View Full Version : Не минаха и 10 мин и не мога да я забравя ;(
SadFuture
07-15-2010, 16:01
Преди 20 минути моята приятелка скъса с мен. :cry: Не мога даже да се опитам да я забравя :cry: Много я обичам и не мога да позволя това да се случи :cry: :cry: Тя беше наи-красивото нещо което някога бях виждал, за пръв път се целунахме преди 1 месец и беше желиколепно
Винаги ще съжалявам каквото и да съм направил. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Тя беше моят лъч светлина :cry: Моля помогнете ми как да се суберем заедно. Благодаря предварително
изчакай малко повече от 10 минути, може пък да я забравиш
Иначе, защо скъса с теб?
SadFuture
07-15-2010, 16:32
mi kaza prosto 4e iska po4ivka ama sled tova mi kaza 4e iska da skusame :cry: :cry: :cry:
valdesbg
07-15-2010, 16:33
Е.. изчакай поне час де.
Иначе сам не си вярваш на глупостите, които приказваш нали? Ама да иам филмче.. че не може да ви е спокоен живота. Все нещо трябва да ви ръчка/тормози и да се терзаете за нещо :)
SadFuture
07-15-2010, 16:33
извинете за шльокавицата.
ExplosionsInTheSky
07-15-2010, 16:39
Само 10-20 минути..?
Обикновено нещата са по-сериозни, когато не можеш да я забравиш 2-3 и повече месеца..
Мисля, че те боли все още, а не че не си я забравил. Ако искаш да се събереш с нея, говори с нея. Друг начин няма.
SolidSnake
07-15-2010, 16:41
Ех деца, деца... Не се ли научихте, че на тоя свят нищо не е непоправимо (само 1 де, от което никой от нас като му дойде времето няма да се отърве :D ) Както и да е. Трябва да се научиш, когато ти се сервира нещо такова да обръщаш тъгата в ярост. Говоря не за ярост от типа "Ей на тая сега ще отида да и счупя главата", а за ярост от сорта на "Абе да си *** майката, все пак тя губи". И тогава ще видиш, че ще се чувстваш много по- добре 8)
DaemonBoy
07-15-2010, 16:41
Малеле ужас....
BloodyAmy
07-15-2010, 16:42
Сладури.. :lol:
valdesbg
07-15-2010, 16:43
БлудиАми... абе твоя подпис кажи ми че не го взимаш насериозно?
BloodyAmy
07-15-2010, 16:46
БлудиАми... абе твоя подпис кажи ми че не го взимаш насериозно?
Защо? Трябва или не трябва да го взимам насериозно? ;д
valdesbg
07-15-2010, 16:49
Ми... ако се уважаваш себе си.. не би трябвало. Щото си личи от километри колко плоска залъгалка е това :)
Във всеки един друг случай.. е все тая.
Бтв - наистина ли някаква циганка ти е казала тия неща?
BloodyAmy
07-15-2010, 16:51
Ми... ако се уважаваш себе си.. не би трябвало. Щото си личи от километри колко плоска залъгалка е това :)
Ъм, знам ли.. Сложно е. ;д
Иначе не, това е от творчеството на Мадлен Алгафари..
SadFuture
07-15-2010, 16:51
Ех деца, деца... Не се ли научихте, че на тоя свят нищо не е непоправимо (само 1 де, от което никой от нас като му дойде времето няма да се отърве :D ) Както и да е. Трябва да се научиш, когато ти се сервира нещо такова да обръщаш тъгата в ярост. Говоря не за ярост от типа "Ей на тая сега ще отида да и счупя главата", а за ярост от сорта на "Абе да си *** майката, все пак тя губи". И тогава ще видиш, че ще се чувстваш много по- добре 8)
Просто не мога да я убидя ... :(
valdesbg
07-15-2010, 16:53
Само ти изглежда сложно. Иначе е просто и до болка известно средство за манипулация :) Веселото е че почти винаги работи.
Лоол ..представи си каква е била циганката ?! :lol:
SadFuture
07-15-2010, 16:55
Ще пробвам. Благодаря за съветите все пак :)
BloodyAmy
07-15-2010, 16:56
Само ти изглежда сложно. Иначе е просто и до болка известно средство за манипулация :) Веселото е че почти винаги работи.
Кое? Това да се правиш на глупава и зависима ли? ;д
И бтв, тук ли трябва да го обсъждаме. Темата е друга..
valdesbg
07-15-2010, 16:57
elc абе циганки не ща да си представям. Виж моята възлюбена(ти) на каменния прозорец на замъка... ех....няма друга такава гледка :) И аз - пазача на крепостта!
valdesbg
07-15-2010, 16:59
Кое? Това да се правиш на глупава и зависима ли? ;д
И бтв, тук ли трябва да го обсъждаме. Темата е друга..
