
07-14-2010, 14:31
Идеята е да покажеш по някакъф по дискретен начин на момчето ( длъжен съм да кажа че тази тема ме кефи) че го харесваш. Ако тои види това ще направи 2рата крачка и така нататък. Естествено че трява да бъдеш себе си но има и ситуаций в които трябва да излъжеш за да не стане неловко Послушайте ме Ехперт съм 8)
MartyParty
07-14-2010, 15:17
трябва да излъжеш за да не стане неловко
И кога е това?
Няма смисъл. Ще излъжеш веднъж, два пъти и накрая ще се издадеш.
Аз намирам по-голямо очарование в погледите ,в усмивките. Нещата ,които хората правят без да го осъзнават. Когато са себе си, защото усещат ,че няма смисъл да се правят на някой друг. Има хора ,с които се отпускаш и други ,с които просто не става магията.
GossipGirl89
07-14-2010, 15:31
Просто бъди себе си.
Няма смисъл да се правиш на нещо, което не си само и само да се харесаш на някого. Дори и да го направиш идва момент, в който все ще покажеш истинската си същност, нали? Няма как цял живот да играеш... и тогава какво ще стане?
Ако някой не те харесва такава, каквато си значи просто не е за теб.
betibarclay
07-14-2010, 16:44
мен ми е интересно някоя кифла какво мисли по този въпрос :D
Ами то си има цяла наука по въпроса..ии аз смятам, че си зависи от момчето. Хубаво е да усещаш какъв тип е, защото няма универсален подход..
Аз например не харесвам "лесните" момчета и бързите свалки, а по-скоро играта - погледи, намеци, интрига :D разбира се, не трябва да се прекалява и с това, защото мъжката част губят интерес рано или късно..
Като цяло жените не трябва да са лесни, а да се научат да създават желание. Езикът на тялото е важен, опитът също..и едно нещо ще кажа със сигурност - интелектът. Колкото и старомодно да звучи, смятам, че интелектът в една жена възбужда (не говоря за неща от сорта на защо е започнала балканската война).
Друг съвет е да слушаш мъжа когато говори, да вземаш участие в разговора, което си е типично за веки диалог (просто не прекалявай с говоренето ;) ). Също така мъжете, като жените, обичат да получават комплименти (но не да се мазниш, разбира се). Смей се, ако ти е смешно и си знай цената..не се натрапвай(така че да изглежда, че вече си представяш сватба и бебета :D ), но и не се прави на недостъпна...
А иначе подкрепям мненията да бъдеш себе си, но с времето можеш да научаваш някой друг трик и да усъвършенстваш това твое "себе си"
VinDiesel
07-14-2010, 17:02
Да не се лигавите,да ми се правите на манекенки,пикли,лигли,прин еси,контеси,гримирани крокодили..
maximus1993
07-14-2010, 17:49
Истински и естетствени момичета.може леко грим , но не и 5 тона фон дио тен .. . ужас!
естествени движения(разбирайте го без всичкото фръцкане)
да не ме прекъсва когато говоря, да може да общува с повече от ДА, НЕ, НЕЗНАМ :Д ..
ExplosionsInTheSky
07-15-2010, 16:46
Дайте още де..
valdesbg
07-15-2010, 17:56
Оф.... и ся очаквате магии и точни отговори как да сваляте момчетата?
Нагласа драги ми съфорумци. Нагласа за живота. Ако това ти е повредено.. няма абсолютно никакво значениекакво друго имаш или нямаш. Щото историята ще приключи достабързо.
Това ако говорим за свалки с продължение,
Ако е просто за кефа - външен вид + харизма + липса на стеснителност.
SorrowEyes
07-15-2010, 19:05
Естествена и пак естествена.:) Когато съм такава, стават нещата.
Също известна доза предизвикателство. Не е плюс да се съгласяваш за всяко нещо. Когато има малки спорове, които нажежават атмосферата, има нещо като предизвикателство пред вас, което вие искате да покорите.
А и индивидуализма е ценено качество.
Тва мисля аз.
+1
При мен винаги срамът покорява всичко за жалост и за това още не съм привлякла никого до такава степен, че да ми предложи.. :(
трябва да си красива, тва е достатъчно.
WendigoR
07-16-2010, 22:25
Окей, това,че виждам как огромна част от момчетата казват колко харесват естествени момичета, ми дава надежда за пътя , по който е поело новото поколение .... Но не може да се отрече, че някви курви в 5ти , 6ти клас с мустак, сутиен с два номера по-голям от необходимия( да не говорим , че повечето не се нуждаят от такъв попринцип), 2пръста смазка на лицето си, метър и 40 високи и с криви крака нямат по 10 гаджета в архива ... Просто не ми го побира умът как може някой да харесва такова нещо :X:X:X
Сега може някой да каже, че завиждам ... ми ако е така , поне не го осъзнавам ( и Слава Богу! Ако се хвана да завиждам на някоя ``мацка ```, отговаряща на характеристиката , може би щеше да ми се стори прекрасна идея да се хвърля от 20тия етаж ).... Смятам, че в 6ти клас не е времето да ходиш с токчетата на мама в училище и да пушиш в тоалетните ...
Като цяло ми е болна тема и за мойте 14 години съм се нагледала на доста грозни гледки свързани с тези объркани момиченца ... и все пак се надявам нещата да се оправят, а не да отиват към още по-зле