View Full Version : |към момичетата| Харесвате ли романтични момчета
maximus1993
07-19-2010, 01:23
Струва ми се че това напоследък не се цени, дори не се харесва..
Демоде ли е, твърде остаряло ? ..
FuckedUp
07-19-2010, 01:38
Момичетата в днешно време точно за това жаднеят :lol:
nefchi_bs
07-19-2010, 04:46
Да,много по-добре е от някой перверзен глупак да ти приказва само за секс...
gLypChenCee
07-19-2010, 04:51
Когато са романтични с мен се разтапяяям :oops: :lol: пък некой селяндур като почне с лафовете `сладурче ща скъсам` ми иде да му забия 1 шаамар :?
scanadal
07-19-2010, 05:57
Разбира се :)
Подобни момчета са на изчезване в днешно време.
anonymous708973
07-19-2010, 06:07
Отново залагам на златната среда. Не мога да съм с някого, който намира нещо красиво дори в плочките по паважа или иска да "се целуваме под звездите"... Прекалената романтичност не ми е по-вкуса.
Другата крайност е ясно защо не харесвам. :)
Харесвам романтиката , но тази в рамките на нормалното.
BaffaLsc
07-19-2010, 07:20
Когато са романтични с мен се разтапяяям :oops: :lol: пък некой селяндур като почне с лафовете `сладурче ща скъсам` ми иде да му забия 1 шаамар :?
:lol: :lol: :lol: :lol: сладурче вика ща скъсам :lol: :lol: :lol: :lol:
didi0804
07-19-2010, 07:34
Да,харесвам ги,но разбира се всичко да е в рамките на нормалното
Всички казват "да", но на практика е др..
mincheto
07-19-2010, 07:53
Твърдо НЕ.
bratignat
07-19-2010, 07:56
Всички момичета казват, че я харесват. Само, дето ако изглеждаш романтик шансовете ти да свалиш момиче силно спадат.
brutaLxxbunny
07-19-2010, 08:07
Да,но както казаха другите златната среда е най-важна.Иначе става прекалено ..
bratignat за съжаление до някъде е прав за повечето момичета.Не за всички,но ... Ние харесваме някак си груб отвън и мил отвътре :D
mincheto
07-19-2010, 08:13
bratignat за съжаление до някъде е прав за повечето момичета.Не за всички,но ... Ние харесваме някак си груб отвън и мил отвътре :D
^^ Аз обичам груб от всякъде и груб секс 8-)
BaffaLsc
07-19-2010, 09:33
Много повече отколкото някой идиот ,който се чуди как да ми барне гъза (с извинение)
Neopitom3na
07-19-2010, 10:09
Харесвам романтични, но не и лигави 8-)
DarkGirll
07-19-2010, 10:23
Housemusikk
07-19-2010, 10:29
Нкадах кефиш ме . На колко си? виждам , че си проумял доста истини .Нямаш мнение дет да не съвпада с моето .
DollDaggaBuzzBuzz
07-19-2010, 11:20
Ахам ;-)
Colouring
07-19-2010, 11:28
Да,харесвам.
tanch3t093
07-19-2010, 11:37
Обичам романтика в него само когато сме си двамата. Иначе между хора - предпочитам забавния :)
Не особено, но предпочитам романтичен пред груб.
SorrowEyes
07-19-2010, 11:49
Разбира се ! Та кое момоче не обича да чувства внимание и грижовност. Струва ми се, че в днешно се намират все по-малко такива момчета, за това се ценят повече от всякога. Аз лично ще съм много щастлива, ако си намеря момче, което може да изразява чувствата си с мили жестове . :)
Paramour
07-19-2010, 17:35
Мда... и аз тва щях да напиша :)
Да но не и много голям. :)
CookieMonster
07-19-2010, 19:54
амии... xD [i]
XTREMEFREERIDE
07-19-2010, 20:24
Как да кажа. Отговора ми е някъде по средата.
Да речем, че мразя лигавщините, когато са непрекъснато. Моето момче се държи малко по-дистанцирано, когато стане дума за романтика, но пък си напипва точните моменти и винаги, когато се постарае да бъде мил ме кара да се разтапям в ръцете му.
Все пак отговорих с "Да".
