Влез

View Full Version : Разнообразие в секса

OneBoy
07-15-2010, 09:49
Значи въпроса ми е следния как разнообразявате секса си с вашата полвинка за да не се превърне той в скучно лашкане на двама души? Момчета карате ли момичето да си вземе някви жартиерки или нещо от сорта, или прибягвате към по нестандартни методи? Опитвате ли нови пози, момичета а вие само стоите и чакате на момчето да му хрумне нещо или вие също имате идеи и свои виждания на нещата ?

Princessani
07-15-2010, 10:04
Значи въпроса ми е следния как разнообразявате секса си с вашата полвинка за да не се превърне той в скучно лашкане на двама души? Момчета карате ли момичето да си вземе някви жартиерки или нещо от сорта, или прибягвате към по нестандартни методи? Опитвате ли нови пози, момичета а вие само стоите и чакате на момчето да му хрумне нещо или вие също имате идеи и свои виждания на нещата ? един от най-яките начини (поне при мен ,което съм пробвала) е ученическа униформа с карирана поличка ,бяла ризка и чорапки и момичето задължително на две опашки :D ) Това побърква мъжете ) А и по принцип униформа -може и на медицинска сестра :lol: ,други начини за разнообразие са на различни места .в асансioра, в басеин,на кухненската маса . :lol: ,а може би и един стриптиз пилон това също побърка мъжката част ,колкото по разкрепостено = толкова по яко :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .За мен си остава на първо място в разнообразието, че една жена може да бъде различна в различните ситуации. :oops: :oops: :oops: :oops: също и белio на плейбой знам ,че действа възбуждащо ,ама от самото списание на плейбой със зайчетата :oops: :oops: :oops:

Nadelina
07-15-2010, 10:28
Не е задължително да действат тези неща при всички мъже. Моя например, ако ме види с две опашки, ще му спадне или ще се ядоса дори, вместо да се възбуди. Или пък стриптийз, правила съм, ама не е като да съм само с готино бельо примерно, второто много повече му харесва, като че ли стриптийза не му е по вкуса много много. Мъжете са различни, всеки харесва различно нещо. Но иначе за разнообразие в моята връзка, не съм прибягвала до униформи, фетиши или нещо от сорта, само смяната на мястото е достатъчна - снощи например можехме да правим секс у нас, както обикновено на леглото, но се качихме в колата и отидохме на едно местенце, за да се чукаме в нея. И адреналина си беше на лице, защото минаваха коли постоянно.

betibarclay
07-15-2010, 10:38
ше се пръсна от смях :razz: ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тия неща

Callisto
07-15-2010, 10:39
Обичам луксозното бельо и винаги гледам да го изненадам с нещо ново. Само леко ми се плаче, като ми разкъса някой жартиер, ама го преживявам. :D
Обичам да леем восък от ароматни свещи върху телета си, обичам да ближем сметана от телата си, да се заливаме със заливки за сладолед и да ги облизваме. Случва се от време на време да го изненадам с някоя друга униформичка и да се филмираме малко. :D Обичам разнообразните места за секс, понеже да го правиш в леглото вече е пракалено изтъркано. Обичам да го правим в гората до трамвайните релси вечер, на някоя ливада под звездите, на плажа, в банята на свещи, на детските катерушки, в колата и тн. :)

Princessani
07-15-2010, 10:41
ше се пръсна от смях :razz: ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тея неща аве не е бащ така ,я ти чукаш една година един и същи човек ,една и съща стая и една и съща поза дали няма да ти писне ,колкото и да се обичате :lol: на мен едно и също ебане и след 2 седмици ми писва ... Така ,че хората са различни ,няма ли разнообразие не ми говори ,че си е все същото :?

Princessani
07-15-2010, 10:45
Обичам луксозното бельо и винаги гледам да го изненадам с нещо ново. Само леко ми се плаче, като ми разкъса някой жартиер, ама го преживявам. :D
Обичам да леем восък от ароматни свещи върху телета си, обичам да ближем сметана от телата си, да се заливаме със заливки за сладолед и да ги облизваме. Случва се от време на време да го изненадам с някоя друга униформичка и да се филмираме малко. :D Обичам разнообразните места за секс, понеже да го правиш в леглото вече е пракалено изтъркано. Обичам да го правим в гората до трамвайните релси вечер, на някоя ливада под звездите, на плажа, в банята на свещи, на детските катерушки, в колата и тн. :) Това с восъка не съм го пробвала ,ама нещо ми е мерак :oops:

