PDA

View Full Version : Полудявам!!!

annabelJB
07-15-2010, 17:32
Това лято отново съм при баба си докато нанашите не излязат отпуск.Добре, но баба ми ме влудява! :-x Не спира да бръщолеви глупости и да ме убижда :-x , не спира да се жалва и все аз съм виновна :@! Не издържам вече, при всеки скандал се задушавам от нерви :х Не мисля, че ще ме разберете, но да даваш всичко от себе си и накрая да те мачкат и то най-близките ти хора..
Моля Ви дайте някакъв съвет :(

tonkata123
07-15-2010, 17:39
Бих казал-оплачи се на вашите.Или,както се казва-"яко игнор" ...Малко гадно звучи,но щом те обвинява безпричинно и те oбижда...Аз така бих направил,или бих отпрашил навън,докато се поуспокоя :? :?

ibojilow
07-15-2010, 19:02
Просто не и обръщай внимание, като почнеш да я избягваш ще се усети, че нещо не е наред. Като ти каже нещо избягвай да говориш с нея. Просто и обясни, че не искаш да общуваш с нея, защото не искаш да се карате.. Излизай по цял ден на вън, а като се прибереш се къпи и лягай да спиш, е ако се къпеш де. И да каже на техните няма да излязат в отпуск, най-много да се влошат нещата..

LetItRock
07-15-2010, 19:34
Просто не и обръщай внимание, като почнеш да я избягваш ще се усети, че нещо не е наред. Като ти каже нещо избягвай да говориш с нея. Просто и обясни, че не искаш да общуваш с нея, защото не искаш да се карате.. Излизай по цял ден на вън, а като се прибереш се къпи и лягай да спиш, е ако се къпеш де. И да каже на техните няма да излязат в отпуск, най-много да се влошат нещата..
И аз това те съветвам. (:

Emsss
07-16-2010, 10:54
Слушалките в ушите иии така :D

FernandoTorresIkerCasilla
07-16-2010, 11:15
Слушалките в ушите иии така :D

+1 :lol:

Seducti0n
07-16-2010, 12:02
на колко години си?

annabelJB
07-18-2010, 07:32
14 и когато се опитам да я игнорирам съвсем полудява :х

mArMaLaDkA
07-18-2010, 07:39
Излизай повече и гледай да не се засичате особено из общите помещения.

mincheto
07-18-2010, 08:34
Не обръщай внимание...доста възръстни хора са много нервни...
само се съгласявай пък си прави каквото знаеш,или поговори сериозно с ваще,защото бабата няма да разбере от дума (:

PoRcHeTaTa1
07-18-2010, 21:54