Влез

View Full Version : Нима аз трябва да понасям чуждата вина??

Valento
07-18-2010, 23:08
Здравейте..преди 1 седмица се разделих с приятелката си защото така трябваше да стане.Ще се опитам да ви разкажа на крадко за какво става въпрос...

запознахме се в средата на март месец в един сайт за запознанства,всичко започна без никаква цел (да я свалям) , пишехме си просто ей така защото имахме много общи теми на разговор...когато си пишех с нея,някак си тя ме омайваше и ми беше хубаво в компанията и макар да бе тя и виртуална,с течение на време усещах че с нея все едно се познаваме от 10 години а не от 2 седмици...вярвах и за всяка една дума която тя казваше за себеси , че била сериозна..различна от другите ... че заради добротата си патела и била много наранявана от предишните и връзки,опитвах се по всевъзможни начини да я убедя че и тя ще срещне момчето което ще я накара да си промени мисленето...абе просто я омайхвах ... един ден тя пожела да се видиме защото била много любопитна какъв съм на живо...както и да е , видяхме се разходихме се приказвахме си смяхме се както и по скайп....след срщата около 10 дни не ме търсеше и аз не я търсех,мислех си че не ме е хареса и не искаш просто да досаждам...след това тя ми се обажда и започна да ми се извинява че не искала да става така да изчезва след като сме се видяли но просто нямало как да ми каже че имала проблем с родителите си и те са и забранили да сяда на пц-то дори телефона са и взели,както и да е проявих разбиране , на всеки може да се случи (нищо че е на 19 години) след тази случка пак се видяхме и си поговорихме , споделихме си че испитваме чувства един към друг и ако и двамата мислим че може да има връзка по между ни , няма лошо да опитаме,както и да е , тръгнахме .. всичко беше да не кажа голяма дума "перфектно" което малко ме учудваше .... разбирахме се много добре и просто нямаше спор за нещо ... задоволяваше се с всичко ... не ми се оплакваше че се виждаме рядко ... (1 - 2 до 3 пъти в седмицата,за мен това е нормално иначе ще си доскучаем).... иии до тук добре,след абитуриентския ни бал тя някак си се промени,започна все по-рядко да ми звъни...в повечето случаи аз и се обаждах...като и пишех в скайп тя ми казваше че в момента имала работа играела белот и щяла да ми пише след малко (това след малко винаги беше след 3 - 4 часа) нищо , търпях и си траех само да не се караме .... писнало ми е от разправии за дреболии...но вече усещах че някак си става все по-студена и че ме отбягва.Когато бяхме в тях един ден я помолих да седне до мен да поговорим,и я попитах директно дали има някакъв проблем,дали нещо я притеснява и ако има да ми сподели все пак за това сме заедно да си споделяме и да си помагаме с каквото можем,и тя като ми се развика че не трябва да си пъхам носа кадето не ми е работа , че трябвало да гледам себе си,а не другите .... и аз и се извиних казах и че нищо няма да я питам повече и тя ми каза да си ходя...тръгнах си и тя ме помоли да не и се обаждам няколко дни била объркана и искала да размисли .... оставих я,тя така пожела...изчаках да видя кога ще ми се обади.Минаха около 3 4 дни и тя ми се обади че искала да се видим и да поговорим , уговорихме се и съвсем спокойно и без да се притеснява ми заяви че искала да се разделим защото и писнало да я държа под контрол (което не е така) и да и държа сметка за всичко (което пак не е така) и аз и казах че съм съгласен защото и аз виждам че нещата не са така както трябва и тя се разплака,заяви ми че не съм държал на нея и на връзката ни и аз и казах че не мога само аз да правя всичко за да сме добре и да не се караме , трябва и тя да се постарае ...след няколко дни сестра и ми пише че тя се е събрала с бившия,стана ми ясно че за това време през което бяхме заедно (3 месеца) не е държала изобщо на мен..била е с мен просто ей така да и минава времето и да се води че има някой до нея....

причната да пиша тази тема е , защо когато човек иска да е щастлив с някого...и този/тази нокого/някоя да я прави щастлив/а , да се обичат,не се случва...появява се някой си / някоя си от миналото и обърква цялата работа разделя хората без да му пука че са се старали да запазят връзката си .... нима аз трябва да плащам чужди сметки от миналото че някой си го е засърбяло к*ра и си прави каквото си иска...нима аз нямам право да обичам и да съм обичан...живота е несправедлив макар и че го знаете от личен опит може би , но..искам да съм щастлив без да съм нараняван.До сега не съм изневерявал физически,психически,мисле но .... както иксате го наречете...не мисля и да го правя...след тази постъпка има много наранени,а аз и вие знаете каква е болката от нея ....

