Влез

View Full Version : Kак да го си го върна?

DiDiChKa
07-16-2010, 21:29
Запознахме се на 22.07.2009, ходихме 3 месеца и скъсахме след 1 седмица пак се събрахме. Tова се повтори 3 пъти и последно се разделихме февруари, от тогава до сега се виждахме рядко, обещавахме си да сме приятели, но не се получаваше. Aз все още не мога да го забравя и сега пак искам да съм с него, но не знам как да си го върна??

П.П. Всичките пъти аз съм късала с него и после се събирахме отново чрез общи приятели...

П.П.2 Аз съм на 15 той на 21 и никога не ми е говорил за секс!

Housemusikk
07-16-2010, 22:18
Очевидно невърви връзката ви . Не тъпчи на едно място ,трябва да има прогрес :) Знам че е гадно , знам че е трудно , но повярвай ми това е по-добрият вариант .

anonymous708973
07-16-2010, 22:25
Ъъъ, авторке, това последното като плюс ли го написа?! :?
21 годишен, който не ти е говорил за секс? 3 месеца и дори една дума?! на ДВАДЕСЕТ И ЕДНА?! :shock:
Моля по-възрастните мъжки да се изкажат, че аз колабирам...

Само фактът, че 21-годишен ти ходи по свирката така, показва, че нещо не е наред в цялата работа. Аз не бих уважавала такъв човек.

Monstre
07-16-2010, 22:34
Добре де, тръгвали сте толкова пъти и въпреки това късаш с него. Значи има нещо, което ви пречи да сте заедно. След като си видяла, че не се получава, защо продължаваш да се самонавиваш, че искаш да си с него?
Най-добре се откажи, глупаво е. А и не мисля, че при евентуално сдобряване нещата пак ще потръгнат.

GossipGirl89
07-16-2010, 22:36
Ми пробвали сте 3 пъти, не се е получило - явно просто не сте един за друг. Както казаха - няма смисъл да тъпчеш на едно място. Продължи напред без него

filmimilmi
07-16-2010, 22:36
21 годишен, който не ти е говорил за секс? 3 месеца и дори една дума?! на ДВАДЕСЕТ И ЕДНА?! :shock:

Само фактът, че 21-годишен ти ходи по свирката така, показва, че нещо не е наред в цялата работа. Аз не бих уважавала такъв човек.
А какъв тип би уважавала? Да ти каже още на 1вия ден как иска да те разчекне ли? Той просто е бил мил и я е изчаквал, а на 15 тя все още е дете. Според мен е решил, че действително тя е твърде малка и просто е решил да прекрати отношенията си с нея. А авторката ако иска да си го върне трябва да го потърси лично, а не да очаква отново както преди случайните им общи познати да ги свържат. Просто да му се обади, да му каже какво чувства и това е. Нищо толкова сложно.

BitchSlap
07-16-2010, 22:44
Баси кифленската история :lol: ОчеВАДНО е, че твоя човек е гей! :D Сори беше време да го научиш! Значи има 2 изхода от ситуацията - правиш си операция за смяна на пола или просто го остави човека да си хване некой мъжкар най-после, не му пречи! :lol: :lol:
Направо ме изумявате с "проблемите" си.. Личи си, че живота не ви е клатил достатъчно и само мрънкате за простотии. Спри се народе кифленски! :lol:

leviafana
07-16-2010, 22:45
Мхммм... Та начи тръгваш с въпросния 21-годишен с манталитет на кученце 1 милиард пъти го късаш и се сещаш, че аха аха нема друг дай да земем него? Или ситуацията е че той е бавно развиващ се и единственото нещо което може да забие е 15 годишна. Къф ше е тоя мъж да ходи по свирката на неква пикла на която не и е ясно кво иска? :lol: аз лично такъв "мъж" го имам или за гей или за педофил. Но щом не ти е отварял краката... мм така де темата значи има нещо по дълбоко и не му помагаш да го дигне :razz:

ginny
07-16-2010, 22:46

А какъв тип би уважавала? Да ти каже още на 1вия ден как иска да те разчекне ли? Той просто е бил мил и я е изчаквал, а на 15 тя все още е дете. Според мен е решил, че действително тя е твърде малка и просто е решил да прекрати отношенията си с нея. .

+1

А относно темата можеби е добре да се откажеш колкото и трудно да ти е .Ще мине споко!Няма смисъл от тъпкане на едно място както казаха преди мен.

didi0804
07-16-2010, 22:51
Е защо си го късала като искаш да си с него :?