Я дефинирайте "романтичен"? Че да си запиша... :D :D
GossipGirl89
07-19-2010, 21:11
Ммм да, може да се каже, че обичам и романтиката, и романтичните момчета. Но все пак зависи колко романтични - прекалено лигавите и изтъркани работи не ги обичам много :)
Всички момичета казват, че я харесват. Само, дето ако изглеждаш романтик шансовете ти да свалиш момиче силно спадат.
Защото романтик не значи балък, нито сдухльо.
За да свалиш момиче преди всичко трябва да си загадъчен, а не да се разкриваш какъв си, независимо от кой тип момчета спадаш.
Момичето задължително трябва да го "помачкаш" психически или по някакъв начин тя да върви подир теб, а не ти подир нея, но това да е незабележимо, за да не се намеси гордостта на момичето и тя да спре да те харесва. Казвам го тва с "помакчването" в преносен смисъл, защото всяка ще писне, че това не е така. 8-) А то всъщност е така, но просто ф-четата не осъзнават, че доминацията им влияе притегателно.
Обожавам романтични момчета, но не кухи романтици, които се разкриват веднага или ми говорят за някви неща и изтъкват какви са. Щото повечето такива, които парадират с романтиката си, са пълни въздухари и смешници. Романтиката не са цветя, думи или пр., а отношение и сантименталност.
Бившият ми беше романтично момче, без да си губя респекта или да ми прилича на някакъв шибан глупак.
Просто при някои се получава.
Има си начин да "зарибиш" момиче, въпреки че си романтик. И изобщо защо написах "въпреки".. романтичността като качество не спира способността ти да си неустоим и желан. Просто трябва да знаеш как да действаш.
viqnkababyy
07-19-2010, 21:32
Да, разбира се.Жената цени нежността.
bilqnavod
07-19-2010, 21:37
Дааааа - искам само романтика, друго не приемам. Радвам се, че момчето до мен е точно такова. Просто ме кара да се чувствам като истинска жена.
MartyParty
07-19-2010, 21:44
Какво ли пък ще рече "прекалено романтичен" ? Може ли човек да е прекалено романтичен? Какво разбирате вие под романтика въобще ,че да и поставяте граници? :-o
За мен няма прекалено романтични жестове, щом всичко идва спонтанно и от сърцето. Не става въпрос за това да се стремят към даден разултат с момиче ,а да и покажат чувствата си както те самите ги усещат. Тогава се получава истинският момент, жестът който трогва.
Лигавите неща са си лигави и за тях си има време. Вие хем искате да ви гледа като писани яйца, хем да не ви досажда, хем да ви се нагажда към настроенията. Ако можеха и мислите да ви четат ,горките, най-добре.
melchetooo
07-20-2010, 00:50
Зависи.Естествено бих се заеадвала на една роза в подходящия момент...но постоянно ммм съмнявам се ...
MaLkaTa_LaDy
07-20-2010, 06:34
Не съм сигурна, че ще успея да го обясня. Повече искам да е див, некултивиран... Да мога да лудея с него. Но когато има повод един романтичен жест ми се струва изключително красиво. Колкото и банално да звучи например вана със свещи... В този смисъл харесвам романтични момчета - да не се даржът постоянно романтично, напротив - искам другата крайност [която за мен не значи груб], но отвреме навреме да има и романтична идейка в него.
ShtrudeL
07-20-2010, 09:27
Харесвам. Но не лигаво романтичните,които биха планували големите нощи с листа от рози,вечери и т.н. Това е супер досадно и плашещо. Не мога да обясня представата си за романтика,но е много по-красива от лигавите стихчета,подаръци и т.н.
DollDaggaBuzzBuzz
07-20-2010, 10:02
Обичам романтика в него само когато сме си двамата. Иначе между хора - предпочитам забавния :)
mee 2 ;)
ScionOfStorm
07-20-2010, 10:18
Мила както винаги даде доста точен и РЕАЛЕН отговор на ситуацията. Всичко се обяснява как предпочита романтични индивиди и т.н., обаче виждате с какво е пълен раздела и в това попадат един стабилен процент от писалите тук също.
Жените често искат нещо, което да им се дърпа и да е по-грубо (не в смисъл на да ти бие шамарите, лол), а не момче, което да демонстрира пряка зависимост от тях посредством сантименти и романтика.