БЛАГОДАРЯ ВИ че ме излушахте...исках просто да споделя с вас приятели !Приятна вечер ви желая и дано не изпадате в такава ситуация като моята !

iveetyy
07-19-2010, 07:30
Съчувствам ти.Представям си просто какво ти е..
Момичето изобщо не е било това , за което се е представяло.И на мен ми е много лесно да разправям тва и онова на някого , но всъщност да няма нищо общо с my real identity.Както ти каза просто е искала да се води , че е с някого.Или пък от друга страна погледнато се е опитвала да забрави бившия си с теб.Ако е така не е положила достатъчно усилия.
Просто продължи напред и съм сигурна , че рано или късно ще срещнеш някое мило , умно , истинско момиче , което да те обича точно така както ти него. :]

umri
07-19-2010, 07:40
За пореден път се доказва тезата ми за жените и живота изобщо.

iveetyy
07-19-2010, 07:42
^Защо общ знаменател ?

Monstre
07-19-2010, 07:42
Разбирам те, и на мен се е случвало, само че нашата "връзка" продължи само месец. И въпреки това се чувствах използвана от всякъде.
За съжаление се случват такива работи. Кофти е да знаеш, че си бил изигран, че нещата, които са ти били представяни по един начин, всъщност са били съвсем различни.
Въпреки това съм убедена, че по-късно ще срещнеш някое по-добро момиче, което да не те мами. Горе главата и успех!

bratignat
07-19-2010, 07:45
Здравей,
един приятел имаше подобна връзка - не се виждаха с приятелката си повече от веднъж седмично, а и тя не казваше почти нищо за себе си. Първите два месеца бяха ок, после тя почна да го мотае за какво ли не, да му се сърди без причини или за абсолютни глупости с една дума той тичаше по нея, но нищо добро не се получи. Оказа се че тя има още двама приятели, като никой не знае за другите....

С две думи - попаднал си на голямо леке, но не се сдухвай, а бъди внимателен занапред.

Blondityy
07-19-2010, 08:24
Здравей,
един приятел имаше подобна връзка - не се виждаха с приятелката си повече от веднъж седмично, а и тя не казваше почти нищо за себе си. Първите два месеца бяха ок, после тя почна да го мотае за какво ли не, да му се сърди без причини или за абсолютни глупости с една дума той тичаше по нея, но нищо добро не се получи. Оказа се че тя има още двама приятели, като никой не знае за другите....

С две думи - попаднал си на голямо леке, но не се сдухвай, а бъди внимателен занапред.
Боже Господи... Е, това вече е прекалено... :(

mArMaLaDkA
07-19-2010, 08:32
АХахахахаха, на тая или й е бая лабилно психическото състояние, или е взела прекалено присърце идеята да се прави на недостъпна(да не ти се обажда, да ти отговаря едносрично, чакайки ти да свършиш цялата работа и да й четеш мислите).

Бившият й не е виновен, че тя е глупава и не знае какво иска. Метнал е въдицата - хванала се е. Можеш само да се радваш, че това нещо няма да присъства повече в живота ти. :)

И да, нормалните момичета не щъкат в сайтове за запознанства.

GossipGirl89
07-19-2010, 09:26
Виж сега. Разбирам те напълно - всички сме изпитвали тая болка, за която говориш, но недей да обвиняваш бившия й. Не мисля че той е виновен в случая, а самото момиче. Както казаха - пусна й е въдицата и тя се е хванала. Вината си е в нея. След като е била с теб кой я е карал два се държи така и да се връща при него? Заблудена девойка дето си е повярвала прекалено много... Държала се е тъпо с теб и аз даже ти се чудя как си остоял да не я нахраниш и зарежеш... С мен ако някой се отнася така още на втория ден ще съм го разкарала... Нито те е търсела, нито ти е споделя, а за капак на всичко накрая те е и обвинила защо питаш... На такива кифли изобщо не се връзвай занапред. Първо опознавай по-добре момичето и тогава се обвързвайте. И когато видиш, че има някакъв порблем недей да си мълчиш, а веднага повдигай въпроса. Проблемите са, за да се решават, а не да се заобикалят с успокоението, че всичко ще се оправи от самосебе си.

Housemusikk
07-19-2010, 10:02
Тая те е направила на ташак торба бе брат :D . Я се вземи в ръце . От какво те боли ? От това , че няква се е гаврила с теб ? Че се е преструвала на друг човек ? Че е к*рва ? (отгоре на всичко и смотана ми се струва) Че е използвачка?
А сега ми дай логично обяснение ,защо ти е гадно за нея > ? Очевидно е пълен боклук (Всичко това са твои думи не мои , аз просто перефразирам в грозната истина) .
Маниполатори под път и над път . Споко с времето ще се научиш хич да не ти дреме .
Съвети за душевната ти болка никой неможе да ти даде ,затова ще ти спестя глупостите .
Единственото което лекува е времето .
Аз просто ти излагам фактите за да погледнеш от друга гледна точка с цел да намаля това време .
Успех. :P

