GaBcHeto0o
07-16-2010, 08:36
Ami zna4i predi 3 meseca edno mom4e doide da se zapoznae s men razmenihme si skype i taka zapo4nahme 4esto da si pi6em stavaha nqkoi ne6ta :oops: ta az mn go har okaza se oba4e kakto i predpolagah 4e e izpolzva4 nai dobrata mi priqtelka mi razkaza dosta nepriqtni za men istorii no sly6aiki kak se e durjal s drygite momi4eta i kak se durji s tqx [ispolzva gi] na men nikoga ne mi e kazval takiva ne6ta daje se e durjal mn zagrijeno li4i si 4e i toi me har nikoga ne me e ispolzval ili ne6to takova daje kogato az sum my se natiksala i toi nqkvo me e otbluskval zagrijeno kato go kazah na moita fr tq mn se y4ydi ima6e abe stanaha dosta ne6ta ta toi sega me blokira i premahna ot skype i predi me e blokval ama ne za dulgo a sega e razli4no poprincip toi ne pravi taka s momi4etata 6ot primerno ako e odaril dunoto i nqma s koi da se natiska :x pi6e tam na nqkoi ot biv6ite si ili izob6to na nqkoe momi4e ae se natiskame i nqkvi takiva no na men nikoga ne mi e govoril takiva ta v4era sled dosta vreme toi doide pri nas s edna fr i tam po4na da govori oba4e az se panikiosah raztrperah se i ne mojah n6 da kaja mislih si of trq da my kaja ne6to oba4e nz kvo spekoh se poneje i edin put pak taka mul4ah i se bqx spekla i toi sig pove4e nqma da idva pri nas off nz kvo da prava oburkana sum i kajete mi kak da sum po otvorena [-o< a i toi e na 17 :D sorry za pravopisa murzi me