Темата вече е приключена. Затова можем да си породим каквато искаме друга дискусия.
Не, манипулират те, като ти казват разни неща, по изкусен начин, на които няма начин да не повярваш. Ако се правиш на глупава и зависима.. ще те хванат.. защото е прекалено очевидно. Или поне би трябвало да те хванат де.
BloodyAmy
07-15-2010, 17:03
О, има ги всякакви хора.. Едните не разбират от едното, а другите от другото..
В последно време се чудя и аз каква да бъда, и как да играя. ;д
valdesbg
07-15-2010, 17:05
Хм.. Как да играеш? Това зависи от отговора на въпроса - какво искаш да постигнеш/получиш? И по второстепенния въпрос - къде ще се развива действието :)
ух на мама сладурите :-) .
пич :shock: :lol: ,излез отиди на някое КАФЕНЦЕ и може да намериш някоя нова сладуранка да се цунквате ,гушкате.
Кво толкова се уревавате ,утре ще видиш някоя и ще тръгне новата тема : видях много готина пичка ,как да я заговоря .. бла бла ..
Излез разходи се ,сега му е времето..
бтв На колко си ?
SadFuture
07-15-2010, 17:11
14 Защо?
ух на мама сладурите :-) .
пич :shock: :lol: ,излез отиди на някое КАФЕНЦЕ и може да намериш някоя нова сладуранка да се цунквате ,гушкате.
Кво толкова се уревавате ,утре ще видиш някоя и ще тръгне новата тема : видях много готина пичка ,как да я заговоря .. бла бла ..
Излез разходи се ,сега му е времето..
бтв На колко си ?
Ето казаха ти го :) :) :-)
SadFuture
07-15-2010, 17:15
Ама все пак това е първата ми връзка :(
Ама все пак това е първата ми връзка :(
Не се бой няма да е последната ! :) .. Знам какво ти е много добре :) .. те разбирам .. просто след като така е решило момичеето нищо не можеш да промениш .. поне не и досаждай за да си останите приятели :)
SadFuture
07-15-2010, 17:17
Мерси много elc :)
valdesbg
07-15-2010, 17:18
^Е и? Трябва ли да значи нещо това?
soul1199
07-15-2010, 17:18
аве ей я се стегни
Мерси много elc :)
Няма проблем :) Сега се стегни :) Вдигни гордо глава и гледай само напред :) А мога ли да попитам на колко си години ? :)
valdesbg
07-15-2010, 17:33
Ели - не четеш. На 14 е момъка, малко по-горе го е казал :)
MaLkaTa_LaDy
07-15-2010, 17:35
Я се стягай! Какъв мъж си бе?
Ели - не четеш. На 14 е момъка, малко по-горе го е казал :)
Ооо да многоо се извинявам :) Не съм го видяла :)
ами SadFuture щщом си и на 14 и ти е първата връзка , разбирам защо така реагираш :) За другите от темата не го съдете толкова много :)
valdesbg
07-15-2010, 17:37
Я се стягай! Какъв мъж си бе?
Де видя мъж ти?
FuckedUp
07-15-2010, 17:39
Оставаше и като те скъсала да си ревнал :lol:
SadFuture
07-15-2010, 17:50
Добре,че осъзнах ква тъпа куфла е била ....
valdesbg
07-15-2010, 17:51
Авторе.. момичето не ти е виновно че не знаеш кой си и за какво се бориш.
Не прехвърляй вината на нея.
SadFuture
07-15-2010, 17:59
Ще ме извиняваш ама тя беше толкова материална ....
А пък аз бях заслепен от любовта и не видях каква изнудвачка е била.....
valdesbg
07-15-2010, 18:01
Сам си си виновен.
Не е луд тоя дето яде баницата.. а тоя дето му я дава.
Туй че не те слуша главата, докато разни насекоми ти пърхат из корема.. си е лично твой проблем.
GossipGirl89
07-15-2010, 18:12
Спокойно до седмица ще ти мине. Още си малък, едва ли е било нещо сериозно, а и това няма да ти е послдната връзка :)
SadFuture
07-15-2010, 18:20
Дано да не е последната връзка :)
Пък вече почти ми мина :)
хах...като си на 14(изобщо юношеската възраст) всичко ти изглежда изключително трудно и едва ли не края на света и после разбираш, че всъщност не е така и продължаваш напред..радвам се, че ти минава ;)
На 14 .
