Влез

View Full Version : Оформяне на тялото, упражнения ..

xrusinka
07-17-2010, 17:52
Здравейте искам да ви попитам, с какви точно упражнения и по колко на ден мога да си оформя корема, че да имам плочки .. :D За коремните преси знам, но по колко трябва да правя на ден за постигане на желания ефект и по едно и също време ли трябва да ги правя :? .. А и да за тичането в парка точно какво оформя то?

LipSy
07-17-2010, 18:42
Коремните преси са много добър вариант :) :grin: :) (от личен опит го казвам). Аз ги правя сутринта до отворен прозорец, хем за да дишам свеж въздух докато правя упражненията и хем така ми е по-приятно! Правя по около 3 серии и всака е със по 75 коремни преси. Обаче говоря за истински коремни преси! Правя около 5 минути пауза между всяка серия. Е, аз лично нямам плочки :-D , защото просто не ми харесва как седят на тялото на едно момиче. Мерките ми са:
- 1,60 висока;
- 44 кг;
- 14 години.
Бягането спомага да се свалят килограмите. Ако бягаш много корема ти пак може да се стегне по някакъв начин, защото все пак мускулите се напрягат. :)
Надявам се да съм помогнала с нещо! :) :-) :)

UrbanLegend
07-17-2010, 19:57
всякакви коремни пресио-обикновени,гръдни и изобщо мсяка разновидност ще ти поможгне.Не се претоварай само.Търси в нета има много хубави клипчета с упражнения.

girl91
07-17-2010, 20:32
Преди време се рових из форумоите и намерих това клипче:
http://vbox7.com/play:2798047c