Както винаги на думи и на реалност положението е различно (:
SolemnityOfDeath
07-20-2010, 10:19
^ Бях аз това, ама ме мързи като гъз да трия, да копвам и да поствам с тоя акаунт. 8-)
Edm0nDantes
07-21-2010, 19:35
не мога да разбера кой се опитват да излъжат тези жени.факт е че романтиката не се цени въпреки тези опити да се наложи обратното.
++
theexplorer
07-21-2010, 19:41
Естествено,всяко момиче би се зарадвало на червена роза,подарена без повод...Не искам приятелят ми да е пълен дръвник де..Аз лично обичам романтичните моменти,но не си падам по прекалените лиготии...
Да е романтичен,ама не много :D кък тъй бе?
Сякак излиза име ако си романтичен си пе*ал,ако си груб си селянин...
Брех къде е златната средаа?
+1 :) Мисля същото ! :-D
sladkotykate
07-21-2010, 19:51
да,харесвам романтичните момчета
Обичам романтиката и харесвам романтичните момчета, мхм.
StoooYo0
07-21-2010, 20:28
Да,съгласен съм! Един романтик има много по-малки шансове от някой от така наречените "селяндури".Бил съм и от двата типа и споделям мнение,изградено от опит.
bratignat
07-21-2010, 20:44
Защото романтик не значи балък, нито сдухльо.
За да свалиш момиче преди всичко трябва да си загадъчен, а не да се разкриваш какъв си, независимо от кой тип момчета спадаш.
Момичето задължително трябва да го "помачкаш" психически или по някакъв начин тя да върви подир теб, а не ти подир нея, но това да е незабележимо, за да не се намеси гордостта на момичето и тя да спре да те харесва. Казвам го тва с "помакчването" в преносен смисъл, защото всяка ще писне, че това не е така. 8-) А то всъщност е така, но просто ф-четата не осъзнават, че доминацията им влияе притегателно.
Обожавам романтични момчета, но не кухи романтици, които се разкриват веднага или ми говорят за някви неща и изтъкват какви са. Щото повечето такива, които парадират с романтиката си, са пълни въздухари и смешници. Романтиката не са цветя, думи или пр., а отношение и сантименталност.
Бившият ми беше романтично момче, без да си губя респекта или да ми прилича на някакъв шибан глупак.
Просто при някои се получава.
Има си начин да "зарибиш" момиче, въпреки че си романтик. И изобщо защо написах "въпреки".. романтичността като качество не спира способността ти да си неустоим и желан. Просто трябва да знаеш как да действаш.
Романтиката всъщност е това да признаеш, момичето за нещо повече от теб и да търсиш начини да я омилостивяваш. Буквално да тичаш след задникът й.
Това е най-вредното нещо, на което могат да те възпитат родителите и гарантира на такова момче, дълги, самотни нощи и живот, освен ако някоя обсебваща пиявица не го хареса. Което отново е ужас.
Кавалерството е единствената част от романтиката, която харесвам. За жалост то е предназначено само за точни момичета - за останалите изглеждаш като слабохарактерен идиот - да отвориш врата, да подадеш на някой изпусната вещ.
Та към всички момчета - ако някое момиче ви посъветва "бъди мил" - знам че звучи логично, но това ще ви доведе до крах.
За да бъдете успешни има два начина:
- Да се държиш, като прост селянин.
- Да си леко циничен - знай си "цената", живей си живота, а жените могат да бъдат приятно разнообразие, но не и цел на живота.
Тъй, като четете обаче съвети, т.е. нямате си изградена система за вас е първият начин "селския" :D ...по-скоро селяндурски, тъй, като в това да си от село няма нищо лошо или странно.
Романтиката може да си позволиш, след като отдавна си установил статутковото - ти си шефът и решаваш да я изненадаш с романтика - но не трябва да е правило. Защото тя ще иска още и още и когато дойде денят, в който не можеш вече да се надскочиш, тя ще е разочарована.
