View Full Version : Адидас магазин.
SexyDqvolche
07-16-2010, 14:29
От много скоро живея в София и търся магазин на Адидас в квартал Витоша ? Моля ви ще ми помогнете много :-) :-) :-)
Аз рядко идвам в София,но eто малко информация къде се продават неща на Адидас: Mall Of Sofia на ул "Ал. Стамболийски" 101 на 1ви етаж,срещу Съдебната палата,на ул. "Алабин" №56 до Ескада,в ЦУМ на Околовръстното,кв.Младост-Принцес аутлет,Sky City,City Center Sofia(CCS),бул. "Витоша" 5,бул. "Братя Бъкстон" 85. :)
j_adore2
07-16-2010, 17:58
Кв. Витоша не мога да се сетя къде е точно,но Адидас има във всички молове (май без Сити Центъра),на Витошка преди МКД има на 2 етажа,по Алабин малко след Графа,на Пиротска след халите в ляво.Другаде знам че има 2 магазина в Люлин,един на Околовръсното преди Симеоново и един на Горнобански път,на кръстовището с Борис трети,но доколкото имам спомен къде е кв.Витоша,ще са ти далеч :)
balon4eeeee
07-16-2010, 18:18
Иди до Бургас там има много :D :D
Sladurchoo
07-16-2010, 18:39
точно .. тука всички сме безсмъртни ;дд
Кв. Витоша не мога да се сетя къде е точно,но Адидас има във всички молове (май без Сити Центъра),на Витошка преди МКД има на 2 етажа,по Алабин малко след Графа,на Пиротска след халите в ляво.Другаде знам че има 2 магазина в Люлин,един на Околовръсното преди Симеоново и един на Горнобански път,на кръстовището с Борис трети,но доколкото имам спомен къде е кв.Витоша,ще са ти далеч :)
Браво,каза много полезни неща,повтори думите ми,само че ги промени.. :lol: умно!
balon4eeeee
07-16-2010, 18:56
точно .. тука всички сме безсмъртни ;дд
с татуйровки прайте бонус точки живот :lol: ВидЕх аз живях при вас 3-4 месеца и учих във Вазов 8-) са пак съм у софето .. ужассс
j_adore2
07-16-2010, 19:14
Браво,каза много полезни неща,повтори думите ми,само че ги промени.. :lol: умно!
Изобщо не съм чела предните мнения ;)
antispam
09-04-2010, 13:10
здрасти съседке :) ми чувал съм че са отворили някъв магазин в квартала обаче , още не знам къде се намира , иначе по-горе посочените адреси са правилни :)
Щом си във Витоша най-близо ти е Outleta na околовръстното. Момичетата по-горе ти дадоха адрес.