View Full Version : Възбуждане
zagorel43
07-14-2010, 16:27
Винаги ми е било чудно защо всяка сутрин като се събуда чепа ми е надървен? И след 20 мин, като си измия зъбите и сичко друго си спада сам. На 14 съм и това ми става от 12-годишен.
zagorel43
07-14-2010, 16:38
хаха при всеки е така не си единствен не си мисли че се хвалиш ^^ Ни най-малко не се хваля, ама ми е много любопитно ЗАЩО.
Housemusikk
07-14-2010, 17:53
Допуска се, че заедно с активната хиперемия(повишено кръвонапълване на определен орган или съдова област) за осъществяването на ерекцията допринася и пасивната хиперемия, която настъпва поради опъване на мускулите на тазовото дъно, а може би и от препълнения пикочен мехур. С последното някои обясняват и сутрешната ерекция, но нейният механизъм вероятно е много по-сложен и е свързан с промените на вегетативния тонус по време на сън.
kremen4eto
07-14-2010, 18:03
Питаш ли ме като се събуждам с моя и едва гледам, а той вече иска да го ръчка :D
Нормално е.
ковтито е зимно време докато спиш и като ти открие одеалото и на другия ден си болен :)
При всеки е така малък, не му мисли толкова.
FunkyBoy
07-14-2010, 23:17
точно от зъбите е, не ги мий ... :lol: :lol:
хахаха !! бах въпроса !
:razz: :razz: :razz: :razz:
FuckedUp
07-14-2010, 23:30
Питаш ли ме като се събуждам с моя и едва гледам, а той вече иска да го ръчка :D
Нормално е.
Хахахаха. :lol: Смях.
Ами,да.Това е така, защото ти се пикае :D
Това е нещо като запазена марка :D:D
Като знаеш, че ти е станал трябва да уринираш.
FunkyBoy
07-14-2010, 23:33
Нормално е.
проблема е, когато не знаеш дали ти се пикае или ти се еб* :? :lol:
Нормално е.
проблема е, когато не знаеш дали ти се пикае или ти се еб* :? :lol:
ее толкозз ли не можете да си разберете кога ви се е*е :razz: :razz: :razz:
sexxxgirl
07-16-2010, 23:37
Междудругото четох много въпроси и отговори . и половината ги мислите за ебавка и кво ли не .. и ги взимате ей така ... момчето пита .. нормално е .. да се интересува .. преценете ,че може да го е срам да каже на майка си или баща си или на кого споделя.. и търси .. просто нещп във форумите . господии .. ;xx :shock:
KumchoValcho
07-17-2010, 06:24
До колкото знам сутрин тестостерона е по-висок и за това
Аз ен съм забелязал абсолютно всяка сутрин да ми е в ерекция, различно е при всеки може би
anonymous708973
07-17-2010, 08:48
Няма лошо да търси, но той не търси - а пише, когато просто може да влезе в гугъл и да порови. :?
Вика му се сутрешна ерекция и е нормално. Неслучайно сутрешният секс е предпочитан от доста хора.
EnglishMan
07-17-2010, 11:20
Вика му се сутрешна ерекция и е нормално. Неслучайно сутрешният секс е предпочитан от доста хора. [/i]
taka si e :)