View Full Version : Не се разбирам с баща ми :(
PoRcHeTaTa1
07-18-2010, 16:53
Постояно се караме... никога не можем да се разберем... аз работа цяла седмица и понеже събота и неделя почивам утидох на басеи с приятели и гаджето ми ... за което тои много се ядоса че не съм останала в нас да чистя и да готвя и ме изгони от нас което не ми се случва за първи път.Какво да правя вече незнам .Даите ми някакв съвет моля Ви !!!!
Според мен трябва да поговориш с него на спокойствие.Обясни му,че цял седмица си на работа и искаш малко да разпуснеш с приятлеи в събота и неделя.Тогава само имаш свободно време и искаш да се видиш с тях.А му обещай,че след като се видите ще изпълниш домашните си задължения. :)
MissChocolate
07-18-2010, 17:04
На колко години си?
И той пък да не би да няма ръце? Не може ли да ти помогне малко? Не вижда ли,че ти е тежко?
Поговори си сериозно с него и се опитай да запазиш добрия тон.
Хвани го в подходяш момент и поговорете.И му предложи да си разделите наравно задълженията. :) Например той да готви през седмицата,а ти да чистиш :)
mincheto
07-18-2010, 18:15
Поговори с негo,когато е в добро настроение.
DinViesel
07-18-2010, 19:01
намери му гадже
PoRcHeTaTa1
07-18-2010, 21:45
Aз съм на 19 години и живея само с баща ми . Работя в една пицария цяла седмица от сутрин до вечер защото тои е безработен и гледам да искарам повече пари за да платя сметките.И в събота бях почивка и исках да си почина защото наистина бях капнала и излязахо с прятели а тои ми се развика че било краино време да се орентирам и че трябва да седя вкащи и да чистя и да готвя.Не издаржам вече постояно да съм на работа и когато почивам да чистя и да готвя...а тои нищо не прави само седи ... в нищо не ми помага.Опитах се много пати да говоря с него и да му обясня как са нещата но тои даже не иска да ме излуша и пак се почва със скандалите.... :( :( :( :(