View Full Version : Няколко въпроса..
Колкото повече време му отделяш да се виждате толкова по-бързо ще си омръзнете или обратното ? Ако се виждаш с него за 2-3 часа на ден , понякога по-малко , понякога повече това би ли било проблем ? И също така редно ли е приятелите ти да се сърдят , че се виждаш с любимия си всеки ден , въпреки , че отделяш по приблизително 4 часа и за тях ?
Вие сте...
filmimilmi
07-17-2010, 08:37
Прекарвай си времете така както на теб ти е приятно. Един ден в компанията на гаджето, друг само в компанията на приятелките си. Така няма да има повод да те ревнуват, че в един и същи ден се стараеш да комбинираш нещата като ги отрежеш по средата на деня докато ви е най-забавно и заявиш, че ще се виждаш с гаджето си. Просто примерно...
mincheto
07-17-2010, 08:45
Това си е твоя работа.Прави това, което искаш. И поговори сериозно със всички.
GossipGirl89
07-17-2010, 08:46
Това с виждането е относително - някои хора си омръзват, някои не. Така че виждайте се толкова често, колкото сами си прецените и колкото ви е приятно. А за приятелките - гледй да не ги игнорираш и пренебрегваш. Попринцип е тъпо да се сърдят за такива неща, но има хора, които като си хванат гадже и после забравят за всичко останало :? Затова гледй да им отделяш подобаващо внимание
Понякога ти правят проблем точно защото правиш това , което искаш.
На приятелите гледам също да отделям време.С него прекарваме по средно 2 , аре 3 часа някъде дневно като и той идва когато съм с тях , за да мога и да съм с двете страни.А когато се виждам само с него за по толкова за тях остават по 4-5те часа.Примерно.
Аз мнение си имам по въпроса , просто исках да чуя и чуждото.
Горе долу съм решила какво да правя.
Колкото повече време му отделяш да се виждате толкова по-бързо ще си омръзнете или обратното ? Ако се виждаш с него за 2-3 часа на ден , понякога по-малко , понякога повече това би ли било проблем ? И също така редно ли е приятелите ти да се сърдят , че се виждаш с любимия си всеки ден , въпреки , че отделяш по приблизително 4 часа и за тях ?
Вие сте...
Слушай са, НЕ трябва да планираш за колко време да се виждаш с него и колко пъти в седмицата. Не мисли колко бързо ще си омръзнете. Мисли така - ти си ТУК и СЕГА. Ако на момента искаш да го видиш, му се обади и си направете кефа. Отделяй му време, толкова колкото ти самата прецениш. Ако ви е забавно заедно, защо да не прекарате целия ден ?
И за приятелите, само едно ще ти кажа- момчетата са временни,идват и си отиват,докато приятелите не се заменят,те остават винаги до нас!
Do damn right. I know that.Perfect.
По принцип не планирам по колко и кога точно да се виждам с тоя и оня.Всичко си е ден за ден , гледам да им е удобно на всички и да се видя с всички.Пак се правят проблеми.
За омръзването просто си размишлявах по принцип , не конкретно за моя случай.
Btw , накарахте ме да се замисля някак си по-задълбочено..
Tnx за което. :]
GossipGirl89
07-17-2010, 09:01
iveetyy, нали знаеш, че няма как да угодиш на абсолютно всички? Все ще се намери някой недоволен. Така че щом не пренебрегваш никого и отделяш време за всеки не се връзвай като се цупят. Ти правиш всичко по силити се да си и на двете места :) В крайна сметка не може да си зарежеш гаджето щото на тях не им изнася... Вярно е, че приятелите остават завинаги ама в твоя случай не си направила нищо, с което да ги засегнеш
Няма да е зле да прекарам и по някой цял ден с тях.Поне ще направя опит да не се разваля приятелството ни заради bullshits.
SunnyBunny
07-17-2010, 10:56
Ами и аз малко се отдалечих от приятелите си заради гаджето ми, въпреки, че сме от една компания, но за сметка на това той ми е най-добър приятел от мнооого време. И все пак защо трябва винаги да ги виждаш по отделно. Може понякога когато излизаш с приятелите ти да взимаш и него и като се опознаят, вероятно ще си допаднат и няма да има за какво да ти се сърдят.
justonegirlwithonehope
07-17-2010, 11:09
Много грешно, че поставяш всички под общ знаменател.Много зависи от човека, от характера му.Нали знаеш, всеки е индивидуална личност.
Ако виждаш, че момчето иска да е с теб, има чувства, търси те, ти също имаш чувства към него - прекарвайте колкото се може повече време заедно, ако наистина ви е приятно.
Ако виждаш, че се чувства някак притиснат, не се опитвай да заемеш цялото му лично пространство, дай му малко свобода и т.н.
Знам ли, прави каквото сметнеш за добре.И представа си нямам какво да правиш.
mincheto
07-17-2010, 12:44
Живей за днеска ,защото утре може и да няма.... :)
да ви имам проблемите.. аз от работа и тренировки немога да се видя с никой.. :( :( :(
DqVoLsKoJeLaNiE
07-17-2010, 15:26
Според мен със срещите всеки ден е възможно любовта да се привърне в рутинното държане за ръце..., но ако се срещаш с него през ден за по 3-4 часа, ще има вълнение в срещите ви. На приятелите си кажи, че те ще си останат твоите любими същества и преди, и по време на, и след връзката ти и не смяташ, че има причина да се сърдят след като се виждате всеки ден. Можеш да пробваш от време на време гаджето и компанията да си направите общи срещи , за да се сближат приятелите ти с гаджето ти и да погледнат на него не като просто гадже на някой от компанията, а като на готин човек, с който от време на време може да се шматкат из града.
Колкото повече време му отделяш да се виждате толкова по-бързо ще си омръзнете или обратното?
*Не ми омръзва, а напротив. Сближава ни още повече. Сега сме далече един от друг и е ужасно, но разстоянието заздравява, мхм. И все пак - зависи от човека.
Ако се виждаш с него за 2-3 часа на ден, понякога по-малко, понякога повече това би ли било проблем?
*Не, защо да е проблем?
И също така редно ли е приятелите ти да се сърдят, че се виждаш с любимия си всеки ден, въпреки, че отделяш по приблизително 4 часа и за тях?
*Не е редно според мен.
Аз бих те посъветвал да прекарваш мах време с приятеля/ката, а ако си омръзнете скъсвате и готово. А това за приятелите - ако се сърдят че прекарваш мн време с приятеля/ката, значи или не са ти истински приятели или много здраво ревнуват. Абе и в двата случая не са "приятели за подръжание" :grin:
да ви имам проблемите.. аз от работа и тренировки немога да се видя с никой.. :( :( :(
Искрено съчувствам.
Да уточня,те се познават,мислят го за голям пич.
С него не мисля , че ще го има това омръзване заради честото виждане при положение , че всъщност не е толкова често.Последните дни почти никакво. ;/
Но това настрана..засега.
Казах си по-горе - реших вече какво да правя.В момента се опитвам да съм повече с приятелите , въпреки че по този начин го преебавам много яко него , защото не е длъжен да се вижда с мен когато аз кажа , че мога , но това също настрана засега.Идеята ми беше , че сега той ми е хем най-добър приятел хем..*гадната дума* гадже и ИМАМ ЖЕЛАНИЕ да си го виждам понякога за повечко.
Та , ще видим как ще потръгнат нещата.
Благодаря на всички за съветите. (:
Който има желание може да развива темата по подобен начин на Naive. :]