PDA

View Full Version : fgf

melchetooo
07-16-2010, 23:07
dfgdfgdfgdfg

CherryS
07-16-2010, 23:08
ма ти сериозно ли?
трябва ли да обърнем внимание, че е циганка? :lol:

melchetooo
07-16-2010, 23:12
Просто бях писала още една тема и да стане ясно за кого става въпрос го написах.. ;)

leviafana
07-16-2010, 23:22
Набий я! Избели я като е циганка! :lol: Баси темата баси чудото. :razz: Тоя форум е пълен с "ГЕНИАЛНИ" личности! :lol: Сега сериозно... :-o Мисля, че трябва да ги затвориш в кенефа да ги оставиш да се поопипат, поочукат после да кажеш на тоя дет обичаш че е болен от сифилис и само ти можеш да го спасиш като спиш с него и готово :D

BitchSlap
07-16-2010, 23:24
Аууу човек много е зле положението, щом те е сменил за циганка :shock: Искрено те съжалявам! :D Аз ти предлагам да ги пречукаш и двамата и да станеш лесбийка! Айде успех :lol:

sexxxgirl
07-17-2010, 00:02
тцтцт баси тъпите коментари . ми миличка тоя наистина е много запростял щом е тръгнал с неква ЦИГАНКА ;дд Моето мото е ТОЙ ГУБИ :)) когато 1 момче скъса с мен .. колкото и да го обичам не мога да променя нещата случвало ми се е един път в живота .. моята 1ва и искрена любов .. още не съм го преодоляла но продължавам напред,което е най-важното . така,че ;)) спокойно .. можеш да гледаш на него като приятел или просто да го забравиш .. хаха един съвет от мене отиди в най-близкиш молл .. или басейнн .. там ше намериш много момчета които да забиваш ;пп

D3viLish
07-17-2010, 00:05
Ти си хвани циганин, за да му стане гадно и да разбере какво е чувството! :-D После и вие с твоето цигане се правете на интересни и се мерете с другата цветна двойка коя е по-интересната и толкова!!
Ако пък не искаш циганин не знам за друго решение... :lol: :lol: 8-)

melchetooo
07-17-2010, 01:50
Поисках съвет какво да правя когато ми дойдат двамата в стаята и тн...а не да ми се разяснява,че е циганка знам го ... мерси за мненията все пак...

Elenichkaa
07-17-2010, 04:38
Поисках съвет какво да правя когато ми дойдат двамата в стаята и тн...а не да ми се разяснява,че е циганка знам го ... мерси за мненията все пак...
момичето е право - обърнали сте го на бъзици.

ами няма какво да правиш,просто ще се правиш,че не ги забелязваш иначе е жалко и смешно да показваш ревност.(засега това от мен,по-късно може отново да се вкл ;)) успех!

mincheto
07-17-2010, 05:20
Не им обръ6тай никакво внимание.

betibarclay
07-17-2010, 06:40
:lol: :lol: :lol:

iveetyy
07-17-2010, 07:21
Какво да правиш ? Защо трябва да правиш нещо.Продължи напред.Той го е направил.Намери любовта отново , недей да стоиш само на едно място.И когато ги видиш заедно си се дръж естествено и не им обръщай толкова внимание.

woshata
07-17-2010, 08:02
Ти щото си българка и пишеш грамотно.. ?

doomkillerr
07-17-2010, 08:20
Тегли по една м**** и на двамата и си гледай твоя живот... Това момче да не е последното на тази земя?!?! - Все пак не вярвам света да се върти само около твоя клас... 8)

justonegirlwithonehope
07-17-2010, 11:14
Не можеш да направиш нищо мисля.

И дано не прозвуши грубо, но той е скъсал с теб, за да тръгне с циганка, така ли? :lol: :lol:

Housemusikk
07-17-2010, 11:39
Абе ти колко тряяяя си зле за да сменят с циганка ? :lol: :lol: :lol: :lol:

ginny
07-17-2010, 12:15
Ми няма да им обръщаш внимание и така.С времето ще спре да ти пука, защото при свършен факт няма какво да направиш.

П.П. И не обръщай внимание на не много приятните коментари 8) просто при повечето теми човек се чуди да се смеели или да реве :D

yYniiKaLnAa
07-17-2010, 13:44
Ми няма да им обръщаш внимание и така.С времето ще спре да ти пука, защото при свършен факт няма какво да направиш.

П.П. И не обръщай внимание на не много приятните коментари 8) просто при повечето теми човек се чуди да се смеели или да реве :D

+1 :)

DqVoLsKoJeLaNiE
07-17-2010, 15:36
Пробвай да приемеш, че това момче е минало.., край и това е! Като седиш и подсмърчаш, гледайки ги, най-много да изглеждаш отчаяна и слаба. Момчето има право на собствен избор и ти трябва да го приемеш...и вместо да си мислиш как ще се държат за ръце и да идват заедно на даскало, си мисли как с твоите приятелки ще си изкарате супер яка учебна година, на какви екскурзии може да ходите и как ще се забавляваш след даскало. Пък и нали знаеш, че има вероятност двамата да скъсат и после:изненада-ще трябва да се търпят до завършването, ако единия не се омете...Ти също ще си намериш гадже и изобщо няма да те грее какви ги вършат двете влюбени гълъбчета. :)

Nymphetamine
07-17-2010, 19:01
еми...смей им се подигравателно 8-)

mincheto
07-17-2010, 19:07
еми...смей им се подигравателно 8-)
+1 ..колко трябва да е зле ,за да ходи с циганка...за съжаление е

melchetooo
05-04-2011, 23:28
Мерси за мненията.
Не ме е сменил заради въпросното момиче,аз го оставих и след това са се взели.Да са живи и здрави... :-D
Ммм...въпроса ми тогава беше свързано с това,че когато някой бивш се появи с момиче,а аз съм сама имам чувството,че си мисли,че все още имам нещо към него-а нямам!
И така стана!Въпросният индивид ме попита най-спокойно дали ревнувам!?! =D>
След това,като видях отношението на госпожите,съучениците и тн. разбрах,чее не трябва аз да се притеснявам как изглеждам в дадената ситуация и просто [-( ,а той я остави не след дълго.
И пак Ви благодаря.

LadyDi
05-05-2011, 05:19
аз