View Full Version : Моля ви , помогнете ми !!!!!
loveyoubaby
07-15-2010, 10:24
Така , харесала съм си едно момче , което не е от моя град ( това не е проблем де ) , а МНОГО , МНОГО го харесвам .. срам ме е да му пиша в скайп и във фейсбук .. моля ви дайте ми някакъв съвет как да го накарам да ми обърне внимание и може би нещо повече... Отчаяна съм , като му погледна скайпа и е online тръгвам да му пиша и се отказвам.. :(
Искам да го забия някак си , но просто незнам как това може да стане по скайп!!! Моля ви , кажете ми как да действам.. :)
Whoopdedoo
07-15-2010, 10:26
Пиши му... освен ако не владееш телепатия.
А колкото до завиването, не знам, не съм чувал за онлайн одеяла все още.
doomkillerr
07-15-2010, 10:28
Че то ако ти е трудно да му пишеш, чрез скайп, SMS-и или други начини за писменна комуникация, не зная какво ще правиш когато един ден се срещнете очи в очи?!?! Пиши му - няма да те изяде по кабела я...
TheBobqk
07-15-2010, 10:35
Че то ако ти е трудно да му пишеш, чрез скайп, SMS-и или други начини за писменна комуникация, не зная какво ще правиш когато един ден се срещнете очи в очи?!?! Пиши му - няма да те изяде по кабела я...
Точно, кратко, ясно.
sapphire5
07-15-2010, 10:42
дай повече инфо .. ти от къде си, той от къде е :razz:
каква е причината, че неможеш да му пишеш по скайп .. та то ако там не можеш какво ще стане, ако се видите очи в очи .. както казаха по-горе :( :lol: :lol: .. пиши му по скайпа, [обикновенни неща, а не директно ` Луда съм по теб ` :razz: ] .. ти от къде му знаеш сайпа, facebooka, да не сте имали някакви контакти - разкажи малко за вас :? :-D
mincheto
07-15-2010, 11:31
Безразличие.....
То действа най-добре.
Така ще почн да те преследва....
TheSunshine01
07-15-2010, 11:43
Не не .. безразличие не мисля че ще помогне, като види че тя не му обръща внимание той пък въобще ще я забрави .. :?
Така че .. пиши му в скайп или фейсбук, питай го как е, какво прави..
Трябва да се забавлявате .. намери някоя интерестна и забавна тема за която можете да си пишете, примерно някоя забавна случка? Или нещо за което можеш да се сетиш на момента..
Късмет! :-P
loveyoubaby
07-15-2010, 11:52
много ви благодаря , че ми давате съвети .. :)
А sapphire5 ...значии :Д .. случайно го намерих във Фейсбук , потърсих му скайп .. той ми даде и това е .. само веднъж се навих да му пиша и беше много тъпо ... само си казахме имената и това беше .. от тогава не сме си писали .. :[ .. просто като тръгна да му пиша си губя граматиката и незнам какво да кажа , все пак не сме се виждали , а аз имам чувството , че го познавам мн добре .. и наистина много го харесвам , незнам какво да правя .. :{
mincheto
07-15-2010, 11:52
TheSunshine01^^ Ако ще действа тя,значи трябва да е ЛИЦЕ в ЛИЦЕ ,a не по skype и GSM.Ако пoчнат така,те ще загубят интерес 1 към друг и съвсем няма да имат желание да се видят.
Авторке ,ако искаш да действаш ,давай лиц в лице и не губи и минутка време.
ShtrudeL
07-15-2010, 11:55
"Обичам те човече!" мисля,че е добре като за начало. Аз тъй бих написала.
loveyoubaby
07-15-2010, 12:08
И аз искам лице в лице , но просто няма как , от различни градове сме , на мен не ми пречи да намеря начин да отида до неговия град , но просто не е сигурно дали вобще той ще го видя някъде .. :[
mincheto
07-15-2010, 12:20
Поне се чуйте по телефона и се разбрете...
doomkillerr
07-15-2010, 12:31
"Обичам те човече!" мисля,че е добре като за начало. Аз тъй бих написала.
Хе - много директно! - На мен ще ми хареса, ако някой така ме заговори за пърив път... :oops:
TheSunshine01
07-15-2010, 12:33
TheSunshine01^^ Ако ще действа тя,значи трябва да е ЛИЦЕ в ЛИЦЕ ,a не по skype и GSM.Ако пoчнат така,те ще загубят интерес 1 към друг и съвсем няма да имат желание да се видят.
Авторке ,ако искаш да действаш ,давай лиц в лице и не губи и минутка време.
За т'ва съм напълно съгласна .. но като за начало трябва да си пишат за нещо ;х
Е кво толкова пиши му... Преодолей тоя срам!
"обичам те човече" такива аз например най ги режа ..Защо?
смятам ги за тия лигли които незная какво искат
до теб :пиши му по лесен начин няма след като е от друг град..ако не го направиш само ще се чудиш дали ще го заинтригуваш или не
ShtrudeL
07-15-2010, 13:04
ХА! Кое му е лигавото? Аз бих го казала на някой умен,който не би го сметнал за лигаво и съм сигурна,че щеше да разбере. Дори ако толко много го харесвам няма да му го казвам,а ще го целуна,ще се усмихна и ще сменя веднага темата. Толко е яко!
Едит: Наистина ми стана интересно. Няма да се женя за теб*,че да съм ужасно сериозна. Дори не мисля,че ще имаме бъдеще и в следващите две седмици ще сме заедно. Дори може да не стане нищо. Но Сега е момента и трябва да живееш за него. Ако наистина имам чувства към теб* защо да не ти го кажа/направя нещо?
теб* - човекът,който харесваш
В неяния случай не го знае умен ли е не е ли..
а тва "обичам те "зависи как го каже...
това с наживо винаги е по добрият вариант
ShtrudeL
07-15-2010, 13:14
Тогава какво му харесва? О.О Ако не знае дали е умен...блях. Мен би ме привлякъл някой страшно умен и различен и поне ще знам какво му харесвам и вероятно как би реагирал и как бих се държала. Ако е глупав,ще се държа глупаво,ще се правя на приятно разсеяна,ще гледам мило докато сам не разбере,че го харесвам и не направи той нещо. Ако обаче е умен и знам,че ще ме разбере ще му кажа това,което казах по-горе.
Едит:...не...няма начин да харесвам глупак и да се държа така... Преди да,но сега мисля,че не. уу
Whoopdedoo
07-15-2010, 14:18
ShtrudeL ги разбира нещата. :Д
sapphire5
08-01-2010, 10:51
много ви благодаря , че ми давате съвети .. :)
А sapphire5 ...значии :Д .. случайно го намерих във Фейсбук , потърсих му скайп .. той ми даде и това е .. само веднъж се навих да му пиша и беше много тъпо ... само си казахме имената и това беше .. от тогава не сме си писали .. :[ .. просто като тръгна да му пиша си губя граматиката и незнам какво да кажа , все пак не сме се виждали , а аз имам чувството , че го познавам мн добре .. и наистина много го харесвам , незнам какво да правя .. :{
ами 8-) .. както ти казах просто трябва да бъдеш по - смела =P~