Следователно за успешна връзка трябва да си циничен, задник с лоши обноски, който от време на време прави мили жестове, за да затвърди тяхната изключителсност.
justonegirlwithonehope
07-21-2010, 20:49
Лично аз не съм голяма привърженичка на романтиката.Казвала съм го и в други теми.Характерът ми е някак друг.Харесвам малките жестове, които той прави за мен.Например закуска сутрин, как ме гушка, докато заспя и такива дребни нещица.Правят ме щастлива и един вид човекъ до мен показва любовта си, което ме радва ужасно много.Но романтика . . с риск да бъда опрекната за мен романтиката е някак лигава, просто не съм и симпатизирам.Ако е в рамките на нормалното и сравнително по-рядко, би ми било приятно, но иначе не.Предпочитам по-сериозни момчета.Не грубияни, но малко по-различни.
mArMaLaDkA
07-21-2010, 20:49
^ Толкова много манЯци са избрали да се държат като прости селяни, че вече направо считам за празник, когато някое момче/мъж вземе, че ми отвори вратата или ме пусне да вляза в някоя сграда преди него.
Assshley
07-21-2010, 20:52
Отново залагам на златната среда. Не мога да съм с някого, който намира нещо красиво дори в плочките по паважа или иска да "се целуваме под звездите"... Прекалената романтичност не ми е по-вкуса.
Романтиката всъщност е това да признаеш момичето за повече от теб и да търсиш начини да я омилостивяваш. Буквално да тичаш след задникът й.
Нищо общо.
Романтиката не е това. Това е поведението на лузъра. Различни неща са.
Никое човешко същество не може или не бива да е НАД теб - независимо от какъв пол сте и двамата. Ако го позволяваш, значи си с ниско себеуважение.
Хората не са създадени да са над теб. Връзките са взаимно уважение, взаимна обич. Поне истинските, които трудно се намират, а не подобията на такива, които заливат форума ни.
Романтика - за МЕН това не са цветята, не е някой да се пренебрегва грубо заради мен, не е някой да се омаловажава, не са и подаръците. Може да си пълния сухар и пак да ми подариш нещо - тва дали е романтично?
Романтичен за мен е всеки по-нежен от обикновеното младеж.. Просто по-сантиментален.
Жест, жест е романтиката, а не скъп подарък, нито унижение, което уж трябва да засвидетелства някакви чувства!
За да бъдете успешни има два начина:
- Да си леко циничен - знай си "цената"
Единствено това!
Да си селянин не върши работа, освен при много селските пръчки, а никой не търси такива, нали? Те са прекалено примитивни и явно очакват единствено секс, щом се примиряват със селяндурско "алфа" грубо поведение, което е белег единствено за ярко изразена сексуалност, но не и за чувственост.
Романтиката може да си позволиш, след като отдавна си установил статутковото - ти си шефът и решаваш да я изненадаш с романтика - но не трябва да е правило.
Тва дали е правило не е определящо, ако "си знаеш цената" и не позволяваш да те разиграват. Винаги момичето трябва да е на мястото си, иначе си позволява(ме) да упражнява(ме) неправомерен контрол, изразяващ се с унижение.
Хубаво е девойката да е на нокти, че при най-малкия курвенски номер ще изхвърчи от обятията ти. Това не значи обаче, че трябва задължително да й орежеш от романтиката. Според мен двете неща нямат връзка едно от друго.
Това с шефа много ми хареса, защото всяка 1ва среща е нещо като бойно поле. И не само срещите, а като цяло отношенията м/у хората. Играете фехтовка! Можеш да покажеш от самото начало, че няма да си мачкан и да си свалите картите на масата. Винаги 1вото впечатление е решаващо, за да не си разиграван мухльо. Така че, който може, нека покаже "кой е шефът" от самото начало с поведението си и с принципите си.
Подобни връзки (фехтовални 8-)) носят дори повече удовлетворение, защото де факто сте 50/50. Доволни сте от това, което получавате, и давате достатъчно, за да е доволна и девойката. Това са едни доста добри и хармонични отношения. Без надуване и без циркове.
Цаката е самите ВИЕ да не си причините циркове - да не се слагате сами в устата на вълка. Приемете, че е нормално като се сложиш в краката на някого, той да те овъргаля в калта и да те употреби, както и да те унижи. Не са ви момичетата виновни, че за вас не е естествено да поставяте картите още от самото начало и да заявите твърдо - "Аз няма да бъда клоун"
Естествено, че е най-добре тези неща да стават натурално и да няма напрежение м/у вас, защото в крайна сметка ако само мислите дали вие ще сте "отгоре" в една връзка, любовта се губи и само си играете на котка и мишка (я да видим кой на кого ще вземе страха)
От всичко мое написано наистина изглежда, че е трудно да си намериш подходяща половинка. И е.
