Влез

View Full Version : Любов ..

xrusinka
07-14-2010, 13:39
Здравейте :) Значи имам си приятел от 5 месеца вече :grin: и казала съм му, че го обичам, разбира се не веднага. Той ми го доказва, но все още не ми го е казал .. Казва ми, че това, че не го знам или не го виждам не значи, че не е така. Виждам, че ме обича прави всичко възможно за да ми го покаже и аз го знам, но просто искам да го чуя и от устните му .. Искам да го чуя ... Нуждая се. Но и не искам да го питам директно ти обичаш ли ме. Искам сам да си ми го каже за да е още по - хубаво .. но кога ли ще е .. :(

Valento
07-14-2010, 13:40
Здравейте :) Значи имам си приятел от 5 месеца вече :grin: и казала съм му, че го обичам, разбира се не веднага. Той ми го доказва, но все още не ми го е казал .. Казва ми, че това, че не го знам или не го виждам не значи, че не е така. Виждам, че ме обича прави всичко възможно за да ми го покаже и аз го знам, но просто искам да го чуя и от устните му .. Искам да го чуя ... Нуждая се. Но и не искам да го питам директно ти обичаш ли ме. Искам сам да си ми го каже за да е още по - хубаво .. но кога ли ще е .. :(

Кажи му ти в очите че го обичаш,ако ти отвърне съ същото радвай се , ако ли не...явно не е искрен!

SuperBadSuperFresh
07-14-2010, 13:42
Някои хора просто не обичат да го казват на глас.Дори и да имаме нужда да го чуем.

spopi
07-14-2010, 13:44
Може да не може да изразява чуствата си и предпочита да ти го доказва. :)

Kukumqvka
07-14-2010, 13:45
Защо ти е толкова нужно да го чуеш? Като според думите ти е очевадно.

VinDiesel
07-14-2010, 17:12
Някои хора просто не обичат да го казват на глас.Дори и да имаме нужда да го чуем.
+1.Какво толкова ще променя във отношенията ни,като й кажа че я обичам на глас,някой хора се задушават от постоянното казжане,някой я желаят на глас.Единствено казвам,че обичам,1 път,когато наистина съм почувствал че я обичам и после доказвам..

Paramour
07-14-2010, 17:55
На мене бившия ми ми го повтаряше непрекъснато... "обичам те" че "обичам те" ... и в крайна сметка какво се оказа, не ме обичал ама изобщо...
Тъй та идеята беше, че е по-добре да ти показва, че те обича. Да се държи по този начин, защото какво са две думи? Те може и да са лъжа... но държанието... ако те гледа влюбено и ти показва, че държи на теб, ако ти показва, че те обича, дори без да го казва гласно... това е достатъчно.
А и дори да ти го каже, това какво ще промени? И двамата знаете, че те обича. :) :) :)

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 18:23
Не виждам защо искаш толкова много да го чуеш, при положение, че той ти го е доказвал многократно.А и вие не сте от кой знае колко време заедно, че да ти каже, че те обича.Не знам различни хора, различни идеали, нали знаеш.Може пък на момчето да му е трудно да изрече тези думи.Аз също не мога да казвам ОБИЧАМ ТЕ.Не знам, някак . . непосилно е.Казвала съм го на един човек до сега и не мисля, че скоро ще го кажа отново.Та както казах, може в това отношение да си приличаме и просто да не може да каже проклетите думички.

ПП: В повечето връзки любовта се казва, а не се показва.Във вашата е точно обратното - РАДВАЙ СЕ !

didi0804
07-14-2010, 19:23
По-добре само да ти го доказва,отколкото да ти казва постоянно че те обича и нищо да не прави

ameli
07-14-2010, 19:32
И аз мразя да казвам на някой, че го обичам :( Просто не мога, колкото и силна да е любовта ми.. :? А и не е важно да ти го казва, а да ти го показва. И още дълго време да сте заедно! :)

PoRcHeTaTa1
07-14-2010, 22:43
Ами по - добре е че ти го доказва.... но според мен всяко момиче има нужда да го чуе :)

ludata90
07-15-2010, 06:19
Аз съм с приятеля си вече повече от година и никога не ми го е казвал, нито пък аз...но съм го разбрала по друг начин 8)

alex4o
07-15-2010, 12:48
Истинската любов не се казва,а се доказва!

Примири се,някои хора просто са такива..Но мисля,че по-важното е да знаеш,че те обича,да ти го показва всеки ден,отколкото да ти го повтаря през 1 минута,а всъщност всичко да е една красива лъжа,която ти искаш да чуваш ;)

brutaLxxbunny
07-15-2010, 13:09
Казаха го преди мен,на някои хора им е трудно да го кажат.Но в точният момент ще ти го каже,когато се почувства готов.

CherryS
07-15-2010, 13:12
дам. Той като ми го каже. не му отговарям, но не означава, че не изпитвам нищо или нямам чувства.. :)

candy_girl4e
07-15-2010, 13:50
Спокойно щом ти го доказва няма никакъв проблем :) аз също не мога да кажа на някого, че го обичам.Само 1 път го казах и след това ме зарязаха и сега просто не мога .. Както и да е не се безпокой щом усещаш, че те обича всичко е наред :P

cinderella_gugutka
07-15-2010, 14:08
радвай му се там и не се тормози за глупости-ако не сега на сватбата със сигурност ще ти го каже :D

Whoopdedoo
07-15-2010, 14:32
Лигла... не стига, че ѝ го показва и доказва ами и с претенции.

viqnkababyy
07-15-2010, 17:29
При 90% е обратното .. Щом ти го доказва, какъв е проблемът ? Просто прищявка, задоволи се с това, което имаш, за да не го изгубиш.

SorrowEyes
07-15-2010, 19:20
Сигурна съм,че ще дойде правилния момент, рано или късно. Той ще го усети пък и ти. Но недей да си натрапваш тази идея,за да не изглежда сякаш си го просиш. Ти знаеш,че е по-важно да го показва и да знаеш, че го чувства, отколкото да говори празни приказки на вятъра. Търпение... :)

xrusinka
07-20-2010, 12:33
Лигла... не стига, че ѝ го показва и доказва ами и с претенции.

Не мили/ла страшно много грешиш не съм лигла! :) Познаваш ли ме, че да ме съдиш по думите които съм написала. Питам съвсем като нормален човек, а ти ми се нахвърляш е вече ми дойде до гушата .. Да се държиш като човек, пък те да те давят :-x :-x :-x

anonymous708973
07-20-2010, 12:40
И при мен е така. И по-интересното е, че го каза първи... В момента не им го казва, доказва го - но не го е изразил с думи.
Последният път беше на ей-толкова да го каже, но накрая - "ти знаеш" и на следващия ден го погледнах супер невинно в очите и го попитах какво точно знам и най-накрая си "призна" и ми стана страшно приятно. Но сам се сеща страшно рядко... Такъв си е. :)
Ще се примирим.

Elenichkaa
07-20-2010, 12:44
според мен е още рано да ти го каже,не означава,че не го чувства!

sladur4etyYy
07-20-2010, 12:48
думите нямат абсолютно никакво значение, гледай действията му!

Gerinkataaa
07-20-2010, 13:00
гледай делата :)

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie .. :smt007