Влез

View Full Version : Не чуствам същото..

mirkisss
07-17-2010, 07:11
Може би ме помните от темата с Момчето А,Б и т.н. ;д както и да е разбрахме се с всички и аз съм с момчето което обичам.. или поне така си мислих. След като всичко утихна.. започнахме всеки ден да сме заедно.. и аз вместо да се влюбвам повече... някак с всеки път чуствам все повече и повече.. не знам как да го опиша... студенина.. Като кажа, че го обичам вече няма онова гъделичкащо чуство.. пак има нещо ама.. не знам .. много по-различно е.. преди седмица две умирах по-него.. всяка секунда.. всяка минута мислех за него.. а сега .. :( Объркана съм.. знам, че е по-добре да му кажа отколкото да го лъжа.. но.. аз съм сигурна, че той ме обича.. и ще го нараня.. много . как и какво да му кажа? Още имам чуства но не са като преди.. не знам какво да правя.. моля за съвет :(

п.п.
Аз съм на 15,, той на 17 .. ако има значение :-o

mArMaLaDkA
07-17-2010, 07:15
"Вината не е в теб, в мен е. Аз съм малка, разглезена и още не съм разбрала какво и кого искам, нито зная смисъла на израза "Обичам те", нищо че ти го казах поне 2 пъти миналата седмица. Хич не ми се щеше да падам от 5-те(или колкото бяха) стола на земята, затова избрах теб, само че ми доскуча и мисля, че е време да те зарежа. Надявам се не се сърдиш и ще си останем приятели."

iveetyy
07-17-2010, 07:16
На тази възраст често се случва по мои лични наблюдения.
Няма я тръпката от това дали ще успееш да го спечелиш , на самата свалка.И след като вече е твой започва да ти омръзва.Може би.
Опитай да разнообразите малко.Правете повече неща един за друг.Неща , които те забавляват.Не бързай толкова много да говориш с него.Може и да е нещо моментно или да си въобразяваш.Случвало се е.После да няма една повече от темите : как да си го върна ? .

mirkisss
07-17-2010, 07:17
"Вината не е в теб, в мен е. Аз съм малка, разглезена и още не съм разбрала какво и кого искам, нито зная смисъла на израза "Обичам те", нищо че ти го казах поне 2 пъти миналата седмица. Хич не ми се щеше да падам от 5-те(или колкото бяха) стола на земята, затова избрах теб, само че ми доскуча и мисля, че е време да те зарежа. Надявам се не се сърдиш и ще си останем приятели." Не е точно така... аз от преди много време бях избрала него.. обичам го, но не като преди... и не искам да го зарежа.. но ..

gLypChenCee
07-17-2010, 07:23
Наистина е тъпо да го лъжеш... а най-лошото е, че те обича.

Поговорете, но не точно за това.. а че искаш малко разнообразие..
и може би малко свобода. Или пък просто си дай малко време... ако стане по-лошо .. кажи му. Но не директно `не чуствам нищо, чао.` а по от далече... пак ще го боли, да ама ще е по добре за него....... Дано е само временно. Успех. :)

mincheto
07-17-2010, 08:05
Дайте си малко време, и помисли ,но да останеш сама.

doomkillerr
07-17-2010, 08:12
"Вината не е в теб, в мен е. Аз съм малка, разглезена и още не съм разбрала какво и кого искам, нито зная смисъла на израза "Обичам те", нищо че ти го казах поне 2 пъти миналата седмица. Хич не ми се щеше да падам от 5-те(или колкото бяха) стола на земята, затова избрах теб, само че ми доскуча и мисля, че е време да те зарежа. Надявам се не се сърдиш и ще си останем приятели."

Еми и аз съжалявам, но си мисля същото... :?

Blondityy
07-17-2010, 11:27
Ох, ами защо просто не си дадеш малка почивка от връзката ви и да видиш какво ще е положението?

spopi
07-17-2010, 12:37
Май е било моментно състояние от твоя страна такаче по-добре му кажи и късайте. Момчето не го заслужава така да го лъжеш такаче. Ти сама незнаеш какво искаш. :?

mechtaq_za_teb
07-17-2010, 15:11
Типичният пример за това как получаваш нещо и вече не го искаш! :?
Не си играй с чувствата му и ако си сигурна, че няма смисъл, просто му кажи. Няма смисъл нещата да се задълбочават.

D3viLish
07-17-2010, 23:13
Типичният пример за това как получаваш нещо и вече не го искаш! :?
Не си играй с чувствата му и ако си сигурна, че няма смисъл, просто му кажи. Няма смисъл нещата да се задълбочават.

Мдааа

mynichka
07-18-2010, 06:19
Може би, защото си го искала прекалено много и сега, когато вече сте заедно- не е точно това, което си си предствяла..

Neutral
07-18-2010, 09:40
Сигурно ако го оставиш,после ще ти долипсва.. Мисля ,че и аз имах едно такова ,,гадже"

wukktoruQ
07-18-2010, 10:03
В момента и аз съм така...сигурно защото като вече го имаш не е интересно ддз...ако искаш го зарежи,но после може и да съжаляваш.