Влез

View Full Version : моята история..

s0s3xy
07-18-2010, 22:50
Здравейте. Пиша тук, защото искам да споделя историята си, не задължавам никой да я чете, така че моля без спам.

Всичко започна преди повече от половин година. Едно момче(да го наречем А) си падаше по мен, но аз по него-не
и му го показвах (абе общо взето той постоянно ми пишеше в скайп и ме караше да ходим на кафе, но аз отказвах и тн.), но
си харесах друго момче(Б),което всъщност се оказа добър приятел на А. С Б се срещнахме в един танцов състав, където ходя,
а той се записа и след това се запознахме(като аз отидох при него,за да се запознаем), но това момче Б се държеше
ужасно студено с мен, в скайп някакви глупави режещи отговори,като се срещнехме на улицата се правеше, че не ме познава,
дори и да му кажех здр, той не отговаряше..общо взето се държеше доста гадно.Аз си мислех,че А не знае за Б и обратно,
но един ден А ми каза "оо ти си писала на Б", след което ме поизлъга за някои неща, но това са подробности. Та след няколко
месеца чатене просто като приятели и ежедневно виждане в училище на "здравей-здрасти", започнах да се държа по-мило
с А (ясно му беше че не го харесвам), защото бях осъзнала колко гадно съм се държала и съм го рязала толкова много и ми беше
станало гузно (а една обща позната беше говорила с него и какво станало на въпрос за мене и той казал, че вече му е минал мерака).Б си продължаваше да се държи ужасно. Последните 1-2 месеца А също започна да се държи така.. Аз си казах "защо се тормозя тук, пък на тях не им пука" и реших да не се занимавам повече , просто ми беше писнало от всичко.. И по ирония на съдбата на следващия ден една приятелка ми прати една хронология в скайп (щото иначе нямаше да й повярвам :D ), в която най-добрият приятел на Б (също е приятел и на А , но не толкова добър) беше и написал, че А говорел само за мене и след това беше писал, че не само той му говори за мене, но решил да замълчи.След това накарах моята приятелка да поразпита приятеля им още малко и той не каза направо кой е този разговорливия, но по това което каза се разбираше, че е Б(щях да си умра от щастие :D ). В момента и тримата са на някакъв лагер за една седмица, но аз реших, че след като не ми е безразличен от повече от половин година, и сега ми казват, че явно и аз на него не съм, няма да стоя с кръстени ръце и няколко дни след като се прибере от лагера ще му звънна да излезем, за да поговорим.
Забравих да уточня, че се предполага, че аз не зная за хронологиите. Също така съм добра приятелка с една братовчедка на Б,
с която доста се имат, та ще питам и нея дали и е казвал нещо по мой адрес и ако е казал и на нея нещо, просто му звъня да излизаме, за да си изясним нещата.. Общо взето това е, чувствам се страшно глупава..Та аз си мислех, че той едва ли не ме мрази, пък то каква била работата. И ми писна вече с всичко това и поради тази причина реших да го накарам да се видим и да си уточним всичко.
Също така да спомена, че другия месец ще ходим на един лагер с Б(и с други приятели естествено, но и той ще е там) и ако станат нещата,то послена лагера ще ми е много яко, но ако не станат ще бъде много неловко..но лагерът не е толкова важен, дори бих казала изобщо..
Просто харесвам Б от толкова време и сега щом разбрах, че той мен също, не мога да оставя нещата така. Но А е пречката...

Блгодаря на всички, които си направиха труда да прочетат "романа" ми :D :d .Извинявам се, ако има правописни грешки, също и за това А и Б, но
предпочитам да не им казвам имената. И понеже зная, че ще питате за годините - аз съм почти на 15, а те са с 2 години по-големи.
Исках просто да споделя. Ако някой има съвети може да драсне някой ред.
:-)

SorrowEyes
07-18-2010, 23:11
Ех, турски сериали пасти да ядат :-D ... kidding :)

Много добре се е получило, че си разбрала как стоят нещата, но имам чувството, че някой ще остане много разочарован накрая (например А). Хубаво е да послушаш чувствата си, но бъди внимателна с момчетата да не се извъртят срещу теб, след като са толкова близки, защото и този момент го има, особено след лагерa. Аз ти пожелавам успех и колкото повече инфо sъбереш толкова по-добре за теб ! И умната на този втория лагер :P :)

Blondityy
07-19-2010, 09:14
Това с двамата е много опасно според мен, можеш да загубиш и двамата(доколкото разбрах харесваш Б, а с А искаш да си фр, поправи ме, ако бъркам). Мисля, че трябва да поговориш с А, за да не стане нещо...

s0s3xy
07-19-2010, 11:09
Ами не мога да загубя и двамата, защото никакви не сме, че да ги губя..бих казала , че не сме дори и фр.
Както казах последно време и двамата ми се правят на недостъпни и се опитват да ме игнорират(Б беше така още от началото, но вече и А ззапочна).Аз мисля да говоря с Б.. Ако говоря с А..на него нз..какво трябва да му кажа..

mincheto
07-19-2010, 11:46
Еми да,най-добре ще е да му звъннеш и да излезете.Пък,ако не се съгласи заради А,настоявай,просто му обясни,че не харесваш приятелят му , a него.Бъди открита и действай без заобикалки. :)
Успех

BaffaLsc
07-19-2010, 12:12
Малко ми беше трудно да разбера какво искаш да кажеш ,защото това с А и Б е доста объркващо ,но както и да е..

PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 13:59
Ех, турски сериали пасти да ядат :-D ... kidding :)

Много добре се е получило, че си разбрала как стоят нещата, но имам чувството, че някой ще остане много разочарован накрая (например А). Хубаво е да послушаш чувствата си, но бъди внимателна с момчетата да не се извъртят срещу теб, след като са толкова близки, защото и този момент го има, особено след лагерa. Аз ти пожелавам успех и колкото повече инфо sъбереш толкова по-добре за теб ! И умната на този втория лагер :P :)

s0s3xy
07-19-2010, 18:28
Благодаря на всички за мненията. :)
Иначе днес говорих с братовчедката на Б и тя каза, че нищо не й е казвал..

DaemonBoy
07-19-2010, 19:15
Момчето "Б" явно не иска да има нещо повече с теб от познанство... относно "А", той иска нещо повече с теб, но ти не искаш... Реши сама, веднъж и толкова!

tuzaro
07-19-2010, 19:26
яко във филма си брат