Влез

View Full Version : Идея как да постъпя ???

LESTAD
07-18-2010, 20:36
ааа за първи път пиша тема така че първоначално : извинявам се за допуснатите правописни или други грешки :)
Та ... влюбих се в едно момиче, красиво, възпитано, красиво и ... от доста време се познавам с нея. Преди около седмица и казах, че съм влюбен в нея ... тя каза че ме чувства като брат и че все едно ще стане гадже с брат си. На мен ми стана някво тъпо, но все пак мина по най добрия възможен начин. Та въпросът ми е такъв сега какво да правя защото ... някакси постоянно мисля за нея ;( ... моля за всякакъв възможен съвет :)

SummerRain
07-18-2010, 20:40
Ами това е било тактичен начин да ти покаже, че няма да се получи нищо между вас. Не мисля, че може да направиш нещо повече.

Housemusikk
07-18-2010, 20:42
Честно казано незнам .Не съм попадал в подобна ситуация ......... Според мен нищо няма да излезе , но можеш да направиш един последен опит . Филмирай я , че ако тръгнете ще ви е по-добре и я целуни , ако се друпне си избиии тая идея от главата.Препоръчително е седмица две да излизаш с други компании да ти отмине малко .

Callisto
07-18-2010, 20:51
Аз съм ходила с 3ма от най-добрите си приятели. Всички съм ги чувствала като братя. С най-най-добрият ми приятел се разделихме след месец. НЕ се разделихме, понеже сме секарали или не сме се обичали, а понеже осъзнахме всъщност колко много се обичаме и, че не искаме някога да се скараме за нещо и да си развалим приятелството. С другите двама съм била по 6 и 8 месеца. Не съжалявам, че съм била с който и да е от тях. Те за мен са били и са най-близките ми хора и, въпреки че вече сме скъсали все още са такива за мен. Може би тя наистина не иска да те загуби като приятел. Покажи и, че даже и нещата да се провалят тя няма да те загуби като приятел.

LESTAD
07-18-2010, 21:36
ами мерси за саветите ще ги пробвам :), но моля и за още ако тези не проработят и все пак мерси много :)

justadrenaliNe
07-19-2010, 10:59
Отблъснала те е по начин, по който няма да си развалите отношенията. Явно сега някой друг и е в главата и може би иска да е с него. Останете си приятели, бъди винаги до нея, помагай и с трудностите и след време ако е писано, ще бъдете заедно. Ще усети колко много ти пука за нея как се раздаваш и може би нещата ще станат.

Успех :)

dimitar_ak
07-19-2010, 11:10
На стълбата на приятелите си. Загубена кауза

nerazbranoZLO
07-19-2010, 14:12
тФа Май е за "Любов", не за "Секс"...

LO6IQ
07-19-2010, 14:15
На стълбата на приятелите си. Загубена кауза

mincheto
07-19-2010, 14:28
Еми пич явно нямаш шанс с нея.Намери си друга.