Защото едно, че е пълно с джофри,
друго, че е пълно с мухльовци/лузъри (само си затрудняват сами положението)
Трето, че е пълно с хора, които имат единствено гордост и прекалено много се вживяват във "фехтовката".
пп.Хареса ми разсъждението за "точните момичета", които оценяват кавалерското поведение, а не се надуват. Наистина самалко! Много си прав, но да си кавалер не значи да си мухльо, пак. Окей да ми отваряш вратите, но не и с поведението си да показваш, че си готов да приемеш формата на чехъл с точния размер на моя крак.
Всичко е психология. Понякога поведението индикира единствено, че си готов да бъдеш "служещ", а не достоен равностоен партньор. Не зависи от кавалерството толкова. Може да нямаш джентълменски обноски и пак да показваш, че си готов да бъдеш плужек. Ти сам каза, че това е пагубно.
bratignat
07-21-2010, 22:22
Понеже съм бил и от двете страни на барикадата
Книгите, филмите, медията, родители, наичин на живот излъчват посланието - ако искаш да си добро момче - угаждай на момичетата. Опитвай се да им се харесаш и т.н. Естествено, че малко или много това се запечатва в нас момчетата.
След, което момичетата започват съответно гавра с тези "лузъри". Нещо, което виждаме и в друг контекст в училищата - когато някой е по-слаб или е имал проблем всички му се хвърлят. Закон на джунглата.
Ето защо на мен не ми допада да ритам слабаците - предпочитам да се боричкам, с някой, който има хъс. Това е виждане на всеки един човек и когато чуя, някой да се хвали, как върти друг на пръста си, колко загубен е и т.н., разбирам, че отсреща е някой, който не може да се самонадскочи.
За първата среща си абсолютно права, макар, че аз лично се доверявам на инстинкта ми. За да бъда честен рядко се правя на шефа. Още по-рядко на служещ. И двете са прекалено обвързващи, изместват центърът ти извън самия теб и ставаш зависим =>, че ти си винаги служещ. Същото се отнася и до заплахата да й биеш шута - не е спортсменско да държиш Дамоклиев меч над някоя главица. Ако стъпи накриво и то нарочно, просто пътищата се разделят.
П.П.
Много си права, че хората, не трябва да позволяват да ги правят на чехли, сандали и еспадрили :D.
Sunnnnnnnnny
07-21-2010, 22:28
обичам романтични момчета естествено .. :)
нооо да е в границите на нормалното .. смисъл да прави романтични жестове за да ми показва чувствата си .. жените обичат това :)
обачее понякога трябва и да е по .. как да кажа :(
абе да не е някой лигав :-D
все пак трябва да има и тръпка .. от време на време да се заяждаме :-D
И на мен най-много ми харесва " груб отвън , мил отвътре " В смисъл - да не личи , че е романтичен , но когато сме двамата да се държи добре и да ме кара да се чувствам добре . Момичетата , обичаме да мислим че сме специални . Искаме да вярваме , че той се държи по някакъв специален начин САМО с нас . Когато разберем , че се е държал по същия начин с някоя друга ни става много гадно ( например , като разберем , че дадено момче е говорило същите неща които говори на нас и на бившата си )
"Никоя жена не бива да чува никога ,че някога друга жена е била по-обичана от нея. "
Ето защо на мен не ми допада да ритам слабаците - предпочитам да се боричкам, с някой, който има хъс. Това е виждане на всеки един човек и когато чуя, някой да се хвали, как върти друг на пръста си, колко загубен е и т.н., разбирам, че отсреща е някой, който не може да се самонадскочи.
За първата среща си абсолютно права, макар, че аз лично се доверявам на инстинкта ми. За да бъда честен рядко се правя на шефа. Още по-рядко на служещ. И двете са прекалено обвързващи, изместват центърът ти извън самия теб и ставаш зависим =>, че ти си винаги служещ. Същото се отнася и до заплахата да й биеш шута - не е спортсменско да държиш Дамоклиев меч над някоя главица. Ако стъпи накриво и то нарочно, просто пътищата се разделят.
