Влез

View Full Version : Антифен тема: Дисни "звездите"

BabyBluee
07-15-2010, 09:38
Има антифен тема за Джъстин Бобър :booooomb: , та реших че и Дисни "звездите" заслужават. :-D

BabyBluee
07-15-2010, 09:53
ъпец! :)

December
07-15-2010, 09:56
какво я ъпваш като няма и час откакто си я пуснала :lol: :D

от диснитата най ме дразнят джонасите.
Чакам да видя какво ще кажат и другите ;д
и после и аз ще пиша пак ;д

Ape
07-15-2010, 09:59
Не ми харасват много много. Mitchel Musso, Miley

FuCkInBuBbLeGuM
07-15-2010, 10:11
Диснитата съъъъъъъъкс O:)

DesireToFire
07-15-2010, 10:26
Добре де, не разбирам защо им се дразните... Дисни е детска телевизия, т.е създдадена е за деца! Нормално е предаванията да са детски и лигави, съотвено и героите. Вие вече съвсем прекалявате :? Не виждам какво е лошото 7-9 годишните ти брат/сестра да ги гледат и да им е интересно. За тях е създадено всичко, не за вас. Ако се имате за подобни лапета, давайте, критикувайте на воля..

Colouring
07-15-2010, 10:30
О,Джонасите и мен ме дразнят...Бобърчето също,де.
Ама има други,които са ми безразлични и нито ме дразнят,нито нищо.Примерно.. тия Деми Ловато,Селена Гомез..не ми пука за тях и не ме дразнят с нищо. :)

ecstazy
07-15-2010, 10:42
и мен Джонасите много аама много ме дразнят. Иначе на Хана Монтана доста съм се смяла, въпреки че ми скимва да го гледам 1 път в месеца :D

ReaDy
07-15-2010, 10:50
Тия яко съскссссссссс 8-) 8-)

DesireToFire
07-15-2010, 11:12
Оу Ем Джи! :shock: А аз си мислех че тук е за хора 13+. Вие сте яко недорсли и комплексирани лапета. Толкова ли си нямате работа, че да храните ДЕТСКИТЕ сериали.. Които са създадени за деца <10 и са направюни че да им харесат на тях. Сериозно, да не очаквате Джонас Брадърс и Хана Монтана да пеят на децата за секс и насилие. Още малко ще почнете да храните трите прасенца и пепеляшка..

elito0o0o0
07-15-2010, 11:40
Оставяйте децата да се кефят пък вие бе, какво толкова ви пречат? Не гледайте и т`ва е. ;) Аз като не гледам си ми е идеално. ;)

LoveLetter
07-15-2010, 12:06
Аз пък гледам и Джонас,Хана Смотана,Н2О.. :D

TrustNobody
07-15-2010, 13:39
абе в Хана Монтана понякога има некви смешни моменти 8-)

valerusha
07-15-2010, 13:45
Бе мене филмчетата ме кефят ама мн преиграват ве! иначе не ми аресват някои анимации...
[/b]

TykaSePisheNick
07-15-2010, 13:54
Мене ме кефят само Зак и Коди :razz: :razz:

xWandereRx
07-15-2010, 13:54
Бе мене филмчетата ме кефят ама мн преиграват ве! иначе не ми аресват някои анимации...
[/b]
точно :)

billytalent
07-15-2010, 14:01
Изобщо си нямам представа кои са,така наречените им "звезди" :?

DesireToFire
07-15-2010, 14:46
^ няма и нужда да разбираш, освен ако нямаш по-малки брат/сестра или някое друго хлапе, което трябва да занимаваш 8-)

FuCkInBuBbLeGuM
07-15-2010, 15:55
То добре само в дисни да се подвизават. Ама те решиха, че стават за актьори, певици, музиканти и т.н :D

elito0o0o0
07-15-2010, 16:04
^ няма и нужда да разбираш, освен ако нямаш по-малки брат/сестра или някое друго хлапе, което трябва да занимаваш 8-)Слава богу азе нямам ^^ :lol: 8-) Какво ли му е било на брат ми като бях малка и гледах Картуун Нетуърк... :lol:

DesireToFire
07-15-2010, 16:05
Е какво ви пречат пак.. свирят и пеят музика за деца! Аз не съм видяла 16+ луди фенки на Джонас примерно. По музикалните канали да пуснат 1-2 техни песни и това е. Издават по един албум, изчерпват се, идва някой друг. Не е като по телевизията и радиото да ви засипват с тяхната музика, че да има за какво да им се дразните.