Valento
07-19-2010, 11:38
Благодаря ви на всички за изказаното мнение,аз не съм се отчаял до такава степен че да не излизам от нас да съм в кофти настроение,а просто и се чудя на акъла как е могла толкова време да ме гледа в очите и да ме лъже по най-долния начин...много гадна постъпка,лично аз не мога да го направя това защото не съм такъв...винаги държа на връзката си,правя всичко за да е наред не правя мизерии...но тя явно е съчувствала на бившия и за разкаянието му (аз го мисля така не съм сигурен) и му е простила...нищо че го е хванала с нейна приятелка в леглото (нейни думи) но те си знаят,сигурен съм че скоро пак ще реве и ще ме потърси да и простя но няма как да стане ... защото щом го е направила един път,ще има и втори, трети ... и т.н ... още веднъж ви благодаря за изказаните мнения просто знаех че тук ще намеря разбиране! :) поздравявам ви! Лек и хубав ден :-)

dimitar_ak
07-19-2010, 11:48
Или не казваш цялата истина или тя просто е решила, че опита да сте заедно не се е получила и има по-подходящ до себе си. Според мен са и двете неща. Вероятно с нещо си и упражнил контрол, но сега не го споделяш тук

tanch3t093
07-19-2010, 11:50
АХахахахаха, на тая или й е бая лабилно психическото състояние, или е взела прекалено присърце идеята да се прави на недостъпна(да не ти се обажда, да ти отговаря едносрично, чакайки ти да свършиш цялата работа и да й четеш мислите).

Бившият й не е виновен, че тя е глупава и не знае какво иска. Метнал е въдицата - хванала се е. Можеш само да се радваш, че това нещо няма да присъства повече в живота ти. :)

И да, нормалните момичета не щъкат в сайтове за запознанства.
Напълно съм съгласна

Valento
07-19-2010, 12:05
Или не казваш цялата истина или тя просто е решила, че опита да сте заедно не се е получила и има по-подходящ до себе си. Според мен са и двете неща. Вероятно с нещо си и упражнил контрол, но сега не го споделяш тук

Ако си толкова компетентен,докажи го :) нищо не крия или недоизказвам !

dimitar_ak
07-19-2010, 12:10
На база какво да го докажа, като тук ми се представя само едната гледна точка?

Valento
07-19-2010, 12:23
На база какво да го докажа, като тук ми се представя само едната гледна точка?

За жалост няма как да ти представя и другата гледна точка :) Коментирай само тази която е представена СПАМЕР!

dimitar_ak
07-19-2010, 12:42
търпях и си траех само да не се караме .... писнало ми е от разправии за дреболии...

Значи все пак разправи е имало достатъчно.

и тя като ми се развика че не трябва да си пъхам носа кадето не ми е работа , че трябвало да гледам себе си,а не другите

Пак ли ще кажеш, че не си и упражнявал контрол?

искала да се разделим защото и писнало да я държа под контрол и да и държа сметка за всичко

Ето, че й е писнало.

заяви ми че не съм държал на нея и на връзката ни и аз и казах че не мога само аз да правя всичко за да сме добре и да не се караме , трябва и тя да се постарае ...

Ето и дозата егоизъм.

dimitar_ak
07-19-2010, 12:44
И да добавя, че не искам да те нападам. Опитвам се да ти покажа, че всеки конфликт има 2 страни. И не мога като всички тук да кажа, че ти си правия, а тя грешната.

Valento
07-19-2010, 13:18
Брато,за разправиите говоря общо , като цяло че не обичам да се карам ... и за това избягвах да се карам и с нея ... какъв контрол съм и налагал при положение че никога не съм се сърдел или правил стойки ако ми каже че излиза с приятелка а ние ще се видим примерно утре или други ден , напълно свободна си беше не съм се правел на "шеф" и за "пъхането на носа " просто исках да ми сподели ако има нещо, ако нещо я тормози , измъчва , притеснява да ми каже и да и помогна да го преодолее...явно не си чел целия ми пост ...!

dimitar_ak
07-19-2010, 13:22
Значи просто сте сбъркали с избора си.

ShtrudeL
07-19-2010, 13:29
Ти си добро човече. (май)

Valento
07-19-2010, 14:00
Значи просто сте сбъркали с избора си.

Да,сбъркахме и съжалявам за загубеното време...

Ти си добро човече. (май)

Благодаря,но няма как да го докажа с думи :)

FuckedUp
07-19-2010, 14:53
Ще се оправиш :), няма страшно.И аз много се дразня на такива постъпки..Аз бих се ядосал много, ако така сестра й ми напише, че е събрала с бившия..сигурно щях да изперкам :D:D

Valento
07-19-2010, 15:09
Ще се оправиш :), няма страшно.И аз много се дразня на такива постъпки..Аз бих се ядосал много, ако така сестра й ми напише, че е събрала с бившия..сигурно щях да изперкам :D:D

Щях да изперкам ако не подозирах че има нещо,а аз подозирах...попитах я дори ... тя каза че няма нищо и продължи да се държи така гадно ...