View Full Version : Връзка с момиче от класа?Какво мислите?
ToniMambata
07-16-2010, 11:52
Влюбен съм до уши в едно момиче от класа,но не знам дали да го показвам.Редно ли е?(За пръв път съм влюбен истински)А и не общуваме много,а както казват "Ако връзката не се основава на приятелство,е като да строиш къща върху пясък"
mArMaLaDkA
07-16-2010, 11:59
К'во значи от класа? Пере си сама гащите, къпе се сама, може да си прави омлети и има шестици в училище?
BlindedAngel
07-16-2010, 12:02
Зависи.Ако още няколко години ще сте заедно по - добре недей,за твое добро ще е,но ако сте само още година заедно в един клас , що пък да не опиташ.Дори и да не се получли ще потърпиш една година и толкоз... 8-)
justonegirlwithonehope
07-16-2010, 12:40
Връзка между съученици не е много удачна според мен.
пич няма смисъл
щом е от твоя клас нямаш шанс
може да опиташ но процента да успееш е мн малък
от личен опит ти казвам
ThedramaQueen
07-16-2010, 12:44
К'во значи от класа? Пере си сама гащите, къпе се сама, може да си прави омлети и има шестици в училище?
ударението е на второто А. от класА, не от клАса. Става въпрос, че са съученици.
По темата: Мисля, че ако мислиш, че има хляб във връзката - ок, ама ти казваш, че дори не сте прятели... А ако връзката няма бъдеще ще ви е много тъпо като скъсате.
ToniMambata
07-16-2010, 13:04
Влюбен съм в нея от 2 години.Чувствата ми се засилват.Мисля,че ще си подходим понеже първата година доста си говорихме и е много свестен човек.Обаче ще ми е първата.Това също ме тормози.
Waterpolo1997
07-16-2010, 13:22
И аз съм в същатата ситуация.Миналата година започва да ми говори много повече.Закачаше ме и т.н,а сега лятото не мога да спра да мисля за нея.Какво да правя
чесно стегнете се
само ще се наранявате няма смисъл
бях като вас !
беше мила ,говореше ми а аз все повече си мислех че започва да ме харесва,постоянно бяхме в контакт един с друг и накрая след като и признах чух ето това: "Аз те приемам само като приятел , все пак сме от един клас" айде кураж
пп:а най лошото е че бях заслепен от така наречената "любов" и не осъзнавах какво животно е всъщност тя!
Angelu6ka
07-16-2010, 13:26
Хей, човече, давай смело - опитай да я спечелиш! Нищо няма да ти коства, ако се окаже, че не те харесва, просто задължително трябва да опиташ! Защото съжалението е ужасно чувство... Няма да е болка за умиране, ако й признаеш чувствата си и не се получи - е, на моменти може да е малко неловко, но ще си е струвало усилието. А що се отнася до това, че такива връзки обикновено не издържат дълго време, понеже хората си омръзват, прекарвайки по цял ден заедно - това не е общовалидно правило. Познавам една прекрасна двойка - заедно са от ... 5 години, ако не се лъжа. Станали гаджета в 9. клас (също като вас бяха в една паралелка) и мисля, че все още са заедно, дори май отново учат на едно и също място. Така че не се притеснявай и не забравяй - "Съдбата помага на смелите."! :)
Може да опиташ да я спечелиш, но според мен връзка между съученици не е много удачна.
ToniMambata
07-16-2010, 13:48
Хей, човече, давай смело - опитай да я спечелиш! Нищо няма да ти коства, ако се окаже, че не те харесва, просто задължително трябва да опиташ! Защото съжалението е ужасно чувство... Няма да е болка за умиране, ако й признаеш чувствата си и не се получи - е, на моменти може да е малко неловко, но ще си е струвало усилието. А що се отнася до това, че такива връзки обикновено не издържат дълго време, понеже хората си омръзват, прекарвайки по цял ден заедно - това не е общовалидно правило. Познавам една прекрасна двойка - заедно са от ... 5 години, ако не се лъжа. Станали гаджета в 9. клас (също като вас бяха в една паралелка) и мисля, че все още са заедно, дори май отново учат на едно и също място. Така че не се притеснявай и не забравяй - "Съдбата помага на смелите."! :)
Благодаря много!Трогнах се!Между другото 10 клас съм.
