View Full Version : ...не мога да го забравя и това си е
DqVoLsKoJeLaNiE
07-15-2010, 19:09
Здравейте на всички! :) На скоро бях на море и там се запознах с едно схрахотно момче...то се оказа от мая град..ии направо всичко беше супер! Бяхме заедно, правихме си някаква импровизирана дискотека в ресторанта на хотела е танцувахме няколко вечери подред...и така без да се усетя свърши лагера и дойде време да си заминаваме, с него в автобуса седяхме заедно, всичко беше на 6...докато не пристигнахме на "родна земя". Оттогава той стана хладен, безразличен...направо леден.На мен ми писна и заминах за село за няколко дена..и с него си говорихме по телефона, всичко като че ли беше по-добре...и ето аз пак си идвам..и сядам на фейсбук. Виждам, че ми е писал, че не иска нищо общо с мен, да не му пиша и да не му звъня. Оттогава съм смазана, не съм спала от доста време...,не ми се спи..т.е. спи ми се, но си затварям очите и пак се замислям за него, свива ми се стомаха и пак се ококорвам...Пробвах да излизам с приятелки, приятели, до ходя насам-натам, да се забавлявам...чувствам се още по-празна. Не знам как да постъпя. Не мога да го забравя, всичко ми напомня за него...поглеждам си сувенирите от морето и се появява неговия образ и тъпите спомени, поглеждам си тела-пак същата работа, сядам на компа и се сещам за глупавия фейсбук! Приятелките ми ме запознават с какви ли не момчета, за да го забравя, но пак не става...как за едни глупави 10 дена се получи такова нещо?! Чувствав се празна, безполезна...най-лошото, е че имаме обща приятелка и тя нищо не подозира за нашата "любов" и постоянно ми предлага да изляза с тях, а аз не искам да й казвам нищо, но не тя е проблема, а това момче...безразличен, студен..., а допреди време " ме обичаше".
ShtrudeL
07-15-2010, 19:13
Няма да чета до край. Всичко е самовнушение. Когато си повтаряш и си внушаваш известно време,че не го харесваш - няма да го харесваш.
^ Напълно съгласна с гореказаното.
VinDiesel
07-15-2010, 20:05
Май ти се случва това за 1-ви път и май сте правили нещо повече от целувки,милувки,танци...И за напред ще имаш такива случки,не трябва да ти пука,изкарали сте си добре,като неиска има и други.След време ще го и намразиш. :)
GossipGirl89
07-15-2010, 20:08
Може момчето да е искало само лятно развлечение, а пък ти да си останала с други впечатления. Често става така. Опитай се да не мислиш толкова за него и си самовнуши и ти, че е било просто свалка за морето и нищо повече... Пробвай с някое друго момче и ще го забравиш
Elenichkaa
07-15-2010, 20:09
^не съм съгласна с вас.
въпрос на гледна точка.има много влюбчиви хора,които наистина обичат.Мисля си,че авторката е от тях.
За всички мисли в главата ти мило момиче е допринесъл и самият пейзаж,не можеш да останеш безучастен.С него си изживяла страхотни моменти,но вече е време да се върнеш към реалноста.
Звучи грубо,но си била просто лятна забежка(без извинение,мога и още по-цветущо,но тъй като имам на идея как се чувстваш смятам да спра до тук).
не си струва да страдаш за човек,когото не познаваш!
успех!
mincheto
07-15-2010, 20:11
^^ или си има сериозна приятелка там...
Blondityy
07-15-2010, 20:16
Напълно съм съгласна за това с лятното развлечение, но абсолютно отричам това, че ако си внушава, че не го харесва, ще го раз-хареса. Просто няма как да си самовнушиш, че не харесваш някого, ако наистина го харесваш. Всичко е въпрос на време. :razz:
GossipGirl89
07-15-2010, 20:18
Май не съм се изразила много правилно :D Под "самовнушение" нямах предвид да си набива в главата "Не го харесвам, не го харесвам, не го харесвам", просто да не пирема нещата толкова сериозно и да се опита да мисли за него като за лятна свалка и нищо повече, за да не си храни напразни надежди
mincheto
07-15-2010, 20:18
Blondityy
^^ И нa разум...
С времето сигурно ще го позабравиш .. просто не виждам смисъл да продължаваш да мислиш за него?! .. :-o
След като не иска да се оправя както намери за добре .. той губи!
просто момчето си влиза в ролята а ти се вписваш в "играта"
Blondityy
07-16-2010, 09:00
А, добре, разбрала съм погрешно, защото преди време ми бяха казали да направя същото и хич не помогна, а дори по-зле стана, но времето лекува всичко. :-)
Al3ksandra
07-16-2010, 09:58
Незнам девойче, но знам че мен колкото по-грубо са ме рязали колкото повече са се отдръпвали от мен момчетата, или дадено момче , после повече ми е липсвал повече съм го търсила... и е много кофти..
просто с времето ще отмине