DesireToFire
07-15-2010, 16:06
^ няма и нужда да разбираш, освен ако нямаш по-малки брат/сестра или някое друго хлапе, което трябва да занимаваш 8-)Слава богу азе нямам ^^ :lol: 8-) Какво ли му е било на брат ми като бях малка и гледах Картуун Нетуърк... :lol: Е, който както се уреди :D Мен примерно сестра ми ме е карала да правя субтитри за Хана Монтана 8-)

daniGirl
07-15-2010, 17:34
мене тоя джъстин бийбър ме дразни и тва, че вече колко броя на Браво само "дисни звезди" има на кориците.Направо нямам желание да си го взимам, не ме интересува дали са се резделили или се сабрали с еди си и кой.

DesireToFire
07-15-2010, 17:37
Джъстин Бийбър не спада към Дисни "звездите". А Браво просто нямат за какво друго да пишат.

gabi_94
07-15-2010, 18:07
Имам по-малка сестра - на 7г. и телевизора в наща стая денонощно е включен на Дисни ченъл :-D Разбрали сме се компютъра за мен, твто за нея. От време на време ги поглеждам детските, случва се някое даже да ми стане интересно :D

FuCkInBuBbLeGuM
07-15-2010, 18:22
Е какво ви пречат пак.. свирят и пеят музика за деца! Аз не съм видяла 16+ луди фенки на Джонас примерно. По музикалните канали да пуснат 1-2 техни песни и това е. Издават по един албум, изчерпват се, идва някой друг. Не е като по телевизията и радиото да ви засипват с тяхната музика, че да има за какво да им се дразните.

Все пак тва е антифен тема. Ти може да не намираш нищо дразнещо в тях, но има хора които намират.

И да виждала съм доооста 16 годишни (да не кажа, че и 17 годишни съм виждала) фенки на Бийбър, ония Джонас измислените и другите "звезди" от дисни. Тва, че е канал уж за деца, че правят уж детска музика не пречи да дразнят.

Pa3yMeH
07-15-2010, 19:59
Добре де, не разбирам защо им се дразните... Дисни е детска телевизия, т.е създдадена е за деца! Нормално е предаванията да са детски и лигави, съотвено и героите. Вие вече съвсем прекалявате :? Не виждам какво е лошото 7-9 годишните ти брат/сестра да ги гледат и да им е интересно. За тях е създадено всичко, не за вас. Ако се имате за подобни лапета, давайте, критикувайте на воля..

+1 :)

GossipGirl89
07-15-2010, 20:33
Селена Гомез е сладурана :) А и песните й не са лоши. Филмчетата също се ядват. Иначе Джонас-монас и тем подобни не ги дишам :D

ameli
07-15-2010, 20:50
Мене ме кефят само Зак и Коди :razz: :razz:

Колко съм се хилила на тея.. 8-) А другите като не ви харесват не ги гледайте :?

BabyBluee
07-16-2010, 06:31
Селена Гомез е сладурана :) А и песните й не са лоши. Филмчетата също се ядват. Иначе Джонас-монас и тем подобни не ги дишам :D
Тя е единствената от която не ми се повръща :)

SlaDk0b0nb0nChe
07-19-2010, 14:41
Абе ме мога да ви разбера.. нито сте ги гледали, а викате че като ги гледате ви се повръщало от тях... аз съм на 14 и ги гледам, и знаете ли що? :D щото има много простотии и е интересно.. особено в Джонас.. какви ли не простотии правят и говорят. Наистина са много интересни сериалчетата с Деми Ловато, Джонас, Зак и Коди и тем подобни... Ако един път седнете да ги гледате съм сигурна че поне на някой от вас ще им хареса :) простоо... не говорете неща за които не знаете ;)

digitalgirl93
07-19-2010, 19:10
Нямам някакво специално мнение за тея "звезди". Няк'ви лигльовци решили да се правят на певци, омръзнало им,стават акьори.. Майли, Джонас.. там още някакви имаше..все едно.