Ехеее те първа те очаква нещо като "голямата любов.
Имаш време.
Тези ученическите глупости са малко пилеене на време.
Ама сякаш за вас живота сега свършва :-o
дай да я видим тая красавица майна
justonegirlwithonehope
07-15-2010, 19:59
Няма незабравими.С малко воля всичко става.Само това ще кажа. :)
SadFuture
07-15-2010, 21:09
Тая да не ти е първата?
Дамм за съжаление свърши зле .. :(
стига плака дее ,имам цяла кутия с кърпички .
ако искаш ще ти дам на заем..
тая сигурно си фана нов тии още ,тц
SadFuture
07-15-2010, 21:26
Спокойно мина ми . Не ми трябват курпичките :D
най - сетне :---)
сега търси 2та си голЕма любов :twisted:
SadFuture
07-16-2010, 07:10
За съжаление не иска да ме види, а тя даже не не ме е харвесвала...
Абе жече не ми пука и без това
Е смятай ,ти я оплакваш тука тя даже и не те харесвала .
Ебати слона ,ай да си гледа д-то и си живей кефа
ууаау 10 мин как не си се самоубил до сега? :razz:
хора вий наред ли сте :o
я по смело и си намери друга
^ абее.. тя може много неща да казва, ама дали са верни.. т.е., много ясно, че ще каже, че не те е харесвала, тъй като вижда, че ти искаш да продължите нещата (а на нея тези опити и допадат, тъй като може да те манипулира) и така те отрязва още по-зле.. трябва да се правиш, че не ти пука 8)
tanch3t093
07-16-2010, 08:12
Само 10-20 минути..?
Обикновено нещата са по-сериозни, когато не можеш да я забравиш 2-3 и повече месеца..
Мисля, че те боли все още, а не че не си я забравил. Ако искаш да се събереш с нея, говори с нея. Друг начин няма.
+
BloodyAmy
07-16-2010, 08:19
Б*си, турския сериал.. Няма край ли край?! ;д
препоръчително: пий колкото можеж, открадни кола, блъсни се некаде за предпочитане къщата на приятелката ти, купи си пистолет,ограби магазин,убий човек,убий втори човек,стани масов убиец,влез в затвора и повярвай ми ще я забравиш
SadFuture
07-16-2010, 08:49
Много ме мързи за такива действия :D
babygirl00
07-16-2010, 10:46
да я забравиш за 10 минути е трудна работа :) разбирам да са 2-3 месеца
SadFuture
07-16-2010, 14:51
Хора, имам само още един въпрос.
Каква смятате, че е като в последният й SMS към мен пише
"Ohh prosto ne iskam da sme gadjeta na 4ovek my pisva"
Кажете по едно-две редчета, моля. :)
ThroughStruggle
07-16-2010, 15:21
Ами, аз лично смятам, че се е изморила да ти обяснява, че не иска да сте заедно. И просто накрая е действала директно и може би малко грубо. Но ако си бил настоятелен, я разбирам. По-добре така, отколкото да увърта.
SadFuture
07-16-2010, 15:25
аха мерси за отговора. Вярно е :P :D :D
eXxXciTeD
07-16-2010, 17:02
Уважавай се, къса те ясно, не и се моли! Ти си ценния, така тя губи, жалко че не го осъзнава, набии си го в главата и се стегни! Ще си намериш по-подходяща, не вярвам да е държала на теб както ти на нея щом къса с тебе по тоя идиотски начин. Тея моменти са трудни, ама не изпадай в състояния дето си ги гледал по филмите :-D
препоръчително: пий колкото можеж, открадни кола, блъсни се некаде за предпочитане къщата на приятелката ти, купи си пистолет,ограби магазин,убий човек,убий втори човек,стани масов убиец,влез в затвора и повярвай ми ще я забравиш
:razz: :razz: :razz: :razz: Не,не ти си некаф изрод баце :razz: :razz: :razz:
BaffaLsc
07-19-2010, 09:44
Няма да чета докрай .. трябва ти време ! Та тя едва е скъсала с теб ,а ти както сам казваш не са минали и 10 минути и не можеш да я забравиш ! Изчакай няколко дни ,седмици времето лекува :)
Neopitom3na
07-19-2010, 09:57
оо колко лигаво.. :?
DarkGirll
07-19-2010, 11:03
Ей..пич я се стегни.. :o горе главата...лято е забавлявай се запознай се с нови хора,успех :wink: