Влез

View Full Version : Отвара

GerYy
07-14-2010, 16:52
Здравейте. Искам да ви попитам нещо. Някой от вас да си е потъмнявал косата с естествени продукти? Четох в 1 статия за отвара от различни продукти, които по естествен начин потъмняват косата. Някой знае ли дали ще подейства и на боядисвана коса?

kok
07-14-2010, 18:01
Значи,
отвара от люспи от лук - придава кафяво-червеникав оттенък на косата (аз го пробвах, но не стана уви.... и не, не мирише на лук косата)

другото, което не съм пробвала е отвара от орехови листа - това придава тъмнокафяв оттенък на косата

Но на боядисана коса силно се съмнявам да стане.....то и на небоядисана не е сигурно дали има ефект.. :)

Callisto
07-14-2010, 18:11
Баба ми навремето се боядисваше с орехови листа. Цветът беше нещо такова: http://www.shearimagehairsalon.com/images/brown_hair_specials.jpg Обаче нейната коса отдолу си беше бяла и предполагам, че на твоята ще се получи нещо по-тъмно. :)

LipSy
07-14-2010, 18:40
Значи маминка ми и майка ми си правят понякога една отвара от орешови листа (от листата на ореха). Мисля, че се варяха и после се оставят да истинат. След това си поливат косата с отварата. Тази отвара е и за подхранване на косъма. :)