Влез

View Full Version : Как да се запозная с него без да излеждам Тъпо ??

mimityy34
07-15-2010, 07:06
От Три месеца насам харесвам едно момче една година по-голямо от мен . В училище когато излизаше от стаята а аз влизах в нея се срешнахме и от тогава все го срещам. Много ми харесва , но незнам как да се запозная с него . То е момчето мечта . Аз знам неща за него .. например : името му , имам негови снимки и мисля че и той знае , защото често се случва да въври след мен с приятелите си . Вече свършихме у-ще и мога единствено да се запозная с него по facebook . Обаче от там как да му искам скайп и т.н.???

Благодаря предварително !

Вече доста време мина :oops:

awerw
07-15-2010, 07:11
Напиши му здр :booooomb:

Nakadah
07-15-2010, 07:11
Щом от 3 месеца го харесваш и още не го познаваш то значи няма шанс да не изглеждаш тъпо при запознаване...

Bixel
07-15-2010, 08:24
Напиши му здр :booooomb:
+1

karitoo
07-15-2010, 08:46
Амии например му пиши в фейсбоок например здрасти как сме кво пр и оттам катъ си попишете в фасе си разменете скайп и такам...

Айде успех! :) :) :)

BlindedAngel
07-15-2010, 08:48
Запознай се по фб с него под претекст че го знаеш от даскало 8-)

Elenichkaa
07-15-2010, 08:49
Амии например му пиши в фейсбоок например здрасти как сме кво пр и оттам катъ си попишете в фасе си разменете скайп и такам...

да фейса е най-удачен!

avalonn
07-15-2010, 09:02

да фейса е най-удачен!

+1 Пък и не би трябвало да се чувстваш тъпо да се запознаеш с него, особено през чата ;)

Carmenn
07-15-2010, 11:16
Не мисля, че ще е тъпо ако се запознаете във фб, нали това му е целта..

Попишете си малко на лс ии после му кажи, че нещо бъгва ии му поискай скайп :D :D ако не те е срам, разбира се, директно му го поискай, а има и вариант той да те попита първи.. ;)
абе не го мисли много, действай :P

ibojilow
07-15-2010, 11:35
Не си си престрашила да се запознаете лично, но все пак ..
Драсни му едно лично съобщение с нещо от рода на Здрасти, направи един чат с обичайни въпроси и му кажи, имаш ли скайпче да си пишем там, защото тук ми забива тоя чат на FB и готово.

mincheto
07-15-2010, 11:58
Щом от 3 месеца го харесваш и още не го познаваш то значи няма шанс да не изглеждаш тъпо при запознаване...

Подкрепям това мнение,мисля,че е най-правилно.

Авторке земи се в ръце и се запознай с него очи в очи.
Но преди това си оправи граматиката.

teenems
07-15-2010, 12:09
Е пробвай се ,питай го как върви ваканцията .Такива неща ,нищо не губиш.

Milen0v
07-15-2010, 12:26
има много други момчета..
момче мечта?какво имаш в предвид?
а отностно това как да се запознаете
ми отиваш до него казваш му здр ,какво пр,как си нещо от рода мн пъти съм те виждала в даскало имам чувството че и ти мен :D
и разни такива..

britzy
07-15-2010, 15:14
Ууф ,че си-намираш му фейса ,пишете там малко и казваш-оф абе много бавно става тука-я да се преместиме на скайп-бах леснотията

SuperBadSuperFresh
07-15-2010, 15:17
Момчетата обичат смели момичета,провела съм анкета 8-)

britzy
07-15-2010, 15:29
Напротив-обичат срамежливи-изпитала съм анкетата 8)

soul1199
07-15-2010, 17:14
еми пиши му:здравей
тва,като за начало,предполагам,че после ще стане разговора

valdesbg
07-15-2010, 17:50
плюс едно за това мнение
Ако ще се запознаваш - на живо да е.

Blondityy
07-15-2010, 20:10
Според мен няма значение как ще се запознаете - той явно те е наблюдавал и вече има първо впечатление за теб, така че няма как да изглеждаш тъпо... :-)

sweetyytweety
07-15-2010, 21:28
да му поискаш скайп не е толкова трудно :D казваш му дай скайп да чатим и така или нещо подобно :D

remix1912
07-15-2010, 22:13
Напротив-обичат срамежливи-изпитала съм анкетата 8)
Не е вярно.
По темата,кажи му че си го виждала в даскало и искаш да се запознаеш,така ще разбере,че се интересуваш от него,не му искай скайп,ИЛИ ако го поискаш говорете възможно най-малко по него,защото може да се окаже пагубен.

Hilary_
07-16-2010, 06:56
Тии първо му пиши нещо (каквото и да е), пък после мисли за скайпове .. :?

Bixel
07-16-2010, 08:48
виж какво харесва и се направи че и на тебе ти харесва та да можете да започнете от некаде

sweetyytweety
07-16-2010, 10:06
виж какво харесва и се направи че и на тебе ти харесва та да можете да започнете от некаде

Не съм много съгласна да се правиш на някой когото не си :)

awerw
07-16-2010, 10:16

Не съм много съгласна да се правиш на някой когото не си :)
що ве ? аз винаги си правя така :) вчера бях патока Доналд днес съм Мики маус :-P се пак тряя да пробва с нещо ако са баш напълно различни :D

justonegirlwithonehope
07-16-2010, 10:38
Пиши му на ЛС - " охо кой бил тук . . :) би ли ми дал скайпа си ? "

Ако желае ще го даде, ако не - следващия.

purpledawn
07-16-2010, 13:40
ами като си вярваш, че изглеждаш тъпо, наистина ще си го помисли и той 8-)

бъди по-уверена, няма нищо лошо в това да се запознаете!

Angelu6ka
07-17-2010, 12:54
Ха-ха, авторке, какво толкова, ако изглеждаш тъпо? :) Просто опитай да се запознаеш с него на живо. Ако е възпитан човек, ще приеме предложението ти да се запознаете, ако не - поне ще разбереш, че не си заслужава да се занимаваш с човек, който е склонен да се подиграе с теб още от първия ви разговор. Аз бях в подобна ситуация преди малко повече от година... И честно казано се държах като невероятна идиотка, когато и аз след около три месеца съзерцание се опитах да се запозная с момчето, което харесвах. Той обаче не показа по никакъв начин, че е изумен от глупостта ми, за което съм му безкрайно благодарна. Е, нищо не се получи - очевидно не му бях симпатична, но не съжалявам, че опитах - поне успях да събера малко смелост и да си осигуря спомен, на който да се смея от сърце всеки път, щом се сетя за него. :-D Но пък помисли си - това, което в твоите очи изглежда тъпо, на него може да му се стори чаровно... :)

mechtaq_za_teb
07-17-2010, 15:13
Пиши му във Фейсбук. Завържете разговор и просто му поискай скайп. С течение на времето ти сама ще усетиш дали нещата ще се получат или не. Успех и недей много да му мислиш, а действай!

miroclava
07-20-2010, 11:12
pi6i my po feicbook to nqma ot kvo da te e sram togava pi6i zdr kak si moje li da se zappoznaem i takiva ne6ta

scanadal
07-20-2010, 14:06
Не си губи времето с фейсбуци,скайпове и подобни :?
Ако го харесваш наистина просто отиди при него и се запознай очи в очи.Важното е да си уверена в себе си,и да не ти пука,че си щяла да изглеждаш тъпо.А и така има по-голяма вероятност той да те вземе насериозно.Успех :)