View Full Version : Мнооооооого щастлив
s0b1esk1ty
07-16-2010, 22:44
Здравеите хорааа,искам само да споделя.Много съм щастив в Франция съм,при майка ми и приятеля и съм за ваканцията.Последно време тази седмица времето беше гадно,както и днес до обяд.
Преди няколко дни видях едно момиче,беше супер готинко стройно,на мойте години (на 13 съм момче) и това момиче не го бях виждал от 3 дена беше ми гадно,защото като го видях миналия път не спря да ме гледа,да се объща и да ми се усмихва,аз бях по баски и с едни готинки очилца и прическа :razz:
И днес си викам айде,ще се поразходя малко,и навръщане я видях ДАМН беше супер готина,ако не друго поне ми даде телефона си,утре сиг ще ходим да плуваме,защото времето се управи.Мерси че отделихте време и надявам се да няма лоши коментари,извинявам се за ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ 8-) 8-)
BitchSlap
07-16-2010, 23:31
Лелее :lol: Много забавно в тоя форум бе, сеир колкото щеш :razz:
Лелее :lol: Много забавно в тоя форум бе, сеир колкото щеш :razz:http://prikachi.com/files/1605069y.jpg
D3viLish
07-16-2010, 23:52
:razz: Боже!Остана да почерпиш! :-) :-) :-) :D
sexxxgirl
07-16-2010, 23:59
Аз се радвам за тебе :) ето пак казвам всичко го приемате ей ткаа .. минава ви през кура с извинение .. момчето споделя просто радостта си :)
Elenichkaa
07-17-2010, 04:45
Браво,радвам се,че си щастлив!
Евалата..
да ни поканите на сватба скоро.
s0b1esk1ty
07-17-2010, 07:04
Мерси за всичките коментари :grin: ,какво де поне 1 човек който да е щастлив :D
Здравеите хорааа,искам само да споделя.Много съм щастив в Франция съм,при майка ми и приятеля и съм за ваканцията.Последно време тази седмица времето беше гадно,както и днес до обяд.
Преди няколко дни видях едно момиче,беше супер готинко стройно,на мойте години (на 13 съм момче) и това момиче не го бях виждал от 3 дена беше ми гадно,защото като го видях миналия път не спря да ме гледа,да се объща и да ми се усмихва,аз бях по баски и с едни готинки очилца и прическа :razz:
И днес си викам айде,ще се поразходя малко,и навръщане я видях ДАМН беше супер готина,ако не друго поне ми даде телефона си,утре сиг ще ходим да плуваме,защото времето се управи.Мерси че отделихте време и надявам се да няма лоши коментари,извинявам се за ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ 8-) 8-)
Еее ти пък прекали ..
И нас тва кво ни засяга?! :?
xrusinka
07-17-2010, 10:49
Браво, честито :D
justonegirlwithonehope
07-17-2010, 10:53
Много се злобите на момчето бее, вярно правописа му не е от най-блестящите, но е на 13 все пак.А и на 13 всички сме се радвали, когато някой готин батко например ни загледа и т.н.Всички сме минали по този път, момчето е радостно и просто споделя. :)
^
:lol:
Ми то ако всички така започнем да споделяме случките си от всекидневието .. А за правописа няма да коментирам.. ще прозвучи много грубо!
Neopitom3na
07-17-2010, 11:09
колко е доволен само 8-)
RoCkSpOt
07-17-2010, 11:21
pamii абе ти си бaхти счупеното дете смешно заклеам се ! Поправя грешки,злоби се я си ходи у училището там и си поправяй съчиненията на тия от твоя клас ! Бaхти патката заспала !
Иначе евалата пич ! Дано я зарибиш мадамата :D
^ Слушам! :razz: Тоолкова си права..
justonegirlwithonehope
07-17-2010, 11:30
^ Слушам! :razz: Тоолкова си права..
Всъщност мисля, че RoCkSpOt е момче. :lol:
s0b1esk1
07-17-2010, 11:46
х а х а х а х а х а май тука нещо а?
