Влез

View Full Version : към момичетата

messi1919
07-16-2010, 17:54
Един прост въпрос към момичетата: когато харесвате едно момче по какъв начин го изразявате и как се опитвате да го свалите. Просто ми е интерестно 8-) :)

elc
07-16-2010, 18:06
ъмм :lol: де да знам :lol:
например в началото му хвърлям погледи (това говорим ако не се познаваме) после разни закачки , тва онова , запознанство , пак закачки , намеци и тъй :-D квот стани стани :lol:
Другия вариянт *ако го познавам*и примерно сме приятели
закачкии , тва онова , нз не съм се замисляла толкова мн ! :lol: То си става просто :lol:

betibarclay
07-16-2010, 18:42
с чар и интелект 8)

OneBoy
07-16-2010, 18:55
например в началото му хвърлям погледи (това говорим ако не се познаваме) после разни закачки , тва онова , запознанство , пак закачки , намеци и тъй :-D квот стани стани :lol:
закачкии , тва онова , нз не съм се замисляла толкова мн ! :lol: То си става просто :lol: Абе ясно закачки тва онва :D :D :D

diksi
07-16-2010, 19:12
Ами нищо не правя, ако ме харесва ще му отвърна и няма да го отблъсна..
Брех, като малка /4-5-6 годишна, не си спомням/ винаги аз казвах на момчетата, че са секси и че сме гаджета..

marti93
07-16-2010, 19:24
правя се на недостъпна но и флиртувам за да не си помисли че съм надувалка казвам му че го харесвам и к`вот стане :grin: :D

FunkyBoy
07-16-2010, 21:57
Ами нищо не правя, ако ме харесва ще му отвърна и няма да го отблъсна..
Брех, като малка /4-5-6 годишна, не си спомням/ винаги аз казвах на момчетата, че са секси и че сме гаджета..

блазе им :D

sexxxgirl
07-16-2010, 23:09
хаха аз вече се правя на недостъпна , но всъщност обичам да флиртувам особено с яки батковци ;дд ахахха ... така .. ми 1во си разменяме някви погледи ала бала закачки .. после се опознаваме :)) .. говориме си .. докато накрая . вече не стане нещо ;дд :-P :-P

Mumiii
08-05-2010, 07:51
Мии ако сме се запознали и вече знам някой неща за него почвам с базицете намеците ... и гледам да седя до него да го разпитвам за така да се каже "личния живот" ;д И после си му казвам че имам няки чуства към него и ако стане стане ако не кой от каде е ;дд ... А ако не го познавам първо отивам при него (аз сама в повечето случай ;дд ) и го питам за име години абее да се запознаеме ;дд и после скайпче телефонче ... да го опозная и ако ми допадне му казвам че го харесвам ;дд ...Но понякои път момчетата неразбирате кога ви правят намеци и кога просто се забавляваме .. ( без да се убиждаме ) Сетих се за една история ... Излизаме компания от 20 човека и гледам някво непознато момче и .. запознаха ни и понеже се разделихме по двойки и нещо си говорехме .. и аз отидох при него, и той почна да ме разпитва ... базици .. смешки .. и така цяла вечер .. (отбелязвам че него харесвах нито тогава нито сега ) .. И на другия ден секи ме пита абе ти и Пешо нещо ала бала .. и аз моляяя :shock: .. А то какво било Пешо решил че щом съм се базикала и закачала с него съм била влубена до уши ... :x При което аз се изсмях и им казах че в това няма нищо вярно .. И до ден днешен като го видя и ми се иска да го питам що е решил така, но си мълча за да не става неловко ... ;дд :lol:

petyfi
08-05-2010, 08:20
Хмм.. може би с бутилка бира? :D Шегувам се.. ами, с това което притежавам, до колкото го притежавам - чар и интелект.. Не си падам особено по интернет запознанства, то като не е на живо да му виждаш реакциите, не е запознанство :-D Пък то по принцип, всичко си идва отвътре.. ама с тоя срам :oops:

BiGBaDWolF
08-05-2010, 10:26
Гащите до колена и се фаща за палците на краката ...

Awesomness
08-05-2010, 10:29
За тва и не се трудя с момчета :D По-лесно отивам при мацката прокарвам си пръста между краката й, следва нежен поглед, след което или получавам шамар или мега лудата нощ ;) А момчета... Ми то и при тях върви същата схема :grin: :grin: самоче при тях май няма да получа шамар НИКОГА :D :D :D

glamouros
08-05-2010, 10:39
Ем говорим си, закачки, базици и то става от самосебеси... Усмихвам му се, не се дърпам ако иска да е близо 8-) Прегръщам го, посръчквам го, предизвиквам го той да направи нещооо 8-) и тн и тн

therichbitch
08-05-2010, 21:49
дразня го :D

Kazeone
08-05-2010, 22:21
За тва и не се трудя с момчета :D По-лесно отивам при мацката прокарвам си пръста между краката й, следва нежен поглед, след което или получавам шамар или мега лудата нощ ;) А момчета... Ми то и при тях върви същата схема :grin: :grin: самоче при тях май няма да получа шамар НИКОГА :D :D :D
http://angrymonolith.com/wp-content/uploads/2009/04/omg.jpg

Extremescream
08-06-2010, 07:51
Аз съм изумително некадърна в това отношение.Ако той направи първата крачка,аз следвам много добре.Но аз като я правя не ми върви.А последния път даже не знаех,че съм направила нещо :shock: и все пак се оказах с влюбено пале по петите си.
Иначе...хм...държа се като себе си,не знам защо,но това привлича внимание (шумно,обичащо да удря и да псува).И не знам как по дяволите ме намират за 'сладка' :shock:

theexplorer
08-06-2010, 08:29
закачкии , тва онова , нз не съм се замисляла толкова мн ! :lol: То си става просто :lol:

+1..Просто си става.. :)

jumpin
08-06-2010, 08:40
Започват да ти обръщат внимание проявяват интерес към теб,а това е най-важното.От там нататък ти действаш :wink:

BigFakeSmile
08-06-2010, 08:48
Процедурата е лесна :D
Естествено погледа е най-важен, като говорим гогледам в очите и следя дали и той мен. Разказвам някоя незначителна случка, като по този начин го предразполагам да ми разкаже нещо за себе си, но доста по-заинтригуващо, от това, което аз съм му разкрила. Има леко дразнене, но не прекалено, колкото да е забавно. Държа се дръпнато..доста...в един момент момчето си мисли, че го искам..в другия, че не го понасям...но накрая си проличава...Никога не бих казала директно, че го харесвам, защото така се губи интереса..