View Full Version : Кой изпитва най голямо удоволствие в секса?
maksimal
07-15-2010, 10:10
Кой пол според вас изпитва най голямо удоволствие в секса?
Ами уш жените или поне учените така смятат :)
Nadelina
07-15-2010, 10:15
Никой мъж не може да знае какво изпитва една жена и обратното. Така че кой изобщо може да каже на кой му е по-хубаво?
Princessani
07-15-2010, 10:23
От моите наблюдения жената ,с момче аз съм свършвала поне 5=6 пъти за един час, а той само веднъж ,според мен разликата е огромна в броя на оржазмите :oops: :oops: :oops: :oops:
whysosad
07-15-2010, 10:30
Ние обичаме да ни тъпчат, момчетата обичат да ръгат. 8-)
Според мен и жените и мъжете изпитват голяма доза удоволствие.
Кой повече, кой по-малко... едва ли някой може точно да определи.
Според мен това са фирмите производители на презервативи, тестове и противозачатъчни...
kremen4eto
07-15-2010, 11:07
Жената има около 9000 нервни окончания само по клитора, а мъжът около 4500 по главичката на пениса. Клиторът на жената е единствено за нейно удоволствие. Как така не знаете? Това хем се учи по биология, хем доста се обсъжда (поне около мен).
Даже чух виц наскоро по случая:
Господ питал:
- Кой иска да пикае прав?
Адам:
- Аз, аз, аз!
Господ:
- Добре, тогава за Ева остават множествените оргазми. :-D
Никой мъж не може да знае какво изпитва една жена и обратното. Така че кой изобщо може да каже на кой му е по-хубаво? А според мен не е точно така ,вие имате 213123 оргазма ,въпреки че не свършвате всеки път ,докато мъжа всеки път ,но все пак мисля ,че на вас ви е по-добре ,а и не забравяйте ,че има бисексуални и гайове ;)
FuckedUp
07-15-2010, 13:21
Попринцип и двата пола.
То зависи от мъжа и жената, които правят акта :)
Най-голем кеф му е на воайора, дето гледа с бинокъл през прозореца.
FeelMyPain
07-15-2010, 22:16
Даже чух виц наскоро по случая:
Господ питал:
- Кой иска да пикае прав?
Адам:
- Аз, аз, аз!
Господ:
- Добре, тогава за Ева остават множествените оргазми. :-D
И аз ще ти разкажа един подобен.
Господ извикал Адам и Ева и им казал:
-Вече минаха няколко дена от както ви сътворих, но има по 1 нещо, което искам да ви дам.Първото е способността да може да пикаете прави.
Адам започнал да подскача и да вика, Господ видял ентусиазма му и го научил да пикае прав.Адам веднага си извадил оная работа и почнал да пикае навсякъде.Вървял и си пикаел из цялата райска градина, дори успял да напикае и Ева.Тя се ядосала и казала на Господ:
-Кажи какво е нещото за мен.
-Мислех да ти дам мозък, но така като гледам на Адам ще му е по-нужен.
FunkyBoy
07-15-2010, 23:26
абе сички ни сърбят гашите :P