Е т'ва е!
Мисля че и аз го споменах за твърде голямото вживяване в това да си "шеф" - това само убива удоволствието.
"Да си шеф" го използвам като перифраза на това да бъдеш откровен, честен, директен и да не си мълчиш когато някоя постъпка те издразни. Да бъдеш критичен към поведението на мацката, а не само към твоето. Това автоматично те прави 'достоен' и на момичето му се иска по-малко да те върти на пръста си.
Тва не значи да се вживяваш и цялата ви връзка да е гоненица кой ще е "служещ" и кой ще е "шеф".
Дай Боже на всички ни такива връзки, в които подобни понятия липсват или не е нужно да се изяснява кой на кого.
Но преди всичко, уважението се печели! В този смисъл се борете да сте "шефове". А не заради идеята да "поробиш" някого и да го унижаваш.
И много евала за изречението със самонадскачането, много ми допадна. ;)
enjoyth3lif3
07-22-2010, 11:06
Не си падам много по романтиката ... :)
101001011
07-22-2010, 13:43
БАХХАХХАХАХАХХАХАХА
Я ПАК ЗАПОВЯДАЙ?
anonymous708973
07-22-2010, 14:29
Хубаво де... Плочките по улицата или паветата по паважа - наистина ли не ме разбра?
А за второто - исках да напиша "не ми е по-любима", изтрих "любима" и писах "вкуса" и тирето остана.
Ще се заяждаме ли за глупости? :)
101001011
07-22-2010, 14:47
разбрах, затва ми стана яко смешно
Не харесвам романтични, които ще ти подаряват цветя, ще ти пишат стихотворения и ще те канят на романтична вечеря със свещи и други глупости.
Не харесвам и такива, чиято любима дума е "ебаньее" и само за това им дреме.
Аз търся златната среда.
да защото не ,мойто слънце е романтичен и това му даде доста предимства :D :D
vesito13
07-22-2010, 15:10
Не харесвам романтични мъже. За сметка на това, ако 2-3 пъти в годината се сети да прояви малко романтика и да ми подари един букет/цвете, ще съм наистина щастлива. :)
Малко романтика да има в момчето ще е супер, ама не много :-)
ForzaFelipe
07-22-2010, 19:39
Някоя от тук иска ли да се запознае с мен :D
Подкрепям,всъщност не е рядкост да срещнеш момче романтик,а да срещнеш момиче което да хареса такова момче...не говоря за некви лигльовци дето са като некви момиченца . Мовечето момчета са такива,но по голямата част гледат да бъдат "селяни" защото на момичетата точно това им харесва дори и да не си го признават ;)
:D Е ако се правиш на лигльо не очаквай да ти се случи нещо хубаво :D ама дори и да си "умерен" както тука викат пак шансовете ти са 3но по малко отколкото да се правиш на селянин...
gLypChenCee
07-22-2010, 19:53
Подкрепям,всъщност не е рядкост да срещнеш момче романтик,а да срещнеш момиче което да хареса такова момче...не говоря за некви лигльовци дето са като некви момиченца . Мовечето момчета са такива,но по голямата част гледат да бъдат "селяни" защото на момичетата точно това им харесва дори и да не си го признават ;)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
E НЕ! Ти направо ме вкара в туш!!! :razz: Според теб на нас ни харесва повече примерно на първа среща да ни казват `ей сексЕ само да те набарам на тъмно `ща клатя като гладен циганЕн джанка.. направо щ`и пръсна.. ` ай да не продължавам 8-) От колкото нещо мило.. да ни подарят една роза примерно [в знак на уважение ] , вместо да размята презерватив и да казва тези култуви изречения.. 8-) Мм, не мисля, че на някое момиче ще му е приятно ии то пред хора. Е, да - да ходите и да си говорите перверзии [по-умерени пред хора ама по диви като сте само двамката :oops: ] и т.н. ок .. ама по такъв начин някое момче да ме свали - НИКОГА! :lol:
ForzaFelipe
07-22-2010, 20:08
Така ще се поправя,момичетата не харесват селяни а мачовци .Такива дето гледат само да покажат какво имат а мозък....Това исках да кажа :)
blue_ice
07-22-2010, 21:10
романтичен.. но не прекалено :D
kristito3
07-22-2010, 21:19
Не мога да кажа, че трябва да е някой велик романтик и постоянно да ми говори, че аз съм най-най-най, да ми подарява всеки път подаръци и отношението му към мен да е неземно мило. Разбира се, ще ми е приятно да бъде мил, когато трябва, но без да преувеличава.