kamucheto0
07-16-2010, 14:03
Да опитай, въпреки че и аз не съм ЗА такива връзки и не при всички се получава.Но братовчед ми, който сега завърши има връзка с една от неговия клас от 8-ми клас и още ходат и се обичат.Така, че пробвай ;)
ToniMambata
07-16-2010, 14:23
Защо?Защо трябваше да е в моя клас е не в съседния?Вече дори най-привлекателните момичета които преди биха ми харесали не ми харесват.Не ме интересуват.Тя е различна от повечето хора и това най-много харесвам в нея :smt007 :smt007 :smt007
SuperBadSuperFresh
07-16-2010, 14:28
Една приятелка ще има да търпи още 2 години човек,с който вече не си говорят.Както и да е,аз съм твърдо против.
mincheto
07-16-2010, 14:46
Връзка между съученици не е много удачна според мен.
що па не?
да се влияе от хорското мнение ли?
ThroughStruggle
07-16-2010, 14:48
Ами, всичко е според ситуацията.
Ако искаш обективен съвет, опиши по-добре отношенията ви, нивото на близостта помежду ви и т.н.
ToniMambata
07-16-2010, 14:49
Никога няма да намеря втора като нея!! :cry: по-добре любовта да не беше се появявала в живота ми...
Иначе я познавам г/д добре.Много свестен и добър човек е,не е к**ва,и не играе роли.Преди като си говорехме ми каза,че е била много затворен човек и после се оправила,а тая тема дойде понеже аз бях затворен и отчаян а тя ми помагаше... :cry:
ThroughStruggle
07-16-2010, 14:56
Добри приятели ли сте? От колко време се познавате? Имало ли е някаква близост помежду ви, докосвания, прегръдки и други сигнали на интерес? Бъди по-подробен и конкретен, ако обичаш.
mincheto
07-16-2010, 15:01
Еми поговори си с нея.Или я остави в миналото, каквото било,било..
ToniMambata
07-16-2010, 15:21
Сега се сетих какво ми каза един приятел:
"За истинската любов няма пречки и граници!" вече не ми пука че е от моя клас.И когато нещата станат ще я задържа максимално дълго до сърцето си,ще й докажа че я обичам.Благодаря за мненията!
Lincheto
07-16-2010, 15:55
По-добре първо се сближете повече и тогава й признай чувствата си. Иначе има по-голям шанс да те отблъсне.
Впрочем имам съученици, които са знаедно вече година и няколко месеца и си се разбират много добре. Не са си писнали. И имам още познати, които са в един клас и не са си писнали. Така че, ако съдя по тях... не виждам пречка.
Krokozubel4o
07-16-2010, 16:10
По принцип връзки от класа са доста хубави, но след като всичко приключи в доста от случаите става шит. Но това нищо не ти пречи да опиташ, при теб може да е различно, надявам се да е така. Ако си сигурен че си заслужава, действай! УСПЕХ :)
eXxXciTeD
07-16-2010, 16:49
Я не бъдете такива шматки! Искаш ли я, искаш я, честно ли се замисляш дали да си с нея заради нещо подобно?! Наистина ли някаква формалност като тази дали е в а клас, б клас, в твоя квартал или в съседния може да те спре? Хора, много го мислите, сякаш сами си търсите извинения пред себе си, дръж здраво и да не ти пука!
LuB4encet0
07-16-2010, 17:01
Аз съм момиче и също като тебе съм влюбена в момче от моят клас.За първа година е в класа ни и последна защото ще бъдеме в 9 клас и двамата в различни паралелки.По някой път ме кара да мисля че ме харесва и аз съм му показвала, но и двамата сме срамежливи и май никой няма да си признае.Винаги ме гледа и ми се усмихва.Не мога да спра да мисля за него и незнам какво ще се случи когата тръгнем на училище.Посъветвай те ме! Моля ви!
soul1199
07-16-2010, 17:04
зависи,ако момичето проявява интерес,може да опитате
brutaLxxbunny
07-16-2010, 17:25
Eдинствената кофти тръпка в тея връзки е,че си омръзвате .. тва е най-големият враг на привличането :? Но всяка връзка е различна,хората са различни,така че ...
