PDA

View Full Version : за вас,мъжките,разговорът въобще значи ли нещо?

mono
07-16-2010, 17:08
какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..просто ми е интересно защо въпросният човек не намери друг,с когото в тъмна стаичка да обсъди огромна част от мислите и проблемите си,а после пак да не се държи НИКАК с него..може би е някакъв негов си начин да накара момичето да страда за да го-забрави по-бързо или не знам..въобще замисляте ли се за такива неща?малко странна стана тази тема,но мноо ме мъчи това..ако искайте давайте мнение:)

soul1199
07-16-2010, 17:12
какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..просто ми е интересно защо въпросният човек не намери друг,с когото в тъмна стаичка да обсъди огромна част от мислите и проблемите си,а после пак да не се държи НИКАК с него..може би е някакъв негов си начин да накара момичето да страда за да го-забрави по-бързо или не знам..въобще замисляте ли се за такива неща?малко странна стана тази тема,но мноо ме мъчи това..ако искайте давайте мнение:)може би го е направил несъзнателно и е нямал приятел,на когото да сподели

sladur4etyYy
07-16-2010, 17:14
а момичето защо се е затворило с момчето във въпросната стаичка и доброволно е влязло в ролята на кошче за душевни отпадъци?

той го прави, защото му позволяваш. я се стегни!

mono
07-16-2010, 17:19
а момичето защо се е затворило с момчето във въпросната стаичка и доброволно е влязло в ролята на кошче за душевни отпадъци?

той го прави, защото му позволяваш. я се стегни!

е вярно е,че не ме е вързал насила да го слушам:D..обаче спокойно можеше да си излезе.или въобще да не говори.както прави обикновено,не виждам какво му беше различното тогава

wasch0
07-16-2010, 17:55
какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..

Много ми напомня на мен самата. Исаках той да ми вярва, да ми споделя, да съм до него, когато не е добре,тъжно му е и е самотен. Опитах се да му кажа, че може да ми вярва, а той смени темата. След време, явно ме е почувствал по.близка и ми сподели. Бях до него, чувствах се ценна, чувствах се щастлива,помагах му, давах му съвети как да се управи с НЕЯ и наиситна бях щастлива..
Така че и аз винаги съм се питала какво го е поддикнало да сподели на мен, момичето, което знае, че го обича.. може би е бил прекалено самотен или.. все още нямам отговор на този въпрос

Ще следя темичката :)

SolemnityOfDeath
07-16-2010, 18:24
Нещо ми е малко мъгляво тук О.о

оплаквате се, че човек не споделя с вас, или че споделя?

Ако не ви изнася споделеното винаги можете да срежете с едно: Това не ме интересува/наранява ме/не искам да го слушам.

От 3 до 5 думи средно, не е трудно..

wasch0
07-16-2010, 18:30
аз се оплаквах, че преди не споделяше, а тя се оплаква, че като споделя я наранява, а общия въпрос е какво ги кара да споделят..смисъл как да ги предразположим

SolemnityOfDeath
07-16-2010, 18:32
Ако чувстваш някой човек като ценен - споделяш му. Няма нужда от предразполагане. Въпреки това имаме моменти, в които има неща, които НЕ СЕ споделят и си остават в нас..повече важи за мъжкия пол, отколкото за женския, мисля :)

mono
07-16-2010, 21:11
Ако чувстваш някой човек като ценен - споделяш му. Няма нужда от предразполагане. Въпреки това имаме моменти, в които има неща, които НЕ СЕ споделят и си остават в нас..повече важи за мъжкия пол, отколкото за женския, мисля :)

нее,аз не искам да знам как да го предразположа.просто питам защо е решил да ми сподели...не съм доволна от тва,че си изля всичко върху мен,даже напротив,така ме накара да се чувствам още по-зле.

filmimilmi
07-16-2010, 21:16
Ако не ходите, просто не е мислил, че ти доверява кой знае какво. Бил е откровен за неща, които просто ти споделя както би споделил и с всеки друг приятел когото почувства като по-близък. Друг вариант е просто да е говорил това, което душата му е поискала да излее точно в този момент без значение, че е попаднал точно на теб като слушател. Проблемът е в теб и по-точно в това, че си почнала да му съчувстваш. Трогнала си се и после си решила, че си опознала душата му, която си харесала, но той изобщо не е целял това...

Elenichkaa
07-17-2010, 04:51
Ако не ходите, просто не е мислил, че ти доверява кой знае какво. Бил е откровен за неща, които просто ти споделя както би споделил и с всеки друг приятел когото почувства като по-близък. Друг вариант е просто да е говорил това, което душата му е поискала да излее точно в този момент без значение, че е попаднал точно на теб като слушател. Проблемът е в теб и по-точно в това, че си почнала да му съчувстваш. Трогнала си се и после си решила, че си опознала душата му, която си харесала, но той изобщо не е целял това...
абсолютно вярно.

EndlessVoid
07-17-2010, 06:18
В такива моменти изобщо не го мислим. Просто споделяме, ако чувстваме човекът до себе си като по-близък. Споделяме с него, защото ни измъчва нещо. Защото имаме нужда да споделим с някого. Защото, ако споделим, ще ни "улекне" товара.