CherryS
07-16-2010, 22:59
абе, аз като скъсах с бившия ми общо 4 пъти .. какво? нешо да се е променило? продължаваше да си оставаше същия, и от моя страна никаква промяна ;) като скъсаш веднъжс някой, следващите 958497548 пъти няма да са същите. :wink:

babity
07-16-2010, 23:10
Искам да ти кажа, че ако тоя човек държи на теб, то непременно ще направи нещо за да ти се върне. Давам ти пример, ти сама можеш да си направиш съпоставка. Скарваме се нещо с моя, той се отдръпва и просто си чака да се уталожат нещата. След време, понеже мене си ме яде, като не издържа след месец-два и му поискам за обясненито той ми вдига рамене и казва: "еми виждам, че нещата не се получават и не затормозявам ситуацията". Та... направи някаква крачка към нег,о ако смяташ, че ти си била виновна за последната ви раздяла, но само една. Ако иска да е с теб, няма да чака нищо повече и ще се съберете.

sexxxgirl
07-17-2010, 00:36
Ами аз лично не знам как да ти помогна по този въпрос .. само знам едно ,че попринцип мъжете по на 20 години са с такива по малки от тях ,защото връстнияките им .. не му пускат или просто не ги прижлича .. а ти скъпа защо си късала с него като искаш още да си с него .. явно го обичаш .. огромна грешка си направила както и аз .. преди 1 година ;д

mincheto
07-17-2010, 06:07
Мисля,че не те взима на сериозно,защото си малка, и щом и за секс не ти е говорил.

yYniiKaLnAa
07-17-2010, 06:09
Това, че не ти е говорил за секс нищо не значи ... С моя бивш (беше на 20) също не си бяхме говорили, докато един ден не му казах, че мисля, че съм малка и на следващия ден скъсахме...

iveetyy
07-17-2010, 07:13
Не ги разбирам някои хора.Късат с някого по 20 пъти за един месец и въпреки това се опитат да поддържат нещо , което всъщност го няма.
Но ти си знаеш най-добре как точно стоят нещата между вас.Може би.Ако толкова не можеш без него *въпреки странният факт , че първо го късаш няколко пъти после се сещаш..но нвм* му звънни,вижте се,говорете.
Но най-добре продължи напред както казаха и не тъпчи на едно място колкото и трудно да е.

mArMaLaDkA
07-17-2010, 07:25
Искаш го, 'щото го нямаш и вероятно си чула/разбрала, че не е чак такъв смотаняк и има коя друга да го хареса.
Съберете ли се отново, след няма и седмица ще го скъсаш отново, "Милка"-та ми да се разтопи, ако не съм права.
Иначе момчето само си е виновно. Намерила си кой да ти се връзва на лигавщините отново и отново, естествено, че ще го мотаеш, както си знаеш. Само мога да стискам палци бившият ти да спре да бъде такова мекотело, и да придобие поне минимално самоуважение и достойнство. Защото да, наистина не е нормално да приемаш жена в обятията си, при положение, че те е късала над 5 пъти, камо ли пък тая жена да е някакво 15-годишно.

strave
07-17-2010, 07:38
Намерила си човек при който да се връщаш постоянно.След като толкова пъти сте ходили и ти все с го късала се надявам на момчето да му е дошло акъл и да не тръгва повече с теб.

anonymous708973
07-17-2010, 08:34

А какъв тип би уважавала? Да ти каже още на 1вия ден как иска да те разчекне ли? Той просто е бил мил и я е изчаквал, а на 15 тя все още е дете. Според мен е решил, че действително тя е твърде малка и просто е решил да прекрати отношенията си с нея.

Обърка нещата - в поста си имам две тези.
Едната е, че не е нормално 21-годишен да не е повдигнал тема за секс. Но ти скачаш на крайности - не съм казала да ми обяснява как "ще ме разчекне" на първия ден, но за три месеца и отгоре все трябва да са имали разни по-задушевни моменти, в които са си говорили за това - ако не и да правят нещо друго... Освен това на 15 далеч не е дете (в общия случай, иначе авторката си е дете). А и къде видя, че ТОЙ е решил да прекрати отношенията? Тя е тази, която къса с него. ТРИ пъти.

Втората теза ми беше, че няма как да уважавам голям МЪЖ, който ми ходи по свирката ен на брой пъти. Той какво, мъж ли е или кученце - имам си, мерси, и дори то има по-твърд характер от този. Изтривалка ли е - е, мерси, има ги в магазините за един лев. :? Ако ще се занимавам с толкова по-голям от мен, ще искам да има характер, не да ми ходи по гъза - днес едно, утре - друго. И за да не извъртиш нещата, отсега казвам - НЕ да ме командори наляво-надясно, а да ме пита "Сега какво искаш? С мен ли си или не? Решавай сега.", не да му кажа "Късаме", той да каже "Добре", след седмица да му кажа "Айде пак да ходим" и той да ми каже "Добре". Това не е мъж. Какво е - казах по-нагоре.

Двете тези са различни, не ги смесвай. Ако държиш да спорим, харесай си една от двете - но не си прави миксове, както ти отърва.

Blondityy
07-17-2010, 11:03
Ехх, тоя твоя май се оказва както казват в един филм "мудел" - мъж-пудел... :D 8-) 8-) 8)

Blondityy
07-17-2010, 11:03
Ехх, тоя твоя май се оказва както казват в един филм "мудел" - мъж-пудел... :D 8-) 8-) 8)

justonegirlwithonehope
07-17-2010, 11:05
Уж искаш да си с него, а си го скъсала 3 пъти.Колко трогателно . . всъщност не достатъчно.Дори не заслужаваш съвет, ако питаш мен.Каквото си надробиш, това ще сърбаш - са казали хората. ;)