pamii
07-20-2010, 09:36
Да бее .. те всичките там могат да пеят. :?

dyddunkkaa
07-20-2010, 09:42
смърт! :booooomb:

kotomosho
07-20-2010, 09:52
JONAS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nqma takiva pi4ove..super sa qki,unikalnite pesni,unikalnite serii.. Nick <3.. a ina4e miley cyrus a e baq tupa i grozna, h2o e bebe6ko ii t.n. no Jonas sa stra6ni!!!! /spored men :D

dyddunkkaa
07-20-2010, 09:53
JONAS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nqma takiva pi4ove..super sa qki,unikalnite pesni,unikalnite serii.. Nick <3.. a ina4e miley cyrus a e baq tupa i grozna, h2o e bebe6ko ii t.n. no Jonas sa stra6ni!!!! /spored men :D
всеки има право на лош вкус. :)

kotomosho
07-20-2010, 09:55
Абе ме мога да ви разбера.. нито сте ги гледали, а викате че като ги гледате ви се повръщало от тях... аз съм на 14 и ги гледам, и знаете ли що? :D щото има много простотии и е интересно.. особено в Джонас.. какви ли не простотии правят и говорят. Ако един път седнете да ги гледате съм сигурна че поне на някой от вас ще им хареса :) простоо... не говорете неща за които не знаете ;)
To4no taka!! =D> ;-)

kotomosho
07-20-2010, 09:58
всеки има право на лош вкус. :)
milo.. a ina4e da, vseki ima pravo na vkus :)

LoveRetroMusic
07-20-2010, 10:06
H2OOOOOOoOoOoOoOOoo :-) :-) :-)

Neutral
07-20-2010, 19:02
Само близнаците стават ;Д а МАЙЛИИИИИИИИИИИИ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

hotxxmess
08-10-2010, 12:42
много рядко ми се случва да гледам Дисни - някои филмчета стават.

vampirregirl
08-10-2010, 18:12
Приличате на 10 годишните,които се смеят на 9 годишно,че си играят с играчки например - БЕБЕШКО е Хахаха...Боже,рабирам антифен тема на Биийбър меката китка,но на детски филмчета?!

MidnightTornado
08-14-2010, 18:13
Засичала съм ги. Най-много ме дразни българския дублаж. Филмите може и да не са лоши, но той осира всичко

nimfernal
08-15-2010, 15:18
Дисни рулззз :D Верно че са малко глуповати и по-семпли но се пак са за деца, а мене ме кефят щото ми помагат да се чуствам пак като безгрижно лапе ... :grin:

IvUsHkA
08-15-2010, 20:53
Селена Гомез вече не мога да я търпя! Което списание да отворя, където и да пусна само тя. Писна ми

unknown7
08-15-2010, 22:23
Селена Гомез вече не мога да я търпя! Което списание да отворя, където и да пусна само тя. Писна ми

Btw права си .. по тематаа.. мен самите актриси нито ме дразнят нито нищо дразнят ме лигавите им фенки и, че наистина са във всички списания и направо вече ми писна .. Селена Гомез момичето иначе не е толкова лоша сладка е но покрай феновете им започвам да ги ненавиждам :х

ri41
08-16-2010, 06:17
и на мене са ми досадни тея филмчета и майли и селена гомез и всичките ония :-s

EsteticLoff
08-16-2010, 16:20
По тва Дисни ченъл нищо не съм гледала, ама нищо!! /и не искам/
Но предполагам, че както винаги има някви тъпи простотии и се водят за смешни .. :-o

UNITED2
08-16-2010, 16:58
Какво пък,майли ме кефи :smt102
Но не я познавам от дисни а от песните и филмите й сигурно за това иначе всички други са ми противни :shock:

CantBeTamed
08-19-2010, 09:49

Btw права си .. по тематаа.. мен самите актриси нито ме дразнят нито нищо дразнят ме лигавите им фенки и, че наистина са във всички списания и направо вече ми писна .. Селена Гомез момичето иначе не е толкова лоша сладка е но покрай феновете им започвам да ги ненавиждам :х

Извинявай, но не всички фенове са "лигави".Аз също ги харесвам, но не съм "лигава".Всъщност аз слушам и друга музика, но не в това е въпросът.Вярно е, еднотипни са (говоря за Селена, Майли, Деми) - очастват във филм, после си имат сериалче, по няколко албума.Селена не става много за певица, няма много хубав глас, но пък е добра актриса.Деми има прекрасен и много силен глас.Във повечето си песни тя взема ужасно високи тонове, направо крещи, но просто защото има хубав глас.Майли също има много хубав глас и е една от изпълнителките, които пеят много хубаво на живо (ето доказателство: една бавна http://vbox7.com/play:9e68a7d4 и една бърза песен http://vbox7.com/play:8eb36d30 ).

DieselBlood
08-19-2010, 13:21
Смърт за капутите на Дисни.Развалиха хубавия канал.

WildChild
08-19-2010, 20:41
Ужасни са всичките...Доколкто онзи сериал ли там кво е с Джонас Брадърс седнах да го гледам заради една фр.По-малоумно нещо наистина не бях гледала...Немога да схвана на какво им се кефят толкова.Не е нормално това да са идолите на днешното поколение :?

UNITED2
08-19-2010, 20:43
Ужасни са всичките...Доколкто онзи сериал ли там кво е с Джонас Брадърс седнах да го гледам заради една фр.По-малоумно нещо наистина не бях гледала...Немога да схвана на какво им се кефят толкова.Не е нормално това да са идолите на днешното поколение :? +1

BlackEyedPeas
08-20-2010, 23:19

Извинявай, но не всички фенове са "лигави".Аз също ги харесвам, но не съм "лигава".Всъщност аз слушам и друга музика, но не в това е въпросът.Вярно е, еднотипни са (говоря за Селена, Майли, Деми) - очастват във филм, после си имат сериалче, по няколко албума.Селена не става много за певица, няма много хубав глас, но пък е добра актриса.Деми има прекрасен и много силен глас.Във повечето си песни тя взема ужасно високи тонове, направо крещи, но просто защото има хубав глас.Майли също има много хубав глас и е една от изпълнителките, които пеят много хубаво на живо (ето доказателство: една бавна http://vbox7.com/play:9e68a7d4 и една бърза песен http://vbox7.com/play:8eb36d30 ).

Вярваш ли си? Ти може да си мислиш, че не си, но не и останалите!

D12Respect
08-20-2010, 23:54
Е*аси злобата се излива в тези "анти-теми". Не ви разбирам...

gotinataaaa
08-21-2010, 20:12
Оу Ем Джи! :shock: А аз си мислех че тук е за хора 13+. Вие сте яко недорсли и комплексирани лапета. Толкова ли си нямате работа, че да храните ДЕТСКИТЕ сериали.. Които са създадени за деца <10 и са направюни че да им харесат на тях. Сериозно, да не очаквате Джонас Брадърс и Хана Монтана да пеят на децата за секс и насилие. Още малко ще почнете да храните трите прасенца и пепеляшка..

Няма какво да допълня! :)

the_best_f
08-25-2010, 14:52
Пълни сте със злоба. Явно не намирате по какъв друг начин да я излеете и сте си избрали този. Обиждайте на воля, гледайте колко "зле" са другите, как не стават, как филмите им са малоумни, какви "капути" са. Продължавайте да гледате тях и да не поглеждате самите себе си. А преди омразата се смяташе за лошо нещо... Както и да е, няма да споря, защото няма да променя мнението ви. Живейте си в омраза и сипете злобата си навсякъде. :)

bybit0o0
08-26-2010, 03:03
Нямаше да ме дразнят толкова ако не бяха във всеки брой на Браво, Хай Клуб. Я плакат на Джъстин Бийбър, я на Майли, на Деми или Селена или Ашли или Джонас брадърс или Лейди Гага .. добре аре малко разнообразие гад деймн ит ;хх