PDA

View Full Version : Боли ме ..

gabby1995
07-17-2010, 23:15
Здравейте , искам да споделя нещо с вас . Чуствам се ужасно ;( . Наскоро бях влюбена в едно момче . И той беше влюбен в мен . Но нещата не потръгнаха . Както и да е . Писахме си по скайп секи божи ден аз неможех да издържа и ден без да си пиша с него нито пък той . Писали сме си с часове . Но един ден нещо се скарахме . Не беше кой знае какво . На същата вечер една от най-добрите ми приятелки и още две момичета правеха купон у тях (при момчето за което ви говоря) . На следващия ден разбрах , че най - добрата ми приятелка се е целувала с него . Аз неможах да му кажа нищо , защото все пак не съм му никаква да му казвам с кой да се целува и с кой не . Но ми беше адски гадно . Все пак това беше най - добрата ми приятелка , а и тя знаеше че изпитвам някакви чуства към него . Вчера когато бях на плаж и той беше там . Първоначално си мислех че още ми се сърди , но когато му обърнах внимание и започнахме да се закачаме (на майтап) , да се хвърляме в водата . Но когато ме вдигна да ме хвърли в водата ми беше много хубаво как ме беше притиснал до себе си . Мисля , че и той не искаше да ме пуска защото постоянно го правеше . Прегръщаше ме и т.н. :) :) .. Но ми е много много много много гадно да ги гледам двамата с ''най-добрата ми приятелка '' слагам го в кавички защото такъв човек едва ли може да се нарече приятел . :( :( ;( .. Всеки ден ги виждам заедно , как се прегръщат и целуват и се чудя дали той още си мисли за мен . Защото до скоро време ми говореше че ме обича и иска да сме заедно и много се интересуваше от мнението ми .. ;( .. Не очаквам да ми дадете някакав савет , може и да ми помогнете по някакав начин ако имате решение на проблема . А аз просто исках да поделя мъката си .. ;( ..

Благодаря за отделеното време .. :-) :-) :-)

xxxxxx
07-17-2010, 23:34
Едва ли искаш да чуеш точно това,но аз ще ти го кажа

Нито приятелката ти е приятелка,нито той има нещо към теб.Ако тя ти беше приятелка нямаше да постъпи така,а ако той се интересуваше от теб нямаше да постъпи така....знам,че не искаш да го повярваш,но на мен ми се е случвало и знам за какво иде реч :)

gabby1995
07-17-2010, 23:36
Ами незмам дали има чуства към мен но аз имам към него . И незнам да продължавам или да се откажа от него . ? :(

xxxxxx
07-17-2010, 23:42
Ами незмам дали има чуства към мен но аз имам към него . И незнам да продължавам или да се откажа от него . ? :(Ако питаш мен се откажи,защото колкото повече продължаваш толкова повече се влюбваш и след време,ако не излезе нищо ще ти е много по-трудно и ще страдаш много повече....А и нещо повече-щом е направил това нищо чудно и дори да излезе нещо м/у вас след първите няколко седмици,когато излезете от "розовия филм" отново да направи нещо,а тогава повярвай ми ще боли много повече :)

GregoryHouse
07-18-2010, 01:48
Йебание да става му се иска ако питаш мен...пък с коя значение - 0

mincheto
07-18-2010, 04:52
Игнорирай ги и двамата.

mynichka
07-18-2010, 06:34
И това ако е приятелка.. и той пък ако има някакви чувства към теб нямаше в момента да е с "най- добрата ти приятелка"

Seattle
07-18-2010, 07:10
Така като гледам проблемът е само времмено замаскиран, но все още съществуващ. Така че, що не вземеш да го питаш той с теб ли с нея ли?(тва трябва да го потренираш малко пред огледалото щото трябва да го кажеш с увереност в себе си- спокоен тон, вдигната глава, и без сълзи ако ти каже каквото не искаш да чуеш) И да ти стане ясно кат бял ден кво е що е.
И таз твойта приятелка и тя иска лекуване, ама да знаеш от мизеруване много смисъл няма.

Nakadah
07-18-2010, 07:14
Не очаквам да ми дадете някакав савет , може и да ми помогнете по някакав начин ако имате решение на проблема .

Това изречение просто цепи!!!

НЕ, не си мисли за тебе...

viliana9
07-19-2010, 15:49
8) пфф поредния играч :x а за "приятелката" ти няма кво да кажа ........ :smt063

valdesbg
07-19-2010, 15:50
Йебание да става му се иска ако питаш мен...пък с коя значение - 0

I agree (:

vagarious
07-19-2010, 16:01
Здравейте , искам да споделя нещо с вас . Чуствам се ужасно ;( . Наскоро бях влюбена в едно момче . И той беше влюбен в мен . Но нещата не потръгнаха . Както и да е . Писахме си по скайп секи божи ден аз неможех да издържа и ден без да си пиша с него нито пък той . Писали сме си с часове . Но един ден нещо се скарахме . Не беше кой знае какво . На същата вечер една от най-добрите ми приятелки и още две момичета правеха купон у тях (при момчето за което ви говоря) . На следващия ден разбрах , че най - добрата ми приятелка се е целувала с него . Аз неможах да му кажа нищо , защото все пак не съм му никаква да му казвам с кой да се целува и с кой не . Но ми беше адски гадно . Все пак това беше най - добрата ми приятелка , а и тя знаеше че изпитвам някакви чуства към него . Вчера когато бях на плаж и той беше там . Първоначално си мислех че още ми се сърди , но когато му обърнах внимание и започнахме да се закачаме (на майтап) , да се хвърляме в водата . Но когато ме вдигна да ме хвърли в водата ми беше много хубаво как ме беше притиснал до себе си . Мисля , че и той не искаше да ме пуска защото постоянно го правеше . Прегръщаше ме и т.н. :) :) .. Но ми е много много много много гадно да ги гледам двамата с ''най-добрата ми приятелка '' слагам го в кавички защото такъв човек едва ли може да се нарече приятел . :( :( ;( .. Всеки ден ги виждам заедно , как се прегръщат и целуват и се чудя дали той още си мисли за мен . Защото до скоро време ми говореше че ме обича и иска да сме заедно и много се интересуваше от мнението ми .. ;( .. Не очаквам да ми дадете някакав савет , може и да ми помогнете по някакав начин ако имате решение на проблема . А аз просто исках да поделя мъката си .. ;( ..

Благодаря за отделеното време .. :-) :-) :-)

Егаси наивното момиче си.Че за какво да ти се сърди(нещо не разбрах от написаното) !?Много си се заблудила, относно тва момче. :-o Зарежи ги и толкова.Кво се вкарваш във филма. :lol:

Monstre
07-19-2010, 16:08
Ако ти прави кеф да му тичаш след задника и да се унижаваш, продължавай в същия дух. :?

Хем гледаш, че изобщо не го грее как се чувстваш (щом се прегръща и целува с другата), хем си мислиш, че те харесва. Мда... :?

F_CK_all_I_need_is_U
07-19-2010, 16:22
Знаеш ли кфо, що не и счупиш зъбите на тая твоя "приятелка" ? А пък на "момчето" му строши краката !

Абе, игнорирай ги тия тъпаци, да се ебат и да си гаджосват, как изобщо му говориш на тоя шибаняк и му даваш да те пипа след тфа :?

SorrowEyes
07-19-2010, 19:29
Разиграва ви и двете :?

WrongLife
07-19-2010, 19:58
Ами незмам дали има чуства към мен но аз имам към него . И незнам да продължавам или да се откажа от него . ? :(
Ами целуни го и ти