Лелее :lol: Много забавно в тоя форум бе, сеир колкото щеш :razz:
Нали :D
s0b1esk1ty
07-17-2010, 21:19
Здравейтееееееееееее хора,как е днес беше прекрасен ден за мен просто супер :grin: , не можахме да се къпем в Океана,защото имаше много вятър и беше червен флаг.Както и да е помотахме се и към 21:30 - 22:00 излязохме за залеза :) беше супер готинко,седяхме на пясъка и си говорехме,бяхме се прегърнали беше супер :) :-) преди да се приберем ми каза,че е бил незабравим ден за нея и ме целуна по бузата :-)
it was one magical moment :)
RoCkSpOt
07-17-2010, 21:34
Евалата бе бате напрао ти се кефим :D като по филмите е :D хубаво е в тоя форум да има чат път такива теми :)
:shock: по бузката те е цунала? Щом не те е цунала по пишката нема кво да ми се радваш. :-P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Добрем, bitches and gentlemen, тук си имаме случай.
Щастиво българче, може би е 1/8 циганче, което отишло в Франция при майка си и нейният приятел за ваканцията. Там времето било гадно.
Преди няколко дни той видял едно момиче, супер готинко, стройно, косми мосми ВСИЧКО, на неговите години (13) и това момиче не го виждал 3 дена, но му станало гадно, понеже (абе кво спазвам граматика мамка му не ща вече!) онва не спряло да го гледа и да му се усмихва с меко казано прекрасните си шини, докато той бил по баски и с готинки очилца и прическа тип "насрана крава", към което момиченцето било много привлечено, защото обича Риана.
И другия ден си вика ай да се поразходи нали и на връщане от дисниленд той видял това ДАМН супер готинко стройно момиче отново и тя била супер готина и готина, както и готина. Май беше и готина, ама АЗ не мога да го потвърдя. И тя му дала телефона си да играе на блъскащи колички онлайн. Момчето мисли че ще плува с момичето на следващия ден защото времето се управило, но всъщност просто му трябва причина да отиде чак до там за да си купи сладолед от единствения магазин който продава такъв и да каже че майка му го вика.
И така, това момче, Собиескиту (втф?) на другия ден видяло на момичето половият орган, но се загубил в гората.
Не ми обръщайте внимание, мозъкът ми не функционира добре, заспах в 7 и станах в 8, грр...
UrbanLegend
07-18-2010, 18:59
Похвално...ето един щастлив и удоволетворен от живота.Ей това е!
BitchSlap
07-27-2010, 22:59
Щастиво българче, може би е 1/8 циганче, което отишло в Франция при майка си и нейният приятел за ваканцията. Там времето било гадно.
Преди няколко дни той видял едно момиче, супер готинко, стройно, косми мосми ВСИЧКО, на неговите години (13) и това момиче не го виждал 3 дена, но му станало гадно, понеже (абе кво спазвам граматика мамка му не ща вече!) онва не спряло да го гледа и да му се усмихва с меко казано прекрасните си шини, докато той бил по баски и с готинки очилца и прическа тип "насрана крава", към което момиченцето било много привлечено, защото обича Риана.
И другия ден си вика ай да се поразходи нали и на връщане от дисниленд той видял това ДАМН супер готинко стройно момиче отново и тя била супер готина и готина, както и готина. Май беше и готина, ама АЗ не мога да го потвърдя. И тя му дала телефона си да играе на блъскащи колички онлайн. Момчето мисли че ще плува с момичето на следващия ден защото времето се управило, но всъщност просто му трябва причина да отиде чак до там за да си купи сладолед от единствения магазин който продава такъв и да каже че майка му го вика.
И така, това момче, Собиескиту (втф?) на другия ден видяло на момичето половият орган, но се загубил в гората.
Не ми обръщайте внимание, мозъкът ми не функционира добре, заспах в 7 и станах в 8, грр...
Рулз! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Smrazqvashta
07-27-2010, 23:04
Не се увличай много , че не ми се четат после теми " В България съм , липсва ми " ! :-x
http://popapimple.files.wordpress.com/2009/11/fffffffuuuuuu-2.jpg
filmimilmi
07-28-2010, 03:27
Момченцето просто споделя, а някои с открита злоба хабят пръстите си, за да иронизират поста му. Не знам тя от какво се генерира, но вероятно завист. Може би първо защото е ходил на Дисниленд и второ защото от няколко дни е там, а вече си има и красиво гадженце, а дори е само на 13...
8-)
Wikzinka
07-28-2010, 03:40
Радвам се за теб ..... не обръщай внимание на злобните коментари :)
Paramour
07-28-2010, 20:12
Рулз! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!! ... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Тва ме разби!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta... по темата: Йей!!! :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nespasqema
07-29-2010, 09:12
охоо още колко пъти ще има да се захласваш по някоя :D (но не е нужно да ни споделяш всичките пъти де) :lol: