View Full Version : Били ли сте влюбени в най-добрия си приятел?
Въпроса е и за двата пола.
Другият ми въпрос е ,били ли сте влюбени в човек,който познавате от години,но не сте го забелязвали толкова много време до един момент.През цялото време,обаче вие сте знаели,че този човек винаги ви е обичал,но до сега никога не сте поглеждали на него по друг начин освен приятелски.В един момент си давате сметка,че сте търсили точно такъв човек през по-големия период от живота си и разбирате колко близо е бил до вас,а вие сте били слепи...
Какво стана с вашата връзка и колко време издържахте?Защо се разделихте?
mincheto
07-18-2010, 11:49
Не ми се е случвало и слава на Бога.
1.Не мога да кажа,че съм била влюбена в най-добрият ми приятел.Било е някакво харесване.Излезе пълен кретен и не това , което си мислех , че е.
2.Не съм попадала в такава ситуация.
Аз в момента ходя за 2ри път със най-добрия си приятел.Даже на 23ти правим година.Преди някъде 2 години пак ходихме,ама не толко сериозно...1 седмица. :D Тогава се разделихме заради една моя съученичка.Запозна ни една моя позната.Сега сме много щастили заедно.Дори ме попита дали съм мислила за деца... :)
MartyParty
07-18-2010, 12:18
Аз да се влюбя- не ,но обратното ми се случи скоро. Чувството може да се сравни с печене на бавен огън.
Второто- да. Виждали сме се в продължение на 6 месеца на репетиции ,помагали сме си ,разговаряли сме като приятели и аз се усетих ,че го харесвам чак вечерта ,когато всъщност играхме постановката.Осъзнах ,че винаги го е имало и може никога да не срещна друг човек като него ,но има и други фактори ,които правят цялата работа просто красива идея. За това сега се опитвам да не го мисля . :)
nespasqema
07-18-2010, 12:20
Бих... :)
В продължение на почти година бях влюбена в най - добрия ми приятел. Тогава той си имаше приятелка и аз, учудвах се от себе си, но реагирах винаги на проблемите му чисто приятелски, никога не съм му давала съвети за връзката му, които да ме облагодетелстват по някакъв начин. След година вече не издържах и му признах всичко, което съсипа приятелството ни. Чак сега, две години по - късно, пак поддържаме приятелски отношения, но много по - далечни.
Познаваме се от доста време и... ми (беш)е най-добър приятел. Той ме харесваше, но аз не гледах на него по такъв начин. В един момент се влюбих и мога да кажа, че е повече от прекрасно най-добрият ти приятел, да ти е гадже(гадна дума, мхм). :д
agapiseme
07-18-2010, 13:04
Да,бяхме влюбени и загубени.Но никога не сме били нещо повече от приятели.Аз го обичах и той знаеше,както и обратното,но имаше твърде много препятствия пред нас,за да се получи истинска връзка.
С времето нещата утихнаха и сега сме си страхотни приятели.А любовта ни завинаги ще остане чиста и споделена :)
СЕГАШНОТО МИ ГАДЖЕЕЕЕ!!! знаех,че ме харесва ама бях доста,прекалено,твърде тъпа ,за да осъзная,е по-добър от него няма едва ли и да има!! 9 месеца сме заедно не виждам признаци за раздяла още :smt007 =P~ :smt008 :smt003
XTREMEFREERIDE
07-18-2010, 14:57
Никога не съм гледала на най-добрият ми приятел по този начин и не мога да гледам на него като на нещо по-различно от приятел. И добре, че е така, та сме си запазили отношенията 15та година вече.
Във втората ситуация също не съм изпадала.
Ами.. той беше гадже на най-добрата ми пирятелка.Бяхме заедтно на всякъде и страшно много се забавлявахме (само двамата, защото нея я пускаха рядко). Имах някакви исимпатии, НО не позволих дасеслучи нищо повече смисъл наситина се държахме чисто пирятелски :)
postmortem
07-18-2010, 17:24
Не, случвало ми се е само да си падам само по обикновенните ми приятелки :lol:
LoveRetroMusic
07-18-2010, 17:30
Да, но беше отдавна и се радвам, че нищо не стана, защото
ми казаха, че и той е бил влюбен в мен. Едва ли щяхме да сме приятели
сега, ако беше станало нещо -,-
GossipGirl89
07-18-2010, 17:57
Не ми се е случвало някой да изпитва чувства към мен с години, но да не съм го отразявала, но ми се е случвало да се влюбя в най-добрия си пирятел. С него не се познавахме от години, а за няколко весеца се сприятелихме доста и си станахме много близки. С течение на времето си пролича, че и двамата изпитваме нещо повече от приятелски чувства и така нещата се получиха. След това имахме връзка от близо 2 години, но накрая се разделихме, защото си бяхме омръзнали общо взето - връзката ни се изчерпа. Продължихме да поддържаме много добри приятелски отношения, но това беше до време. В момента дори не си говорим, но и двамата знаем, че каквото и да стане можем да разчитаме един на друг :)
Не се влюбвам в приятелите си. Чувствам ги като братя и никога не съм поглеждала на тях като нещо повече. Дори мисълта не ми харесва.
UrbanLegend
07-18-2010, 18:24
Не ми се е случвало.Просот не мога да си помисля евентуалната ситуация да се мляскам с човек,на когото споделям абсолютно всичко 8-) Глупаво може би,но просто не мога.
DqVoLsKoJeLaNiE
07-18-2010, 18:53
На мен ми се е случвало обратното...и е просто непоносимо да видиш как някой, с който си споделяля всичко допреди години, сега се държи като идиот.... :o :?
brutaLxxbunny
07-18-2010, 19:01
Не,но той ме харесваше като бяхме на 4-5 :lol: :lol:
Не,сериозно,никога не съм се влюбвала в най-добрият си приятел.И никога няма.Абсурдно е за мен :?
Wednesday666
07-18-2010, 19:24
Имала съм подобен случай :) Харесвах най-добрия си приятел, той искаше да бъде с мен, но аз не исках да загубя приятелството ни заради една връзка, от която може и нищп да не излезе :) И сега отново сме близки :)
mugsinka
07-18-2010, 19:26
не нямала сам такава връзкаа.. сега с приятеля ми се познаваме от 3 години ама ходим от 4 месеца.. може да се каже че е нещо подобно но не същото :) ама иначе най-добрия ми пр ме харесваше ама говорих с негоо и оттогава се отчуждихме за жалостт :(
s0b1esk1ty
07-18-2010, 19:28
Всъщност най-добрия ми приятел е момиче (аз съм момче) и е от Холандия,и аз си я харесвам от много отдавна,просто сме мн далече,и аз поне си имам приятелка :-)