Влез

View Full Version : моят начин да изглеждам добре :P

polinkata
07-17-2010, 10:45
здравейте ! да започнем с представянето - момиче съм висока съм 163 см и тежа 47 кг. За два месеца свалих 10 кг и искам да споделя с вас моите методи :) :) :)
За тези два месеца физическите ми на товарвания се разделиха на 3 етапа . I етап - всяка сутрин правих по 100 коремни и 100 клякания с тежести.Разбира се постегнх се , но проблема бяха подкожните мазнини.
II етап - всяка сутрин PUMP IT UP (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) събота и неделя почивка но през седмицата ако съм пропуснала събота или неделя наваксвам. III етап - 2 седмици на фитнес. Програмата ми беше - сутрин упражненията от всеки етап , след като се наобядвам правя 10 упражненияза стегнат корем (vbox) и след вечеря пак 10 упр. за стегнат корем. 4 пъти в седмицата ходех на тренировки по волейбол. Моят съвет е постепенно да се натоварвате , защото ако започнете веднага силно натоварване няма да можете да издържите. Във фитнеса упражненията ми са : първо - или пътека на скорост 6 - 6.5 за 40 мин или кростренажор 10 мин първоначално 140 скорост а пък по нататък 160 скорост.След това ръце рамене серии 3 х 12 (по ваши възмовности или избор). После крака 3 х 20 (по ваши възмовности или избор) и накрая корем 3 х 15(по ваши възмовности или избор). За всяка област която тренирате по 3 уреда. За мен фитнеса беше за каквото е останало от мазнините и за мускули. А за pump it up правете го цялото без почивки(наистина действа.вярвайте ми. от zamunda) .
ХРАНАТА : разбира се не се яде пърженно , тестено , мазно , сладко и junk food. Но не спирайте изведнъж всичката храна.Всичко постепенно. Първо откажете макдоналдс кфс след това намалявайте порциите (по малко храна да се приема) и накрая ги спирате ! Най важното е да ядете по 5 - 6 пъти на ден . МОят хранителен режим беше: закуска(не по късно от 8 ако сте се оспали я пропускате) едно твърдо сварено яйце със зеленчук по избор . В интервала от 9 до 10 по един плод пак по избор но най добре е грейпфрут портокал ябълка или киви(избягвайте банани). За обяд 100 гр пилешко телешко или някаква супичка .В интервала15:30 - 16:30 ябълка или там някакъв друг плод под ръка (не трябва да се пропуска аз си копувах от училище ябълка и си я ядох няма нищо срамно !). И за вечеря САМО салата със зехтин а не с олио ако нямате зехтин по добре не слагайте нищо. Избягвайте много сол и този хранителен режим се спазва задължително от II етап! ами това е дано съм помогнала ако има въпроси питайте
:) :) :P

vagarious
07-17-2010, 11:02
И ние квоо !?

britzy
07-17-2010, 11:04
attention whore alert :lol: :lol:

dimeto007
07-17-2010, 11:43
Според мен момичето ни предлага нейният начин да изглеждаме добре. И... все пак благодаря,но аз понеже съм от мързеливите няма да го опитам :-D твоят начин. Предпочитам да си лежа на леглото

Stellsy
07-17-2010, 14:02
Леле.. доста натоварване. Аз лично не бих издържала. Ти изобщо излизала ли си навън :D сутрин, следобед, вечер .. леле токлова упражнения..

katericArofl
07-17-2010, 14:10
И след тази импровизирана диета с какво се храниш и какво спортуваш !? Защото все си мисля, че ако не запазиш натоварването ще си ги върнеш обратно. Поздравления за волята. :D

KumchoValcho
07-17-2010, 14:11
Омг

Има момичета, които искат да отслабват и просто момичето е споделило как е отслабнало, за да може и друго момиче да следва нейната "програма" ако има желание.

Та иначе поздравления за упоритостта и волята! Похвално е според мен. 8-)

Luscious_Heart
07-17-2010, 15:04
И ние квоо !?
оф ебахти хората в тоя форум честно :-o
браво, полинка, но имам една забележка - не яжте ИЦА секи ден. :grin:

Callisto
07-17-2010, 16:25
Прекалено много натоварване за човек като мен. :D
Аз тежа 40кг (на 17 години съм) и си потдържам тези килограми като ям каквото си искам без ограничения, карам за забавление 3/4 пъти в седмицата вечер кънки по 2/3 часа и всеки ден редовен секс. :D

polinkata
07-17-2010, 16:53
мерси за коментарите . първо аз съм споделила с вас и тези които се чудят квооо.. ето какво. ами тези упражнения главно ми отнемат по 1:30 всяка сутрин и по 10 мин след всяко ядене останалите 22 часа и 20 мин са ми свободни но си е струвало :grin: :grin: :)

betibarclay
07-17-2010, 16:54
attention whore alert :lol: :lol:
:razz: правилно \:D/

rozovka
07-17-2010, 18:50
И ние квоо !?
:D :) :)

hgfh
07-17-2010, 19:01
^Браво,подравления не всеки би издържал !
А на Вас все не Ви изнася !!!Момичето споделя ,а на среща и се правите на много обортни..

NoShTnO_iZkUsHeNiE
07-17-2010, 19:26
Според мен,евала на мацката,а за да не се правят по 1000 теми за това как да се отслабва как да се свалят килограми,може да споделите и вие вашият начин за красива фигура :)

PinkFloydSound
07-18-2010, 15:16
Първо, супер шибан режим на хранене. Яйца НЕ се ядат всеки ден, а и закуската е задължителна. Дори и да си станал след 8 (омг). Храната е твърде малко спрямо физическото натоварване, което извършваш, а и като цяло е доста оскъдна. Да не си мислиш, че цял живот ще караш така и ще си запазиш тези килограми? Емии.. не. Второ, прекаляваш ДОСТА с натоварването. Ще съжаляваш след години..
Не говоря ей така, наизуст, ами споделям от личен опит. До преди няколко месеца ядях адски малко, само здравословни неща, изчезна ми цикълът, правех там някакви упражнения. Отслабването беше на лице (приличах на скелет). И издържах 4 месеца така. Преди да почна този режим, бях 57, станах 50 при ръст 171-2. Като я спрях, станах почти 60 кг и сега се моля да съм си пак 57 кг... При теб със сигурност ще има връщане на килограмите, че и допълнителни отгоре, като спреш. (;

WaterLilly
07-18-2010, 15:21
Ти хубаво споделяш, ама поне да не беше писала крайно нездравословни неща - че може да пропускаш закуска, да правиш упражнения веднага след като ядеш и другите неща, които преди мен споменаха.

polinkata
07-18-2010, 19:12
аз казвам какво съм правила който иска каквото иска може да си избере да си прави от това. :-o :-o