SaveMeFromMyself
07-22-2010, 21:20
Да, но не да е някакъв пълен лигльо.. да си знае мярката :D
Sunshineeee
07-22-2010, 21:28
Харесвам романтиката..ама да е в рамките на нормалното.Примерно да ти отвори вратата или да те пусне ти да минеш преди него..нещо таковаа :)
Харесвам романтиката..ама да е в рамките на нормалното.Примерно да ти отвори вратата или да те пусне ти да минеш преди него..нещо таковаа :)
Това не е РОМАНТИКА !
КАВАЛЕРСТВО е !!!
Има разлика м/у РОМАНТИК и КАВАЛЕР (Джентълмен) :)
Smrazqvashta
07-25-2010, 17:35
Обожавам ги. :grin: =D> :smt008
Всички момичета харесват романтични момчета,а не глупаци,които им говорят само как искат да ги наебът.
rosencetooo
07-26-2010, 07:58
Да,харесвам ги,но разбира се всичко да е в рамките на нормалното
Мдаа... в рамките на нормалното.. да не вземе от романтика да обсипе целият път от нас до тях в рози :D
Харесвам романтиката,но за съжаление рядко попадам на момчета,които я харесват ... :?
Bellatrix
07-26-2010, 09:09
Не мога да съм по-съгласна. :)
soul1199
07-26-2010, 13:27
да
Не особено. Нищо прекалено не е хубаво.
По принцип не особено ...
le gayboys - момичетата ги обожават <3
Да,но да не е прекалено,защото става досадно и твърде лигаво.Вси4ко с мярка :-D
pawwkata
07-29-2010, 20:05
Добре де,за тези които не я харесват ... по-хубаво ли звучи,когато сте в колата,на открито или върху тавана на колата примерно,той да ви каже вместо нещо романтично,което ще ви стопли душата, нещо като:чакай да отида до колата,ча забрайх презерватива или нещо от сорта? Повече ли ще ви хареса? Вие кво си мислите бе,че на романтиците не им са ебе ли ( с извинение ) ? И на тях им са такова просто искат половинката да го поиска или намеква съвсеем косвено и гледа реакцията на момичето ... въпреки че съм момче умея да разсъждавам кое е в рамките на границата и кое не е .. замислете се :] :-D :-o
xrusinka
07-30-2010, 07:14
Да, но в днешно време романтични момчета, почти не съществуват. Късмет имат момичетата с такива мъже .... :) :) :) :)
SilverRain
07-30-2010, 10:31
не, защото самата аз не см такава ... и ако момчето е романтично ми става едно странно и на моменти прекалено лигаво ...
nespasqema
07-30-2010, 18:25
Аз харесвам романичните неща но не и лигощините...
Мдаа... в рамките на нормалното.. да не вземе от романтика да обсипе целият път от нас до тях в рози :D
що пък не? на мен би ми харесало :lol:
mArMaLaDkA
07-31-2010, 10:34
Нищо против нямам, даже напротив, стига да не става дума за лигавщина и дебилщина("ти си целият свят за мен", "ще умра, ако ме оставиш", "за теб живея"). Прекомерното изразяване на чувствата просто дразни.
rachel_billson
07-31-2010, 11:19
Нищо против нямам, даже напротив, стига да не става дума за лигавщина и дебилщина("ти си целият свят за мен", "ще умра, ако ме оставиш", "за теб живея"). Прекомерното изразяване на чувствата просто дразни.
Съгласна съм.
Съгласна съм.
+1
що пък не? на мен би ми харесало :lol:
E...и на мен.. :oops: ...Но да не вземе някоя пача да тръгне по "пътя от рози" и да стигне до дома на приятеля ми, че тогаз.. :evil: :smt013 :smt072
Elenichkaa
08-05-2010, 09:34
Аз съм си романтична и обичам романтични жестове.Това значи че и романтични момчета.