0u7l1n3
07-15-2010, 10:47
Като ти е писнало от позата - Смени я :lol:

kremen4eto
07-15-2010, 10:59
Ами ние разнообразяваме най-вече с местата. От там следват и позите. Например позите в кола са ограничени, на някой стълби може да се пробва нещо по-различно, ако има къде да се подпреш, ако няма, столчета, масички, пейчици. Също сме го правили на много горещо и на много студено (като ефектът беше пак голяма горещина). Интересното е, че сме го правили много пъти в кола, но всеки път намираме ново разположение за краката, ръцете, главите си. Въображението ни работи на макс и на двамата. Когато ни хрумне нещо си го искаме. Винаги другият се съгласява, защото и двамата обичаме да експериментираме. Обикновено ни е скучно да легнем у тях или у нас, когато имаме възможност да отидем къде ли не да се изчукаме. Пък и зимата беше времето за леглата и романтиката, сега започна здравото чукане. :D

Помня веднъж на село тръгнахме да се разхождаме, прегърнати, взехме да се поопипваме. Спряхме, поцелувахме се и много ни се правеше. Бяхме в една по-тъмна уличка. Подпрях се на едно дърво, свършихме работата и продължихме с разходката. :D

В оралната любов и двамата всеки път опитваме нови неща, анален секс също. Абе с разнообразието проблеми нямаме. :)

ShiTmARMALADE
07-15-2010, 11:09
ше се пръсна от смях :razz: ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тия неща
човек които вярва в нещо подобно е на не повече от 15 години или има доста сериозни изкривения в умствената деиност
:razz: :razz:

kremen4eto
07-15-2010, 11:13
човек които вярва в нещо подобно е на не повече от 15 години или има доста сериозни изкривения в умствената деиност
:razz: :razz:

малък е ;)

OneBoy
07-15-2010, 11:14
:razz: :razz: 100% съгласен :grin: :grin: :grin:

alex4o
07-15-2010, 13:05
Не е задължително да действат тези неща при всички мъже. Моя например, ако ме види с две опашки, ще му спадне или ще се ядоса дори, вместо да се възбуди. Или пък стриптийз, правила съм, ама не е като да съм само с готино бельо примерно, второто много повече му харесва, като че ли стриптийза не му е по вкуса много много. Мъжете са различни, всеки харесва различно нещо. Но иначе за разнообразие в моята връзка, не съм прибягвала до униформи, фетиши или нещо от сорта, само смяната на мястото е достатъчна - снощи например можехме да правим секс у нас, както обикновено на леглото, но се качихме в колата и отидохме на едно местенце, за да се чукаме в нея. И адреналина си беше на лице, защото минаваха коли постоянно.

+1 Абсолютно съм съгласна! Мъже много - вкусове много :) Моят също не си пада по униформите,стриптийз и тем подобни...Но определено обича възможно най-често да съм с ново бельо. Ако ни доскучае от стандартния секс в леглото отиваме някъде с колата и в нея :) :P

Princessani
07-15-2010, 14:11

+1 Абсолютно съм съгласна! Мъже много - вкусове много :) Моят също не си пада по униформите,стриптийз и тем подобни...Но определено обича възможно най-често да съм с ново бельо. Ако ни доскучае от стандартния секс в леглото отиваме някъде с колата и в нея :) :P аз говорих единствено за себе си ,може би това ,което ми се е случвало и никога не слагам всички мъже под общ знаменател.На някой може и да му харесват тези начини на други не. Индивидоално е :? :oops:

Callisto
07-15-2010, 14:48
Обичам да леем восък от ароматни свещи върху телета си, обичам да ближем сметана от телата си, да се заливаме със заливки за сладолед и да ги облизваме. Случва се от време на време да го изненадам с някоя друга униформичка и да се филмираме малко. :D Обичам разнообразните места за секс, понеже да го правиш в леглото вече е пракалено изтъркано. Обичам да го правим в гората до трамвайните релси вечер, на някоя ливада под звездите, на плажа, в банята на свещи, на детските катерушки, в колата и тн. :) Това с восъка не съм го пробвала ,ама нещо ми е мерак :oops:
Вземи си свещички с ягода, боровинка и рози (продават се в един пакет) в Пикадили. Направо са уникални, а боровинките са божествени. :) Супер яко е да капеш восък в/у тялото на другия и ти мерише страшно хубаво и те отпуска. :) Аз редовно си рисувам някви фигурки. :D Лошото после е, че цялото легло ще стане във восък.

krem4et0
07-15-2010, 15:11
4 години и половина правим секс с моя и в над 95% от случаите е в неговото легло...Не ми е писнало, въпреки, че всеки път програмата е долу-горе една и съща. Обичам да правим секс, обичам го, възбужда ме и не ми трябва нещо по-специално, за да ми е още по-хубаво. С времето се получава обратния ефект, на този, за който говорите, все повече ми харесва все по-малко ми е нежно, за да съм задоволена и все по-хубаво е всичко...

И моя мъж предпочита хубаво бельо пред стриптийз, не иска игрички и костюми, а иска топла, мека и влажна жена...