GossipGirl89
07-16-2010, 17:35
Най-добре се посближете малко и тогава мисли за връзки и т.н. Ако почти не си говорите рискуваш като й признаеш намеренията и чувствата си тя да се отдръпне и да те отблъсне. Попрницип тия връзки са яки до момента, в който не скъсате. Или по-точно до причината заради която ще са резделите. После е кофти да се гледате, да си говорите и т.н. след всичко станало
ToniMambata
07-16-2010, 18:29
Гадна работа е.Цялото даскало знае , някои завиждат и се опитват да ви прецакат връзката.
Ами ако никой не разбере?
schhhhhhh
07-16-2010, 18:43
^^ Няма как да стане.
Първо, ако ви се получат нещата и сте заедно, просто ще ви е толкова трудно да се криете, чее... Пък и е глупаво, все едно се срамуваш от нещо.
mincheto
07-16-2010, 18:55
Аз съм момиче и също като тебе съм влюбена в момче от моят клас.За първа година е в класа ни и последна защото ще бъдеме в 9 клас и двамата в различни паралелки.По някой път ме кара да мисля че ме харесва и аз съм му показвала, но и двамата сме срамежливи и май никой няма да си признае.Винаги ме гледа и ми се усмихва.Не мога да спра да мисля за него и незнам какво ще се случи когата тръгнем на училище.Посъветвай те ме! Моля ви!
^^ Има 2 вариянта...или иска само да те вкара в леглото..или наистина те харесва.Хора,няма от какво да се срамувате... за любовта и сериозните връзки няма граници, нетрябва и да има срам.
Прочетох цялата тема и не разбрах свястна причина против? Единствено, че после ще трябва да се търпят..едва ли не всички връзки завършват с "лоша" раздяла! А и един клас се състои от доста хора, те няма да се гледат постояно.
Но да, има вариант, в който единия брутално изоставя (а на бас че очаквахте друга дума, нали? :D :D ) другия и съответно последния постоянно го гледа и се раздира от мъка... :(
И все пак, или кажете нещо свястно, или замълчете завинаги! :D :D :D
Мойто момче беше от моя клас (учителките много ни се дразниха ,ама за тях не ми дреме) . Сега няма да сме вече .. Обаче казвам ви от един клас не е много хубаво,особено ако има учителки -кучки < съсипваха ме :-x Ама ако се обичате ,какво ви интересуват даскалки :o
SunnyBunny
07-17-2010, 11:03
Ох хора мн сте предубедени. :? Защо да не стане като са от един клас? Аз съм с момче от моя клас вече почти година и всичко си е ок. Винаги, ще има някой, който да им се дразни това си е нормално и ако наистина се обичат такива глупости няма да им повлияят. Пък ако не стане здраве да е, поне е опитал.. иначе цял живот, ще се чуди какво е можело да стане.
LuB4encet0
07-17-2010, 12:26
Един път нещо беше станало и той ми каза пипни ми сърцето да видиш как бие.Дъхът ми направо спря.И двамата сме много срамливи.По някой път ме закача, но така не мога да разбера дали ме харесва.Пък и сега няма да сме в един клас.Не знам какво да правя.Луда съм по него.
EndlessVoid
07-17-2010, 12:32
Еми действай :D Чакаш небето да ти падне на главата ли ? Лято е. Покани го насам-натам да излезете. Да видите нещо, което сега откриват. Варианти много :D Само трябва да се сетиш :D
viliana9
07-19-2010, 17:01
една приятелка така се беше хванала с един от нейния клас те преди тва бяха приятели (приятели, приятели на здравей и здрасти бяха както се вика и по скайпа :P ) та нали на една хижа бира тва онва и се отпуснаха прегръдни, намеци тва онва и стана работата на др ден гаджетаа :shock: и така 2-3 дена добре ама след тва да не ви казвам та така разделиха се и сега с 300зора си викат здрасти и чесно казано нз как ще искарат още 2години в един клас :( много неприятно се получи и като ги знам и двамата ако искарат и година така ще е добре 8)
та съвета ми е по-добре не се захващайте